Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYP mestareiden liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 03.05.2016 klo 12.21.

 1. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Bern oli todella kova vastus ja pelasi erittäin tarkkaa viisikkopuolustusta, johon JYP hakkasi päätään kerta toisensa jälkeen. Noin hyvin puolustavaa joukkuetta ei kotoisesta liigasta löydy. JYP ei ollut läheskään niin huono, kuin miltä se saattoi näyttää, vaan Bern oli yksinkertaisesti niin hyvä, että se sai JYPin pelaamisen näyttämään ajoittain todella huonolta.

  Yhtä kaikki, hienosti haastettiin eurooppalainen suurseura, joka saattoi olla JYPin kovin vastus koko tämän kauden aikana.
   
 2. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Oli Bern hyvä, mutta ei todellakaan niin kova kun täällä hehkutetaan. Ilman Pekin hölmöilyjä, olisi aika varmastu jatkoille menty. Kun katsoo tuota TPS:n peliä, niin vaarallisempaa tuo on tai ihan yhtä hyvä joukkue kui Bern.
   
 3. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No, JYP oli tiistaina aika paljon parempi kuin tänään. Bernin pelinopeus oli ihan toista luokkaa kuin TPS:n.
  Tänään oli vähän isät vastaan pojat -peli, missä diesel vauhdilla (paitsi Spina) ja raa'alla voimalla otettiin pikku-ukoilta luulot ja pisteet pois.
   
 4. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP