Jatkoajan virallinen homoketju

  • 880 395
  • 8 125

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rakkaus on kaikkien oikeus. On helvetin typerää, että tälläisesta asiasta pitää vielä nykypäivänä vääntää tällä tavalla. Tämä on niin selkeä ihmisoikeuskysymys.
Hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan. Irlannista puheenollen olin aikanaan yllättynyt kuinka suvaitsevaisia enemmistö irlantilaisista on, kun olin jotenkin mieltänyt sen katolilaisena maana jotenkin erityisen ahdasmieliseksi. Sitten itsekin tajuaa että täällä Suomessa nämä Kloset yms. kiihkoilijat eivät loppupelissä ole itse vastuussa ahdasmielisistä mielipiteistään vaan heidät on aivopesty ehkä vanhempiensa tai saarnamiesten toimesta uskomaan tällaisen epätasa-arvon olevan oikeutettua.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
@heavy tuo oli aika jännä toi katolilaisuuden vaikutus tossa, esimerkiksi se et 80% kouluista on katolisen kirkon pitämiä. Tuolla esim seksuaalivalistus on aika perseellään ja myös tuo suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin ton kirkon kannan kautta tietty vähän jälkeenjäänyt. Kuitenkin kun tuolla oli niin jotenkin noista asioista oli paljon avoimemman oloinen kuva kuin Suomessa. Tietty pitää ottaa huomioon että tuolla tuli pyörittyä paljon tuolla homoskenessä ja ne muut kaverit mihin tutustuttiin olivat fiksuja ja suvaitsevaisia tyyppejä, ei tullut sellaista perus duunarin näkemystä asioihin ollenkaan selville.

Asia josta tuolla vaietaan paljon enempi on toi katolisten pappien pedofiliakohumeininki. Esimerkiksi yksi kaveri siellä kertoi, kuinka oli pienenä käynyt rippikopissa ja pappi oli runkannut toisella puolella. Ja miten tuohon reagoitiin oli se, että kun pappi jäi kiinni tämä uudelleensijoitettiin sitten toiseen kaupunkiin. Tekee järkeä... Tuo ehkä enemmän esimerkkinä tuosta kirkon sisäänpäinkääntyneisyydestä ja omien suojelusta.

Täällä Mikkelissä on siitä hyvä tilanne, että paikallinen nuorisopappi on yksi älykkäimpiä ja hienoimpia ihmisiä ketä tunnen. Sen takia olen jaksanut käydä srk- nuortenleireillä ja siellä olen saanut oppia siitä kuinka kaikkia tulee rakastaa, ja kaikki tulee hyväksyä vikoineen. Kuulostaa järkevämmältä kuin homot helevettiin- asenne. Sen kautta olen myös oppinut, että kaikki uskovaiset eivät ole perseestä, vaikka heidän julkinen kuvansa Räsästen johdolla on aivan järkyttävän huono.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Jaa, kokeillaas kepillä jäätä. Wikin puolelta statseja homoseksuaalien eroista vs. heterot. Saat itse painella lähteitä, kun näille tutkimuksillesi nyt et linkkejä antanut.

Heh, homoliitot ovat verrattain uusi asia joten eipä tuosta voi edes tehdä vielä hyvää vertailua. Pitäisi tutkia myös mikä on heteroiden eroprosentti vastaavalla ajalla jne.

Löytyy dataa toiseenkin suuntaan, vertailua homo- ja heterosuhteista: http://www.frc.org/get.cfm?i=IS04C02 Tietysti nuo koskevat vuosikymmenen takaisia tietoja, joten vertailu heteroavioliittoihin ei ole aivan suora.

Suhdeväkivalta homosuhteissa selvästi yleisempää. Lainaus:

A twins study that examined the relationship between homosexuality and suicide, published in the Archives of General Psychiatry, found that homosexuals with same-sex partners were at greater risk for overall mental health problems and were 6.5 times more likely than their twins to have attempted suicide. The higher rate was not attributable to mental health or substance abuse disorders.[45]

INTIMATE PARTNER VIOLENCE Lesbian and Homosexual Relationships
Research indicates very high levels of violence in homosexual and lesbian relationships:

A study in the Journal of Interpersonal Violence examined conflict and violence in lesbian relationships. The researchers found that 90 percent of the lesbians surveyed had been recipients of one or more acts of verbal aggression from their intimate partners during the year prior to this study, with 31 percent reporting one or more incidents of physical abuse.[46]

In a survey of 1,099 lesbians, the Journal of Social Service Research found that slightly more than half of the lesbians reported that they had been abused by a female lover/partner. The researchers found that "the most frequently indicated forms of abuse were verbal/emotional/psychological abuse and combined physical-psychological abuse."[47]

A study of lesbian couples reported in the Handbook of Family Development and Intervention "indicates that 54 percent had experienced 10 or more abusive incidents, 74 percent had experienced six or more incidents, 60 percent reported a pattern to the abuse, and 71 percent said it grew worse over time."[48]
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Löytyy dataa toiseenkin suuntaan, vertailua homo- ja heterosuhteista: http://www.frc.org/get.cfm?i=IS04C02 Tietysti nuo koskevat vuosikymmenen takaisia tietoja, joten vertailu heteroavioliittoihin ei ole aivan suora.

Suhdeväkivalta homosuhteissa selvästi yleisempää. Lainaus:

The Family Research Council (FRC) is an American conservative Christian group and lobbying organization formed in the United States in 1981 by James Dobson. It was incorporated in 1983.[2] In the late 1980s, the FRC officially became a division of Dobson's main organization, Focus on the Family, but after an administrative separation, the FRC became an independent entity in 1992. Tony Perkins is the current president.

The FRC promotes what it considers to be traditional family values, by advocating and lobbying for socially conservative policies. It opposes and lobbies against LGBT rights (such as same-sex marriage and LGBT adoption), abortion, divorce, embryonic stem-cell research and pornography.

Seuraavaksi varmaan tarjoat Westboro Baptist Churchin toteuttaman objektiivisen tutkimuksen. Veikkaisin heiltä löytyvän sitä dataa toiseenkiin suuntaan niin kuin sanoit.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Harkkapaikan valinnassa halusin haastaa itseäni, avartaa mieltä ja nähdä vähän erilaista menoa (har har har, erilaista kuin Suomessa perus nuorisotyössä) ja toki oppia paremmin englantia. Työkavereitten kanssa tuli käytyä paljon homobaareissa ja yksillä isoilla homokarnevaalikemuilla. Ei tuollaisiin juttuihin tulisi ikinä täällä mentyä. Kuitenkin voisin esimerkiksi nim. @Klose16 suositella todella paljon jotain tuollaista kokemusta. Siinä kun saattaisi selvitä sellainen jännittävä asia, kuin että homot ovat ihmisiä siinä missä muutkin, eikä heissä ole mitään pelättävää tai vastenmielistä.

Heh, itse taas olen vakuuttunut että juuri ateisteilla on eniten ennakkoluuloja, mistä esim. tuo sinun kehotuksesi kertoo. Hassua sinänsä kun en ole täällä homoja sen kummemmin arvostellutkaan. Mistä voit tietää elämästäni noin tarkkaan?! No etpä tiedäkään, joten kerron että minulla on fb-kavereina muutamakin homo/bi/transseksuaali joista ainakin kolme ovat tulleet sinne ihan oikean elämän kautta. Yksi kysyi (irl) mitä mieltä olen homoavioliitoista ja vastasin eikä silti poistanut kavereista. Nyt selvisi tämäkin jännittävä asia.

Uskon myös, että sellainen jumala joka syrjii millään perusteella ihmisiä ei ole hyvä tai seuraamisen arvoinen jumala. Itse en jumaluuksiin usko, mutta mulle on ihan fine jos joku uskoo, silloin kun se usko ei haittaa ketään muuta. Tuossa tapauksessa kun uskonnon nimissä rajoitetaan toisten elämää mennään metsään ja pahasti.

Aha, et nyt taida olla kovin perehtynyt uskontoihin saatika metafysiikkaan yleensä, mutta perinteiseen Jumalakuvaan (huom. isolla) kuuluu luominen, kyllä, myös ihmisten. Ihmiset ovat erilaisia eläen eri aikakausina eri paikoissa, eikö totta? Tämä erilaisuus kuuluu vahvasti ihmisyyteen, eikö totta? Ts. Jumala on siis syrjinyt ihmisiä todella monissa eri asioissa jo siinä vaiheessa! Ja silti tämä Jumala ei olisi ihmisen mielestä jo tuosta syystä tarpeeksi hyvä, kun on luonut syrjien tuon saman ihmisen. Heh. Ehkä se tästä.

