Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYP mestareiden liigassa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 03.05.2016 klo 12.21.

 1. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Ei ehditty taklaamaan.
   
 2. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Taito ja taktiikka? Mitä pelejä sinä olet katsonut?! Taitoahan joukkueessa ei kamalasti ole ja taktiikkakin on ollut koko alkukauden luokkaa: "dumppaa kiekko aina päätyyn ja yritä painia se omille".

  Peli näytti ihan oikealta peliltä tänään, syöttöjä tuli lapaan yhdessä pelissä varmaan enemmän kuin koko alkukaudella yhteensä. Pelit tässä sarjassa loppuivat siihen, ettei paikoista saada ineen ja kun saatiin, alkoivat tonttu-Tuokkolan seikkailut.
   
 3. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taklaaminen on vain yksi osa fyysistä pelaamista. Kun ollaan vastustajaa jäljessä tekemisessä, niin se väistämättä leimasi JYPin tekemistä tänään. Eikä ne 1.erän kolme 2 min jäähyäkään yhtään tilannetta helpottaneet.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mielestäni tässä enemmän leimasi se mikä vähän koko kauden aikana on vaivannut, ollaan sinällään hyvin pelissä sisällä, mutta pelit sitten päättyy yleensä tasapeliin tai niukkaan tappiion. Nytkin hyvin tiukka peli vaikka maalikon silmin saattaisi näyttää ihan sonnalta ja ettei mikään toimi, mutta ei se nyt niin sekaisin voi olla jos yhtä euroopan huippujengiä vastaan maalin tappio tuli siitä huolimatta että maalivahti lahjoitti yhden maalin ja sorruttiin esimerkiksi jäähyilyyn. Isoista asioista ei puhuta millä joukkue pelaisi sitä voittavaa peliä. Pieniä yksityskohtia kun saadaan parannettua tai yksinkertaistettua niin tässä on todella vaarallinen joukkue. Enemmän tämäkin peli kuitenkin antoi positiivista kuvaa joukkueesta kun negatiivista vaikka tappio tulikin ja tippuminen.

  Tosin kun seura nyt oli kuitenkin asettanut myös CHL kohdalla isot tavoitteet niin tässäkohti kautta jo pelin pitäisi olla toimivampaa kun nyt oli. Se ei riitä että pudotuspeleissä ja kauden loppupuolella saadaan peliin enemmän järkeä jos tavoiteet on myös tässä CHL sarjassa liigan lisäksi.
   
 5. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Olipahan ihmeellinen ottelu. Ekat 40 minuuttia aivan käsittämätöntä sähellystä ilman minkäänlaista agendaa. Sitten löytyi punainen lanka ja saatiin parit maalit. Sitten mr. Tuokkola menetti oman agendansa ja lahjoitti maalin vastustajalle. Herättiin, mutta liian myöhään, kuten usein tapana on. No ei paineta päätä pensaaseen, CHL on tältä kaudelta takana, ja nosti enemmän tunteita kuin viime kaudella. Siis ainakin minulla, joten toivokaamme että ensi kaudella (mikäli koko sirkusta enää järjestetään) nostaa taas enemmän tunteita. Niin nämä tällaiset "mestaruusturnaukset" kehittyvät erottamattomaksi osaksi jääkiekkokulttuuria. Vaikkakin siihen on toki piiiiiiitkä matka.
   
 6. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Omaan silmään näennäisesti JYPillä ei ole pelillisesti hätää, mutta näyttää siltä kun pelaajat miettisivät ratkaisuja liian pitkään eikä kemiat oikein kohtaa tai tule aivan selkäytimestä.
  Puolustaminenkaan ei ole katastrofi, mutta huolimattomuus ja sen aiheuttamat yksilövirheet rankasee paljon. Muutenkin jotenkin huolimatonta, kiekot ei pysy lavassa, ei saada haltuun, syöttö jalkoihin jne... Pieniä asioita mutta kun niitä on kasapäin, se näkyy suuresti.
  Myöskin välillä vois kokeilla muutakin kun siniseltä kiekkoa maalille, esim. jos vieressä on kaveri aivan vapaana niin voisi kokeilla sille eikä väkisin näitä toivotaan toivotaan silmät kiinni ja sinnepäin vetoja.

