Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit nousee Liigaan kaudelle 2016–2017!

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 09.09.2015 klo 22.23.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Tuli kuunneltua YLEn tarkastuskierrosta tulevaan kiekkokaupunkiin. Aika paljon tuli kaikenlaista juttua, joten ajattelin laittaa joitain ranskalaisia viivoja käsitellyistä asioista.

  Hallista:
  -Kunnas&Kuhta: hieno, sympaattinen halli, yleisö lähellä, ottelutapahtuma hieno, selostuskoppi liigan parhaimmistoa(heh); katsojakapasiteetti tulee olemaan liigan pienin (4300)
  -Liigan edustaja Arto I. Järvelä: fasiliteeteista pelkkää plussaa, ainoastaan videotuomarin koppi rakennettava (sijoitus A-katsomoiden puolelle)
  -Vesalainen: jo valmiiksi liigatason ottelutapahtumaan tulossa rajuja parannuksia: show'hon panostetaan ja mm. jo Lukon testaama jonoton oheistuotepalvelu otetaan käyttöön (joka tarkoittaa käytännössä sitä, että puhelimella tilataan kahvit ja hodarit, ja ne voi käydä ilman jonotusta hakemassa/tilata omalle penkille

  Urheilupuolesta:
  -Pennanen lähti rakentamaan haastavaa välikautta sellaisella teemalla, että kun seura on jo noussut liigaan, niin nyt fokus on siinä, kuinka monta yksilöä nousee liigaan; strategia on onnistunut hyvin edellisiin nousijoihin verrattuna
  -Liigajoukkueen on virallisesti rakentanut tuleva valmennus ja Tammiruusu (joukkue lähes valmis).

  Yrityspuolesta:
  -Yleisömäärä pitää pystyä lähes tuplaamaan (budjetoitu 2700, tavoitteena yli 3000)
  -Toimistolla ei jäädä toivomaan parasta ja pelkäämään pahinta, vaan välittömästi toukokuussa jalkaudutaan isosti kaupungille ja aletaan vimmalla myymään liigaa mikkeliläisille (yrityspuolella on jo lusikka pohjassa, ja reilusti yli puolet myyntitavoitteesta kasassa)
  -Tavoite: juhannusaattona ensimmäinen kotiottelu loppuunmyyty
  -Omistajapuolella tulossa mahdollisesti kesällä uusia steppejä, nimiä ei kuitenkaan vielä paperissa.
   
 2. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  @paraspelaaja
  Ihmettelen tuota Liigajoukkuetta on ollut rakentamassa tuleva päävalmentaja ja Tammiruusu. Eikö KooKoo välikaudellaan pelannut Mattilan alaisuudessa ja UTJ:nä oli Kultanen? Ihmettelen, jos UTJ ja Päävalmentaja ei olisi KooKoon tapauksessa tehnyt samoin. Toki hieman outoa, että RD on ollut focus jo seuraavassa kaudessa, kun nykyinen kausi on vielä täysin kesken. No se osin selittää Lukon menoa.
   
 3. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ihan turhaa jeesustelua. Jokainen valmentaja tekee samaa, jos tietää jo varhaisessa vaiheessa uuden tulevan työnantajansa. Esim. kyllä Pennanenkin rakentaa HPK:n joukkuetta ihan vastaavasti kuin RD Jukureiden.
   
 4. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ihmettelen miksi Jukureilla on noin pieni yleisötavoite? Eikö tuohon tavoitteeseen pitäisi päästä todella helposti? Tällä kaudella millään liigajoukkueella ei ollut alle 3000 yleisökeskiarvoa. HPK:lla pienin yleisökeskiarvo 3250 ja KooKoolla sarjanousijana 3712. Muistelisin, että Mikkelissä on aiemmmin todettu, että Jukurit kerää liigassa yhtä suuren yleisökeskiarvon kuin KooKoo, joten osaako kukaan sanoa, miksi yleisötavoite on asetettu noin pieneksi? Mikkelissä ilmeisesti lippujen hinnatkin ovat huokeat, joten siitä homma ei kai ainakaan voi jäädä kiinni.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Eikö ole hyvä, että savolaiset ovat realistisia. He tiedostavat, miten vähän jääkiekko ensi kaudellakin Mikkelissä kiinnostaa.
   
 6. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
 7. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Realismi on ollut suomikiekossa kadoksissa jo pitkään, hyvä että sitä nyt Mikkelistä tässä vaiheessa löytyi. Olisihan tuo nyt häpeällistä, jos yleisöka jäisi alle tuon minimitavoitteen

  Realismia tosin on sekin, ettei Jukurit tule koskaan kilpailemaan mistään muusta kuin jumbosijan välttämisestä tuolla tulorakenteella.
   
 8. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Otetaanpa taas talteen näitä timanttisia karate Maurin viisauksia. Saapa nähdä pitääkö tämäkin paikkansa yhtä hyvin kuin se "fakta" ettei Jukurit nouse koskaan liigaan.
   
 9. kiekkoliikkuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Pitihän se napata omaan allekirjoitukseen heti ilmestyttyään. On se ihanaa tuo Jukurit/Mikkeli tai/vai/ja -viha. Tykkään tuollaisista höpönassuista.
   
 10. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Enhän minä suinkaan ole vihannut. Minä olen yrittänyt auttaa teitä.

  Eihän Jukureita koskaan olisi pitänyt liigaan nostaa, kun nyt ihan rehellisesti tässä @juurihoito puhutaan mies miehelle. Kyllä sää sen tiedät itsekin. Katsellaan tuossa vuoden päästä fiiliksiä sitten viimeistään, vaikka varmaan jo syksyllä saadaan mukavat löylyt otettua, kun joukkue kyntää syvällä, ja katsomo kumisee tyhjyyttään. Jännä nähdä kuinka moni kanssakirjoittaja täällä sitten on edelleen ja kuinka moni on lähtenyt livohkaan kaikessa hiljaisuudessa.

  No, tämä tästä tällä erää.
   
 11. kiekkoliikkuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En oikein jaksaisi, mutta kysynpä silti: Millä viesteistäsi olet yrittänyt auttaa (ketä? Jukurit HC Oy:tä, täällä kirjoittelevia faneja/aktiivisia seuraajia vai joita kuita muita?)?
  [Edit: piti lisätä vähän isompi kysymysmerkki virkkeen loppuun]
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2016 klo 00.21
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Niin, toisaalta tavoite pitää asettaa realistiselle tasolle. Jos kausi budjetoidaan täysin epärealistiselle yleisömäärälle sekä yritysmyynnille ja menot sitten vedetään sen mukaan niin kassasta loppuu rahat ennen joulua. Jos vain Jukurit pystyy rakentamaan talouden tasapainoon tuon 2700-3000 yleisökeskiarvon ja liigatason menojen kanssa niin hyvä. Yritysmyynnin pitää olla sitten aivan timanttisessa kunnossa.
   
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Budjetoitu 2700 ja tavoite 3000 tarkoittaa tosissaan, että yritysmyynnin tulee olla timanttista. En tiedä tästä kaudesta, mutta Jukurit tuskin kovin suurta tulosta tulee tänäkään vuonna tekemään. Hyvä jos plussalle pääsee. Toki ainakin fanien mukaan yritysmyynti on jo nyt loistavalla tasolla ja siintä tuleva kausi ei jää kiinni. Mielenkiintoista tosissaan nähdä miten Jukurien tulevan kauden yleisöka:n käy ja mitä sitä mukaa tapahtuu tulokselle. No siihen menee vielä aikaa joten annetaas työrauha mikkeliläisille.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Kiekkokierroksen jutuista ei ollut muuten mainittu että Vesalainen sanoi myös kausikortteja myydyn tähän mennessä neljännes tavoitteesta vaikka varsinainen myynti ei ole vielä edes alkanut. Tuli toki itsekin laitettua kaverin kanssa paikat tilaukseen tuoreeltaan ja varmistui että olimme riittävän ajoissa apajilla kun toivotut paikat myös saimme melko keskeltä hallia.
   
 15. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Hyvä, ettei lähdetty hakemaan mitään pikavoittoja ensi kaudesta. Työn tuotokset nähtäneen muutaman vuoden päästä. Silloin yrittänyt on tuomion jakajalla. Ei aiemmin, ei ensi talvella, eikä vuoden päästä. Toki osakatsauksia - ja satsauksia täytyy tehdä ja niistä opit ammentaa. Pitkäjänteiselle työlle voimia!