Miten muuten uskonnon perusteella toteutettu rajoittaminen on pahempaa kuin jokin muu? Kyllä sinuakin rajoitetaan joka päivä ihan muistakin syistä, sellaisilla tavoilla jotka sivuutat edes niitä huomaamatta.

Rakkaus on kaikkien oikeus. On helvetin typerää, että tälläisesta asiasta pitää vielä nykypäivänä vääntää tällä tavalla. Tämä on niin selkeä ihmisoikeuskysymys.
Silti sulla on Klose mun puolesta oikeus mielipiteisiisi, en vain ole samaa mieltä kanssasi.

Eihän homoliittolaissa rakkaudesta per se olekaan kysymys, eikä ihmisoikeudesta kts. edellinen kappale. Perhe tulee tai sen pitäisi tulla yhteiskunnallisissa arvoissa ykkösenä. Näin myös on maailman vanhimmissa kulttuureissa. Homoseksuaalit taas eivät voi muodostaa keskenään perhettä. Näin yksinkertaiseen tilanteeseen tuo hyvin pitkälti perustuu, mutta todellisuus halutaan sulkea mielestä koska se estää tiettyjä nautintoja jne.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Seuraavaksi varmaan tarjoat Westboro Baptist Churchin toteuttaman objektiivisen tutkimuksen. Veikkaisin heiltä löytyvän sitä dataa toiseenkiin suuntaan niin kuin sanoit.

Klassinen genetic fallacy. Olisit nyt koittanut edes argumentoida niitä itse tutkimustuloksia vastaan. Heh, jopa minä tein niin - samassa viestissä!
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Vai niin. Mitäs sille sinun uskottavuudellesi käy, kun selviää ettei fasismi olekaan vain yksi tietty asia? Ei sille ole edes yhtä määritelmää, vaikka niin väitätkin. Juuri siksi, että se voi olla monia eri asioita, eri aikoina, eri tekijöiden toimesta jne.

Törmäsin fb:ssä termiin hybridifasismi. Käytetään vaikka sitä tästä eteenpäin.
Kaikki postaukset, joissa käytetään rasismi-, fasismi- tai Hitlerkorttia ovat perseestä. Näitä kortteja voi käyttää moneen tarkoitukseen, mutta aina ne ovat yhtä epäuskottavia ja tekevät postaajasta naurunalaisen, vaikka postaaja uskookin voittavansa debatin välittömästi.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Wikipediasta löytyy tuoreempia tilastoja:

Divorce of same-sex couples - Wikipedia, the free encyclopedia

Riippuen maasta miesten homosuhteet tuntuvat kestävän lähes yhtä pitkään kuin heterosuhteet jos sen suhteuttaa faktaan että harvoin homopareilla on yhteisiä lapsia. Yhteisten lasten on nähty heteroavioliitoissa estävän avioeroja ainakin jossain määrin.

Mielenkiintoinen statistiikka tuntuu olevan että lesbosuhteet taas tuntuvat olevan kevyemmällä pohjolla sillä niiden eroprosentit tuntuvat olevan moninkertaisia niin hetero- kuin homomiesten liittoihin verrattuna. Tämä ei minusta ole yllättävää sillä useimmiten eron aloittaja heteroavioliitossa on nimenomaan nainen. En näe tätä siis homokysyksenä vaan tilastollisena "nainen X 2" kysymyksenä.

Minä en ole tilastollisesti vakuuttunut ainakaan homomiesten kevyemmästä moraalista.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kaikki postaukset, joissa käytetään rasismi-, fasismi- tai Hitlerkorttia ovat perseestä. Näitä kortteja voi käyttää moneen tarkoitukseen, mutta aina ne ovat yhtä epäuskottavia ja tekevät postaajasta naurunalaisen, vaikka postaaja uskookin voittavansa debatin välittömästi.

No nyt juuri itse käytit yhtä tuollaista korttia, nimittäin kaikki x ovat y -korttia. Sateenvarjo, joka on kätevä heilauttaa silmille aina tarpeen tullen.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Onnellisuus ei siis paitsi seuraa avioliitosta eikä myöskään avioliitto ole sille välttämätön.