  Fyysisesti oltiin lapasia tänään verrattuna vastustajaan ja siihen mihin pystyisi. Mielikuvituksetonta päätä seinään hakkaamista. Hyvää toki että saatiin ne 3 maalia tehtyä mutta totta kai taikuri-Pekka HUOLIMATTOMASTI syötti aivan vituilleen. Kuvaa jotenkin JYPiä tällä kaudella.
   
 7. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Vastaavasti pisti silmään kun 2. erässä Pihlmanilla oli sektorin keskellä aivan huikea vetopaikka niin koetti syöttää vielä Tuppuraiselle takatolpalle ja tilanne meni vituiksi. Jos ei edes Pihlman tykitä tuosta, niin kuka sitten?
   
 8. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Noista paikoista juu pitäisi vetää aivan sama onko siellä joku kulmalla vapaa ellei peli ole jo ratkaistu.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja varsinkin kun tuosta paikasta olisi ollut mahdollisuus ihan laadukkaaseen laukaukseen jota maalivahti tuskin olisi ainakaan räpylään saanut, joko itse saanut sisään tai kaveri riparista. Toinen avopaikka taisi olla kun Hytönen pääsi alivoimalla läpi ja koukittiin, joko jos olisi saanut syötön osumaan tai tuosta olisi tullut jäähy niin pelin alkukin olisi varmasti lähtenyt ihan eri suuntaan, nyt vastustaja sai sitten maalin tuon jälkeen.
   
 10. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Paljonko oli muuten eilen katsojia Synergialla? Oliko edes 3000?
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Vituttaa, sillä kaavio oli sen verran myötäinen... Pitkälle olisi voitu mennä jopa loppuunasti, sitten halpamaiset virheet syö kaiken. Nyt ei sitten vähään aikaan välttämättä nähdä näitä karkeloita JYPin toimesta, kun sarjassa pitäisi menestyä europaikan saadakseen..
   
 12. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Lainaus:
  Ollaan varmasti oltu eri peleissä. Tästä ei kannaa väkisin väitellä. Eihän tossa mikään nyt pysynyt lavassa, sureaa tuhertamista. Ylivoimaakain li enemmän kjin keskimääräisessä liigapelissä. Oltiin tosiaankin eri peleissä.
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  3029. Sanoisin, että tätä lukemaa voisi luonnehtia sanalla "jopa" ennemmin kuin sanalla "edes". Jotkut eivät uskoneet, että päästään paljoa yli 1000:n katsojan, toiset epäilivät, että jäädään 2000 tuntumaan (kuten minä).
   
 14. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ite olin sitä mieltä että eiköhän tässä pelissä saada katsojia paikalle enemmän kuin esim. Skellefteå -pelissä. Ja saatiinhan sitä, yli tuplasti enemmän. Tämä on mielestäni hieno asia.
   
 15. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Nyt se on nähty tuo CHL ja JYPn osalta se taitaa olla ihan pitkäksi aikaa. no jatkossa ehkä helpompaa keskittyä yhteen sarjaan. ehkä uudestaan muutaman vuoden päästä jos sarja elää silloin
   
 16. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ensimmäistä kertaa tuli käytyä chl-pelissä ja kenties viimeistä kertaa. Tuo oli juuri niin ankea tapahtuma kuin saattoi odottaa, mutta kaikkea pitää kokeilla.
  Ei nykyisillä pelimäärillä tällaiselle liigalle ole tarvetta.
  Jos pelaajat haluaa kokemuksia, niin järjestetään vaikkapa pari ystävyysottelua kauden aikana.
  Itse pelihän oli ihan normijyppiä. Ensin höntsäiltiin pari erää ja sitten tajuttiin että eihän tällä tavalla jatkoon pääse. Hyvä loppukiri kuitenkin.
   
