Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYP mestareiden liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 03.05.2016 klo 12.21.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  CHL jatkuu JYPin osalta myös tulevalla kaudella. Alkulohkot arvotaan tänään kello 13.00 ja sen tilaisuuden voi katsoa suorana CHL:n omilta nettisivuilta Live-Stream of Group Stage Draw | Champions Hockey League

  Tavoitteena tällä kaudella lienee päästä pidemmälle kuin viime kaudella, mutta katsellaan nyt kuitenkin ensin minkälaiseen lohkoon JYP arvotaan.
   
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  JYP pelaa ensi kaudella lohkossa K ja saa siinä lohkossa vastaansa Linköpingin länsi naapurista ja Ranskasta Gap Rapaces.
   
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Linköping ja Gap Rapaces (Ranska) saatiin. Linköping ei varmasti ole helppo, kuten ei mikään Elitserienin joukkueista. Gap on lähtökohtaisesti heikoin joukkue koko CHL:ssä, joten sieltä tuskin haasteita saadaan, vaikka mukavan eksoottinen vastus onkin.

  Ei sentään pahin mahdollinen lohko, vaikkakin jatkoon pääsy ei missään nimessä ole helppoa.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olisihan tuossa ollut vieraspelimatkakojen osalta jotkut muutkin vaihtoehdot varmasti mielenkiintoisempia. Missähän päin ranskaa muuten tuo Gap Rapaces pelaa, ilmeisesti joku kyläpahainen on missä pelataan? onko matkustaminen kuinka vaikeaa ja edullista.
   
 6. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  Lohkojen kaksi parasta joukkuetta pääsevät 32:n joukkueen playoffs-pelien ensimmäiselle kierrokselle. Aika "hyvin" saa suorittaa jos JYP ei tästä jatkoon pääse.
   
 7. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Totta, jotekin muistin että vain lohkovoittajat pääsisivät jatkoon.
   
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tuskimpa sentään, kun katsoo mistä maista CHL:ssä on porukkaa mukana. Tällä hetkellä tilanne näin voi olla, kun tunnetusti näiden maiden joukkueet vielä "vaiheessa"

  Lainaus:
  Reilu 40k ihmisen asuttama paikka, kaakkois-ranskassa. (Marseillen ja Lyonin puolimatkassa noin suunnilleen). Eli Italian rajan lähellä ja Torinoonkaan ei pitkästi tuolta ole. Hallin kapasiteetti ilmeisesti noin 1800.
   
 9. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Näyttää olevan Grenoblen lähettyvillä Kaakkois-Ranskassa. Grenobleen pääsee lentäen esimerkiksi Ruotsin kautta (Tukholma Arlandan lentokenttä tai Göteborg) Norwegian tai Scandinavian Airlines. Grenoblesta junalla tai bussilla loppumatka.
   
 10. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Gapia tuli seurattua viime kaudella aika tiiviisti, kun Camilo Miettinen pelasi siellä. Joukkue tyhjeni hyvin onnistuneen kauden jälkeen aika pahasti, joten hyvin paha sanoa, miten ensi kausi sujuu. Ei varmastikaan ole mikään heittopussi, joten kyllä JYP saa ottaa tämänkin vastuksen ihan vakavissaan, että täydet pisteet tulevat Jyväskylään. Gapin fanit ovat todella mukavaa sakkia ja kuin yhtä perhettä joukkueen kanssa. He toivottivat myös JYPin kannattajat tervetulleiksi kaupunkiinsa.
   
 11. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  No niin, CHL:n omilta sivuilta löysin pelipäivät ja ne menee seuraavasti

  Pe 19.8. Gap-JYP
  Su 28.8. JYP-Linköping
  Pe 2.9. Linköping-JYP
  La 10.9. JYP-Gap
   
 12. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP haki siis 4-1 voiton GAP:sta eilen illalla. En katsellut kuin ensimmäistä erää, ja siinä JYP oli ajoittain vaikeuksissa ja peli suht tasaista. Toisessa erässä näemmä tullut sitten suonenveto ja hetkessä kolme kaappia. Laukaukset maalia kohti taisi olla 14-31 JYP:n eduksi. Tästäpä jatketaan, seuraava vastus onkin sitten muutamaa astetta kovempi.
   
 13. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Nyt on päästy siihen pisteeseen että CHL-pelin taso vastaa jo marraskuista JYP-HPK - runkosarjakamppailua. Kyllä sen vaan jotenkin aistii ettei ihan 100% ole pelaajilla mittarissa, sanoi Veltsu mitä tahansa, olkoonkin ettei taida olla kaikissa runkosarjapeleissäkään. Maalinedustalla ei paljoa rähinöity, muutama taklaus nähtiin, ja lopussa JYPin "takaa-ajo" jäi todella vaisuksi. (siihenkin toki myös vaikutti se, että Linköping teki kaiken paremmin.)

  Uutta ja liikkuvampaa, pelaavampaa JYPiä edusti vissiin ketju Kolehmainen-Hotakainen-Pihlman, joka oli täysin pinteessä vikkelien ruotsalaisten kanssa.
   
 14. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Ensimmäinen CHL kotipeli takana ja JYP otti takkiin 1-4. Eka erässä pysyttiin vielä jotenkin mukana, mutta mitä pisemmälle peli meni, niin sitä selvemmin hallinta siirtyi Linköpingille. Ihan kuin ruotsalaiset olisi treenanneet kuukauden jäällä kauemmin, syötöt napsahti lapaan, ajoitukset toimi ja luistin liikkui. JYPin osalta oli tahmeampaa, Löfmannin ja Hotakaisen kentta oli jatkuvasti vaikeuksissa liukkaitten svedujen kanssa. Vaakanainen ja Vainio pelas ihan lupauksia antavasti, tosin voiman puute näkyi välillä. Kaltevalla ei tänään napannut, syötöt meni aika usein vastustajan lapaan, tässä vaiheessa ei tietysti pitäisi negailla liikaa, mutta kiekollisen pakin puute voi tulla JYPille vielä ongelmaksi.

  Mikähän ajatus Veltsulla oli vaihtaa Veini pois maalilta, kun peliaikaa oli jäljellä minuutti? Itselle tämä vaihto ei kyllä auennut ollenkaan.

  Tason mittarina peli kyllä toimi, ja se osoitti että paljon on vielä JYPillä töitä tehtävä, tosin ei tässä vaiheessa pelin odoteta valmista olevankaan.
   
 15. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Ottaa ylimääräinen "aikalisä" kun oikea oli jo käytetty. Mutta ei mennyt tuomaristolle läpi, kun pelaajat tulivat aition luokse ohjeita kuuntelemaan.
   
 16. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei se jäähy siitä mv vaihdosta johtunut, vaan siitä, että JYP marssitti sen jälkeiseen aloitukseen 6 kenttäpelaajaa (vaikka Peki oli mennyt maaliin). Tämä tulkittiin viivyttelyksi, aivan oikein.
   
 17. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei voi muuta kuin toivoa, että liiga avauksessa peli näyttää paremmalta. Viimekausien tapaan peli näytti taas siltä ettei kukaan tiedä miten kentällä tulisi olla. No tämä korjaantuu viimeistää kevään peleihin.

  Pakisto näytti juuri niin ohkaiselta kuin odottaa saattaa. Toki nämä ovat vielä "harjoituspelejä"
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toki tämä taisi nyt olla yksi Ruotsin kärkiseuroja joka vastassa ja JYPille eka kunnon matsi kärkijoukkuetta vastaan tälläkaudella, en paljon antaisi painoarvoa. Jotenkin ainakin telkkarin välityksellä välittyi se että kyseessä taisi olla vain harjoitusottelu pelaajille kun taas ruotsalaiset taisi välillä jopa yrittää pelata.
   
 19. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Mielestäni juuri toisin päin. Minä taas en anna millekään Jukurien harkkamatsille tai CHL-pelille Ranskassa mitään painoarvoa, mutta Linköpingiä pidän jo eräänlaisena mittarina tulevalle kaudelle miten pärjätään kun vastaan tulee Kärppiä, Tapparaa ja IFK:ta. Toivottavasti sunnuntainen aiheutui vain lauantain pitkäksi venähtäneestä saunaillasta ja siitä ettei JYP jaksa panostaa CHL:ään. Jos tuossa pelissä oltiin vähänkin tosissaan, niin petrattavaa on paljon jos aiotaan Liigassa taistella mitaleista.
   
 20. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tärkeä peli siinä mielessä, että nähdään missä mennään. Helpommin sen näkee näitä kovia vastaan kuin esim. Jukureita. Saa nähdä miltä näyttää sitten perjantaina.
   
 21. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin mikä meni toisin päin? Mielestäsi tälle siis täytyy antaa paljon painoarvoa? Kyseessä on kuitenkin ennen varsinaisen liigakauden alkua pelattu ensimmäinen kunnollinen peli. Monilla joukkueilla on peli sekaisin vielä kuukausi tai pari kauden alun jälkeen, joten ihan kauheasti ei kannata elokuun puolella pelatusta yhdestä pelistä välittää, vaikka CHL-ottelut ovatkin toki paljon harjoituspelejä merkittävämpiä.

  Pasi ei käsittääkseni tuossa verrannut kyseistä ottelua harjoituspeleihin, vaan enemmänkin totesi yleisellä tasolla, ettei tästä yhdestä pelistä vielä suuria johtopäätöksiä kannata muodostaa.

  Kannattaa myös muistaa, että totuuden nimissä näillä Linköping-otteluilla ei ole jatkoonpääsyn kannalta juuri mitään käytännön merkitystä, joten sekin voi hieman motivaatiota alentaa.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin kunhan sanoin että tämä oli kauden ensimmäinen kunnon ottelu josta ei vielä mielestäni voi johtopäätöksiä vetää juurikaan mihinkään suuntaan. Jotenkin vähän semmoinen kuva on jäänyt että ehkä yksi harjoitusottelu aikaisemmin olisi pitänyt olla jos varsinkin CHL haluaa enemmän panostaa. Nyt tämäkin ottelu tuli aika nopeasti kauden aloituksen jälkeen. Eikä selkeesti pelaajat pelannut täysillä vielä tai sitten jaloissa tuntui lopuissa liikaa. Eka erähän oli jopa ihan hyvää peliä ja peli oli halussa.
   
 23. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Kova on vastus jatkossa. Sieltä tuli nimittäin Skellefteå vastaan.
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Helpolla ei jatkoon mennä, mutta kyllähän tällä joukkueella on mahdollisuudet mihin vain, kunhan palaset loksahtavat kohdalleen. Ei haittaa kyllä yhtään, että saadaan kunnon haasteita, sillä nehän ovat aina mielenkiintoisia.
   
 25. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei haittaa vastus yhtään, haasteita pitää olla. Paljon mielummin näin, kun että vastassa on joku suomalainen. Niitä näkee muutenkin tarpeeks.