Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana ath_lon, 24.10.2016 klo 23.14.

 1. ath_lon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eiköhän tämäkin ketju voida avata, koska muutkin sen tekee. Tältä kaudelta tulee plussaa pelkästään yritysmyynistä 4-500k. Mikkeliin on luotu yleisöbuumi ja varmaan Joni Vesalainen ei uskaltanut edes märissä unelmissa uskoa tämmöistä katsojamäärää. Budjetoitu 2800 tuntuu nyt naurettavalta, mutta oli varmasti kauteen lähtiessä hyvä (tavoite ehkä 3300). Meni loppukausi miten tahansa, niin uskon seuran tekevän voittoa 500-800k. Eli laitetaanko rahaa seuraavan joukkueen rakentamiseen vai sijoitetaan nykyiseen? Koivistot eivät varmaan samalla hinnalla pelaa. Miten nämä 11 pelaaja, jotka ostivat asunnon Mikkelistä? Keitä he ovat? SP on yksi.
   
 2. ath_lon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jatketaan yksin puhelua.
  Tuli tuossa mieleen, että pystyisitkö Mikkelissä järjestämään ulkoilmaottetua urskissa? Jos jätetään käytännön ongelmat, niin mikä/mitkä joukkueet vetäisi? Jos kaikki edellytykset toteutuisi, olisiko se kannattavaa? Myisi Vesalainen sen loppuun?
   
 3. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En tiedä minkälaiset puitteet ovat ulkoilmaottelun järjestämiseen mutta jos paikka löytyy niin kyllä Vesalainen sen myy loppuun. Se on varma.

  Vastustajaksi voisi sopia Kalpa tai sitten jos peli pelataan usean vuoden päästä niin miksei KooKookin?
   
 4. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tämä tuskin tulee toteutumaan. Nurmi ei varmasti olisi jalkapallokauden alkaessa vielä pelikunnossa. Tästähän oli olympiastadionillakin kokemuksia.
  Lisäksi paikkana urski on sikäli huono, että juoksuratojen(kin) vuoksi etäisyys kiinteistä katsomoista on liian iso edes jonkunlaisen tunnelman luomiseksi. Eikä katsomotilaa edes ole tarpeeksi. Lisäkatsomot lähemmäksi tulisivat taas liian kalliiksi.

  Muutenkin touhuun liittyy liikaa taloudellisia riskejä. Mikkelissä ei pystyttäisi järjestämään vastaavaa tapahtumaa täysin tyhjästä rakennettavalle paikalle Tampereeen Sorsapuiston tyyliin, koska on äärimmäisen epätodennäköistä että tapahtumasta saataisi riittävästi tuloja (esim. tarpeeksi yleisöä), vaikka vastustajana olisi kuka tahansa tai myyntiä hoitaisi kuka tahansa. Mielestäni täysin turha spekuloida (ainakaan tässä ketjussa) koko asiaa.
   
 5. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Jos ottelua jollain tasolla tulisi, niin lienee Hänski parempi vaihtoehto jäiden kannalta. Toki vaatisi katsomoa ihan eri tavalla mitä nyt on.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2016 klo 16.46
 6. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ulkoilmapeli on ajatuksena ihan hauska ja se toisi rutkasti vaihtelua normikaavaan.

  Eikös lähtökohta tuollaisessa ole sen ulkoilmailottelun ohella myös se, että saataisiin maksimaalinen yleisömäärä peliin.

  Jos verrataan areenoita, niin Ikioma vetää #4200, Urski nykyään suurinpiirtein saman verran (muistan kyllä kuinka Kalevan kisoissa oli vissiin 6-7000, mutta se luku saatiin lisäkatsomoilla ja ja molemmilla Amiksen puoleisilla katsomoilla, joten on mietinnän paikka kannattaako alkaa rakentamaan erilliskatsomoita reilun puolentoista tuhannen "ylimääräisen" katsojan vuoksi, jos vertaa tilannetta esim. täyteen kotisaunaan?

  Puhumattakaan kaikista muista järjestelyistä mitä ottelutapahtumaan liittyy.

  Vertailun vuoksi Mestisaikana SaPKon ja Jukureiden ulkoilmapeli vajaa 10 vuotta sitten veti vanhalle pelipaikalle Puistokadun ja Sotilaspojankadun kulmaan reilu 3000 katsojaa, mikä tarkoitti 4x SaPKon normiyleisöä, joten tuohon kannatti siellä silloin paukkuja laittaa. Vertailu siksi, jos ulkoilmapelillä MIkkelissä pääsisi suhteessa samoihin lukemiin kannattaisi katsomo-osia alkaa jo tilailemaan.

  Hauskaa spekulointia joka tapauksessa meikäläisen mielestä.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän varmaan Jukureidenkin kohdalla jossain kohti buumin mentyä aletaan palamaan yleisömäärissäkin varmaan sinne 3000 katsojan tienoille jolloin tuommoisella ulkoilmaottelulla saataisiin yli puolet normaalia enemmän paikalle väkeä. Esimerkiksi ilves leirissä ollaan jostain syystä valittu se linja että mainostetaan pelejä rahasampoina ja seuran pelastajana vaikka enemmän näillä peleillä mielestäni on tarkoitus tuola kuluttajaa lähemmäksi lajin juuria ja tuoda näkyvyyttä seuralle. Jukureidenkin kohdalla ei varmaan järkeä lähivuosina ole järjestää jos yleisöä käy hallissa ja kauden aikana on useampi loppuunmyyty peli, mutta sitten kun tilanne hieman tasoittuu niin voisi toimia semmoisena uuden buumin herättelyvaihtoehtona. Eihän tapahtumia välttämättä ole tappiolla järkeä tehdä, mutta eihän tämmöisiä oikein voi edes taloudellisenä lisänä oikein ajatella. Ruotsissa kai näitä ulkoilmaotteluja on enemmänkin viimevuosina ollut, varmaan kun yhä enemmän saadaan tietoa pelien järkevyydessä, riskeitä ja minkälainen tapahtuma saadaan tehtyä niin taloudellinenkin riski kokoajan pienenee ja voisi olla jopa ihan aihetta miettiä tosissaan ottelua.
   
 8. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Huomenna julkistetaan ensimmäisen joululuukun yhteydessä ensi kauden jatkosopimus jollekkin pelaajalle. Itse veikkaisin jompaa kumpaa Koivistoa, Henrikiä tai Miikaa.
   
 9. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Pitääkö Eliteprospectsin lista paikkansa, että ainoastaan Auvisella ja Kokkosella on tällä hetkellä sopimus ensi kaudesta? Kotisivuilta en löytänyt minkäänlaista mainintaa sopimusten pituuksista.
   
 10. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tämän Länsi-Savon uutisen mukaan muutamalla pelaajalla on sopimus myös ensi kaudesta:

  Sami Rajaniemi

  Henri Auvinen
  Valtteri Hietanen
  Antti Jaatinen

  Jesper Piitulainen
  Miika Roine
  Turo Asplund (optio)
  Zach Budish (optio)

  Huomisen jatkosopimuksesta oma veikkaukseni on joko Asplund tai H. Koivisto.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Itsekin veikkaan Turren jatkosopimusta ensimmäisenä. Jännä muuten ettei Keni Karalahdella ole vielä pitkää jatkopahvia, tosin voihan se olla että halutaan katsoa onko vielä liigakauden jälkeen yhtä lupaava kuin mitä kaverista on osattu nähdä jo silloin kun ajoi pääaikaisesti zambonia.
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Henrik Koivisto jatkaa heimossa ensi kaudella. Hyvä avaus Jukureiden joulukalenteriin.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Todella hieno yllätys löytyi joulukalenterin ensimmäisen luukun takaa. Varmasti olisi ottajia piisannut, mutta toisaalta tarinan uskottavuus ja jatkuvuus vaatii ettei enää olla se pelaajahautomo joka valmistaa huippupelaajia muille seuroille.
   
 14. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Ensi kaudelle on 18 sopimusta, jotka voi tässä vaiheessa julkaista. Nimet paljastuvat päivä kerrallaan joulukalenterissa.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jukurien Joulutarinan eilistä avausviestiä kun oikein lueskelee, niin ei ole tulossa uusia vahvistuksia vielä:
  Jukurin joulutarina - enemmän kuin joulukalenteri | Jukurit

  Tai ei ainakaan olla joulukalenterin luukuista sellaisia tuomassa, tuolla sanotaan että:
  Kalenterin päähenkilöinä toimivat nimittäin ne joukkueen jäsenet, joiden tarina jatkuu myös ensi kaudella Mikkelissä.

  Tuo ei toki estä lisävahvistusten julkaisemista normaalina viestintänä ja luonnollisesti ehdottoman upeaa jos nykyjoukkueesta suuri(n) osa saadaan pidettyä kun tarina vaatii toimiakseen jatkuvuutta. Onneksi tämän kauden sankareista ainoastaan Nättis-Topi taitaa olla varmuudella sellainen ketä ei enää ensi kaudella Mikkelissä nähdä. Omalla toivelistalla vähintään 1- ja 2- ketjujen pysyminen kokonaisuudessaan myös ensi (ja seuraavalle) kaudelle.
   
 16. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:

  Eiköhän lisävahvistukset jätetä kevättalvelle, varsinkin jos pelien suunta jostain syystä kääntyisi. En usko, että kovin montaa pelaajaa ollaan tälle kaudelle tuomassa, kun alkuperäisissä tavoitteissa kaikki muu kuin viimeinen sija runkosarjassa oli onnistuminen. Eli satsataan kertyneet rahat ensi vuoden joukkueeseen.
   
 17. Viheltämätön Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarja-tulokas Etelä-Savosta
  Ja Keni kiittää luottamuksesta ja jatkosopparista - uran eka Liiga-häkki Valtra-landiassa vastustajan verkkoon!
  Koivisto, Auvinen, Karalahti, kukas huomenna?
  Jännittää melkein kuin lapsena kun joulukalenteria aukoi ;)
   
 18. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tänään oli sitten Rajaniemen vuoro.
   
 19. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvärisen Villelle sorvattiin jatkolappu myös. Mielestäni hyvä sopimus, sillä kaveri hoitaa kutos-seiskapakin ruudun mainiosti ja on ymmärtääkseni hengenluojana yksi parhaimmista.

  Pelaajanumeron mukaan tuntuu ainakin osan julkistukset tulevan kalenterista. Auvinen toisena, Karalahti kolmantena ja nyt Hyvärinen viidentenä. Ilmeisesti sitten näitä pidemmällä sopimuksella pelaavia tai isonumeroisia laitetaan ei jatkavien pelinumeroiden paikalla ulos.

  Jos näistä jotain voi päätellä, niin Norjaa ja Valkosta ei taideta ensi kaudella Jukureissa nähdä. Samaa veikkaan myös Vaarasuon kohtaloksi.
   
 20. Gameson Jäsen

  Janne Ritamäen jatkosopimus julkistettiin tänään. Erittäin hyvä pelaaja, sillä hän pystyy pelaamaan niin monessa roolissa. Todella paljon työtä tekevä hyökkääjä.

  Mutta samalla tämä julkistus jätti aukon Marko Kauppiselle. Ilmeisesti Kauppinen ei ole jatkamassa uraansa? Tai sitten ei ole vielä palkkapyynnöt jne. kohdanneet. Katsellaan.
   
 21. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kauppinen totesi taannoin Kiekkoareenan haastattelussa, että on niitäkin aamuja, että ei tekisi mieli lähteä ajamaan hallille.

  Mako varmaankin pohtii jatkoa kauden jälkeen ja katsoo riittääkö motivaatio vielä jatkaa liigakiekon parissa. Itsellä on hieman kaksijakoiset fiilikset: onhan Mako kiekollisesti hyvä, mutta vastaavasti omissa ei vain jalka tahdo riittää. En valita, vaikka ura vielä jatkuisikin, mutta toisaalta ei kyllä valtavaa harmitustakaan tule vaikka hokkarit naulaan menisivät ja tilalle hankittaisiin joku hieman nuorempi peluri.
   
 22. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Ysiluukusta siis Roine ja luukusta 11 Jaatinen. Molempien sopimus oli tosin jo tiedossa, joten uutista ei noista irronnut.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Luukusta 12 toiveiden mukaisesti Asplund. Hienosti pysyy ydinryhmä kasassa.
   
 24. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Luukusta 16 löytyi Ville Leskisen jatko.
   
 25. paraspelaaja Jäsen

  Odottelin jo Henritiuksen sopparia eilen, mutta sieltä se tänään tuli.

  Erittäin hyvä signaus, iso potentiaali nähtävissä. 2+0 ja -7 ei ole todellakaan koko totuus Henritiuksen pelaamisesta. Voimakas luistelija, laukaus on ok ja monipuolinen, kiekonkäsittely varmaa ja kamppailupelaaminen hyvää. Peruslajitaidot lupaavassa kunnossa, ei suurempia heikkouksia siellä. Mikä parasta, sentterin pelilliset vastuut ovat kunnossa. Tarjonnat tulee jatkuvasti vauhtiin ja oikeaan paikkaan.

  Heikkouksina voidaan mainita aerobinen kestävyys (tämä näkyi katsomoon varsinkin viime kaudella) sekä ehkä tietynlainen räjähtävän voiman puute, joka näkyy mm. nopeissa suunnanmuutoksissa. Liikaa lihaksia?? Ehkä kuitenkin se suurin heikkous tällä kaudella on ollut väärä rooli vahvuuksiin nähden.