Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jukurit nousee Liigaan kaudelle 2016–2017!

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 09.09.2015 klo 22.23.

 1. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Hyvä kätinen, sulavasti liikkuva Liiga-tason kiekollinen puolustaja. Fyysisyyden ja laukauksen kanssa on vähän niin ja näin ja tosiaan kuluva kausi meni piloille olkapää (?) vamman takia. Menee terveenä ollessaan Jukureissa varmaankin 1-pakkipariin.
   
 2. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Liigapörssistä muistan Miika Koiviston. Oli halpa ottaa joukkueeseen mutta toi pisteitä hyvin hintaansa nähden.

  Ja sit oikeasti: jäänyt kuva hyvin liikkuvasta ja kiekkoa liikuttavasta puolustaja joka kerää syöttöpisteitä ihan hyvin. Loukkaantumisia tainnut kerätä jonkin verran mutta varsin hyvä hankinta liiganousijan puolustukseen.
   
 3. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  En nyt sanoisi että Ville Niemisen valmennus tapa olisi epäonnistunut, kuitenkin valmentanut tuon harrasteporukan välieriin, ei sitä hirveästi voi lähteä moittimaan, siellä valtaosa KeuPan pojista ajelee työpäivän jälkeen reilu 60km Jyväskylästä treeneihin vähän harrastamaan jääkiekkoa.
  Eikä taida olla yhtä oikeaa tapaa miten joukkuetta kuuluisi valmentaa.
  Väitän että tulevana kautena ei ihan saman profiilin Dufvakaan ole vaihtoaitiossa kun täältä edellisen kerran lähti, silloin joukkue voitti suurimman osan peleistä ja ensi vuonna jukurit häviää suuriman osan peleistä, niin se vaihtoaitio käyttäytyminen on todellakin erinlaista kun joukkueen pittää runkosarjassa se 60 kertaa kaudessa mennä siellä taitojen ylärajan yläpuolella saadaksen pisteitä.
   
 4. Viheltämätön Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarja-tulokas Etelä-Savosta
  Christian Heljangon haastattelu ala Eero Tuominen: https://m.youtube.com/watch?v=yloOI_6ogY0.
  Melko tervepäisen oloinen nuorimies ja hyvin on kyllä tullut haastavassa paikassa joukkueeseen sisään. En katsonut Crisun sopimustilannetta, mutta mielellään näkisin jatkossakin täällä pelaamassa. Hyvä ja potentiaalinen Liigatason ykkösveska parissa vuodessa ja kova saarnaaja ja kiristää kenelle tahansa jo nyt.
   
 5. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Lainaus:
  Eli Ville Hyvärinen näköjään jatkamassa raumalaisinvaasiota Mikkeliin.
   
 6. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
 7. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
 8. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
 9. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tälläistä siis huhuttiin Sportin osiossa. Koivistohan tosin taisi olla keskusteluissa mukana jo aiemmin.

  Itselläni ainakin ihan hyvät fiilikset molemmista, jos toteutuvat.
   
 10. Gameson Jäsen

  Molemmat olisivat tosiaan hyviä vahvistuksia Jukurit-jengiin. Saa nähdä, toteutuuko, mutta ihan hyviä liigakokemuksen omaavia pelaajia tänne ollaan naaraamassa.
   
 11. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tästä Ilta-Sanomien jutusta löytyy jotain mielenkiintoista.
   
 12. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Ihan hyvänoloista jengiä ja järki päässä juttua Mikkeliin ollaan kasaamassa. Toivotaan että myös kaupunkilaiset löytää paikalle. Se on kaikkien etu.
   
 13. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Niin Dufvan oloista kiekkoa. Puolustuspää edellä mennään ja maalivahdin on oltava maalivahti, jos voittoja meinataan napata. Joukkueen tärkeimmille paikoille on saatu napattua ne näillä resulsseilla nappihankinnat. Huhutut Rajaniemi, Asplund, M.Koivisto täyttävät hyvin nämä raamit. Järkipeliä sanoisin.
   
 14. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä, hyviä täsmäiskuja. Pienillä pelimerkeillä kun operoidaan niin erityinen huomio pitää olla niissä tärkeimmissä. Ykkösmaalivahti, ykkössentteri ja pari maalintekijää.
   
 15. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No kaiketi pelimerkkejä on käytetttävissä ihan mukavasti.

  Onko Jukurit jo julkaisseet Raumalta saapuvat viisi pelaaja? Toki iso summa upposi näihin viiteen herraan mutta kokemus maksaa...

  Ja ensi kauden ykkösenä Jukureilla on Kärpät pronssipeliin torjunut Rajaniemi. Kuulemma 2-vuotinen pahvi.
   
 16. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eiköhän tarkoituksena ole ensin voittaa mestaruus, mennä mestarina liigaan ja sitten vasta esitellä ensi kauden joukkue. Meillä täällä Mikkelissä, kun on kevään pelit vielä käynnissä, joten annetaan työrauha nykyjoukkueelle.

  Lainaus:
   
 17. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Ehdottomasti näin myös faneille rauha nauttia näistä kevään peleistä, jatkossa heilläkin on jo tähän aikaan vodesta ollut kesäloma jo pidemmän aikaan eikä tarvitse miettiä jääkiekkopelejä
   
 18. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Rajaniemi ja Roine tekivät molemmat ilmeisesti hyvissä ajoin jo sopimuksensa Jukureihin.
   
 19. HockeyIsKING Jäsen

  Ensinnäkin onnea Jukureille mestaruudesta ja hyvää matkaa liigaan. Mitenkä siinä sitten käy?

  Ensi kaudella Jukureille iskee harmaa arki. 50t asukkaan kaupunki Etelä-Savossa, ei mitenkään teollisuuden ja kaupan mekka. Idässä Savonlinna ja SaPKo , pohjoisessa Kuopio ja KalPa, lännessä Jyväskylä Jyppi ja Keuruu ja Etelässä Kouvola, Lappeenranta, Lahti ja Heinola. Jos Miikkelin ympärille piirtää 100km säteellä ympyrän, niin etelän ja lännen suunnalta siihen viivalle osuvat kaikki paikkakunnat. KalPan ja ja Jokipon etäisyys on suurempi, mutta toisaalta ne isännöivät suurempaa aluetta yksinään. Pointtini? No se, että Mikkelillä ei ole kuin alle 50 km säteinen talousalue, josta ammentaa rahat ja katsojat - sekä "omat" pelaajat. Mikkelin minioligarkkisuku Toivakat eivät taida olla riittävän varakkaita tai halukkaita pumppaamaan Jukureihin miljoonaa-kahta lisää vuodessa. Sen se vaatisi, sillä viimeiset 5 vuotta Jukurit on tehnyt tappiota n 100t vuodessa. Yleisöä jos tulee 50% enemmän kuin tämän kauden keskiarvo n. 1300 niin saadaan n. 2000 ensi kaudelle. Silloin lipputulot nouse kuin 10€/lippu (Jukrit 15€, Kookoo 24,5€ kaudella 15-16) ja pelejä on 30 kotona. Let's face it- Jukureille se jää siihen 30 kotimatsiin. Nyt oli enemmän playoffien kanssa. Eli lipputulot voisivat nousta 915000euroa. Tässä siis oletuksena katsojamäärän nousu 700h/peli, lipun hinta +10 euroa ja 30 matsia.

  Vaikealta näyttää taloudellisen pohjan saaminen kuntoon liigaseuralle Mikkeliin. Taitaa olla edessä osakeanti kannattajille - siis lahjoitus seuralle. Ei sitä sijoituksenakaan voi hyvällä tahdallakaan pitää. Sijoituksella kun on tuotto-odotus.

  Entäs juniorityö? Ihan pelaajmäärissä mitattuna seura on pienehkö, liigaseuraksi pieni. 10 joukkuetta pojissa (G-B), joissa yhteensä 228 pelaajaa. Esim. Saipalla yli 300 pelaajaa. Tuosta ei juuri omilla pojilla liigaseuraa rakenneta jatkossakaan. Juniorityön taso ei vaan riitä. En tiedä riittääkö Mikkelin seudun ja joukkueen imu tuomaan hyviä liigatason pelureita muualta, epäilen kyllä vahvasti.

  Jäähalleja lienee kaksi, mikä ei mahdollista kovin suurta kasvua harrastukseen, sillä käyttäjiä näyttää olen runsaasti muitakin kuin jääkiekkoilijoita.

  Katsojamäärät ovat laskussa liigassa ja on haihattelua kuvitella ettäå alkuhuuman jälkeen liigan pohjalla majailevan Jukurilauman otteita seuraa täysi tupa. 2000 luokkaan maksimissaan tulevat katsojamäärät asettumaan. Tässäkin on nousua tämän kauden kaiketi n. 1300 katsojan keskiarvoon reilusti.

  Näin talous- ja yritysjohtamisen ammattilaisena näen konkurssin ainekset ilmassa, ellei Jukurit tee semmoista ihmettä, että menestyy halvalla joukkueella. Omista junnuista semmoista ei taida ainakaan tulla.

  Onne matkaan liigatielle kuitenkin.
   
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Et sit osannut edes tuota lukemaa laittaa oikein. No jokaisella on mielipiteensä.

  Lähietäisyydeltä voin heittää kommentin, että Jukureiden liigaprojekti on erittäin vahvassa myötätuulessa. Muuta en viitsi kommentoida tuohon.
   
 21. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Uskottava tuote, markkinointi ja taustalla rahan kanssa osaamista niin miksei se onnistuisi. Nyt kuitenkin ensimmäinen askel on tuotteen tekeminen uskottavaksi. Valmentajat on hankittu ja nyt sitten pitäisi saada houkuteltua kärkimiehiä pelaajien osalta mukaan, on harmillista että Pennanen vie Palvetta jne. jo mukanaan Hämeenlinnaan kun nämä olisivat olleet ns. turvallisia soppareita. Kiitokset tästä kaudesta, todella ansaittu mestaruus ja tsemppiä sinne suuremmille valoille.
   
 22. paraspelaaja Jäsen

  Jukurit on on ollut jo 16 tuntia virallisesti Liigassa. Uskotteko kotona? (ja ei olla edes menty konkkaan, hehe)

  Mikkelin jäähalli puolestaan on ollut 16 tuntia (ja tulee olemaan vähintään seuraavat 3 vuotta) Ikioma Areena. Joko sielä on kyltit seinissä?

  Nyt kun muodollisuudet on saatu alta pois niin voidaan alkaa odottelemaan, milloin Vesalaisen tiimi polkaisee kuluttajamyynnin- ja markkinoinnin todenteolla käyntiin. Tyyntä myrsyn edellä....
   
 23. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  Tosiaan toivoisin jonkinlaista seuran mainostusta ja brändäystä vaikkapa sosiaalisessa mediassa. Nyt ollut sieltäkin osin aika hiljaista. Millon tullaan julki muiden sponsorisopimuksien kanssa, joista on ollut puhetta?