Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana ath_lon, 24.10.2016 klo 23.14.

 1. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jukurit
  Tilanne vaikuttaa kyllä tällä hetkellä enemmän kuin hyvältä, ensi kauden joukkue on valmiina todella hyvissä ajoin, ja se taas helpottaa harjoittelua, ja että uudet kaverit pääsevät joukkueeseen hyvin sisään. Mielenkiintoista tuossa artikkelissa oli myös se, että uudet kaverit jatkavat tällä hetkellä joko Mestiksen tai Liigan pudotuspelejä, olisiko sieltä huhuissa pyörinyt Ilveksen Flinck ainakin tulossa?

  Saapi nähdä miten Jukureiden markkinointikoneisto toteuttaa uusien pelaajien julkistamisen, kolmen viikon kuluttua uusi joukkue on kasassa joten siihen mennessä luulisi olevan selvillä tulevat pelaajat. Alla listaus Jukureiden sopimuspelaajista, toki ne on listattu tuossa Ylen artikkelissakin, mutta lisään ne tähän niin on helpompi muidenkin katsoa tämänhetkinen tilanne.

  Maalivahdit:

  Sami Rajaniemi

  Puolustajat:

  Antti Jaatinen
  Ville Hyvärinen
  Teemu Suhonen
  Valtteri Hietanen
  Samuli Piipponen
  Henri Auvinen
  Mikko Kokkonen
  Keni Karalahti

  Hyökkääjät:

  Janne Ritamäki
  Turo Asplund
  Miika Roine
  Teemu Tallberg
  Henrik Koivisto
  Joonas Kalliola
  Jesper Piitulainen
  Nestori Lähde
  Teemu Henritius
  Ville Leskinen
  Janne Kumpulainen
  Zach Budish

  Tuohon ryhmään kun saadaan muutama hyvän viimeistelyn omaava hyökkääjä sekä puolustukseen äijiä jotka pystyisivät paikkaamaan edes jotenkin M. Koiviston jättämää aukkoa niin hyvä tulee. Harmi kun tuo kesä on tässä välissä ennen kuin uusi kausi pääsee alkamaan.
   
 2. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Huomenna uuden, kiekollisen puolustajan sopimus julki, kertoo seuran FB.

  Aleksi Laakso, William Mäkinen tai Steven Seigo. Tuosta kolmikosta uskoisin uuden nimen löytyvän.
   
 3. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pikkujellona
   
 4. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Aleksi Laakso ainakin vahvasti väläytellyt siirtymistä ulkomaille, tiedä sijaitseeko Mikkeli sitten hänen kartoissaan itärajan takana. Pikkuleijonissa aikoinaan kuitenkin esiintynyt.
   
 5. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Olisiko Mika Ilvonen?

  Toki kaksi vuotta vielä jäljellä yliopistoa, mutta rooli ja pelimäärät jääneet aika pieniksi, joten voisi hyvinkin jättää kesken. Muita vaihtoehtoja Konsta Mäkinen tai Aleksi Laakso.
   
 6. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jahas, siis 18-vuotias Ville Räsänen Jokipojista Jukureihin.

  Laajuutta kokoonpanoon ja vahvistusta A-junnuihin siis saatiin.
   
 7. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tervetuloa vaan Jukureihin. Vielä tarvitaan kuitenkin stuntit Koivistolle ja Makolle. Hyökkäyspäähän se kylmä viimeistelijä sekä työnimi "Sikamarkku".
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Yhtään Ville Räsäsen pelaamaa peliä koskaan näkemättä uskallan pitää tätä hyvänä hakuna joukkueeseen. RD:n vainu ja paikka pikkuleijonien ringissä on riittävä peruste tähän. Ehkä Räsänen ei vielä ensi kaudella nouse liigatähtiin, mutta potentiaalinen sijoitus tulevaisuuteen hän on varmasti. Pituuttakin on ihan miehekkäästi 187cm Eliten mukaan. Siihen vähän lisää jytyä vartaloon, niin..
   
 9. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Parin vuoden sisällä voi olla aika murhaavaa tekemistä Räsänen - Kokkonen -kaksikon toimesta viivalla. Ensi kauden harkkamatseja ja junnujen pelejä (jos parivaljakkoa ei pistetä Mestikseen pelaamaan miesten pelejä) tulee seurattua mielenkiinnolla.
   
 10. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä, tulevaisuutta ajatellen hyvä veto tämä Räsäsen hankinta ja onhan hänellä jo tältä kaudelta miesten pelejä Mestiksestä alla. Nuorien pelaajien kohdalla kehitystä voi tapahtua nopeastikin ja varmasti näytönpaikan Liigassakin tulee saamaan, joten katsotaan mitä tästä tulee.

  Se tässä kuitenkin hieman mietityttää, kun Dufva Ylen haastattelussa totesi Jukureihin haettavan vielä muutamaa uutta hyökkääjää ja puolustajaa. Nyt on Räsänen hankittu ja huhuissa on liikkunut Waltteri Ruuskasen nimi eli käytännössä kaksi uuden pelaajan paikkaa on täytetty. Hyökkäykseen nyt ilmeisesti ne Flinck ja Vähätalo ovat tulossa, joten sinne jäisi kakkosveskarin lisäksi 1-2 uudelle kenttäpelaajalle tilaa, jos uusien sopimusten määrä on 4-7 kuten TJ Muotka osakeannin aikaan kertoi.

  Itse lähtisin siitä, että Koiviston korvaajan lisäksi joukkueeseen olisi hankittu toinen liigakokemusta omaava puolustaja koodinimellä williammäkinen.Tokihan Ruuskasen tänne tuleminen ei varmaa ole, eikä hänenkään hankintansa sitä mahdollisuutta siihen toiseen liigapuolustajaan poista, mutta epätodennäköiseksi se sen tekee. Tuskin Ruuskanenkaan tänne kuitenkaan penkin päähän ja pelkästään junnuihin pelaamaan lähtee.

  Todennäköisesti pakisto kauden alussa on jotain tälläistä:

  X- Jaatinen
  Hietanen- Suhonen
  Ruuskanen/Karalahti-Piipponen

  Auvinen-Hyvärinen
  Kokkonen-Räsänen

  Mielestäni yhdelle liigatason pakille tuossa kolmosparissa olisi tilaa. Ruuskanen, Räsänen tai Kokkonen tietysti voi ja varmasti ottaakin kesän aikana kehitysaskeleita eteenpäin, mutta liigatasolle jokainen heistä on lähtökohtaisesti arpa. Jotain varmempaa pitäisi saada. Ja ei, Karalahti ei ole se varmempi ratkaisu vakiomieheksi.
   
 11. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Heitämpä tänne huhun että Jukureihin tulee sentteri Julius Vähätalo (TPS) , mahdollisesti Budish maamies/ (tuttu) sekä, Flink mikä ei edes ole huhu.
   
 12. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Näinpä. Nuo nimet on liikkuneet vahvasti huhuissa ja pitävät varmaan paikkansakin. Täsmähaku ulkkari olisi kyllä hyvä etenkin puolustukseen.
   
 13. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tästä olisi mielenkiintoista kuulla vähän lisätietoa?

  Kun tässä nyt on ollut aikaa katsella Mestiksenkin pudotuspelejä, niin siellä on pistänyt silmään yksi pelimies. Mikkelissäkin muutama vuosi takaperin koeajalla käynyt ja nykyisin K-Vantaassa pelaava Julius Rantaeskola on kyllä jäänyt itselleni niistä muutamasta matsista, mitä olen Vantaalta tänä keväänä nähnyt. Runkosarjassakin iski 26 kaappia ja muutenkin meno on viime kausina ollut aika nousujohteista.

  Pelaajatyyppinä toi mieleen hieman yhdistelmän Tallbergia ja H. Koivistoa: isokokoinen ja suoraviivainen laitahyökkääjä, jolla on hyvä veto. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, mihin pystyisi liigatasolla, eikä varmasti olisi mikään kovin kalliskaan kokeilu.
   
 14. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Olisikohan Budille annettu Bublesin pöydästä lähiissään kaksi lippua U.S.A. - Suomi ja sanottu että ota kaverisi kans mukaan kesällä. Mestiksessä voisi olla muutama kokeilemisen arvoinen kaiffari. Juurikin Vantaalla löytyy yksi ja Savonlinnassa kaksi. Tosin toinen Savonlinnalaisista lienee korvamerkitty jo Lappeenrantaan. Rahaakaan näihin hankintoihin ei paljoa palaisi.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Miä käsitin että SaPKosta sekä Lepaus että Tanus olisi molemmat siirtymässä suht varmasti Lappeenrantaan. Vai oliko mielessä joku muu SaPKon ukko toisena? Laamas-Ellu kun lunastaisi vihdoin kunnolla ne odotukset (muistelisin että C ja B junnuikäisenä taidettiin puhua jopa lahjakkaimmasta mikkeliläisestä puolustajalupauksesta) niin voisi tulla korvaamaan paikallisena pakkina Makon jättämää aukkoa. Ja onhan se ehdottomasti kehittynyt taas kauden aikana.
   
 16. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Koodinimi Johtaja julkaistaan ensi tiistaina klo13.
   
 17. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eiköhän sieltä se Flinckin sopimus paljastu.
   
 18. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  "61 syytä ostaa kausikortti".

  Näin sanoo Jukurien teaser Twitterissä. Kenen pelinumero?
   
 19. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Itselle ei tule mieleen kuin Tommi Huhtala, mutta se olisi jo liian kermaista.
   
 20. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Patrick Davis veteli Kärpissä numerolla 61. Laiturin tonttihan tuolle taitaa tutumpi olla, mutta on sentterinäkin vetänyt. Viime kauden väliin jääminen loukkaantumisen (selkävaivojen?) vuoksi on varmasti tuonut hintalapunkin sille tasolle, että Jukureillakin siihen on saumaa ollut.

  Itse kyllä pidän edelleen todennäköisimpänä sitä Flinckin paluuta ja että hän kantaa ensi kaudella numeroa 61.
   
 21. Diasectral Jäsen

  Markku Flinck on pelannut 61 peliä Jukureissa, joten se on Flinck.
   
 22. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Juuri meinasin tulla tuota kirjoittamaan. Eihän tuossa ole mitään arvuuteltavaa. "Sika-Markku" tekee odotetun paluun Jukureihin. Tykkään tyylistä (ilman niitä muutamia ylilyöntejä) tämän lisäksi Flinck pelasi hyvän kevään Ipassa. Tuo voimaa ja suoraviivaisuutta hyökkäykseen.
   
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Olisi vähän enemmän kuin kermaista, jos Jukurit ostaisi Huhtalan KHL-sopimuksen ulos.
   
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Sehän se oli odotetusti, eli Flinckin Markku ja 2 vuoden sopimus suoraan:
  Tuttu tekijä palaa tarinaan! | Jukurit
  Kuva Helprintin pihasta, olisiko kummipelaajastatuksella vielä? Tämäkin osoittaa että paikalliset yritykset ovat hyvin hommassa mukana.
   
 25. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Hienon pelaajan saatte, kunhan nyt ei mitään ykköspyssyn viittaa Markun harteille asetella. Oli tämän syyskauden hiukan pimennossa, todennäköisesti johtui siitä, että rooli oli Kiven Ilveksessä aivan erilainen kuin Tuokkolan aikana. Kunhan taas tottui pelaamaan alaketjuissa, loisti loppukaudesta. Pleijareissa Ilveksen senttereistä tasapainoisin ja tehojakin tuli mukavasti. Oikeasti ne Markun sikailutkin on karsiutuneet minimiin, ei sieltä tällä kaudella tullut enää mitään aivopieruja. Erinomainen alivoimapelaaja, hyvä aloittaja, hyvä rannelaukaus, fyysinen, pleijareissa parhaimmillaan. Selvästi isompi menetys Ilveksen rosterissa kuin vaikkapa Mustonen. Omassa roolissaan Liigan kärkiäijä.