Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Keskustelua, kommentteja ja kehitysideoita Jatkoajan verkkolehden teknisistä asioista

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Girardi #5, 03.09.2012 klo 17.19.

 1. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Verkkolehden responsiivisuus ei jostain syystä ole oikein pelannut kunnolla.

  http://aijaa.com/XatnAR

  Eli ei skaalaa automaattisesti oikein.

  Laite iPad2, selain Chrome
   
 2. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Verkkolehti ei varsinaisesti ole responsiivinen tablet-laitteille (tai vastaaville näytöille). Tableteille on kyllä tulossa oma näkymä jolloin sivusto on kokonaan responsiivinen. Ainakin 7" tabletilla sivusto on käyttäytynyt aina samalla tavalla ja tuosta rajatusta näkymästä on päässyt zoomaamaan ulos. Toki voisi katsoa jos saisi pienellä muutoksella niin että se näyttäisi tableteilla sivun koko leveydeltään ilman tarvetta zoomaailulle.
   
 3. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Jatkoajan ylläpidolle sellainen asia, että saisiko tuohon etusivun Kaikki uusin sisältö -otsikkonäkymään myös uutisen päivämäärän kellonajan lisäksi. Nyt on vähän vaikeaa kelailla pidemmälle menneitä tapahtumia, kun ei ole käsitystä missä päivässä ylipäätään mennään. Muuten tosi kätevää pikakelata tapahtumia ja uutisia menneiltä päiviltä siitä. Eipä muuta.
   
 4. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Verkkolehden etusivu (erityisesti) on ollut viimeisten parin-kolmen päivän ajan (maanantaista saakka?) yhtä tahmaa. Lataus kestää aivan helvetin kauan ja lisäksi latauksen yhteydessä hyppii ja pomppii niin perkeleesti. Esim. juuri tällä hetkellä jumittaa eikä lataa sivua oikein.

  Siirretään dataa osoitteesta uip.semasio.net...
   
 5. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Olisikos tuohon etusivun "kaikki uusi sisältö" paneeliin mahdollista saada alasivut eri osa-alueille. Esim. jos kiinnostaa Liigan uusi sisältö, tai NHL:n niin nyt siellä on kaikki jutut sekaisin ja nuo J, P yms listaukset on suoraansanottuna perseestä ja otsikot sellaisia, että aina ei tiedä minkä sarjan jutusta on kyse. Ihan jollain veto/pudotus valikolla tms. siitä saisi varsin toimivan. Nyt jos ylhäältä taas klikkaa auki yhden osion, niin sieltä ei tuota pikalistausta saa ja voikin aloittaa rullailun. Monesti menee jokin hyvä juttu ohitse ihan sen takia että väliin paukahtaa 10 NHL ja KHL juttua, jotka ei kiinnosta allekirjoittanutta pätkän vertaa. Tai vastaavasti jollekkin jota nuo kiinnostaa, niin ne Liiga ja Mestis jutut saattaa hukuttaa ne mielenkiintoiset artikkelit, kolumnit yms. sinne tauhkaan.
   
 6. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Etusivu kokonaisuudessaan menee uusiksi tai ainakin mietinnän alle kauden jälkeen. Etusivulle vähän enemmän järjestystä eri sarjojen mukaan ja monipuolisemmin nostoja jutuista, jotka eivät vanhene yhdessä päivässä. Yritetään tehdä siitä mielenkiintoisempi ja samalla selkeämpi.
   
 7. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Jos saisi esittää toivomuksen, niin rekisteröityneet käyttäjät voisivat filtteröidä kiinnostavat sisällöt (sarjat) nähtäväksi ja muut pois. Itseäni esim. suoraan sanottuna vituttaa nähdä noita Venäjän liigan juttuja uutisina kun sivulle tulen, ne peittävät oikeasti kiinnostavat uutiset ja jutut alleen liian usein. Filtteröisin siis mielelläni omat asetukseni niin, että en näkisi mitään KHL-aiheisia juttuja etusivulla, ainoastaan jos varta vasten surffailisin jostain järkeen käymättömästä syystä kyseisen sarjan sivulle.
   
 8. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Kuinkas tuo rekisteröinti verkkolehden sivuille sitten tehtäisiin?
  Samalla tunnuksella kuin keskustelupalstan puolelle vai jollain uudella?

  Suoraan sanottuna mua ainakin vituttaa selailla välillä tiettyjä lehtiä, kun osaa sisällöstä ei näe kuin rekisteröityneet käyttäjät tms. Valitettavasti tuo ehdotuksesi kuulostaa ainakin ensi alkuun vähän samantyyliseltä kikkailulta. En usko, että Jatkoajan verkkolehtikään alkaisi julkaista jotain juttuja "vain rekisteröityneille käyttäjille", mutta jotenkin turhalta tuollainen rekisteröityminen tuntuu jonkun lehden sivuille.
   
 9. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ainakin ampparit.com sivustolla on ihan hyvä sisällönsuodatuksen toteutus, voi luoda joko pysyvän profiilin (serveri) tai sitten väliaikaisen (oma laite).
   
 10. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Katselin juuri äsken Miikka Jääskeläisen ottamia kuvia eilisistä peleistä. Hyviä kuvia, näkee että ammattimies asialla! Mutta, kuvien yhteydessä olevien omistusoikeustekstin ja kuvatekstin asettelu on mielestäni ongelmallinen. Molemmat on kuvan alalaidassa, omistusoikeusteksti ensin ja kuvateksti sen alla. Omistusoikeusteksti on omassa palkissaan, joka jatkuu noin kuvan puoliväliin asti, ja kuvateksti sen alla omassa kuvan levyisessä palkissaan. Asettelu saa äkkiä aikaan sekaannuksen: mikä kuvan yhteyteen kuvateksti kuuluu? Ehkä vähän huonosti selitetty, mutta katsomalla noita kuvia ja tekstejä ajatus varmaan valkenee. Kuvissa ja teksteissä ei siis mitään vikaa, mutta asettelussa on.
   
 11. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Edelleen tuo kuvien ja kuvatekstien asettelu on pielessä. Tuolta voi käydä katsomassa, mitä tarkoitan: Eläintarhan pojat ryöstöretkellä Hakametsässä - 27.08.2015 - Tappara - Djurgården - CHL - Kuvakoosteet - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Eli siis, nykytilanteessa on kuva, jonka alalaidassa on ensin kuvaajan nimi ja sitten kuvateksti. Seuraavan kuvan yläreuna on kiinni kuvatekstipalkin alareunassa. Muutaman kuvan jälkeen näyttääkin siltä, että ylemmän kuvan kuvateksti on alemman kuvan otsikko. Hyvin pienillä muutoksilla tuo on korjattu, eli jo pieni rako kuvien väliin riittää eikä ole teknisesti edes vaikea tai työläs toteuttaa.
   
 12. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kävin katsomassa liigajoukkueiden maalisuhteita avatun kauden tiimoilta. Taulukko on hyvä, selkeä niin kuin pitääkin.
  Paitsi: miksi lukitun komboboxin kohdalla on kautena ”2012 -2013, runkosarja”?
  http://www.jatkoaika.com/sm-liiga/sarjataulukko
  Kyseinen linkki vie Suomen upeimman sekä parhaimman jääkiekkosivuston tämän hetkistä tilannetta kuvaavalle sivulle, jossa kerrotaan sarjataulukon tilanne kahden ottelun jälkeen. *slurps*

  Onko kyseessä esitys käänteisen aikadeduktion ja gravitaation aiheuttamasta avaruuden kaareutumisen ilmentymästä, jossa voimme paikoin palata takaisin menneisyyteen vai painanko sormitangenttia väärällä tavalla?

  Kyseisellä kaudella mestaruuden voitti Helsingogorsk Jokerit ja tokavimppana oli jälleen TPS. En haluaisi elää uudelleen ko kautta…
   
 13. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  No ei kyllä voittanut, ei edes Helsingin Jokerit.
   
 14. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Hande75, olet ihan oikeassa! Vetoan pilantuneeseen tietokonehiireen, jonka viimeinen käyttöpäivä meni umpeen.
  Ko. vuoten mestaruuten vei se porilainen joukkue... se... Rosenlewin Karhut?
   
 15. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Kuten edelleen. Enkö ole osannut selittää epäkohtaa tarpeeksi selkeästi, vai oletteko sitä mieltä, ettei sillä ole väliä, minkä kuvan yhteyteen kuvatekstin laittaa?
   
 16. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tuleeko johonkin näyttävämmin liigan (ja Mestiksen) kausiennakot kokoon? Joskus aiemmin ne on löytyneet yhden painikkeen takaa kätevästi, joka oli hyvä juttu. Vai onko tämä sama kuin otteluennakoiden linkitys keskusteluihin; ei kuulu toimenkuvaan.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  KHL-ennakoissa noin ainakin tehtiin, joten en keksi yhtään syytä miksei noin voitaisi toimia myös Liigan ja Mestiksen kausiennakoiden kanssa.

  Toki on todettava lyhyen silmäilyn perusteella, että KHL-ennakot pyyhkivät jälleen kerran kotimaisten sarjojen ennakoilla lattiaa, mutta se ei ole tämän ketjun asiaa.
   
 18. Tuamas Jäsen

  KHL-juttu "Porilaiset valtasivat jokerikopin - "Pakkohan tuota Mäksää on auttaa"" ei toimi, vaan ainakin Chromella herjaa teknistä häiriötä.
   
 19. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Tulee. Otteluennakoiden ja muiden puheenaiheiden linkittäminen pitää katsoa, josko siihen saisi jotain automaatiota sovittua palstan kanssa tulevaisuudessa. Kaikki voittaisivat.

