Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYP mestareiden liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 03.05.2016 klo 12.21.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo no siis tuo seisomakausikorttihan oli naurettavan halpa kun sisältää vielä Akatemian pelit, nyt 3CHL matsia yhteensä ja lisäksi vielä sai t-paidan, mutta enemmän se noissa 700e ja vastaavissa kausikortissa alkaa tuntua jos CHL takia nostetaan jatkossa hintaa nykyistä enemmän. Tosin taisi se nytkin joissakin kategorioissa juurikin CHL takia nousta kun aikaisemmin ei tainnut sisältyä nuo alkusarjan pelit siihen. Ei paljoa mutta jotain kuitenkin. Lähinnä pointti oli että joillekin nykyisen kausikorttien hinnat on jo aika kipurajoilla, jos jatkossa CHL pelit pudotuspeleineen sisältyisi hintaan niin se voisi tietää ainakin 20e nostoa kausikortin hintaan tästä kaudesta. Monella mennään jo nyt että kipurajalla noissa hyvissä paikoissa. Silloin alkaisi riskinä olla että osa siirtyisi pois tai ostaa halvemman kausikortin.

  En tiedä mutta voisihan jatkossa myydä vaikka jotain CHL+Akatemia kausikortti systeemiä jolla näkisi jokaisen CHL matsin + mestispelit ja hintaa vaikka se joku 20-30e nykyisen kausikortin päälle halutessaan.
   
 2. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Jos on varaa maksaa kausikortista 700e niin silloin se 20e ei vaikuta kokonaiskuvaan millään tavalla. Prosentuaalisesti kyseessä on niin pieni nosto.

  Mutta edelleen, mielestäni paras tapa olisi tarjota kausaria CHL-peleillä ja ilman. CHL-kausarissa hinnassa otettaisiin huomioon vaan alkusarjan pelit ja jos JYP menee pidemmälle niin jokainen peli on ennakkoon CHL-kausarin ostaneelle käytännössä ilmainen.
   
 3. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä jokainen 20 vaikuttaa ostopäätökseen, vaikka kyseessä olisikin 3% summa.
  Toki 20€ voisi laittaa CHL-lisää (joka on valittavissa erikseen), mutta sen tulisi sisältää kaikki CHL-pelit.
   
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eihän täällä kukaan ole muusta puhunutkaan, kuin siitä että nimenomaan kaikki CHL-pelit kuuluisivat hintaan. On vain puhuttu siitä, että varmuudella niitä otteluita on korkeintaan ehkä 2-3 kappaletta, joten sen mukaisesti pitäisi laskea kausariin lisää hintaa. Jos pelejä on enemmän, niin niitä ei kuitenkaan tulisi huomioida hinnan korotuksessa, koska niistä ei etukäteen voida tietää.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Huomenna jatkuu sitten pelit. Millä miettein ihmiset liikenteessä?

  Toivotaan ainakin että peli olisi melko tiukka niin saataisiin kotipeliin enemmän panosta ettei markkinointi-osasto joudu ihan toivottomaan tilanteeseen. Vaikka kausikorttilaisilla peli sisältyykin nyt hintaan niin silti tuossa on pieni mahdollisuus myös rahaa tehdä.
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä täällä ainakin ihan innolla odotellaan huomista matsia. Jotenkin sellainen epäilys, että JYPin pelitapa saattaa olla kova pala purtavaksi Bernille.

  Sveitsiläisjoukkueita harvemmin näkee, joten mielenkiintoista nähdä millaista peliä Bern esittää. Sveitsiläiseen tapaan katsomossa varmastikin riittää meininkiä ja tunnelmaa, joten siitä on hyvä lähteä!
   
 7. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Sinnehän tuo joukkue lähti alppimaahan. Toivottavasti maalinteon ongelmat alkavat pikkuhiljaa helpottamaan, jotta tuliaisiksi tulee muutakin makeaa kuin suklaata. Huomista odotellessa.
   
 8. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt on ainakin suunta Liigassa ollut ylöspäin joten ihan hyvät lähtöasetelmat. Bernistä en tiedä yhtään mitään, joten jos joku osaa tästä sanasen sanoa niin olisi mielenkiintoista?
   
 9. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  No ainakin se, että kyseessä on Sveitsin suurseura, ja että SC Bernin yleisökeskiarvo on ollut jo pitkään suurin koko euroopassa. Lunttasin wikipediasta, että 15. kertaa putkeen. Viime kaudella 16,445, joten Hippoksen "hornankattilaan" tottuneilla JYPiläisillä on melkoinen kulttuurishokki edessään.

  Nykypelaajista tunnetuimmat suomalaisille ovat varmasti pitkän linjan arvokisakävijä, legendaarinen Martin Plüss ja Pelicansista tuttu Ryan Lasch.