  Yleisömääristä sen verran, että ilmoitetut luvut ovat oikein kohdallaan.
   
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo en epällytkään, etteikö ne olisi kohdallaan, mutta itse olettaisin, että mikkeliläisiä kiinnostaisi liigakiekko sen verran enemmän, kun sitä kaupungissa ensimmäistä kertaa pelataan, että yleisömäärissä päästäisiin edes tuonne HPK:n 3250 katsojan tasolle. Budjetoitu 2700 tuntuu vain näin ulkopuolisin silmin hurjan pieneltä määrältä, mutta onko nyt sitten niin, että Jukurit pystyy kuromaan tuota yleisömääristä johtuvaa vajetta verrattuna liigan muihin seuroihin kovalla yritysmyynnillä? Jos nyt verrataan KooKoon 3700 yleisömäärää niin jokainen tietää, että jos Kouvolassa olisi käynyt yleisöä vain 2700 keskiarvolla niin jostainhan muualtahan tuo 1000 katsojan aiheutama vaje tulorajoitukseen olisi siinä tapauksessa pitänyt raapia. Eikö Jukureiden pelaajabudjetti nyt kuitenkin tule olemaan suunnilleen samalla tasolla kuin KooKoolla menneellä kaudella?
   
 17. A Siente Jäsen

  Eikö se nyt ole ihan se ja sama mihin ne yleisötavoitteet asettaa. Tärkeintä on se kuinka paljon yleisöä tulee todellisuudessa olemaan. Pikkasen alakanttiin on parempi kuin suoraan tähtiin kurkottelu.
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai se mikään ehdoton totuus olekaan, että jos Jukurit on budjetoinut katsojamäärän 2700:aan, että hallissa sen verran kävisi. Varmasti yleisöä odotetaan enemmän kuin budjetoitu määrä - kukapa ei? Vuosia on Jukureita syytetty liiasta panoksestuksesta, niin eikö se ole hyvä, että nyt lähdetään maltilla liikkelle?

  Ja kyllä, yritysmyynti tulee olemaan todella isossa osassa. Kai sekin nyt jotain kertoo, että kun historiallisen Liigakauden alkuun on puoli vuotta (ja pari päivää päälle) niin budjetoidusta myynnistä on jo yli puolet täynnä. Ja siihen ei varmasti tyydytä. Toimistolle on nyt tullut sellaista ihmisluonnetta, jota on vuosia kaivattu. Ennen odoteltiin että ihmiset tulee Jukurien luo, mutta ei tullut. Nyt Jukurit tulee ihmisten luo. Satuin lukemaan eräänkin kommentin toiselta alueelta:
  Lainaus:
  Suoritetaan laskutoimitus: oletetaan yhden keskimääräisen katsojan rikastuttavan Jukureita 20e(vai onko muilla realistisempia ehdotuksia, itse heitin ihan lonkalta). Oletetaan myös, että Jukureilla on kotipelejä 30 kpl. Isketään muuttujat laskimeen ja saadaan loppupäätelmä: olettaen että ko. nimimerkin tarina pitää paikkansa, on Jukurit pystynyt parin päivän aikana hankkimaan noin 1500 katsojan verran rahaa. Eli kahden päivän yritysmyynnillä on pystytty Jukurien tulevan kauden yleisökeskiarvoa paikkaamaan 50 henkilön verran.
   
 19. Rankkari Jäsen

  Sinne vaan jukurit, muiden sekaan. Lähtökohdat lienee näihin 3 viime nousija joukossa heikoin, mutta on siellä monia joukkueita, joiden talous on perseestä =).
   
 20. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Jukureiden vahvistetut hankinnat ovat siis Länsi-Suomen mukaan:

  *** Turo Asplund, 247 peliä, 38 maalia.
  ** Olli Sipiläinen, 734 peliä, 60 maalia.
  ** Jesper Piitulainen, 218 pelä, 31 maalia.
  * Antti Jaatinen, 316 peliä, 6 maalia.
  * Nestori Lähde 225 peliä, 9 maalia.

  - Asplund on lähtökohtaisesti ykköskentän sentteri.
  - Piitulainen menee Jukureissa ykkös/kakkoskentäs laitaan. Ollut hieman tehoton raumalaisten mukaan.
  - Sipiläinen on kova pelaaja kolmos/neloskenttään ja av:lle
  - Lähde ei mitenkään mahdu kärkikenttiin ja hän on ollut todella tehoton.
  - Jaatinen kuutos-kasipakki.