Myös se pitää huomioida, miten avioliiton laimentaminen laimeaa ilmaisua käyttääkseni vaikuttaa muiden kuin homojen onnellisuuteen. Esim. minä tuskin enää menen naimisiin Suomessa koska tunnen tuosta onnettomuutta. Minun kaltaisiani heteroitahan ei tarvitse olla kuin pieni prosentti jotta heitä on lukumääräisesti yhtä paljon kuin homoja. Väitän, että avioliitto kokee jatkuvaa inflaatiota mikä johtaa lopulta kaikkien pienempään onnellisuuteen.
Avioliitto ei siis tuota onnellisuutta tai ole siitä riippuvainen, mutta avioliiton merkityksen heikentyminen aiheuttaa kuitenkin onnettomuutta. Tämäpä selvä, looginen ja ristiriidaton väite.

Tästä lausunnossa olisi Matti Nykänen ja George W Bushkin kateellisia.
 

lihaani

Jäsen
No nyt juuri itse käytit yhtä tuollaista korttia, nimittäin kaikki x ovat y -korttia. Sateenvarjo, joka on kätevä heilauttaa silmille aina tarpeen tullen.

Ihan vaan uteliaisuudesta:

Mikä saa sinut kirjoittamaan satoja itseään toistavia viestejä tämmoiselle mielipidepalstalle?

Minä olen ateisti enkä kuulu mihinkään skepsikseen tai vapaa-ajattelijoihin. Olen perushetero, mutta koska homous ei tartu (paitsi joidenkin äärihihhulien mielestä), niin suon mielelläni heidän välisille ihmissuhteille täsmälleen samat juridiset oikeudet kuin heteroillekkin. Se ei ole keneltäkään mitään pois. Vähemmistön mielen pahoittaminen ei voi olla lansäädännön peruste. Silloin ei voitaisi tehdä lakeja ensinkään.

Voisit edes ilmoittaa, mihin uskonnolliseen yhteisöön kuulut, niin tiedetään, mihin viitekehykseen mielipiteesi perustuu! Nyt tulee mieleen, että tykkäät ampua vain puskista.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1194966622749/artikkeli/heurekassa jarjestettavasta avioliittotapahtumasta nousi poru.html
Aito Avioliitto-yhdistyksen järjestämä tilaisuus Tiedekeskus Heurekassa on joutunut vastatuuleen. Ainakin Seta ry on paheksunut Heurekan toimintaa. Heurekan mielipide on mielestäni asiallinen ja lailliseen toimintaan tuolla yhdistyksellä on oikeus. Eihän tämäkään aloite vie homoilta mitään pois, jos se ei etene.

Ihme itkemistä setalta ja muilta vastaavilta. Homojen puolesta pitää toki järjestää jos jonkinlaista mielenilmaisua, mutta jos joku järjestää seminaarin (?) heterojen puolesta ja järjestää näyttävän lähtölaukauksen kansalaisaloitteelleen, niin heti suvikset itkee.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihme itkemistä setalta ja muilta vastaavilta. Homojen puolesta pitää toki järjestää jos jonkinlaista mielenilmaisua, mutta jos joku järjestää seminaarin (?) heterojen puolesta ja järjestää näyttävän lähtölaukauksen kansalaisaloitteelleen, niin heti suvikset itkee.

Eikö Setan reaktio ole aika ymmärrettävä? He puolustavat omaa asiaansa, Aito Avioliitto-yhdistys omaansa. Tärkeintä tässä on Heurekan reaktio:

Hänen mukaansa järjestäjien kanssa on keskusteltu, mutta tilaisuutta ei olla perumassa.

– Toistaiseksi emme ole lähteneet siihen, koska sitten olemme toisesta suunnasta diskriminoimassa toimijoita, joilla on sananvapaus.


Lainaus Satakunnan Kansa.

Ilmeisesti näissä toiset pyrkivät vaikuttamaan asioihin ja toiset itkevät.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ihme itkemistä setalta ja muilta vastaavilta. Homojen puolesta pitää toki järjestää jos jonkinlaista mielenilmaisua, mutta jos joku järjestää seminaarin (?) heterojen puolesta ja järjestää näyttävän lähtölaukauksen kansalaisaloitteelleen, niin heti suvikset itkee.

Lukemansa ymmärtäminen on aina kova juttu.

Paheksuntaa ei lehden mukaan herättänyt itse tapahtuma, vaan osittain valtion rahoituksen piiriin kuuluvan säätiön osallistuminen kyseiseen tilaisuuteen alennetuilla sisäänpääsylippuhinnoilla.