  Terv.
  AW
   
 20. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Jälleen kerran olen tilanteessa, että keskustelupalsta toimii aivan loistavasti, mutta auta armias kun yritän päästä, tällä kertaa ketjuun Suomen-Cupista. Ei onnistu, nyt olen jo useampaan kertaan koittanut uutta sivua, vaihtaa selainta, päivittää ja päivittää. Samaan aikaan tämä ketju, vapaan osio jne. latautui hyvin ja aivan hyvin voin tänne kirjoittaa, mutta tuohon ketjuun en silti pääse (pääsin noin puolivälissä tätä tekstiä latausaika selailuineen noin 50 sekunnin ja yhden timoutin jälkeen). Vastaavaa tapahtuu joidenkin muiden ketjujen kanssa, esim. Suomen poliisi Kriisissä on hyvä esimerkki asiasta, joskus toimii hyvin seuraavaksi odotellaan minuutti. Mitään logiikkaa ei ole miksi takkuaa, mutta jokin takkuaa oikein huolella. Mitään logiikkaa ei tässä ole, kun muutoin sivusto toimii moitteetta samaan aikaan ja toisessa välilehdessä. Mutta ei, nää jotkut ketjut vaan eivät suostu latautumaan. Ketjut myös on hyvin usein samoja, eli eivät vaihdu välissä vaan se on usein juuri se sama ketju mikä ei lataudu. Muut tulee kyllä hetkessä ja toimii moitteetta.

  En ala arvuuttelemaan mistä voi moinen johtua, mutta tämä alkaa olemaan liki jokapäiväistä. Olenkohan ainoa joka on moiseen törmännyt?

  edit. kävinpäs sitten piruuttani testaamassa ja toiselta sivulta vapaata löysin sen Suomen Poliisi kriisissä ketjun. Avasin, ja lataa edelleen. Samaan aikaan tämä uuteen ikkunaan ja tekemään edittä, lataa edelleen.

  edit2. lataa edeleen vaikka ehdin jo editoidakkin odotellessani.
   
 21. Brunberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kyynärpäätaklaus
  On kyllä jäätävä tuo HPK - Kärpät ennakko, oikein useampi lause saatu tuherrettua kauden alun kunniaksi.
   
 22. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jos nämä vapaan keskustelun "Pysyvät" vois laittaa yhden Pysyvät-ketjun alle. Nyt niitä on 7, eikä kovinkaan aktiiviisia ja pudottavat aktiiviset ketjut kauas alaspäin.
   
 23. Receiver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  VG-62, TPS, TuTo, Suomen maajoukkue
  Saisiko etusivulla oleviin Luetuimmat / Uusimmat ominaisuuden, joka muistaisi käyttäjän valinnan? Eli jos olen katsonut uusimpia viimeksi etusivulla vieraillessani muistaisi sivu tämän valinnan myös seuraavalla vierailukerralla?
   
 24. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kyllä siihen kekseillä saisi. Kyseinen luetuimmat/uusimmat-blokki oli lähinnä kokeilumielessä pultattu, mutta ainakin 'luetuimmat'-lista tuntuu kiinnostavan ihmisiä, kun taas tuota uusimmat-listaa ei ole samalla tapaa jengi kenties löytänyt.

  Lähitulevaisuudessa verkkolehden ulkoasu-uudistuksen myötä etusivulle tulee muutakin kamaa, jotka muistavat käyttäjän preferenssin kyseisessä selaimessa. Siitä myöhemmin lisää.
   
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Tämä osio ehkä parempi, kuin uusi foorumi osio, tälle viestille. Saisko tuohon oikean laidan rimpsuun verkkolehden uusimmista jonkun mahdollisuuden rekisteröityneiden se piilottaa? Ette tiedä kuinka paljon vituttaa, kun jälkilähetyksenä katsoo peliä ja sieltä puskee tieto eetteriin, että HPK ei taaskaan voittanut IFK:ta. Ja kyllä minä tykkään lukea otteluseurantaa samalla kun katson peliä. Samaten tykkään selata jatkoaikaa esim. mobiililla, samalla kun pelit käy ja en voi millään blokata isolla lukevia otsikoita heti ruudun yläreunassa, enkä myöskään katsoa peliä, mutta 5 minsaa on aikaa lukea muita juttuja jatkoajan foorumilta.

  Ihan kiva, että tuo on olemassa, sieltä saa normaalisti klikattua noita kiinnostavia auki ja varmasti niin toimii muutkin, mutta ei toimi todellakaan kaikissa tilanteissa ja on silloin todellinen rasite. Kun aina ei vain voi olla ruudun ääressä silloin kun se peli on. Mikään ei ole paskempaa kuin viedä toisilta se mahdollisuus seurata jälkilähetys/tallenne ja pitää se jännitys, sen kaiken vaivan jälkeen, mitä se vaatii pysyä yleensäkkin uutispimennossa.