Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana ath_lon, 24.10.2016 klo 23.14.

 1. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Totta. Oli kyllä Jukureille lottovoitto saada Vesalainen omiin riveihin, kun oli saanut projektinsa Raumalla valmiiksi. Ei voida vielä edes kuvitella mitä hassunhauskaa ja tuottavaa toimintaa Jukureille Joni on ensi ja tuleviksi kausiksi kehitellyt.
   
 2. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Vuoden kiekkoteko oli se svengaava näpäytys, jonka Jukurit antoi niille epäileville Tuomaille ja muille unisille, jotka ennen kautta teutaroivat pitkin foorumeita tähän tapaan:
  Lainaus:
   
 3. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Eli ilmaislippuja yhteiskunnan vähäosaisille ja sillä tavoin katsojia halliin. Paljonko muuten mahtaa olla
  Jukurien keskimääräinen lipputulo/katsoja?
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 5. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Noin 9,5€/katsoja likimääräisten mediatietojen mukaan.

  Luku on isompi kuin esimerkiksi TPS:n ja KooKoon tavoittelema, vaikka Jukurien liput olivat sarjan halvimmat.
   
 6. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Onko Flinck hankinttu Jukureihin kärkiketjuihin, vai luotettavaksi tueksi alaketjujen puolelle? Flinck on loistava 3-4 ketjun pelaaja, mutta 1-2 ketjussa ei meinaa riittää vaikka, Ilveksessä onnistuikin. Monikäyttöinen yleismies kuitenkin, mutta varjopuolena toistuva töhöily ja täten pelikiellot. Ristiriitainen pelaaja, jos fokus pysyy, niin on joukkueelle erittäin arvokas pelaaja.

  Tubesta löytyi tuollainen, kyllähän tuossa videossa nähdään Markun molemmat pelaajapuolet, eli hyökkäyspääntaidot, että "pimeä" puoli ja ihmeelliset aivopieru "sikailut". Markku Flinck - Paluu Tarinaan, sikaillen pisteille - YouTube
   
 8. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit järjestää seuraavan Ikioma-illan 22.5.2017 18.00-20.00 Sport Foorumilla. Paikalla pääsee tutustumaan joukkueeseen ja myös sählypeli joukkueen kanssa on kaikille mahdollinen. Kaikkea mukavaa taas tiedossa.

  Oheinen linkki vie Jukureiden sivuille: Ikioma-ilta tulee taas! | Jukurit
   
 9. paraspelaaja Jäsen

  Zigizagin tuotteistaminen kuvottaa minua. Se on olevinaan - niin annetaan ymmärtää - joukkueen voittorituaali.

  Onko se enää joukkueen? Ei. Onko se enää voittorituaali? Ei.

  En muuten pidä siitä, että Risto Dufva on samaan aikaan päävalmentaja ja markkinointipuuhastelija - sanan varsinaisessa merkityksessä. Hänellä on tässä kaikessa näppinsä pelissä.

  Jukurien pitää ottaa alkanut kausi markkinoinnin osalta varovasti. Zigizagi, heimo, tarina jatkuu - jos markkinoinnissa ei käytetä hyvää makua ja pelisilmää, alkaa sloganeiden ja tarinallistamisen valheellisuus (niin juuri) karvaasti paljastua ja koko huolella sepitetty markkinointitarina sortuu omaan ahneuteensa.
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuotesijoittelusta kun kirjoittelin aiemmin, niin tänään onkin julkistettu Jukurien uusi pääyhteistyökumppani (termi joukkueen sivuilta, tosin kuvittelisi Ikioman pysyvän ykkösenä ainakin sopimuskautensa ajan ja tuolla tekstissä tarkennetaan että "Savonlinjasta tulee yksi Juukurien pääyhteistyökumppaneista"):
  Savonlinjasta Jukurien pääyhteistyökumppani | Jukurit

  Homma rullaa kuin juna, tai ehkä paremminkin kuin Savonlinjan bussi.
   
 11. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:

  "Uuden sopimuksen myötä Savonlinjasta tulee yksi Jukurien pääyhteistyökumppaneista." Eli Savonlinja on yksi pääyhtistyökumppani.

  Viimekauden pääyhteistyökumppanit löytyvät oheisen linkin takaa: Pääyhteistyökumppanit 2016-2017 | Jukurit
   
 12. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  T-Fordilla aloittaneen ja Suomen toiseksi suurimmaksi yksityiseksi bussifirmaksi kohonneen Savonlinjan kanssa solmittu sopimus on merkittävä. Kyllä tälle sopparille pitää yksi tunteikas joukko zigi-zagi käydä huutamassa. Toivottavasti kylän heinähatut lähtevät runsaslukuisesti messiin Sport-Forumille 22.5

  Toki jos edelleen liikaa lukee Petteri Sihvosen käynyttä tavaraa, saattaa pipa kesälläkin puristaa, jolloin tietty kandee jäädä kotiin. Onneksi lukijoita ei taida olla kuin yksi.
   
 13. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ping @P.Sihvonen :D

  Filosofointi on asia erikseen (teen sitäkin mielelläni), mutta jos et ymmärtänyt, mikä oli edellisen viestini pääteesi kansantajuisesti: kun jotain väkisin väännettyä asiaa/tarinaa toistetaan tarpeeksi monta kertaa, se alkaa lopulta menettää merkityksensä ja seurauksena ihmisten päässä on lähinnä vitutus.

  Sinä taas @Lähemäen Dynamo olet todella väsynyt kaveri kaikin puolin. Alan vähitellen kypsyä sinuun.
   
 14. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Ilmeisesti olet tehnyt kylillä tiedusteluja, kun osaat kertoa mielipiteesi monikossa? En minäkään hirveästi pidä tästä tarinan jatkumisesta, mutta tuossa yllä oleva purkauksesi taas mm. Dufvaa kohtaan on jälleen kerran pelkkää paskaa. Vedit paraspelaaja tapaan totaaliöverit ja pian saanemme nauttia filosofiset selitykset asialle.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Voisiko olla että joukkueen sisällä on omat voitto- yms rituaalit ja nämä tuotteistetut on tarkoitettu jo alusta alkaen ihan ulkoiseen viestintään? (Ja toisaalta siinä mielessä ryhmäytymiseen että onhan tuoki yksi porukassa häpeälle altistumisen muoto, joka lisää ryhmän tiiviyttä.)

  Uskon Vesalaisen & kumpp. selvittäneen melko hyvin miten paljon voi yhteisöllisyyden teemaa syöttää kohdeyleisölle ennen kun alkaa lyömään näpeille. Etenkin Mikkelissä ei vielä yhden kauden jälkeen olla mielestäni valmiita tuolla saralla, vaikka toki hiton positiivisesti kaupungin väki yllätti osallistumisellaan ensimmäisellä kaudella.
   
 16. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Hetkinen? Sinäkö päätät, ovatko minun mielipiteeni paskaa vaiko eivätkö ole? Dynamo-tapaan saamme pian nauttia asiasisällöltään kevyehköt, joskin käytännönläheiset selitykset asialle!

  Olen kuullut sellaisesta, että nimenomaan Risto Dufva oli se ihminen, joka esimerkiksi oli ehdottanut Sarvisclubin ottavan käyttöön "zigizagi"-huudon Jukurimaalien jälkeen. En ole täysin varma, pitääkö tämä paikkaansa. Mutta tämä on hyvä symbolinen esimerkki siitä, miten tarinaa väkisinkirjoitetaan.

  On olemassa joukkueen tarina, ja sitten on olemassa se tarina, jota kannattajat elävät. Jukurit on päätynyt markkinointistrategiaan, jossa erittäin läpinäkyvästi ja väkisin käsikirjoittamalla yritetään "sulauttaa" kannattajayhteisö osaksi joukkuetta. Jokaisen pitäisi ymmärtää, että vaikka kuinka seura yrittäisi elätellä illuusiota koko heimon aina vain jatkuvasta tarinasta, eivät kannattajat koskaan voi elää joukkueen tarinaa. Kannattaja voi ainoastaan identifioitua todelliseen tarinaan; siihen koko kannattaminen perustuu.

  Tiettyyn pisteeseen asti Jukurien tyylinen markkinointi on yhteisöllisyyttä lisäävää toimintaa, mutta olen aistivinani, että strategia ei sellaisenaan tule toimimaan kauaa. Kannattajat huomaavat ennen pitkää, että heidän kokemansa kannattaminen ei sittenkään ole yhtä joukkueen todellisuuden kanssa, vaan kannattajien tarinaa säädellään ja käsikirjoitetaan taustalla, vaikka kuitenkin annetaan ymmärtää, että joukkueen tarinasta on kyse. Lisäksi on vaarana se, minkä jo aiemmin mainitsin: jos tarinaa ei tarpeeksi uudisteta, ihmiset huomaavat teennäisyyden entistä selvemmin ja koko seuran markkinointi alkaa käydä hermoille. Tämä on oma mututuntumani, en ole (vielä) tehnyt asiasta tiedusteluja.

  Se on kyllä pakko sanoa sen perusteella, mitä täällä palstalla olen pari vuotta temmeltänyt, että me olemme @Lähemäen Dynamo täysin erilaisia ihmisiä tahi keskustelupalstan nimimerkkejä. Sinulle on selvästi luontevinta käsitellä asioita käytännöllisestä kulmasta ja jopa toisinaan yksinkertaistaen. Olet myös etevä niin kutsutun haista paska -argumentin toimeenpanossa. Minä taas koen olevani enemmän analyyttinen ja teoreettisesti ajatteleva ihminen, joka kieltämättä joissain tilanteissa voi vaikeuttaa kommunikaatiota - ja joka on selvästi sinunkin perseesi alle sysännyt painetta. Silti olen suoraan sanoen sitä mieltä, että sinunkin kannattaisi tietyissä tilanteissa enemmän harrastaa filosofista näkökulmaa sekä teoreettista lähestymistapaa, siinä missä minunkin saattaisi olla hyvä oppia ilmaisemaan asioita yksinkertaisemmin. On hyvä oivaltaa, että teorian tarkoitus on ennen kaikkea auttaa ymmärtämään syvällisemmin käytäntöä.

  Tarina jatkuu!
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurien harjoitusotteluista on juttua Kiekkoareenassa. Joukkue suuntaa Berliiniin elokuun lopulla ja osallistuu siellä turnaukseen. Liigasta kohdataan KalPa, Lukko ja KooKoo ennen kauden alkua. Pitsiturnaus jää väliin.
   
 18. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Onkos kukaan sommitellut hetkeen pelaajia kentällisiin?
   
 19. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Sami Rajaniemi - Juhana Aho

  "Garrett Noonan"-Antti Jaatinen
  Valtteri Hietanen-Teemu Suhonen
  "Waltteri Ruuskanen"-Samuli Piipponen

  Keni Karalahti-Ville Hyvärinen
  Henri Auvinen-Ville Räsänen
  Mikko Kokkonen

  "Joel Mustonen"-Turo Asplund-Miika Roine
  Zach Budish-Henrik Koivisto-Teemu Tallberg
  "Manu Honkanen"-Markku Flinck-Julius Vähätalo
  Jesper Piitulainen-Teemu Henritius-Janne Ritamäki

  Janne Kumpulainen-Joonas Kalliola-Nestori Lähde
  Ville Leskinen

  Tummennetulla tuon edellisen sommitelman jälkeen varmistuneet sopimukset.
   
 20. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Kiitos. Nythän näyttää hiljaiselon perusteella siltä, että runko on tässä, korkeintaan koodinimi "Garret Noonan" tulee syksyllä rapakon takaa. Eli tällä rosterilla pitäisi täyttää 1-2 pelaavan pakin ja kaksi hyökkääjän paikkaa. Kovin kapealtahan tuo taas näyttää. Toki Ritamäen tapaisia heräteostoksia tulee alkusyksystä hankittua, joilla saadaan sitten laajennettua kokoonpanoa.
   
 21. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Oman käsitykseni mukaan siellä on edelleen pari valmista, julkaisematonta sopimusta olemassa (kumpikaan näistä ei ole se ameriikan pakki). Voin toki olla väärässäkin, mutta tälläinen käsitys itselläni on.

  Budish saapui Jukureiden Instagramin kuvan mukaan eilen hetkeksi takaisin Suomeen. Saas nähdä tuliko mukana sitten joku muu :)

  Jukureiden FB:ssä ainakin mainostetaan seuraavasti: Uuteen viikkoon - ja tällä viikolla tapahtuu vaikka mitä! Voisi siis kuvitella, että pelaajarintamaltakin jotain kuultaisiin.
   
 22. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Tätä toivon itsekin. Noh, onhan tässä kesää vielä jäljellä.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Janne Kumpulainen lunasti mielestäni aika hyvin paikan vakiokokoonpanoon viime syksynä, joten ei välttämättä enää ainakaan samanlaisessa rotaatioroolissa tulisi olemaan kuin esim. Ville Leskinen. Etenkin Topi Nättisen kanssa toimivat välillä todella hyvänä tutkaparina ja siihenkin nähden Topin menetys SaiPaan (vieläpä melko yllättävä, olisin kuvitellut että jos JYP päästää niin sitten luonnollisesti jatko Mikkelissä) on hyvin ikävä.

  Ihan mielenkiintoisilta näyttävät kyllä @HighFlyer#95 :n ketjusommitelmat.
   
 24. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  JYPissä kiekkoillut Tuomas Pihlman pohdiskeli eilisessä Keskisuomalaisen haastattelussa uransa jatkoa. Vaihtoehtoina oli ulkomaiden ja lopettamisen lisäksi myös toiseen Liiga-seuraan siirtyminen.

  Siitä rupesin sitten itse makustelemaan Pihlmania jukuripaidassa. Jukureiden ryhmästä kuitenkin poistui aika paljon kokemusta Kauppisen ja Sipiläisen mukana ja tilalle on tullut pitkälti nuoria pelaajia (okei joo, Flinck tuli, mutta silti kokemuksen määrässä miinuksella ollaan). Olisi myös Dufvalle vanha tuttu Jyväskylän ajoilta ja välimatka Jyväskyläänkin pysyisi lyhyenä.

  Tokihan viime kausina on kärsinyt loukkaantumisista, eikä ole enää sen vuoksi varmasti ihan huippuvuosiensa kunnossa. Maalintekijätyyppi kuitenkin olisi kyseessä, eikä niitä Jukureissa liikaa ole. Voisi pienemmässä seurassa isommassa roolissa tehdä "haatajat" nousten vielä kärkipelaajaksi.

  Ei siis mikään hinnalla millä hyvänsä hankinta ole, mutta kohtuuhintaisella paperilla näkisin kyllä mielenkiintoiseksi kokeiluksi.
   
 25. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Lappu taitaa olla vain liian kallis Jukurien budjettiin. Toki mielenkiintoinen haku olisi.