 17. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Positiivista Virtasen JYPissä on ettei ensi kaudella tarvitse tätä CHL:ää pelata. Peli oli juuri sellaista tuhertamista kuin edellä olevatkin ovat kirjoittaneet. Kiekko ei pysy lavassa, yritetää yksin ja sitten kun saadaan kiekko punaisen yli niin kiekko päätyyn ja sitä rataa. Suoraan sanottunu kamalaa päämäärätöntä koohottamista. Itse ottains hihkuen RD:n tai Ahon Jykän takaisin. Saataisiin jotain järkeä tähän. Mitä vastustajaan tuli niin Bernihän oli sysipaska ja maalit tulivat vain ja ainoastaan JYPin heikosta pelaamisesta ja henkilökohtaisisesta epäonnistumisesta.
   
 18. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onhan tuota dump 'n chase -kiekkoa nähty JYP:ltä jo pitkään aikaisemminkin, mutta se ei vaan toimi sitäkään vähää kun ajoitukset on pielessä; hyökkääjät on seisovin jaloin sinisellä ja päätykiekkoon harvoin päästään kiinni eikä myöskään nähdä niitä JYP:n pelaamiselle tyypillisiä hyökkäyspään riistoja. Pääosin hyökkäyspelaaminen on ollut kuluvalla kaudella karmeaa katsottavaa joitakin suonenveto-eriä lukuunottamatta (esim. Porissa). Eteenpäin!
   
 19. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Positiivista sentään se että oli tuo 3000. Alkusarjan pelit oli kyllä aika surkuhupaisaa katseltavaa niin tuo 3000 on kyllä loisto saavutus.
   
 20. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Lainaus:
  Näin sen minäkin näin, oltiin sitten samassa ottelussa kuitenki , vaikka joku epäili. Joskus on pakko luottaa siihen mitä omin silmin näkee, eikö?
   
 21. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Oho! Mielestäni Bern oli Linköpingin jälkeen paras Hippoksella tänä syksynä vierailleista joukkueista. Tyypillinen Kari Jalosen joukkue: erittän tarkkaa puolustus- ja ohjauspeliä, sitten hyökkäyksissä ratkaisee pelaajien yksilötaito. Ei kovin näyttävää, mutta tehokasta.
  Kiinnititkö huomiota vaikka Bernin pakkien viivapelaamiseen? Kuka Sm-liigan pakeista pystyy lähimainkaan samaan?

  Edit: typo
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2016 klo 20.19
 22. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eikös Bern operoi about 30 miljoonan budjetilla? Ei ihmekään, että on pikkuisen kädellisempää kaveria viivalla :)

  JYP haastoi suurseuran hienosti ja pääsi tuuripompun päähän voitosta. Olen ylpeä omasta jengistä.
   
 23. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Minäkin tartun tuohon SC Bernin sysipaskuuteen. JYP se sysipaska tässä oli. Mielestäni berni pelas taktisesti loistavaa, nerokasta kiekkoa. Ei mitään hienostelua, mutta teki kyllä jypin täysin aseettomaksi. Bernin hyökkäykset pyörivät useita minuutteja jypin alueella ja vaarallisia kuteja tuli koko ajan. Pakit pitivät viivassa kiekkoa ilmiömäisesti ja antoivat sen jälkeen tarkkoja syöttöjä hyökkääjille kulmiin ja ykskaks oli taas maalipaikka maalin edessä.

  Jos verrataan vaikkapa jypin eiliseen suoriutumiseen: kiekko ei meinannut millään pysyä hyökkäysalueella, meni ihan silkaksi roiskimiseksi päätyyn josta bernin puolustus/maalivahti hoiti sen aina pois. Oli useita virhesyöttöjä, toivottomia yrityksiä ja ihan vain toivotaan -vetoja. Ei vaan saatu yhtään mitään aikaiseksi siellä omalla hyökkäysalueella!

