Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana ath_lon, 24.10.2016 klo 23.14.

 1. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Asplund saa kirittäjän vai toisinpäin. Sentteristö on oikeinkin mukiinmenevä. Markun kiekollinen puoli saa parin vuoden vitamiinipistoksen uuden mahdollisuuden myötä. Jos Turo jatkaa siitä mihin päätti, niin hierarkiassa Markku menee heittämällä ohi ja kovaa. Vaikkakin Turon rooli ei aina niin hyökkäävä ollutkaan. Markku taitaa myös alivoimapelaamisen mikä oli suorastaan kehno tämän kauden Jukureissa.

  Hyvä ellei erinomainen sopimus;)
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Juu näillä näkymin varsinainen tulostavoitteellinen ykkösketjun sentteri olisi ensi kaudella Budish, Flinck ja Asplund hoitavat sitten enemmän kahden suunnan rooleja ja erikoistilanteita (Markku yv:tä, Turre av:ta). Eihän sitä toki tiedä missä liidossa kukakin kesän jälkeen on.

  Mutta hyökkäysosasto alkaa vaikuttaa suht valmiilta, etenkin kun tuolla huhuosiossa oli tänään kerrottu vielä että Manu Honkanen (linkki eliteprospectsiin) olisi siirtymässä Jukureihin kun Tapparalla ei taitane olla alaketjuissa niin tarvetta ja näkevät että heillä olisi potentiaalisempiakin nuoria hyökkääjiä. Sitten vaan jännittämään niitä M. Koiviston (kuka muuten pelaa vielä torstaina yhden kotimatsin Kalevankankaalla) ja Kauppisen korvaajia. Niin ja luonnollisesti Rajaniemen kirittäjää.

  Länsi-Savo oli listannut julkistetut sopimukset uutisessa Flinckin paluusta, kyllähän noita jo ihan mukava nippu on:
  Markku Flinck palaa Mikkeliin — Jukurit vahvistuu kokeneella sentterillä | Länsi-Savo
  Lainaus:
   
 3. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  ^Eiköhän se muuan lankomies ole ykköskentän levittäjä:)
   
 4. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Lainaus:
  Budi ainekin tuomassa Yhdysvalloista puolustajaa mukanaan, mutta tiedä onko se sitten joku kaksi metrinen korsto kuka pistää Finleyt, Virtaset ja Veripenat anelemaan armoa (okei, ei ihan sovi Dufvan tiimiin) vai kiekollinen Koiviston/Kauppisen korvaaja.
   
 5. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jep, mitä nyt vain ehkä se kauden törkein. linkki: Ruutu ja Flinck vs. Sebok.

  Mutta joo, hyvä hakuhan Flinck on Mikkeliin. Vähän olen jopa Sika-Markkua joskus fanittanut, mutta nyt voi sitten taas keskittyä vihaamaan. ;)
   
 6. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Flinck jätti Ilves-visiitillään vahvasti positiivisen kuvan. Edelliskausihan oli pisteiden valossa todella kova yllätys, mutta kyllä tämä hoiti Kivenkin kokoonpanossa roolinsa nelosketjussa erittäin hyvin. Hyvä aloittaja, vahva vääntäjä, rooliin nähden maltillisesti jäähyjä, hyvä laukaus... Vastapainoksi flegun oloista pelaamista (joka on siis tämän yleisilme) ja väliin turhia jäähyjä.

  Olisin pitänyt Ilveksessä, mutta hän varmaankin laski jo hyvissä ajoin, että Kiven papereissa ei ole luvassa roolia ylivoimalla ja kärkiketjuissa.
   
 7. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Poikkeus joka vahvistaa säännön... Ei vaan piti kirjoittaa juurikaan, ei mitään. Mun moka. No Markun mittareilla tuo on melkein kuin ei mitään..
   
 8. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Riippuu aika paljon roolista. Jos paikka on kolmos- tai nelosketjussa, niin hyvä hankinta Jukureilta. Jos löytyy kahdesta kärkikentästä kauden alkaessa, niin siihen rooliin aika surkea hankinta. Tuo fyysisyyttä, mutta kiekollinen anti ei vain yksinkertaisesti riitä liigatasolla kärkikenttien sentteriksi, vaikka yhden suonenvetokauden pelasikin Ilveksessä.

  Talvellahan tuo sitten nähdään. Onnea joka tapauksessa!
   
