Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana ath_lon, 24.10.2016 klo 23.14.

 1. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Onko Leskinen ja Auvinen laskettu mukaan? Sittenhän niitä on 20
   
 2. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kyllä niitä sopimuksia sittenkin on olemassa jo 20 ihan julkisina. Tein nuo aiemmat laskelmat Eliteprospectsin pelaajalistauksesta, jossa Jukureiden listasta puuttuivat Leskinen ja Auvinen (listattu tällä hetkellä vielä IPK:n miehiksi). Se teki sen kahden pelaajan eron.

  Nuo edellä mainituthan ne huhuissa ovat liikkuneet, joiden lisäksi täällä on mainittu myös Samu Markkula. Omiin korviini on joitain huhuja kuulunut Lappeenrannan suunnilta, että Tomi Leivo olisi vaihtamassa sputniknuttua viikinkipaitaan.

  Leivo olisi mielestäni ihan oiva vahvistus ja kuulostaisi äkkiseltään ensi kauden miikaroineelta. Jukurit vielä entuudestaan tuttu seura, joten mikä ettei. Täytyy toivoa, että tuo huhu paikkansa pitäisi.

  Laakkosen kohdalla itselläni on hieman kaksijakoiset fiilikset. Itse kyllä pidän pelaajasta, mutta onhan hän melko yksioikoinen pelaaja liigatasolle. Jalat käy kiitettävään tahtiin, mutta kun pelisilmä ja kädet on mitä on, niin vähän sellainen väliinputoaja Laku on. En toki harmittelekaan, jos sopimuksen saa. Varmasti edullinen rotaatiomies hänestä saadaan. Lakun itsensä kannalta tosin maisemanvaihdos esim. johonkin Mestis-jengiin voisi olla paikallaan.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017 klo 07.49
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Oma ero tuli kun vilkaisin jouluisesta viestistäni ketä kaikkia oli joulukalenterista tullut ja niissähän ei tietenkään Suhosta ollut mukana. Täytyy muuten muistaa että Kokkonen siellä on ja vaikka kehitystä on jälleen tapahtunut ja kaveri on täysin pelimiehen mitoissa, täytynee pakistoon silti ihan vaan varuilta kuitenkin hankkia yksi "ylimääräinen" pelaaja sillä ajatuksella että josko se meidän Mikko ei vielä ensi kaudella vetäisi aivan täyttä kautta liigaa. Toki Mikkoa koetettaneen ajaa pikkuhiljaa sisään jo aikuisiin ja toivottavasti lyö läpi mahdollisimman aikaisin kun sopimusta vielä seuraavat pari kautta olisi jäljellä.

  Jostain syystä Jaatinen ei muuten ole eliteprospectsin mukaan ensi kauden joukkueessa (muutoin jatkamattomia keiden hokkarit eivät vielä mene naulaan olisi listalla Norja, M. Koivisto ja Laakkonen), kyseessä varmaankin jonkunlainen virhe kun Antin sopimuksen jatkosta kuitenkin uutisoitiin joulukalenterissa.
   
 4. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Aiemmin julkaistut 18 entistä pelaajaa, se joku TPSin junnu, ja sitten (toivottavasti) Budish. Näin oletan tuon 20 täyttyvän. Siihen sitten ne 4-7 täsmähakua vielä.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Joulukuussa julkaistiin 19 ja päälle Suhonen, eli Muotkan 20 täyttyy jo ilmoitetuista.
   
 6. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ensi keskiviikkona klo 18 fantastisen kova pelaajasopimus julki.

  Mahtaisiko tuo kellonaika olla enne erään jenkkipelurin jatkosopparille?
   
 7. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Se on oltava Budin jatkosoppari.

  Tai sitten Steven Stamkos.
   
 8. Hyman Roth Jäsen

  Budishin jatko Mikkelissä olisi kova sana, mutta tuskin yksinään ratkaisee tehottomuutta hyökkäyspäässä. Samoin Lapiksesta huhuiltu Leivo olisi oiva puurtaja kyllä, mutta toivottavasti Dufva on katsellut jotain ihan oikeaa maalintekijääkin vahvistamaan joukkuetta. Jukureiden kuitenkin täytyy ensi kaudella käyttää hyväkseen ne maalipaikat entistä paremmin, kun mitään yllätysmomenttia ei enää tarjolla ole.
   
 9. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jukurit
  Paljon etukäteen hehkutettu pelaajasopimus julkaistaan siis tänään klo.18 eli muutamien tuntien kuluttua, toivottavasti sieltä saadaan joko Budishin jatkosoppari tai muu vahvistus joukkueelle. Uskoisin että sieltä se Budishin jatkosoppari saadaan, tätä ainakin puoltaa se, että Budishin pelinumero on 18, ja pelaa rightin puolelta. Jukurien Facebook-päivityksessä olevasta kuvasta paljastuu oikeastaan vain se, että tuleva kaveri pelaa myös rightin puolelta.
   
 10. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Semmonen fiilis, että tänään ei julkisteta Budin sopimusta - vaan Tuomas Vänttisen.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Budin jatkosopimuksen julkistamista on odoteltu, mutta tässä ihmetyttää että olisiko silti ihan noin massiivinen mediatapahtuma kuin mitä Jukurien sosiaalinen media on hehkuttanut. Toki upeaa olisi jos on saatu kaveri säilytettyä (optiosta huolimatta).
   
 12. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Jukureiden mediasirkuksen tietäen? Eli vuoden pahvi ja Budish.

  #kelpaa#yllätyksetön#massiivinen#narinajatkuu
   
 13. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lähtökohtaisesti tämän sesongin kultakypäralle löytyy käyttyö myös tulevalle sesongille, toivotaan Budia. Vai jäikö se kultapotta Koivistolle, noh sekin kyllä kelpaisi. Molemmilla luulisi olevan rahakkaampiakin kaupunkeja asustella ja pelailla kesän jälkeen.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
 15. OskariB Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 16. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Herää vain kysymys, että miksi tätä julkistusta piti venyttää viikon ajan, mikäli tuo julkistettava pelaaja on Budish? Tuon nyt olisi luullut voivan julkistaa jo viime viikolla ilman sen suurempia hypetyksiä.

  Myös nuo mailat tuossa kuvassa hieman hämäävät. Yleensähän pelaaja kuvataan lentokentällä mailojen ja kassien kanssa, kun hän on saapumassa Suomeen. Voihan Budikin tietysti ottaa mailat mukaan lähtiessään käymään kotona, mutta vähän ihmeellistä mielestäni.

  Ja ei, en pidä Budin sopimusta mitenkään huonona asiana, päinvastoin. Nuo ylisanat ja hypetys menevät vain mielestäni tässä kohtaa aika pahasti yli ja kusevat siten seuran nilkoille. Jatkossa näitä "massiivisia" ota enää kukaan tosissaan, kun sieltä voi yhtä hyvin tulla sidneycrosbyn sijaan mattimöttönen.
   
 17. paraspelaaja Jäsen

  Ihminen toimii useimmiten ennemmin mielikuviensa kuin todellisuuden pohjalta. Sama pätee nyt.

  Zach Budishin sopimus Jukureihin ei tiettyjen muuttujien vuoksi aiheuta mielikuvaa "massiivisesta". Kyse on vain mielikuvasta.

  Fakta on se, että Budishin sopimus on Jukureille ennen kaikkea ja erityisesti massiivinen. On kohtalokasta, että kun (ja todellakin kun) ihminen uskoo mielikuviinsa, hän haluaa tyydytystä nimenomaan mielikuvilleen, ei todelliselle tarpeelle.

  Kertaan kuitenkin faktan: Zach Budishin sopimus (toteutuessaan) on Jukureille mitä massiivisin.
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Sinä, minä ja varmaan aika moni muukin viimekautisen jukurikiekon seuraaja käsittää miten tärkeää ja hienoa olisi Budin jatko (tai on, eiköhän tuo maikkarin julkistus ole aika varmalla pohjalla). Ongelmana on että tässä nimenomaisessa tapauksessa seura on lähtenyt pelaamaan ja jopa lietsomaan mielikuvamarkkinoinnilla ja silloin on hyväksyttävä tosiasiaksi että suurelle yleisölle Budishin jatko ei olisi sellainen huippu-uutinen, kuin mitä olisi vaikkapa tuolla siirtohuhuketjuissa pyörineen Jarkko Immosen (tällä kertaa tarkoitetaan sitä oikeasti breikannutta) signaaminen. Rantasalmen sulttaanihan sopisi kuvaan rightin keppeineen ja vieläpä maakuntataustoineen. Ja olisihan se vähemmän kiekkoa seuranneille ja viimeksi -11 mm-kisoissa nimiä ylös rustailleillekin "massiivinen".
   
 19. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Budin jatko on ollut varma jo pitemmän aikaa. Näin puhui jo aikapäiviä(kuukausia) sitten. Ei siinä. Erittäin tärkeä palanen joukkueelle ja menestymiselle.

  #jokurotimarkkinointiosastolle
   
 20. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tosiaan, Jukureiden budjetilla ei mitään valtakunnan tasolla massiivisia soppareita tulla julkaisemaan. Kun näin järjellä ajattelee. Mutta yhtäkaikki, budin jatko Mikkelissä on massiivinen.
   
 21. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jukurit
  Budish ja vuoden jatkosoppari! #yllatus #kelpaa
   
 22. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jos Budin peli kehittyy samaan tahtiin, kuin tällä kaudella, niin eihän me muita pelaajia tarvita. Oli nimittäin huikea harppaus. Suurin syy oli vrmaan tottuminen, mutta aivan eri pelaaja oli alkukaudesta meillä. Syyskuussa olin valmis lähettämään hänet Kouvolaan.
   
 23. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Budi on erinomainen kiinnitys ja on ihan perusteltua odottaa näinkin hienosti sujuneen sisäänajokauden jälkeen jotain vieläkin parempaa. Sen sijaan tuo sopimusjulkistus meni kyllä lopulta todella pahasti penkin alle. Ensin rakennetaan hypeä huolella ja kieltämättä suhteessa julkistettuun pelaajasopimukseen jopa riskirajoille. Odotusarvoa ruokittiin pitkällä aikajanalla, useilla eri teasereilla ja sitten D-day ja juuri h-hetken alla Maikkari kertookin uutisen. Tasan vuosi sitten taisi samanlainen jännä sattuma käydä Asplundin sopimuksen kanssa ja edellisenä syksynä Dufvan ja Niemisen sopimusten osalta jne... Tässä voisi käänteisesti siteerata erästä Länkkärin vakiokommentoijaa tyyliin "Rivit eivät ole kunnossa."
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 09.16
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Budin option odotettu käyttö luonnollisesti upeaa. Kuten yllä on jo todettu, tapahtui try-outille saapuneen tuntemattomuuden otteissa sellaista kehitystä että ainoastaan Keni pistää sen suhteen paremmaksi (lähtötasoihin peilaten aika luonnollista). Sopimusjulkistushype nyt oli mitä oli, toivottavasti kukaan ei muista liian pahalla. Julkistusvideon nähtyäni oli kuitenkin pakko käyttää taiteellisia lahjojani. Jo pelkästään hallilla olevat paikallisen kahvilan mainokset siirtävät aina mielikuvani upeaan kanadalaiseen dokumenttisarjaan, videossa sama putiikki ja käytetyt sanamuodot pakottivat taiteiluun.
   

  Liitetyt tiedostot:

 25. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Meillä oli onni, että suurin osa pelaajista halusi jatkaa meillä. Viitisen pelaaja tarvitsemme. Suurin osa neuvotteluista on maalissa, ne on käytännössä vain signeerausta vailla, valmentaja Risto Dufva kuvaa. Näin RD YLE:n haastattelussa. Uusien pelaajien kausi jatkuu edelleen, joten niitä on vielä tovi odotettava. Summasummarum.. Onhan meillä helkkarin hyvä tilanne, kun joukkue on jo nyt viimeistä silausta vaille valmiina aloittamaan uuden tarinan.