Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYP mestareiden liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 03.05.2016 klo 12.21.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Minä puolestaan uskon että sijoitusmielessä tuo on suorastaan helvetin hyvä investointi. Kun palvelut paranevat, käyttäjämäärä tulee varmasti kasvamaan. Ei pelkästään rivikatsojien osalta vaan myös nuo yrityskäyttäjien aitiot tulevat olemaan jatkossa entistä parempi tulonlähde. Sen lisäksi että tuosta tulisi varmasti paremmat mainostulot JYPin otteluihin, halliyhtiö tullee hyötymään myös kansainvälisistä otteluista (maajoukkueet) sekä erinäisistä konserteista, seminaareista, jne. Kannattaa yrittää katsoa kokonaisuutta. Jos suunnitelma toteutuu sellaisenaan, se tuo myös hotellin ja kaupan sekä tietenkin otetaan huomioon paremmat tilat ovat myös erätauoilla käytössä jolloin luulisi ottelutapahtumien sisällä olevien rahavirtojen kasvua.

  Mitä tulee CHL:n puolelle, jatkossa varmasti nämäkin pelit tulevat tuottamaan enemmän JYPille jos on uusi halli käytössä ja JYP on tiensä CHL-matseihin selvittänyt.
   
 2. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  No siinä tapauksessa ihmettelen, miksi niitä halukkaita sijoittajia ei ole jonoksi asti? Mieletön mahdollisuus. Ja kyllähän tuo totta on, että kyllähän se olisi koko suomen etu, että täälläkin olisi vertailukelpoinen, moderni halli. Ja tämähän taitaa sisältyä siihen Hippos -suunnitelmaan. Se on valtava riski lähteä sijoittamaan jäähalliin, ellei ole 100% varma, että kyseiselle hallile riittää käyttöä kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Tottakai jos saataisiin synergian mahdollisuuksia laajennettua, niin varmasti tulisi lisää otteluita, konsertteja, tapahtumia, jotka osaltaan lisäisivät hallin täyttöastetta vuositasolla.

  Jep ja takaisin aiheeseen, nämä kuuluvat tuonne helvetin esikartano -ketjuun. Eli nyt näyttää hyvältä tuleva SC Bern ottelu. Taidetaan sittenkin saada hyvin ihmisiä hallille, se luo uskoa tähän turnaukseen. Onhan se hemmetin mielenkiintoista pelata Sveitsiläistä huippuseuraa vastaan, eikä aina junnata niitä tuttuja turvallisia Kärppä, IFK, Tappara -matseja. (Luettelin niitä, jotka perinteisesti vetävät ihmisiä hallille). Uskon että tulee hyvä peli tiistaina myös tunnelmaltaan.
   
 3. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Ok, näinhän se on. Hippos-projekti etenee areena etunenässä joka tapauksessa. Jos rahaa löytyy, mikäpä siinä. Harmi, ettei futikselle ole alueella tilaa, pesäpallo taitaa maakunnalle olla niin tärkeä.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Yllättävän positiivisin mielin huomiseen otteluun. Jollain tapaa näkisin että kotona on varmaan paljon vapautuneempaa lähteä tappiotilanteessa liikkeelle kuin jos nyt olisi itsellä tuo maalin johto. Menisi todennäköisesti melkoisen varmisteluksi ja lähdetään laskemaan tilannetta.

  Viimeottelun ensimmäinen erä oli varmaan kauden parhainta hurrikaania joten jos nyt paketti pysyisi läpi ottelun kasassa niin kaikki on mahdollista.

  Ylipäätänsä tuntuu esimerkiksi somen osalta olevan hyvä ilmapiiri ottelun alla. Juuri semmoista hyvää hypettä. Toivotaan että päästään hyvään katsojamäärään ja kausikorttilaiset tajuaa että pääsee ilmaiseksi sisään. +3000 toivottaasti, ei pitäisi olla mahdotonta.
   
 5. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Game Day. Saas nähä kuinka äijäin käy. Luulisin, että Berni lähtee jarruttelemaan ja puuduttamaan peliä, ja JYP tulee ihan huolella päälle. Ainakin toiveissa olisi tällainen skenaario. No toivotaan että tulee hyvä ottelu, jotain samankaltaista kuin viikko sitten sveitsissä, poislukien se toisen erän nukahdus.
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Nyt harvinaista kyllä itselle ihan sama miltä peli näyttää, kunhan jatkopaikka kairattaisiin. Harvinaista herkkua tarjolla, valitettavasti en pääse katsomaan, mutta hengessä mukana...
   