  Ei noilla vielä kuuhun mennä, mutta kaksi kärkikenttien hyökkääjää on jo olemassa.
   
 21. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hei vaan pitkästä aikaa.

  Eipä tarvitse kuuhun mennäkään, ensi kauden tärkein ja ensisijainen tavoite lie varmistaa paikka Liigassa, esiintyen siellä uskottavasti ja pysyen pelissä mukana. Tappioita tulee, se on selvää. Nyt ollaan kuitenkin sarvipäätiimin ensimmäisen ligakauden alla, ja aiemmin nousseet Sport ja Kookoo ovat asettaneet rimaa korkealle. Erityisesti Kookoo. Seurasin liigakautta nimenomaan Kookoon nökökulmasta ja täytyy sanoa, että hyvin vetivät. Nyt Jukurien tehtävä ensi kaudella on olla yhtä uskottava liigajoukkue, ansaiten paikkansa ylemmällä sarjatasolla, voittaen pelejä, mutta ymmärtäen realiteetit. Itse uskon, että Jukurit tulee olemaan sijoilla 12-16 ja pääsy kympin sakkiin olisi mestaruus. Ensimmäisellä liigakaudella. Tulevaisuudessa tilanne VOI olla toinen, nimenomaan parempaan suuntaan. Oikeastaan ainoa asia, mikä huolettaa ensi kaudesta on yleisömäärä. Miten suursavon väki pysyy Jukureitten mukana, kyyti kun voi olla vähän viileämpääkin välillä liigassa. 3000 ihmistä pitäisi tulla joka peliin kotihalliin, Mäntyharju, Kangasniemi, Ristiina, Anttola, Puumala, Juva, Joroinen, Pieksämäki, Rantasalmi, Savonlinna. Näitten pitäisi työntää porukkaa Kalevankankaalle joka ilta, kun on peli. Ainoa mahdollisuus pärjätä Liigassa on olla koko maakunnan joukkue, yhteinen juttu, jota halutaan kannattaa. Siinä on markkinointitiimille haastetta, mutta on se palkitsevaakin, onnistuessaan. Jos ja kun(näin uskon) ensimmäisen liigankauden alkaessa halli on täysi ja porukka on mukana alusta pitäen, niin moni hieno asia mahdollistuu. Tältä keväältä odotan vain ja ainoastaan siirtymistä tyylillä Liigaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2016 klo 02.47
 22. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Eli käytännössä riittää että soittelee vaan pari puhelua viikossa, niin lopulta ei tarvita enää ollenkaan yleisöä Kalevankankaalle. Peukkua tälle mikkeliläisinnovaatiolle!

  Vakavammalla naamalla: paljonko on keskiostos Jukureiden kotipelissä? Keskilipunhintaa nyt on paha laskea ennen kautta. Olen koittanut puntaroida KooKoon +200 katsojakeskiarvon vaikutusta talouteen ja päädyin itse myös n. 20e / hlö keskituottoon katsojaa kohden, kun keskiostos Kouvolassa taisi olla 7-8 euroa.
   
 23. Uncle Ben Jäsen

  Mainittakoon nyt täällä, että Savon Sanomien sivuilla oli vähän tarinaa Jukureiden ensi kauden suunnitelmista.

  Liigaan nousu kuusinkertaistaa Jukurien pelaajabudjetin - Savon Sanomat

  Kokonaisbudjetti ensi kaudelle olisi 3,6 miljoonaa, pelaajabudjetti 1,5 miljoonaa, ja 25 pelaajan rosteri käytännössä valmiina, vain muutama palanen lukitsematta.
   
 24. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Hyvä juttu Savon Sanomissa. No kuvateksti ei taida ihan pitää paikkaansa, mutta muuten. Karalahden tulokin on nyt julkisesti kuopattu, joten se siitä. Erään kaljupäisen ESE-miestä muistuttavan toimittajan termiä käyttäen; Mikkelissä on hyvä pöhinä päällä liigaa varten.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hyvältähän tuo kuulostaa. Ei muuta kuin arvailemaan että mikähän ESE-Areena meillä on ens kauella kotiluolana.