Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit nousee Liigaan kaudelle 2016–2017!

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 09.09.2015 klo 22.23.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jujuhan on siinä, että nämä ovat vasta arvioita, jotka tarkentuvat kauden mittaan. Tässäkin keskustelussa on tullut ilmi, että on ilmoitettu pelaajabudjetiksi 1,5 miljoonaa, josta nyt käytetty kai miljoona? Tämähän voi kauden aikana mennä vaikka siten, että tuota 0,5 miljoonaa ei käytetä, tai käytettään osittain tai käytetään jopa enemmän. Sportin ensimmäisen kauden arvio oli kaiketi jotain 1,8 miljoonaa ja toteutunut sitten 1,5 miljoonaa.
   
 2. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Budjetti on budjetti ja lopputuloshan sen vasta ratkaisee. Ei kai yhdelläkään yrityksellä ole itsetarkoitus kasvattaa/ylittää budjetoituja kuluja. Eikös se ole vaan hyvä, jos kulupuolella päästään alle budjetin.
   
 3. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  +-10% budjetin toteutumisessa on aika realistinen odotus ilman isoja yllätyksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2016 klo 15.02
 4. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Laitetaan nyt pari nimeä vielä jukurien ensi kaudelle maaliin tulee Rajaniemi kärpistä ja hyökkäykseen Topi Nättinen vuodeksi JYP sopimuksen pykälän avaulla jossa maininta saa halutesaan pelata ensi kauden jossain toisessa liigajoukkueessa.
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kuulostaapa erikoiselta sopimukselta. Yleensähän mestisjoukkueiden sopimuksissa on saattanut olla näitä liigapykäliä, mutta enpä ole aikaisemmin kuullut, että liigajoukkue tekee sopimuksen, joka sallii pelaajan siirtyä halutessaan mihin tahansa toiseen liigaseuraan. Miksi Jukurit suostuisi tämmöiseen sopimukseen?
   
 6. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  oletan että kyseessä on ettei JYP voi luvata merkittävästi peliaikaa liigajoukkueessa, joten ensi kudella pelaa jossain toisessa liigajoukkueessa isommassa roolissa, itseasiassa on useitakin pelaajia jotka pelaa ns vuokralla jossain toisessa liigajoukkueessa, tuo termi oli sinänsä hauska omasta mielestä, tarkoittaako se sitä että siinä tapauksessa jos pelaaja siirtyy toiseen seuraan jyp vapautuu palkan maksusta eikä ota kesken kauden takaisin omaan miehistöön vaikka tarve tulisi? mut aivan julkisesti tuo kerrottiin Nättisen soimuksen julkaisun yhteydessä halutessaan voi pelata ensi kauden toisessa liigajoukkueessa
   
 7. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  kun tuollainen pykälä on sovittu, voi melkein rivien välistä lukea ettei pelaa JYPssä tulevana kaudella, vaan jo siinä vaiheessa on ollut tarkoitus että lähtee hakemaan korkoa muualta. Näittinen kun ei ole nelosketujun kaveri, häne avut on hyökkäyspäässä ja JYPn 1-2 ketjuun ei vielä ole asiaa
   
 8. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit siis tekisi rotaatiopelaaja Nättisen kanssa sopimuksen, jonka mukaan hän voisi lähteä kesken kauden toiseen liigajengiin kun siltä tuntuisi? Kuulostaa keksityltä. Ei jatkoon..
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ok. Ymmärsin alunperin viestistäsi, että JYP vuokraa Topi Nättisen Jukureille, josta Nättinen voi puolestaan siirtyä halutessaan johonkin toiseen liigajoukkueeseen, mutta kyse siis oli siitä, että Nättinen voi siirtyä JYP:istä muualle eli tässä tapauksessa Jukureihin. Nättinen siis taitaa olla JYP:in sopimuspelaaja, mutta pelaa ensi kaudella Jukureissa vuokralla. Eli ei voi kuitenkaan siirtyä Jukureista muualle.
   
 10. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Mulle kelpaa kyllä. Nättisen käyrä ehdottomasti ylöspäin. Toivoa sopisi, että tälläiset kaverit saataisiin kiinnitettyä muutamaksi vuodeksi, eikä vuodeksi. Kovin JYP -ja Jukuritaustaisia pelaajia RD tänne kasaa. Rajaniemi saa myös suupielet ylöspäin.
   
 11. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  siis Topi Nättinen teki JYPn kanssa kahden vuoden sopimuksen helmikuusa, jossa on pykälä halutessaan voi pelata ensi kauden toisessa liigajoukkueessa, tässä tapuksessa ole kuullut että Nättinen käyttäisi tämän pykälän ja pelaisi Jukureissa tulevan kauden, luonnollisesti Nättinen ja Jukurit teke keskenään sopimuksen sen ehdoista ei tuon taivaallista tietoa. (tai jyp vuokraa Nättisen joillakin ehdoilla jukureihin vuokra sopimus on huonompi koska emä seura voi kutsua pelaajan tarvittaessa takaisin)
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Jukurien kaltaisella pikkujoukkueella maalivahdin täytyy olla luotettava ja rutinoitunut, ei mikään norjalainen alasarjan ukko. Plussat siis Rajaniemen hankinnalle.
   
 13. Gameson Jäsen

  Rajaniemi on oikein hyvä maalivahti Jukureiden maalinsuulle. Kuulinkin aiemmin, että Jukurit on hänestä kiinnostunut. Jotenkin tuntuu, että jyväskyläläiset kaverukset Miika Roine, Topi Nättinen, Sami Rajaniemi jne. ovat porukalla halunneet päästä samaan joukkueeseen. Tiedä sitten mistä on kyse, mutta potentiaalisia kavereita Jukurit on saanut hankittua.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kuulin, ja luulen kuulleeni oikein, että saavat vielä yhden jyvässeudun kaverin tuohon porukkaan. Taisi siitä olla jo juttua aiemminkin, mutta taitaisi olla jo vähintäänkin hyvin lähellä Kumpulaisen Jannen siirtyminen sarvipaidasta toiseen.
   
 15. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Omiin korviini on keväänä aikana kantautunut myös huhua, että Kumpulaisen lisäksi Savonlinnasta Mikkeliin siirtyisi Sameli Ventelä koeajalle.

  Naapuripalstalta (Vaihtoaitio.net) huhu: Juha Tarkkanen -> Jukurit

  Varmasti ihan pätevä pakki lähtökohtaisesti kolmospariin ja rotaatioon. Potentiaalia toki on vaikka mihin, mutta ainakaan vielä ei ole sitä saanut realisoitua, joten sinällään ihan hyvä haku toteutuessaan.
   
 16. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Aiheesta nähdäkseni kelpuutat. On tullut ihmeteltyä, miksei Nättinen ole päässyt enemmän pelaamaan. Uskoakseni lyö itsensä suuren yleisön tietoon siellä. Parturissa voisi kyllä käydä, ennen kun pelataan ensi kaudella paikallispelejä.

  Teidän tuleva apukoutsi johdatti tänään sitten KeuPan välieriin. Pelaajathan ne kentällä pelaa, mutta jotain on Nieminenkin saanut organisoitua ja tehtyä oikein jo ensimmäisellä valmennuskaudellaan.

  Ei pitäisi valmennuksesta jäädä homma Mikkelissä kiinni.
   
 17. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos Rajaniemen tulo Jukureihin toteutuu niin saadaan kyllä olla hemmetin tyytyväisiä. Oli todella vakuuttava eilisessä TPS-Kärpät ottelussa, vaikka Kärpät sen hävisikin. Selkeä ykköskorin mies tulevassa liiga Jukureissa.
   
 18. Hyman Roth Jäsen

  Mielenkiintoista aikanaan nähdä, että kuinka Jukurit liigassa alkaa pärjätä ja miten omien kokemuksieni mukaan ei niin lätkään orientoituneet mikkeliläiset hommaan suhtautuvat. Kivaa silti nähdä uusi organisaatio ylimmällä tasolla ja etenkin Itä-Suomesta, missä omatkin juuret on. Jos innostus kantaa ja rosteriin saavat vielä pari oikeasti kovaa pelaajaa, niin en yhtään ihmettelisi, jos "vitostien herruus" tms olisi KalPan kannalta uhattuna. Onnea matkaan.
   
 19. Rankkari Jäsen

  Tuleeko Jukureista Blues, paitsi minikoossa??
  Talous on pakkasella, yleisömäärä on vajaa, ja tämän kauden play off pelit takkuaa.. pääasiassa maaivahtiongelmaan.
   
 20. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Onhan noita vertailuja tehty jo pitkän aikaa, itsekin jonkun pohdinnan tuon tiimoilta laittelin. Suurin ero Jukureiden eduksi, että siinä missä espoolaiset kannattavat (jos lätkää yleensä seuraavat) pääasiassa muiden paikkakuntien (lähinnä Helsingin) joukkueita, niin Mikkelillä ei samanlaista isoveljeä ole vieressä jakamassa kannatusta. Toki kaupunki on pienenpuoleinen ja kaupunkilaisista huomattavasti nykyistä suurempi osa tarvitaan hallille illasta toiseen.

  Toiseen huomioon että enemmän takkuaa asenneongelmaan ja siitä oletettavasti ensi kaudella ainakin päästään kun runkosarjaa tuskin saadaan ihan samalviisiin vietyä ennätyspisteillä puolihuolimattomalla rotsi auki -pelailulla.
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Eikä yhtään liigapeliä olla vielä pelattu.. Palstan tietäjä on löytynyt.
   
 22. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  Osa kieltää lähtökohdat.. Toivottavasti joukkueen talouden käsissä olevat, eivät tee samoin. 1-3v. ja tiedämme sen.
   
 23. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  Toki Jukureille tulee paikkansa osoittaa liigakelpoisuuttaan. Kaikille on hyväksi Suomen liigakartalla, että Jukurit vakiinnuttaa paikkansa sarjassa.
   
 24. paraspelaaja Jäsen

  Ajattelin tässä välissä linkata kaksi @P.Sihvonen viimeisintä blogia, joista toinen sivuaa Jukurien nykyistä ja toinen tulevaa päävalmentajaa. Toivottavasti luette ne.

  Request Rejected
  Request Rejected

  Lähinnä haluan herättää pikkuhiljaa keskustelua, joka tulee ainakin allekirjoittaneen toimesta käymään kiivaanakin kesän ja ensi syksyn aikana. Nyt tuli hyvä tilaisuus tehdä pieni "alustus", kun johtava sattui nostamaan esille lyhyellä aikavälillä niin Jarno Pikkaraisen, Antti Pennasen kuin Risto Dufvankin. Ensimmäisenä linkkaamani blogin Jukureita sivuava sanoma tuskin tulee valveutuneimmille (myös mikkeliläisille) kiekkoihmisille yllätyksenä, eli se, että Antti Pennanen on Meidän pelin pioneeri ja kuuluu suomalaisten peliä osaavien ja kehittävien valmentajien pieneen sisäpiiriin. No, se tästä. Antti Pennanen on Suomen parhaita valmentajia ja jättää Jukurit kuluvan kauden jälkeen.

  Toisessa kirjoituksessa puhutaankin Lukosta ja Risto Dufvasta. Valitettavasti kirjoitus on kuin omasta kynästäni - RD on pelin osalta täysin päinvastainen tapaus kuin Pendo. Siinä missä Pennanen on tämän maan kärkeä, RD on auttamatta kehityksestä jäljessä. Tätä faktaa ei voida sivuuttaa, kun ensi syksy koittaa. Ristolla on paljon muuta, jonka takia hänet tänne roudattiin, mutta taktinen osaaminen ja pelillinen identiteetti on raivostuttavan hukassa. Dufva on tietoisesti ja tahallaan pudottautunut pelin evoluution kelkasta (juuri siitä kelkasta, jota kohta entinen valmentajamme Antti Pennanen muutaman muun ihmisen kanssa vetää), ja häntä ei tunnu haittaavan se yhtään. Dufvan itsepäisyys on kuluvan kauden aikana alkanut ottaa päähän enemmän ja enemmän. Jukurit ei voi pelata ensi kaudella RD:n nykyisellä pelikirjalla, sen julistan jo nyt. Tuleva apuvalmentaja, Ville Nieminen, on valmis Meidän pelin koutsi, sen on KeuPa tällä kaudella osoittanut. Se, millä pelillisillä linjauksilla Jukurit lähtee ensi kaudella Liigaan, on erittäin merkittävä asia. Mutta katsotaan nyt tämä kevät Suomen moderneinta kiekkoa, ja palataan asiaan kun tuleva joukkue julkaistaan.
   
 25. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Paraspelaajalta oivaa ajattelua yllä. Itse olen tuota myös pähkinyt pienessä mielessäni, mihin suuntaan alkaa RD ja Niämine Jukurien pelillistä identiteettiä kehittämään. Onko RD kehittänyt itseään kaikessa hiljaisuudessa, haluaako edes kehittää näkemystään pelissä? Niämine nykyisenä Meidän pelin tuottajana ottaisi takapakkia Dufvan nykyiseen peliin? Toivottavasti ei. RD:n nykyinen peli ei riitä edes nimivahvaan Lukkoon, ei missään nimessä tule Mikkelissäkään riittämään.