Jukurit nousee Liigaan kaudelle 2016–2017!

  • 132 079
  • 545

Oskupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pepe Jürgens
Mitä nyt muutamia jaksoin lukea niin varsinkin Lukkojutut nyt oli aika perseestä. Enkä lienee ainoa kuka on sitä mieltä, ainakin Lukko osiosta päätellen. Lisää voit käydä lukemassa sieltä. Myönnän että kaikkia juttuja en lukenut, enkä aiokkaan, koska näyttivät olevan samalta kirjottajalta ainakin pääosin.
Menee nyt vähän ohi aiheen mutta mikä kohta tässä jutussa oli huonosti kirjoitettu? Tämähän kuitenkin liittyy suoraan Jukureihin. Meinaat etteivät faktat pidä paikkansa vai oliko jotenkin spektaakkelihakuisesti kirjoitettu?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Suomessa saa raskaan leiman, jos epäonnistuu yritystoiminnassa. Ei tuo estä millään tapaa toimitusjohtajana toimimista, ei tuo mikään velallisen epärehellisyys tuomio tai syytös ole. Se olisi eri juttu. Mutta kiistatta tieto luo henkilön talousosaamisesta aika huonoa kuvaa, velan määrä tuossa ajassa on yksi juttu. Toinen juttu on siinä, että hänellä ei ollut mitään katkua summasta.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Tämähän kuitenkin liittyy suoraan Jukureihin. Meinaat etteivät faktat pidä paikkansa vai oliko jotenkin spektaakkelihakuisesti kirjoitettu?
En mielestäni missään vaiheessa tätä Tammiruusu aihetta kritisoinut. Puhuin muista seuroista kertovista kirjoituksista, jotka sattuivat olevan samalta kirjoittajalta.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Toivottavasti ovat palkanneet Tammiruusun omille listoilleen eivätkä tuon Consultingin kautta? Eihän tuo järin ammattimaista kuvaa anna asioiden hoidosta tällä kertaa, mutta jos kerta jatkaa hommissa, niin antakoon tulosten puhua puolestaan toisin seuraavien kausien aikana. Jotainhan tuossa jää nyt kertomatta, koska eivät nuo summat ihan yllätyksenä ole voineet Tammiruusulle itselleen ainakaan tulla.
 

FinnCold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Merkittävä takaisku tämä toimitusjohtajan tilanteen paljastuminen tässä vaiheessa Jukurien liigauraa ajatellen on. Tammiruusu ja Vesalainen ovat talven aikana tehneet kovasti töitä saadakseen paikallisia ja maakunnallisia yrityksiä mukaan, ja ovat avoimesti ja aktiivisesti kertoneet uudesta tavasta toimia. Joidenkin mielestä pientä hypen alkuakin on ollut jo nähtävissä, hyvänä esimerkkinä aktiivinen keskustelu nyt tulevan playoff -kevään ja ensi syksyn kausikorteista. Uusia tuulia oli todellakin hiukan jo nähtävissä. Tätä Mikkeli oli kaivannut, koska suuren yleisön tuki organisaatiota ja sen taustajoukkoja kohtaan ei välttämättä ole ollut vankkumaton.

Toivotaan, että Jukureissa osataan tehdä (tai osattiin jo?) oikeita päätöksiä asian suhteen.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Aikamoinen mikkeliläispäivä. Case Tammiruususta sanoisin sen, että eiköhän miehen teot Jukureissa ole ne, jotka tässä ratkaisevat. Keskustelupalstoilla tätä on ihan turha vatvoa, kun meidän tietämyksemme on kuitenkin aika rajallista. Aina ei bisnekset mene putkeen, turha siitä on kaveria lynkata. Toivon onnistumista Harrille, joskin itselleni tämä Tammiruusu on kyllä näyttäytynyt vähän ammattitaidottomana ainakin niiltä osin, että mies meni ylistämään Mikkelin jäähallimusiikkia, joka on kuitenkin yleinen naurunaihe ja vitsi ympäri kiekkoilevan Suomen. No, jospa muut osa-alueet menisivät sitten vahvemmin.

Huomattavampaa päivän uutisissa on se, että Jukureiden kelvottomuus liigatasolle saatiin uutisoitua oikein maanlaajuisessa mediassa. Tomaattikauppiaan tappiontekokonetta ei vaan olisi IKINÄ pitänyt nostaa kabinettipäätöksellä liigaan, tätä olen täällä iät ajat sanonut. Seinä tullee vastaan jossain vaiheessa, jännä sitten nähdä moniko näistä Jukan kaikkivoipaisuuteen luottavista forza Jukurit -kirjoittelijoista on enää siinä vaiheessa näillä palstoilla. Veikkaan että muutama poistunee aika vähin äänin.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Miksi kouvolalaisia kiinnostaa
Ennemmin Liigassa sitten konkurssiin kuin kuolevassa Mestiksessä.
Kabinettijoukkue menossa iloisella asenteella takki auki liigaan. Mielenkiintoista nähdä pystyykö Jukurit voittamaan edes kuolevan Mestiksen mestaruuden tällä kaudella.
 

Wolves

Jäsen
- Ei herätä suurta kiinnostusta edes tuolla kyseisellä talousalueella

SaiPastakaan kukaan ei ollut kiinnostunut tai sanotaan harva oli kiinnostunut vielä 6-7 vuotta sitten. Oli suuri yllätys, jos yleisömäärä reilusti päälle kolmosella alkava lukema. Ja vielä isommalla talousalueella kuin Mikkeli. Ja tuota Liigaa on pelattu jo aika pitkään.

4-5 vuotta hirveä määrä työtä ja kuinkas kävikään?

Mikkelillekin pitää antaa aikaa, jos porukka siellä on valmis painamaan niska limassa hommia.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ensimmäinen kausi toimii vedejakajana. Jos joukkue pysyy kyydissä niin innostus säilyy mutta jos kyntää niin tuularit häipyy katsomosta. Jos tuularit häipyy on seuraavan kauden jengin rakentaminen taas rajallisempaa ja menestys mahdollisuudet heikommat.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Jos nyt Karalahti Suomeen tulee niin eiköhän hän valitse seuran sen perusteella, mikä maksaa eniten.
Jos nyt vanhempikin Karalahti Mikkeliin tulee, niin raha ei todellakaan ole se syy. Jukurit ei pysty eikä halua palkkapussin koolla kilpailla. Eiköhän se toukokuussa selviä, löytyykö muista syistä riittävästi vastapainoa rahalle.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Joo, kyllä minunkin mielestä alempien sarjatasojen viirit voisi siirtää vaikka sinne yläkerran kahvilan seinille muistotekstien, -kuvien ja kunkin mestaruusjengin pelaajarosterin kanssa. Ehdottomasti tärkeitä seuran historian kannalta ja hyvä muistoseinän alku, mutta Liiga on kuitenkin Liiga. Olisihan se vähän hupsua, jos se Suomi-sarjan mestaruusviiri olisi siellä katossa edelleen liigapelien alkaessa.

EDIT: Hups, keskustelu olikin ehtinyt edetä jo muutaman sivun tästä viirijutusta. No, oli miten oli mutta näin on.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Länsi-Savon tutkimukseen vastanneista 47% aikoo käydä katsomassa kaikki tai lähes kaikki Jukureiden runkosarjan ottelut ensi kaudella.

Kuva jutusta JSC:n Facebookissa.

Samassa jutussa oli, että tällä hetkellä liigaa pelaavista joukkueista SaiPa on selvästi suosituin etelä-savolaisten keskuudessa. Eiköhän tuosta tutkimuksesta tule vielä LS nettiinkin jotain.

Edit: Länsi-Savon juttu
 
Viimeksi muokattu:

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tammiruusu oli noina aikoina Raumalla Dufvan pyynnöstä. Mies oli tehnyt Holming oy:lle yrityskonsultointia vissiin täyspäiväisesti ja jättänyt palkkioista verot maksamatta. Tuo jäljelle jäävä lähes 200k on mysteeri jos ei ole poliisin tutkinnan alla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Joo, kyllä minunkin mielestä alempien sarjatasojen viirit voisi siirtää vaikka sinne yläkerran kahvilan seinille muistotekstien, -kuvien ja kunkin mestaruusjengin pelaajarosterin kanssa. Ehdottomasti tärkeitä seuran historian kannalta ja hyvä muistoseinän alku, mutta Liiga on kuitenkin Liiga.
Liiga on toki Liigaa, mutta mielestäni Jukureilla on täysi oikeus olla ylpeä sen saavutuksista Mestiksessä. En tiedä, minne meidän viirit ovat kadonneet katosta, mutta en ihan ymmärrä sitäkään, että kun Liigaan noustaan, tavallaan halutaan unohtaa oma lähihistoria.

Pitäkää te vaan ylpeinä viirit katossa, ihan vaan vaikka muiden vitutukseksi. Mielestäni tuo on kunnianosoitus entiselle sarjalle. Lisäksi Sport, Jukurit tai KooKoo ei ole syyllisiä siihen, että joutuivat mehupurkkisarjaa näin pitkään tahkomaan. Se on näiden kultapossukerholaisten vika. Ylpeästi vaan viirit katossa muistuttamassa omasta suuruudesta entisessä sarjassa.

Pitääpä kyselläkin, mihin meidän viirit ovat hävinneet, prkl!

E: kertoohan ne viirit myös siitä, että organisaatiolla on sitä kuuluisaa voittamisen kulttuuria. Sitä voi sitten aina muistuttaa Raumalaisille ja Lahtelaisille, kun rupeavat hyppimään pöydillä. :)

Tervetuloa Liigaan Jukurit! Syksyllä nähdään taas!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllä ja tämän takija kukaan ei lähihistorian tai viirien hävittämistä olekaan vaatinut, mutta hallin kattoon ei nuo alempien sarjojen rätit kuulu.
Joo, ei välttämättä tosiaan sinne, mutta jonnekin näkyvälle paikalle mielestäni kuitenkin. :)
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä ja tämän takija kukaan ei lähihistorian tai viirien hävittämistä olekaan vaatinut, mutta hallin kattoon ei nuo alempien sarjojen rätit kuulu.
Nimenomaan rätit. Taitaa olla lähtöisin jostain 2000-luvun alusta tuo viirien nostelu Mestiksessä, kun Liigaan ei silloin ollut pääsyä. Eihän alemmilla sarjatasoilla muuten ole eikä kuulukaan mitään viirejä nostella. Myös omasta mielestäni noiden säilyttäminen hallin katossa, kun pelataan Liigaa tuntuisi varsin tyhmältä. Jonnekin hallin seinille tai muualle ne voi kyllä heittää, jos siltä tuntuu, mutta esim. itselläni ei ole mitään tietoa missä Sportin viirit lojuvat eikä kyllä ole ollut ikäväkään.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
.....
Pistää kyllä ihmettelemään miten yksityinen elinkeinonharjoittaja liikkeenjohdon konsultoinnissa saa edes tehtyä yli neljännesmiljoonan velkaa pariin vuoteen.

Vieraisiin pöytiin huudellen, ihan samaa ihmettelin. Tuntuu melko omituselta tehdä konsultoinnilla tuon suuruiset velat ulosottoon. Jotain muuta pitää taustalla olla.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vieraisiin pöytiin huudellen, ihan samaa ihmettelin. Tuntuu melko omituselta tehdä konsultoinnilla tuon suuruiset velat ulosottoon. Jotain muuta pitää taustalla olla.

Olisko taustalla mahdottoman heikko matikkapää ja huono muisti... "unohdin maksaa laskun...ja toisenkin..." Vaiko suuri ylimielisyys... "ei nuo parkkisakot minua koske! Ne on köyhille!"
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuli kuunneltua YLEn tarkastuskierrosta tulevaan kiekkokaupunkiin. Aika paljon tuli kaikenlaista juttua, joten ajattelin laittaa joitain ranskalaisia viivoja käsitellyistä asioista.

Hallista:
-Kunnas&Kuhta: hieno, sympaattinen halli, yleisö lähellä, ottelutapahtuma hieno, selostuskoppi liigan parhaimmistoa(heh); katsojakapasiteetti tulee olemaan liigan pienin (4300)
-Liigan edustaja Arto I. Järvelä: fasiliteeteista pelkkää plussaa, ainoastaan videotuomarin koppi rakennettava (sijoitus A-katsomoiden puolelle)
-Vesalainen: jo valmiiksi liigatason ottelutapahtumaan tulossa rajuja parannuksia: show'hon panostetaan ja mm. jo Lukon testaama jonoton oheistuotepalvelu otetaan käyttöön (joka tarkoittaa käytännössä sitä, että puhelimella tilataan kahvit ja hodarit, ja ne voi käydä ilman jonotusta hakemassa/tilata omalle penkille

Urheilupuolesta:
-Pennanen lähti rakentamaan haastavaa välikautta sellaisella teemalla, että kun seura on jo noussut liigaan, niin nyt fokus on siinä, kuinka monta yksilöä nousee liigaan; strategia on onnistunut hyvin edellisiin nousijoihin verrattuna
-Liigajoukkueen on virallisesti rakentanut tuleva valmennus ja Tammiruusu (joukkue lähes valmis).

Yrityspuolesta:
-Yleisömäärä pitää pystyä lähes tuplaamaan (budjetoitu 2700, tavoitteena yli 3000)
-Toimistolla ei jäädä toivomaan parasta ja pelkäämään pahinta, vaan välittömästi toukokuussa jalkaudutaan isosti kaupungille ja aletaan vimmalla myymään liigaa mikkeliläisille (yrityspuolella on jo lusikka pohjassa, ja reilusti yli puolet myyntitavoitteesta kasassa)
-Tavoite: juhannusaattona ensimmäinen kotiottelu loppuunmyyty
-Omistajapuolella tulossa mahdollisesti kesällä uusia steppejä, nimiä ei kuitenkaan vielä paperissa.
 
Suosikkijoukkue
KK
@paraspelaaja
Ihmettelen tuota Liigajoukkuetta on ollut rakentamassa tuleva päävalmentaja ja Tammiruusu. Eikö KooKoo välikaudellaan pelannut Mattilan alaisuudessa ja UTJ:nä oli Kultanen? Ihmettelen, jos UTJ ja Päävalmentaja ei olisi KooKoon tapauksessa tehnyt samoin. Toki hieman outoa, että RD on ollut focus jo seuraavassa kaudessa, kun nykyinen kausi on vielä täysin kesken. No se osin selittää Lukon menoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös