Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jukurit nousee Liigaan kaudelle 2016–2017!

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 09.09.2015 klo 22.23.

 1. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Suomalaisessa Meidän peli - huumassa on tupannut unohtumaan, että se ei ole ainoa tai välttämättä paras tapa pelata kiekkoa. Maailman parhaat joukkueet ja pelaajat NHL:ssä eivät pelaa meidän peliä. Ruotsalaista paineistavaa pystysuunnan kiekkoa pelaava fyysinen Frölunda pyyhki Marjamäen Kärpillä Raksilan jäätä mennen tullen CHL - finaalissa. Toisaalta jos kaksi Meidän peliä pelaavaa, samalla tavalla valmennettua joukkuetta kohtaa, voittaja on useimmiten se, jolla on isompi budjetti eli paremmat yksilöt. Tässä kisassa Liigan pienimmällä pelaajabudjetilla toimiva Jukurit jäisi lähtökohtaisesti useimmiten häviölle. Tuosta näkökulmasta RD:n robottikiekon paluu saattaa antaa Jukureille paremmat mahdollisuudet voittoihin kuin Meidän peli. Tai sitten ei, eiköhän tuo jouluun mennessä selviä. Kuten myös se, mikä Jukureiden pelillinen identiteetti tulee olemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2016 klo 17.23
 2. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tämä. Jukurit on tottunut pelaamaan todella hyvällä joukkueella jossa yksilöiden taso on huomattava muiden joukkueisiin nähden. Ensi kaudella joukkue ei todellakaan tule olemaan Liigan huippua, päinvastoin. Tämän tietää niin RD, kuin myös Niämisville. Jukurit ei mielestäni voi lähteä ns. Meidän pelillä tulevaan kauteen, muttei myöskään tavalla, jolla Lukko pelaa tällä hetkellä.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ei todellakaan voi. Nopea kiekkokontrolli vaatisi niin taitavia pelaajia että myös palkkapyynnössä olisi taidot huomioitu. Jukureiden budjetilla ei ole mahdollista hankkia tuollaista pelitapaa (onnistuneesti illasta toiseen) noudattavia pelaajia joukkueellista joten pitää kehittää pelitapa joka sopii pienempään budjettiin. Oma visioni mahdollisesti toimivasta kombinaatiosta olisi "savolainen kusipääkiekko" (termi lainattu Lappeenrannasta) jossa käytännössä ajetaan vaan maalille illasta toiseen ihan helvetin kovaa ja yritetään runnoa ne kiekot sisään. Puolustuspäässä sitten äärimmäisen varovaista ja riskit minimoivaa pelaamista jossa päällimmäinen fokus on ettei tehdä asioita mistä pätevä kärkikarvaaja nappaa maalin. Vaatisi toki romuluisia ukkoja molempiin päihin eikä huhutuissa nimissä taida olla yhtään hampaatonta kanukkia ja suomalaispelaajillakin enimmät hampaat tallella (Makolta toki puuttuu edestä muutama mutta muuten ei sovi kuvaukseen).
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Klo 18 Jukurit tiedottaa jostakin, ilmeisesti Liigaa koskevaa. Ristiäiset? Yhteistyösoppareita? Lisää henkilökuntaa?
   
 5. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vai kenties Kalevankankaan halli / jäähalli ristitään uudelleen?
   
 6. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eiköhän kyseessä ole yhteistyösopimus, jonka myötä myös halli saa uuden nimen.
   
 7. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Näkyy myös hallin mediakuutiolta klo 18 valmentajahaastatteluiden jälkeen.
   
 8. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Liigassa areenan nimi on sitten ikioma areena. Lääkärikeskus iki-oma tulee liiga Jukureiden toimintaa historiallisen suurella sopimuksella.
   
 9. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Siitä tulikin Ikioma Areena. No käy hyvin yksiin Meidän halli:n kanssa.
   
 10. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
 11. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jos tätä Keni Karalahtea on oikeasti suunniteltu ensi kauden rosteriin, niin kaverin pitäisi kyllä opetella luistelemaan ennen sitä.
   
 12. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mitä tarkoittaa historiallisen suuri sopimus? Onko se enemmän kuin mitä Hartwall on maksanut Putin Areenan tai HK Turun nakkikattilan nimestä? Vai onko se historiallisen suuri vain Mikkelissä?
   
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Onko hallin nimi aikaisemmin ollut "ostettuna"? Kai se silloin on historiaa anakin siltä osin.
   
 14. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tammiruusu näin totesi omassa puheenvuorossaan. Syvemmästä tarkoituksesta ei ole tietoa.
   
 15. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lienee kyse historiallisesta näin Mikkelin mittakaavassa. En jaksa uskoa, että isompaa historiaa on tehty. Mutta ken tietää!

  Mitä hallien sponssinimiin tulee, niin ei tämä Ikioma Areena minusta huonoimmasta päästä ole. "Ikioma" on sentään oikea sana, ja sillä on positiivisia mielleyhtymiä tällaiseen urheilufanitukseen liittyvään "meidän juttu" -ilmiöön. Aivan kelpo nimi. Tosin kansan suussa varmasti jatkossakin mennään Kalevankankaalle, kuten varmaan Kuopiossakin mennään Niiralan monttuun eikä Data Group Areenalle.
   
 16. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tervetuloa taas ensi kautena Sumulaakson Betoniin! No varmasti hyvä ja rahakas sopimus eikä nuo lääkäriasemat yleensä mitään persaukisia yrityksiä ole. Voi hyvin kompensoida Jukurien huonoja yleisömääriä sikäli mikäli "buumi" jatkuu Mikkelissä. Onnea nimenmyynnistä. Hienosti on paikalliset mukana niin kuin Kouvolassakin. Me pienet näivettyvät "kunnat" tarvitsemme ko toimintaa. KooKoollekin eräs lääkäriasema on hyvin rakas.
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Photoshoppauksessa ollaan kyllä jo ns. liigatasolla, kuten oltiin Kouvostoliitossakin aikanaan:

  Lumon Areena

  Ikioma Areena

  Lainaus:
  Näinpä, saavat kyllä olla melkoisia seppiä, jos Mikkeliä laajemmin yhdellä paikkakunnalla toimiva lääkäriasema historiaa tekee sponsorointisopimuksissa. Jokainen voi vaikkapa nopeasti googletella minkä kokoisia firmoja Ikioma ja juuri esimerkiksi Lumon ovat toisiinsa verrattuna. Noh, turha tästä on alkaa kikkeleitä mittailla, koska tuskinpa noista hallinimistä loppupeleissä mitään valtavia tulovirtoja kokonaisuuteen suhteutettuna seuroille tulee. Hyvä lisä, mutta oikea yritysmyynti tehdään muualta. Hienoa, että Mikkelissä saatiin otettua rahat pois kuleksimasta.
   
 18. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ikioma-tiedotus (Youtube)

  Todella hieno nimi hallille ja muutenkin upee juttu Jukureille. Peukkua.
   
 19. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ensi kautta jo miettien tuo Ville Niemisen käytös vaihtoaitiossa ei oikein vakuuta. Tuollaisella vouhkaamisella ja huutamisella ei kyllä johdeta joukkuetta ammattimiehen elkein.
  Joukkuekin menettää focuksen tuollaisen mellastamisen kanssa.
  Pendo vei kyllä 100-0 tässä asiassa säilyttäen rauhallisuuden koko ajan, joka myös heijastui joukkueen tekemiseen.
  En haluaisi kuulla ensi kaudella mantraa " taistelkaa vittu saatana taistelkaa" kun joukkue on alakynnessä kentällä.
   
 20. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  No erona on se, että taidollisesti paremman joukkueen pitääkin pysyä rauhallisena ja suorittaa sitä omaa tekemistä etsien siten virheitä, kun taas selvästi heikomman täytyy pelata äärirajoilla ja raastaa kahta kauheammin. Se vaatii oman mielentilansa ja siihen tilaan syttyy paremmin kovaäänisellä tsemppaamisella. Totta on että jokapaikassa ei tarvitse eikä saakkaan meuhkata. Sapkoa vastaan Nemo on sen viileämmänkin puolen näyttänyt kun sille on aikansa ollut.

  Jukureita vastaan Keupan pitääkin pystyä pitämään peli mahdollisimman kauan 0-0 niin mahdollisuudet yllätykseen on suuremmat. Sapkokin oli ehkä taitavampi joukkue mutta Jukurit on jo paljon kauempana, eikä sitä Keupa pysty oman pelaamisen kautta haastamaan ellei Jukureiden takit ole viimeistä nappia myöden auki, mikä toki ollaan sekin nähty
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2016 klo 21.44
 21. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Pennasen Jukurit pelasi keväällä 2014 aivan äärirajoilla ja uskomattomalla hengellä, samaan aikaan kun palstalla tietäjät tiesi, ettei Pennanen osaa edes puhua. Johtaa voi monella tavalla, viime vuosikymmenillä huippuvalmentajat ja ihmisten johtajat yleisestikin ovat ymmärtäneet että motivaation, luottamuksen ja oikean henkisen tilan voi rakentaa muillakin keinoilla kuin tyhjänpäiväisellä huutamisella. Oikeastaan yksi osa luottamuksen rakentamista on... niinpä, nimenomaan se, ettei huuda vaikka joskus syytä olisikin. Asia kun on niin, että tällaiset ulkoisen motivaation keinot menettävät helposti tehonsa, siinä missä ns. modernissa mallissa on nimenomaan päinvastoin, kun pelaajia opetetaan itse ottamaan vastuu omasta tilasta ja toiminnasta. Sivutuotteena joukkue tuntee, että heihin ja heidän osaamiseensa luotetaan ja tämä synnyttää edelleen positiivista kierrettä.

  Voi valmentaa aidosti ja pitkäjänteisesti joukkuetta, tai sitten voi valmentaa siten kuten katsojat, seurajohto(ainakin jos ollaan Venäjällä) ja muut sivusta huutelijat luulee yksittäisellä hetkellä olevan parasta. Näin se vaan menee.

  **Lisäyksenä vielä, ettei tämä nyt ollut suoraan vastaus dexterin viestiin, vaan yleisellä tasolla. Huutaakin pitää kun on sen aika, mutta ehkä tässä Nemolla oli enemmän kyse nimim. juurihoidolle valmentamisesta(showmies on showmies). Tai ehkä Nieminen on ajatellut asiaa omalta kohdaltaan ja häntä olisi pelaajaurallaan auttanut jos joku olisi koko ajan meuhkannut taistelulaulua korvan juuressa. Toivottavasti hän nyt kuitenkin ymmärtää, että yksilöt on erilaisia.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2016 klo 22.55
 22. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  @paraspelaaja totta, kaikilla on oma tyyli. Joku Summasen tai Tamin tyylinen jatkuva meuhkaaminen nyt ei ketään auta, mutta kuten sanoit joskus on hyvä ääntäkin korottaa ja tässä Nemon tapauksessa, kun joukkue oli jyrän alla niin homma oli omasta mielestäni ihan ok huutaa ja siten tsempata aitiossa.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 24. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 25. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jaaha. Ilmeisesti kyseessä ei ole aprillipila. Minkäslainen seppä tämä Koivisto sitten oikein on? Ei ole muistikuvaa vaikka Sportissa pelasikin vielä mestiksessä.