 7. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Omaan silmään taas näytti, että "mikäs roskasakki tämä nyt on vastassa, kun odotettiin Euroopan huippuseuraa". Ja sitten ne alkoivat pelaamaan toisessa erässä. Eipä siinä, JYPillä täydet saumat lyödä kotijäällä luu kurkkuun. Odotan vähintään sitä maalin voittoa.
   
 8. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Odotan kovaa matsia, jää on pienempi mikä on selkeä etu JYPille varsinkin pelitavan vuoksi, samoin peli pelataan kotihallissa. Saas nähdä...
   
 9. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  En ole kokoonpanoja nähnyt, mutta toivottavasti on paljon telaketjuosastoa kokoonpanossa. Pihlman, Kolehmainen, Yonkman, Rooba, Sund jne. Mitä olen ymmärtänyt niin sveitsiläisessä kiekkokulttuurissa taklaaminen on vähäisempää kuin Suomessa, samoin suomalkaisen kaukalon pieni koko helpottaa fyysistä peliä. Kovalla mutta rehdillä pelillä käkikellot kiinni plekseihin, niin eiköhän siinä ala Bernin porukalla polvet tutisemaan.
   
 10. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYPin sivuilta löytyy kokoonpano ja se on seuraavanlainen:

  1: Janne Kolehmainen – Valtteri Hotakainen – Tuomas Pihlman
  Mikko Kuukka – Juuso Vainio
  2: Janne Tavi – Juha-Pekka Hytönen – Jerry Turkulainen
  Sami Niku – Nolan Yonkman
  3: Jani Tuppurainen – Antti Suomela - Joonas Nättinen
  Mikko Kalteva - Niklas Friman
  4: Mikko Salmio – Micke Saari – Robert Rooba
  Juuso Pulli - Joel Sund
  Maalissa: Pekka Tuokkola (Veini Vehviläinen)

  Lainaus:
  Telaketjuosastoa löytyy ja se on hyvä se.
   
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hyvä kokoonpano ja ketjut, ei valittamista.

  Kyllä tässä vaiheessa alkaa jo CHL-pelit kovasti jännittämään ja se on merkki siitä, että CHL myös kiinnostaa. Luotto on kyllä kotikaukalossa kova.
   
 12. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Noniin löytyyhän sitä rymistelyvoimaa! Hienoa. Itseäkin jännittää itseasiassa aika paljon. Enpä ois koskaan uskonut että CHL saa tällaisia ajatuksia aikaan. Alkais jo!
   
 13. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Olihan tuo lippu ostettava illan peliin vielä melkoisen hyvältä paikalta, harvoja vielä jotka oli vapaana keskikatsomosta. Fyysinen koostumus tänään, toivottavasti pysytään pelin sisällä hitaimmaillakin ukoilla. Ja tämä matsi todellakin herättää jo pientä kiimaa, ihan kiva juttu tosiaan CHL:n kannalta kuten edelläkirjoittajatkin mainitsivat.

  Kyllä tästä voitto kairataan jo varsinaisella! 4-2.
   
 14. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Ote oli pelistä, mutta kun ei paikat maistu niin ei sitten
  Sitten kun paikat maistuivat, tuli Pekka vitun Tuokkola ja teki Patrik Stefanit. Paitsi, että Stefanin joukkue voitti.
  Miten vitussa tuosta laitetaan maalirautaan?!

  Positiivista: voidaan keskittyä taas täysin olennaiseen.
   
 15. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Täysin voitettavissa oli peli, vaikka dumareilta tuli Laschin maaliin selvät avustukset. Tuokkolankin mokaa toki edelsi yksi kampitus, mutta eihän nyt tuommoista mokaa voi tulla tuohon tilanteeseen. Sen kerran, kun onnistuu 6vs5 -pelaaminen JYPiltä niin maalilla ei ole mitään merkitystä lopputuloksen kannalta... luonnollisesti.