  Omaan silmään paistoi kyllä laatuero. Sveitsin pojat osasivat pitää kiekkoa paremmin kuin jyppiläiset, osasivat myös syöttää omille lapaan, osasivat laukoa vaarallIisia laukauksia aina maalia kohti, pelasivat järkevästi ilman ylimääräistä kouhotusta, osasivat pelata kiekottomana myös, yksikään pelaaja ei ollut ns. väärässä paikassa. Taktisesti Jalonen oli mielestäni parempi valmentaja kuin Veltsu. Jypin oli ilmeisesti tarkoitus rymistellä tämä peli läpi. Eipä onnistunut. Sveitsiläiset pelasivat fyysistä kiekkoa eivätkä kyllä horjuneet mihinkään suuntaan.

  Tästä viestistä voisi ymmärtää, että oli jotenkin täysin ylivoimainen vastus meillä vastassa. Ei suinkaan, kyllä tämä pari olisi ollut ihan voitettavissa. Mutta silloin kun tämä sarja olisi pitänyt ratkaista omiin nimiin, niin siinä epäonnistuttiin surkeasti. Siksi tämä SC Bern meni tästä jatkoon eikä JYP. Ihan turha selittää tätä tappiota millään. Olimme näistä kahdesta juuri sen yhden maalin verran huonompi joukkue.
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toki pitää huomioda että CHL taidetaan aina ilmoittaa kausikortit väkimäärään (silloin kun sillä pääsee sisään)vaikka ei olisi paikalla että eihän alle 2000 katsojan alle jääminen olisi ollut edes mahdollista. Toki jonkin verran myös irtolippuja meni kaupan ja ainakaan tälläkertaa missään ei tainnut yhteistyökumppanikaan jakaa lippuja. Seuralta varmaan kuitenkin oikea veto päästää kausikorttilaiset sisään kun onhan se imagollisesti järkevämpä että sisällä on 3000 katsojaa kuin jotain 1000-1500 katsojaa vaikka varsinaisesti ei varmaan tulot ollut yhtään enempää, mutta varmaan oheismyynillä saatiin hieman kompensoitua ja saattaahan muutama helpommin uusia kausikortin joiden tulo ei nyt suoraan näy.

  Siinä on jännä nähdä miten ensikauden osalta turnaus menee jos joukkue sinne pääsee, että minkä linjauksen seura ottaa kausikortti asiaan että pääseekö sillä myös pudotuspeleissä sisään. Otetaanko hieman enemmän imagollinen hyöty siitä että halli on melkein täynnä pudotuspeleissä vai odotetaanko että katsojamäärät nousevat ensikaudella turnauksessa ja että saataisiin enemmän "rahastettua" katsojia irtolippumyynillä. Todennäköisesti on järkevämpää jatkossa sisällyttää ne pelit siihen kun jatkossa taitaa olla ainoa keino saada pidettyä näitä kausikorttilaisia asiakkaana lisäämällä näitä Akatemia ja CHL etuja kausikortin hintaan. Kokoajan kuitenkin irtomyynissä on yhä enemmän ja enemmän myös erilaisia tarjouksia joten näitä ei helpolla asiakkaana saa kohta pidettyä vielä kasvaneen TV tarjonnan kanssa.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  http://forums.internationalhockey.net/showthread.php?11337-Team-budgets-around-the-world! Tuossa on ainakin 4 vuoden takaisin tilastoja eräällä foorumilla eri jengien budjeteista. Vaikea toki sanoa paljonko eroja esim. pelaajabudjetissa mutta jos budjetti pyörii tosiaan 30miljoonassa niin resurssit organisaatiolla jokatatapauksessa melko hyvät.

  Sinällään jännä miten vuodesta toiseen Virtasen aikaan joukkueen peli on mukamas aina huonoa ja heikolle vastustajalle hävitään, ehkä näkisin että enemmän monesti tilanne on se että hyvällä pelillä hävitään hyvälle joukkueelle. Se ei aina ole ehkä tehokkaiman näköistä mutta aika hyvin näyttää nappaavan melkein jengiin kun jengiin. Ehkä tämänkauden ja edelliskausien varsinkin alkukausi on ollut hankala ja saadaan ehkä oma peli näyttämään vieläkin huonommalta kun se oikeasti onkaan. Joukkue on kuitenkin yllättävänkin hyvin kuitenkin pelissä sisällä.