  Sveitsin mestaruuksia Bernillä kuitenkin modernilla ajalla on yllättävän vähän. 2000-luvulla 2016, 2013, 2010 ja 2004, jota edeltävä on niinkin kaukaa kun 1997. NLA:n mestaruus on yleensä kolmen suuren kauppaa Bernin, HC Davosin ja Zürich Lionsin kesken. Edellinen muu mestari oli HC Lugano v. 2005.
   
 10. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Ja penkin takana yksi 2000-luvun menestyneimmistä liigavalmentajista ja vielä viime kaudella Leijonia luotsannut Kari Jalonen. Apurinaan Ville Peltonen.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2016 klo 18.05
 11. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Huhuh aika kova yleisö ka. Tuli tutkittua vähän Bernin pelaajia. Tämä Arcobello kuulostaa aika helvetin kovalta kaverilta. Johtaa NLA pistepörssiä sekä teki viime kaudella reilusti yli piste per peli AHL:sä. Myöskin NHL pelejäkin löytyy. Tämä tietysti Laschin ja Plüssin lisäksi. Bern tällä hetkellä NLA:n kakkonen, pisteen päässä kärkipaikasta, toki 2 peliä vähemmän pelannutkin.

  Kova peli siis tulossa.
   
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kova peli tosiaan tulossa, jollain tapaa näkisin että jos tästä pelistä selvitään kunnialla on siitä varmaan myös hyvä jatkaa liigassa, antaa sinne voimaa paljon. Siinä missä suurin osa seuroista treenailee ja "lepäilee" kotisuomessa niin tuossa on mahdollista pienellä euroopan reissulla saada joukkueelle yhteneväisyyttä ja jatkaa sitä hyvää pelivirettä mitä muutama matsi on ollut. Nyt kun vielä näin pitkälle päästy niin sitten kannattaa tavoitella loppuun asti.
   
 13. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mielenkiintoista, ensimmäinen CHL-peli minkä näen tällä kaudella. Toivottavasti liigan puolella nähty pieni positiivinen trendi jatkuu ja tänään tulee voitto.

  Laiskottaa ja varmaan 1000 kertaa jo jaettu asia, mutta näkyykö matsi selostettuna Katsomon kautta vain vai onko muitakin kanavia, jos unohdetaan heikot live streamit?

  Jupa
   
 14. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  @Jupa Katsomon sivuilla lukee että selostajana Tomi Tuominen.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siis tämä sama Tomi Tuominen joka formuloita selostanut ja rallitouhuissa ollut? :) noh voihan se olla että osaa lätkää selostaa, melkeinpä vain saattaa se Saikkonenkin enemmän lätkän päälle ymmärtää ja osata selostaa.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sama herra taitaa olla ja tämä Tomi Tuominen on kyllä käsittääkseni varsin kova lätkäjätkä. En muista olenko hänen selostuksellaan aiemmin pelejä katsonut, mutta lajitietämystä pitäisi riittää.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toki onhan miehen ääni ihan siedettävä että jos vain kotiläksyt on tehty hyvin niin ei ihmeitä tarvita että Saukkosen edes voittaa :) Tuntuu vaan että välillä maikkari vetää mistä aita on matalin.
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tuominenhan toimi ennen myös Jokereiden kotiotteluiden kuuluttajana, näin offarina kerrottakoon.
   
 19. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Tuominen selosti ainakin JYPin edellisen CHL-kotipelin Skellefteåta vastaan. Ihan hyvin suoriutui minun mielestäni, eli ei mitään saukkosmaisia mokia, muttei mertarantamaista meuhkaamistakaan.
   
 20. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Onko tämä se Tomi Tuominen, joka on F1 lähetyksissä aina siellä varikolla tekemässä juttua? Haastattelee jotain Keke Rosbergia ynnä muuta. Vissiin ammattitaitoinen puhuja, kun ollut ihan kartanlukijana ralleissa. Olen myös sitä mieltä, että saukkosen jos päihittää, niin kelpaa.
   
 21. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ok, kiitos @Lucky Thirteen lisätiedosta. Taidanpa ottaa tuon Katsomon paketin kuukaudeksi, jos vaikka tulisi katsottua sitten...saa toivoa, että JYP antaa rahoille vastinetta voitollaan :)

  Jupa
   
 22. Lihanleikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Soneran kaapelissa näyttää näkyvän MTV Max ilmaiseksi ja peli tulee sieltä ohjelmatietoja mukaan klo 20.40.

  Lisäys: myös Sonera viihde näyttää matsin ravien jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2016 klo 19.37
 23. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  1/6 erää takana Berniä vastaan ja JYPin 0-2 johdossa mennään. Erittäin hyvä aloitus toivottavasti samalla tavalla jatketaan, eikä anneta Bernille siimaa.
   
 24. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ensimmäinen CHL peli jonka tällä kaudella näen. 2-0 JYPille olikin jotain liian hyvää ja sulaminen alkoi. Hetkessä Bern on siirtynyt 3-2 johtoon.
   
 25. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei tuossa nyt varsinaista sulamisen ole tapahtunut, Bern on vain pelannut toisen erän paremmin. Katsotaan nyt peli loppuun ja sulatellaan sitten.