  Toinen noista jäähyistä pois ja peli olisi mennyt oikeutetusti jatkoille. Toki vois myös jossitella jälleen kerran sitä heikkoa kolme minuuttista edellisessä pelissä, itselle kaivettiin turhaan ojaa sielläkin.

  Bernillä ollut lopulta oikein mitään saumoja tuossa pelissä ekan erän jälkeen, täysin pistohyökkäyksiä sieltä täältä ja lähinnä Laschin ja/tai Ebbettin toimesta.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Harmittaa kyllä reippaasti, mutta jalat maassa kaaduttiin. Annettiin Bernille todella hyvä vastus ja taisteltiin loppuun asti.

  Bern on hemmetin kova joukkue, joka pelaa viisikkona uskomattoman hyvin. Ei ole häpeä hävitä noin kovalle joukkueelle.

  Kiitos koko joukkueelle hienosta taistelusta ja onnittelut Bernille jatkopaikasta!
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Voe rähmä, harmittaa perhanasti tämä tappio.

  Vähän piippuun jäi ja rypistelyksi meni pelaaminen. Olis pitänyt päästä kunnolla tämän pelin päälle, johtoon ja ottelu hallintaan. Tuokkolan syöttö Bernin maaliin sylettää ihan huolella, olis pysynyt vaan siellä maalillaan...noh jälkiviisaus ei auta tässäkään, mutta moka mikä moka.
   
 18. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Olihan tuo kaksi erää ihan hirveän näköistä neppailua. Montako syöttöä meni peräkkäin omille? Siellä yritettiin vissiin tehdä jotain neljä metriä korkeiden rystyvippien suomenennätystä.

  Kolmannessa sitten oli jo vähän sen näköistä touhua ja tunnetta pelissä niin kuin olisi pitänyt olla alusta asti. Olisi voinut ehkä jatkoille riittää ilman Tuokkolan spesiaalia. Monestihan Peki on siellä maalin takana kikkaillut, nyt sitten napsahti leukaan.
   
 19. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olihan peli, huonossa mielessä. Odotukset oli, että alusta lähtien mennään päälle kun yleinen syyttäjä, mutta aika heikko syyttäjä oli. Mitään ei tapahtunut ja taas kerran tunne oli jäänyt johonkin. Ja missä on ne taklaukset? Ei taklattu ees sen vertaa mitä liigassa. Kaiken kukkuraks tämä Pekin "nätti" avustus maaliin, sen jälkeen meille riitti! Ei tolla pelillä pärjää liigassakaan..
   
 20. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  En tiedä mitä matsia nämä kehujat katsoi, mutta tuo oli aivan hirveää paskaa JYPiltä ja karmeita virheitä läpi matsin. Ei jäänyt edes piippuun kun ei mennyt edes sinne.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki pitää huomioda että siellä oli vastassa hyvä joukkuekin, toki täysin omissa käsissä olisi ollut jatkopaikka ilman noita paria isoa virhettä. ekassa pelissä jo olisi ollut hyvä sauma avauserässä pistää 3-0 ja saada selkäranka poikki. Olihan nuo kaksi erää hieman hiihtelyä. Se tässä tämänkauden joukkueessa ehkä eniten pistänyt silmään ettei ehjää 60 minuuttista juuri ole nähty, yleensä kaksi erää paskaa lätkää ja yksi erä hyvää.
   
 22. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Odotin taklaavaa JYPiä joka pommittaa käkikelloilta pelirytmin aika sekaisin. Petyin eniten taklauspelin puutteeseen.
   
 23. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Näyttää siltä, kun porukka on viikon pelaamatta, taito ja taktiikka unohtuu kokonaan. Viimeinen kymmenen minuuttia oli aika tuskaista katseltavaa, koko toisesta erästä puhumattakaan.
   
 24. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Niin oli mutta ei se poista pointtiani. Oltiin aikalailla vailla mahdollisuuksia, siellä oli hyökkäysnopeus ihan eri luokkaa kuin meillä.
   
 25. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämäkin oli pettymys. Itse kanssa odotin, että JYP ottaa fyysisen yliotteen, mutta ei. Koko matsi meni takaa-ajo tunnelmissa ja ohi ei päästy millään, vaisuksi jäi.