 9. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Pääpiirteittäin näin. Osoitti Ilveksessä, että jopa kiekollisuutta löytyy vastuun myötä. Ja tämän mahdollisuuden tullee Jukureissa saamaan. Toivottavasti tulee toinen ja kolmaskin suonenvetokausi
   
 10. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aikani kuluksi tässä pyörittelin pientä ketjusommitelmaa jo tulevalle kaudelle. Heittomerkeissä huhuttuja pelaaja ja omia mutuja/haaveita kokoonpanoon.

  Sami Rajaniemi - "Antti Karjalainen"

  "Garrett Noonan"-Antti Jaatinen
  Valtteri Hietanen-Teemu Suhonen
  "Waltteri Ruuskanen"-Samuli Piipponen

  Keni Karalahti-Ville Hyvärinen
  Henri Auvinen-Ville Räsänen
  Mikko Kokkonen

  "Joel Mustonen"-Turo Asplund-Miika Roine
  Zach Budish-Henrik Koivisto-Teemu Tallberg
  "Manu Honkanen"-Markku Flinck-"Julius Vähätalo"
  Jesper Piitulainen-Teemu Henritius-Janne Ritamäki

  Janne Kumpulainen-Joonas Kalliola-Nestori Lähde
  Ville Leskinen

  Kakkosveskarin ruutua täyttämään itse ottaisin mielellään HPK:ssa ja Lukossa viime kaudella torjuneen Karjalaisen. Muistan kaverin vahvat otteet jo toissakaudelta KeuPan maalilta ja päättyneellä kaudella pelasi ihan hyvin Liigassakin. Nuori, potentiaalinen kaveri taistelemaan peliajasta Rajun kanssa.

  Pakistosta puuttuu Koiviston korvaaja ja mahdollisesti hänen lisäkseen siihen tulee vielä se huhuttu Ruuskanen. Jenkkipakkia on huhuttu tulevan ja nopealla tutkimisella löytyi tuo Noonan, joka on pelannut Budishin kanssa samassa joukkueessa AHL:ssä ja ECHL:ssä. Tilastojen ja Youtube-skouttauksen perusteella käsiä löytyy, varttakin jonkin verran ja toiminut yliopistossa joukkueensa kapteeninakin. Voisi olla potentiaalinen haku.

  Hyökkäykseen on huhuttu Vähätaloa ja Honkasta. Heiltä löytyy yhteistä taustaa TPS:n juniorijoukkueista, joten lähtisin kokeilemaan heitä samassa ketjussa. Vähätalossa varsinkin näen kyllä potentiaalia lyödä läpi ensi kaudella. Nelosketjussa Henritiukselle hain myös hieman viime kautta kiekoillisempaa laituria rinnalle Piitulaisesta ja toiseen laitaan taas suoraviivainen Ritamäki tekemään tilaa.

  Ykkösketjun laitaan sijoitettu Mustonen on puhtaasti koodinimi ja oma toive, että sinne hankittaisiin myös yksi selkeä kärkiketjun hyökkääjä. Örebron pelaajatarkkailijana toimiva Kerttula voisi vähän vinkata Mustoselle Jukureita hyvänä paikkana kehittyä, niin saataisiin poika tänne pelaamaan :) Nojoo, toiveajatteluahan tuo nyt on, mutta tosiaan joku tuonne kärkiketjuihinkin saisi tulla.

  Tuolla yhden kärkilaiturin mukaan saamisella rotaatio-osastokin näyttäisi paremmalta: olisi Kumpulainen ja Leskinen kiekollisempaan rooliin ja Lähde sekä Kalliola rouhivampaan rooliin. Pakistossa on myös mukavasti laajuutta ja Mestis-komennuksia lienee jälleen luvassa.

  Kokonaisuutena joukkueen rakennus tässä vaiheessa näyttää hyvältä. Keskikaista näyttää jo nyt viime kautta paremmalta ja huhutut pelaajat toteutuessaan tuovat laajuutta sinne osastolle. Pakistossa on myös mukavasti kilpailua ja jos Koivistolle saadaan pätevä korvaaja, niin parannusta viime kauteen uskoisin sinnekin tulevan.
   
 11. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Kukas sieltä tulee tiistaina sponsorin bussilla?
   
 12. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Tämä ei ole provo joten älkää tätä sellaisena ottako. Mutta tää Jukurien tiedotuspuoli on kyllä aivan huikeaa. Nytkin tuosta Facebookissa olevasta videosta saa kuvan, että sieltä on vähintään Selänne palaamassa kaukaloon vaikka sieltä hyvin todennäköisesti tulee joku "SakuSalminen" 2 vuoden sopimuksella. Mutta eihän siinä, kukin tyylillään!
   
 13. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Jeps, vaikea tuosta on tykätä. Toki saavat näin sponsorirahoilla vastinetta. Melko moni kuitenkin puhuu, joko hyvässä tai pahassa, Jukurien hankinnoista ja ennakkohypestä niiden ympärillä.
   
 14. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Olisikohan tuo sitten Vähätalon sopimuksen julkistus tiistaina edessä.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jaa enpä ollut videota huomannutkaan aiemmin. Tällä kertaa mielestäni tempaus on itse asiassa ihan onnistunut, eikä mitenkään överi kun eihän tässä mistään "massiivisesta" puhuta. Ja todella hauska tapa tuoda kannattajia mukaan hommaan, voisi vaikka harkita tuolle bussireissulle osallistumista jos muilta kiireiltä joutaa.
   
 16. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Mä olen vähän samaa mieltä, uusista sopimuksista tiedottaminen on kyllä toisinaan "hiukan" yliampuvaa. Toisaalta, tollaisilla tempauksilla saa ainakin huomiota.

  Bussitempaus kuulostaa kyllä hauskalta. Osallistuisin itsekin jos ei olisi muita kiireitä.
   
 17. jamofon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  jukurit
  Kyllähän puhuminen Savonlinjasta ja busseista tuo mieleen nimen Honkanen.
   
 18. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tapparan pelit jatkuvat vielä, joten Honkanen se julkaistava nimi ei oikein voi olla.
   
 19. Jalasvaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja WSH Capitals
  Vähätalo siinä videolla ainakin puhuu, eli ei sitä tarvitse sen enempää pohtia.
   
 20. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kovasti tuntuvat tietävän, että Juhana Aho palaisi SaPKosta Jukureihin. Kyllähän noin huipputyypille soisikin mahdollisuuden pelata Liigassa.
   
 21. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Juhanan paluuta on täälläkin suunnalta ainakin kovasti toivottu ja täysin mahdollisena pidän että jo vuosi sitten kaverin kanssa sovittiin vähintään epävirallisella tasolla että paluuta toivotaan kun saa hyvän (täyden, Mikkelissähän kausi päättyi ikävästi loukkaantumiseen) kauden alle ja kyllähän tämä kausi Savonlinnassa on ollut aivan huikea. Rajaniemi - Aho -kaksikko olisi kyllä etenkin potentiaalin puolesta aivan mahtava.
   
 22. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
 23. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Jukureilla näköjään tapana tiputella näitä soppareita näin pikku hiljaa. Aikaisemminkin tämän olisi voinut julkaista, vaikka silloin kuin Flinckin. Toivotaan että potentiaali realisoitui. Ikäisekseen hyvä kausi kuitenkin vuosi takaperin. Pääsi silloin syksyllä antamaan näyttöjä Detroitillekin. 9 maalia, mutta loppua kohden hiipui. Tämä kausi menikin sitten täysin penkin alle. On siis pelannut puoli kautta hyvää jääkiekkoa jo miestenkin tasolla, viime kauden loppu ja tämä kausi kokonaan menikin sitten penkin alle. En pidä Juliusta minään snaipperina. Jaksaa raastaa ja tehdä hommia ja on kokoa ajaa maalille. Vielä kun käyttäisi tuota kokoa vielä enemmän. Vuoden soppari ihmetyttää, mutta toisaalta eiköhän ole pidettävissä mikäli onnistuu. Ottajia tuskin kuitenkaan oli liiaksi.
   
 24. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ja minusta on hieno asia, että nämä julkaisut tehdään hieman poikkeavalla tavalla mihin on totuttu. Pelkkä normi lehdistötiedote kalpenee tälläisten tempausten rinnalla totaalisesti. Nytkin uusi pelaaja tuli heti monelle fanille tutummaksi samantein.

  Vähätalosta on hyvät fiilikset. Eipä olisi ensimmäinen pelaaja, joka tekee lopullisen läpimurtonsa juuri viikinkipaidassa..
   
 25. Viheltämätön Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarja-tulokas Etelä-Savosta
  Tämähän passaa...
  Vähätalo voi täällä saada hyvän näyttö- ja kehityspaikan, mikä TPS:ssä jäi saavuttamatta.

  Ja toisaalta tämä tiedotuslinja tiputella näitä sopimuksia pikuhiljaa milloin mitenkin (vaikka ne huhuissa onkin pyörineet jo aika kauan) niin mikäs tätä on seuraillessa ja syksyä odotellessa.
  Pysyy positiivinen pöhinä joukkueen ympärillä ja pitää meidät positiivisesti odotuksellaan pitkin kevättä...
  Tehdään asioita eritavalla