"Heureka tarjoaa seminaarikävijöille liput puoleen hintaan ja on sen vuoksi saanut kymmeniä yhteydenottoja eri tahoilta."

OT: Heureka + kiihkouskikset on aika hauska yhtälö.
OT2: Näiden kahden leirin vääntöä on viihdyttävä seurata. Molemminpuolista mielensäpahoittamista.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Seta on lesbojen itsetuntoa kohottamaan perustettu separatistijärjestö. Onnistunut toki varsin mittavasti soluttautumaan Suomeen hivutustaktiikalla.

Ei siis mikään ihme etteivät ymmärrä heteronormatiivisuuden päälle. Feministejä toki valtaosa noista(kin).
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Lukemansa ymmärtäminen on aina kova juttu.

Paheksuntaa ei lehden mukaan herättänyt itse tapahtuma, vaan osittain valtion rahoituksen piiriin kuuluvan säätiön osallistuminen kyseiseen tilaisuuteen alennetuilla sisäänpääsylippuhinnoilla.

"Heureka tarjoaa seminaarikävijöille liput puoleen hintaan ja on sen vuoksi saanut kymmeniä yhteydenottoja eri tahoilta."

Osittain. Eikö tuo säätiö osaa itse päättää asioistaan? Jos siellä kerran järjestetään vaginarituaalejakin niin tuskin tuokaan pitäisi liikaa olla.

Ihan tekosyytä. Mutta milloinkas nuo olisivat avoimin kortein pelanneet.

Koivun mukaan tiedekeskus varautuu mielenilmaisuihin tapahtuman aikana 28. maaliskuuta.

Myös Seta ry:n Pride-tapahtuman tuottaja kirjoitti avoimen kirjeen tiedekeskukselle ja kyseenalaisti Heurekan yhteistyön yhdistyksen kanssa.

Kerrassaan lapsellista.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Jos siellä kerran järjestetään vaginarituaalejakin niin tuskin tuokaan pitäisi liikaa olla.

Anteeksi siis mitä järjestetään?

Toisaalta jos Heurekaa tuetaan valtion fyrkalla, niin saahan vastaavasti Setakin rahansa verovaroista. Eli Setan suunnalta pitäisin vähän pienempää meteliä.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuossa huuhaa-seminaarissa on kaksi ongelmaa:

1) Heureka on valtion tukema, eikä valtion rahoja pitäisi huuhaa-tilaisuuksiin laittaa
2) Heureka on tiedekeskus ja tiede pitäisi pitää kaukana huuhaasta.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Tuossa huuhaa-seminaarissa on kaksi ongelmaa:

1) Heureka on valtion tukema, eikä valtion rahoja pitäisi huuhaa-tilaisuuksiin laittaa
2) Heureka on tiedekeskus ja tiede pitäisi pitää kaukana huuhaasta.

Millä perusteella yhdistystoiminta tai sen tukema kansalaisaloite on huuhaata eikä demokraattista vaikuttamista? Sinäkö sen päätät?
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Millä perusteella yhdistystoiminta tai sen tukema kansalaisaloite on huuhaata eikä demokraattista vaikuttamista? Sinäkö sen päätät?

Jos taustalla on selkeästi uskonnollisia tahoja, kuten tässä, niin huuhaa-yhteys on kiistaton. Minulla ei sinällään ole mitään uskontoja vastaan, mutta nuo kaksi asiaa (tiede ja politiikka) ovat sellaisia joihin sitä ei tule sekoittaa.
 

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seta on lesbojen itsetuntoa kohottamaan perustettu separatistijärjestö. Onnistunut toki varsin mittavasti soluttautumaan Suomeen hivutustaktiikalla.

Odotan mielenkiinnolla, miten lesbot irtautuvat Suomesta. Toisaalta kiinnostava olisi myös tietää, mistä ulkopuolelta he ovat Suomeen soluttautuneet.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Odotan mielenkiinnolla, miten lesbot irtautuvat Suomesta. Toisaalta kiinnostava olisi myös tietää, mistä ulkopuolelta he ovat Suomeen soluttautuneet.

No ehkä tarkempi ilmaisu olisi sissijärjestö, mutta vähän hankala mielikuvana. Pidetään em. koska tuo irtautumisideakaan ei ole ollenkaan hassumpi. Amerikastahan nuo liikkeet ovat lähes aina lähtöisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös