Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYP mestareiden liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 03.05.2016 klo 12.21.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Bern on vaan pirun hyvä joukkue, mutta kiitos hyvän ensimmäisen erän ja varsinkin sen alun, tästä voi vielä hyvä tulla.

  2/6 siis takana ja tilanne Bernille 3-2, tuollainen maalintappioasemassa lähteminen kotipeliin olisi jopa hyvä tulos tuolta painekattilasta. Toivotaan JYPille onnistunutta kolmatta erää ja hyvää tulosta.
   
 2. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Aika syvältä tämä CHL:N sivusto ja applikaatio puhelimessa. Edes pelikellosta ei ole tietoa. Voi, voi!
   
 3. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Meikäläinen ei totaalisena CHL amatöörinä tietenkään muistanut, että tämän ottelun lopptuloksesta riippumatta ensi viikolla pelataan joka tapauksessa. Kertoo varmaan jotain minun kiinnostuksesta CHL pelejä kohtaan. No ehkä vielä joskus...onhan tuossa vielä saumat Synergialla, kun ei eroa tuon enempää ole.

  Bern on laadukas joukkue, mutta silti olisi pitänyt pystyä paremmin pelaamaan eikä menettää 2-0 johtoa pienessä hetkessä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2016 klo 23.05
 4. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kenkää koko joukkueelle. Munaton esitys. Häviö ei haittaa, eikä se jos joskus kaveri tulee kahden maalin takaa tasoihin ja ohi, mut nyt on nähty liikaa tällä kaudella. Koohottamis ränni-ränni paska kiekkoa on nähty ihan tarpeeksi.
   
 5. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Varmaan näinkin. Toisaalta Liigan tahkoamista vuodasta toiseen ilman jotain uutta, voi myös totaalisesti tympäytyä katsomaan. No, nyt on sitten kesäksikin liigaa tarjolla...
   
 6. Lihanleikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olikohan isoin yleisö ikinä JYPin pelissä? 13,660 ilmoitettiin.
   
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Eli 3/6 takana ja tilanne Bernille 3-2. Loput 3 erää kotihallissa Jyväskylässä, joten ihan hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. Kotona voitti riittää vähintään jatkoille, eli hyvä startti.
   
 8. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Joo. Voitto tuolta sveitsistä olisi ollut huippusuoritus, ei nyt saatu sitä, mutta saatiin kuitenkin hyvä suoritus. Hyvät mahikset päästä jatkoon vielä, ja sitä päästään yrittämään kotihallissa! Itse ainakin yritän päästä paikan päälle.
   
 9. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Kyllä jäi paha maku suuhun, sen verran helpolla sveitsin pojat pääsivät nuo 3 maalia tekemään. Voittomaalikin tuli aivan selkeän sukelluksen ansiosta tulleen hyökkäyspään jäähyn aikana. Noh nyt meni näin, mutta kyllä se ilme oli ainakin siihen ekaan vastustajan maaliin yllättävänkin hyvä. Loppu nyt oli pelailua kun vastustaja jäädytti pelin aika totaalisesti, tietysti pari hyvää paikkaa tuli vähän kuin vahingossa, mutta niissä ei oikeen oltu hereillä.

  Hyvä että tunnetta sarjaan herätettiin Turkulaisen taklauksen toimesta! Siellä oli sveitsin mm-kisoissa maajoukkuetta useasti edustanut Eric Blum kananmunat kainalossa ottamassa puhdasta taklausta vastaan, ja siitähän sitten sveitsin pojat tulistuivatkin. Kovuudessa eivät kyllä tule pärjäämään, joten lisää vaan puhtaita kovia niittejä joilla horjutetaan heidän hermoja! Ylivoimahan oli 100%, ja muutenkin liigassakin ollut ihan hyvää.
   
 10. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tähän yhdyn sen verran että hyvin rymisteltiin parin pelaajan toimesta. Rooba ja Kolehmainen paino noita bernin äijiä jäähän ja laitoihin mennen tullen. Kanninen myös kaatoi ukkoja ihan vaan vahvalla maalille ajolla. Ens pelissä vaan kiinni kuin sika limppuun niin huumori loppuu kokonaan! Tänäänkin alkoi hella lämmetä kun berniläisiä kaatui kuin heinää! Ja mahto sitä Blumia ärsyttää kun nuori jannu pisti ihan pakettiin :)
   
 11. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Kyllä toissakaudella lokakuussa HPK:ta vastaan oli enemmän porukkaa kotihallissa.
   
 12. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Varmaan viimeksi lähelle tuota on päästy 2012 välierissä Hartwall Arenalla. No ne eivät tainneet ihan loppuunmyytyjä olla kuitenkaan.

  Aloin miettimään, monikohan pelaajista on ylipäänsä kokenut yli 10k katsojaluvut. Yllättävän moni.
  Sveitsissä pelanneet ovat käyneet Bernissä ennenkin. Nuorten kisoissa viime talvena. Pihlman änärissäkin. Olisikohan joku pelannut joskus isänpäivänä Ruotsia vastaan? Tuppurainen?

  Hieno kokemus varmasti tuo Bernin matsi pelaajillekin. Tietystä näkökulmasta hyvä arpaonni oli JYPillä tänä syksynä.
   
 13. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tää oli hauska! Hienosti oli yleisöä hallissa ja hyvä tunnelma. Eurooppalaisen jääkiekon parhaita paikkoja pelata tuo Sveitsi. Päästään lähelle NHL -yleisömääriä. Ohan tuo vähän ehkä shokki bernille tulla hippoksen hornankattilaan ensi viikolla =D
   
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onhan Yonkman pelannut änärissä myös kuten Joonas Nättinen, Kuukka ja Kalteva maajoukkueessa(tosin yleisöstä en tiedä) jne.. onhan tuossa joukkueessa loppupeleissä aika moni, KHL tilanneta en osaa sanoa, kai sielläkin joissakin halleissa yleisöä on joten Tuokkola ym.. varmaan myös pelannut
   
 15. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tuokkola pelasi 2011-12, tuolta löytyy yleisömäärät. Eli lähinnä SKA,Minsk ja nykyään Jokerit on keskiarvoissa yli 10,000. Tietty yksittäisiä otteluita niillä kellä kapasiteetti riittää löytyy varmasti.
   
 16. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Jotenkin ihmeellisesti alkoi kutkuttamaan tuo ensi tiistain toinen osaottelu. Hommasin sitten pari flabaa ihan hyville paikoille. Ja tuli muuten yllätyksenä tuo hinta (15€ istumaan ihan mihin vaan) on mielestäni oikeinkin edullinen. Tuleepa nyt sitten korkattua oma CHL neitsyys.
   
 17. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Itselle kävi sama juttu, jotenkin ei nuo liigamatsit ole niin paljoa kiinnostanut (koska näkee ruudustakin ym) mutta tuon matsin menen itsekin kattomaan, ei ollut paha hintakaan.
   
 18. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Pari lippua 6. riville vierasjoukkueen yläpuolelle - harvinaista herkkua liigan pienimpään halliin. Tule jo Hippos-projekti!
   
 19. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tokko oo hyötyä siitä uudesta hallista kun ei siellä kuitenkaan olisi täyttä koskaan. Eli kumpi parempi: väljä halli jossa paikkoja vai suht täysi halli? No, hyvä kun olet lähdössä tuohon peliin. Eiköhän saada 1200 rikki, niinku skellefteåta vastaan.
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Väitän, että matseissa voisi helposti käydä yli 5000 henkeä keskimäärin, jos halli olisi riittävän iso ja sieltä löytyisi riittävästi hyviä paikkoja. On vain kylmä totuus, että nykyinen halli on ihan paska ja niistä vähäisistäkin paikoista aivan liian suuri osa on todella huonoja.

  Lisäksi on mielestäni paljon parempi, että meillä on 5000 henkeä puolityhjässä hallissa, kuin 3000 henkeä täydemmässä hallissa.

  Epäilen, että 2000 katsojan raja menee rikki oikein mukavasti tässä CHL-matsissa. Se on turhan vähän, mutta askel parempaan kuitenkin.
   
 21. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Tämä.

  Vaikka Synergia saadaan pleijareissa joskus täyteen, kun on vähemmän kapasiteettia ottaa ihmisiä sisään, niin se ei esimerkiksi poista niitä tolppia jokaisen kulmaseisomakatsomon edestä.

  Ei ihmekään että vieraskannattajat eivät Synergiaa kauheasti arvosta, ainakin sellainen kuva minulle on jäänyt.

  Isommalla hallilla olisi kannatuskulttuurilla tilaa kehittyä ja parantua, sillä nykyisellään sitä ei ole. Olisipa hienoa nähdä enemmän isoja yli-pään-meneviä tifoja yms mutta ei vain ole tilaa. Jos ja kun se uusi halli saadaan voi alkaa kehittyminen täydellä teholla.

  Ja uskon että useammat satunnaiskatsojatkin eksyisivät hallille useammin kun vaihtoehtona olisi muutakin kuin törkykalliit liput keskeltä katsomoa tai halvat liput jään tasalta josta näkee vain pelaajien numerot ja kypärät. Toki dynaaminen hinnoittelu on auttanut asiaa parempaan suuntaan.

  JYP Jyväskylästä, joka on 2010-luvulla ollut top 3-joukkue koko Suomessa, pitäisi taistella isolla areenalla eikä millään mestisjoukkueen mitat täyttävällä pikkustadionilla!

  /end rant

  Edit. vähän lisää juttua...
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aika todennäköistä reilut 3000 katsojaa tuohon tiistain otteluun, hieman sitten riippuu lasketaanko katsojamääriin suoraan kausikorttilaiset vai ei vaikka ei saavu paikalle, myös se kuinka hyvin tavoitetaan kaikki kausikorttilaiset tiedolla että sillä pääsee sisään tiistaina. CHL alkusarjan avausottelussa taisi olla reilut 3200 katsojaa joten tuosta ei varmaan paljon jäädä. Riippuu varmaan miten matsia pystytään viimehetkellä mainostamaan muuallakin kun pelkässä sosiaalisessa mediassa.

  Mitä tulee hallikeskusteluun niin kyllähän se isompi halli isompia katsojamääriä varmasti vetäisi, tosin nykyisen hallin etu on että pystytään sitten parhaimmilta paikoilta ottaa isompaa hintaa, isommmalla hallilla todennäköisesti keskimääräinen lipunhinta hieman tippuisi. Toki myös isompi halli mahdollistaisi isomman mainostamisen ja muun otteluun, nythän halli on melkein täynnä vaikka ei pistettäisiin mihinkään yhtään mainosta, hallissa olisi se reilut parituhatta kausikorttilaista ja jokunen irtolipun ostaja jokatapauksessa. Isompa halli mahdolistaisi erilaisia kanpanioita enemmän.
   
 23. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Lainaus:
  Tarkoitin, että noin hyviä paikkoja ei liigaan saa koskaan. Kausipaikkaa tarjottuun hintaan ei ole tarkoitus hankkia. Kapasiteetin lisäksi halli on melko nuhjaantunut, yleisötilat ja palvelut on viime vuosisadalta. Muidenkinkin halleissa kannattaa käydä katsomassa..
   
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jyväskylän hallissa pelkät paskat seisomapaikat ei ole ongelmia, on myös paskoja istumapaikkoja todella paljon. 0-1 riveiltä ei oikeastaan näe mitään, jos joku satunnaiskatsoja on niitä paikkoja hankkinut ei varmasti hanki enään uudestaan. 2-4 riveiltäkin on tietyin kohdin todella rajoittunut näkymä ja osin sama pätee kuin 0-1 riveillä. Lisäksi hallin palvelut on todella paskat jne.. Mikäli Jyväskylässä olisi se noin 7000-8000 paikkainen nykyaikainen monitoimiareena niin varmasti tuo täyttyisi sinne 6000-6500 paikkeille normaalina runkosarjapelinäkin, kunhan halli on suunniteltu järkevästi.

  Mutta aiheeseen, toivottavasti tiistainen peli vetää väkeä jyväskylässä. CHL- alkulohko pelitkin on keskimääräistä runkosarja peliä viihdyttävämpi ja parempi tasoisia, jos vastus ei tule ranska/britannia akselilta. Nyt vastassa Sveitsin suurseura jne, kyllä itse jos olisin keskisuomessa merkkaisin päivämäärä punakynällä ja hehkuttaisin ottelua kavereillekin. Harvoin jyväskylässä kuitenkaan tämän tason pelejä on ja voi olla ettei vähän aikaan enään olekaan, kun CHL:ään ei JYPikään pääse ensi kaudella enään varmuudella.

  Katsellaan.
   
 25. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Olen käynyt mm. Espoossa, raumalla, kuopiossa ja lahdessa. Kyllä, on Synergia ihan kivikaudelta. En vain usko, että uusi halli mitenkään toisi lisää ihmisiä katsomaan pelejä, joten on sijoitusmielessä huono investointi. Minä myös yllätyin erittäin positiivisesti, kun sain sellaiset paikat, mihin liigapeleissä ei olisi mitään asiaa. Ellen sitten ostaisi sitä kausikorttia muutaman pelin takia. Kun ei täältä kaukaa kovin usein peleihin pääse.