Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 053
  • 7 387

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä ei sitten näköjään mennyt kovin pitkään.

Skeletor on tavoittanut liigapäättäjien aaltopituuden ja hahmottelee lisää jännitystä ja kassavirtoja laajentuneeseen liigaan.

Älkää nyt *itun hullut menkö tuollaisia kirjoittelemaan mihinkään! Ei edes oman kesämökin paskahuusin seinälle! Ne hullut meinaan tekevät tuon...

Kyse siis tästä viestistä.

EDIT: Vitutusketjuunhan minun olisi oikeastaan pitänyt kirjoittaa.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
FASlapsen analyysi Vain Elämää -kaudesta on kyllä kokonaisuudessaankin aivan mahtava, mutta erityisesti repeilin seuraaville Jenni Vartiaista ja Samuli Edelmania koskeville pätkille:

Hauskin kohta jaksossa oli kun Vesala meni kiusallaan jotain möläyttämään siitä sen biisinsä taustoista vaikka varmaan tiesi ettei Jenni halua kertoa mistä on kyse, ja Samuli oikein havahtui kun kuuli sanan suru, ja lähti kuokalla ja lapiolla kaivamaan Jennistä esiin että mikä siinä on surua, kerro nyt perkele haluan masentua ja itkeä, MISSÄ SITÄ VITUN SURUA ON SAATANAN HUOKAILEVA TEFLONHAAMU KERRO KERRO KERRO PERKELE MIKÄ SURU ANNA SURUA, mutta Jenni vaan hippeili ja myhäili jotain ympäripyöreää.

Loiri ja Koivuniemi ei napanneet, vaikka Samuli kyllä piehtaroikin taas jossain haudan pohjalla molempien esitysten aikana. Jännä hahmo kyllä Edelmann, ihme mielenvikaisen kivikasvon oloinen psykopaatti, mut sit yhtäkkiä nauraa hohottaa aivan täysillä ja helvetin ylitsevuotavasti selittää tunteistaan ja kaikesta vitun rakkaudesta ja on kuitenkin helvetin avoimesti messissä kaikissa jutuissa heti. Ja yhtäkkiä alkaa jotain vitun lapsuusajan punkkibiisiään vetämään naama punasena akustisen kitaran kanssa. Ihan helvetin outo kaveri.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvät naiset ja herrat, JYPin kuluva kausi à la nimimerkki jukiapina:

ENNEN KAUDEN ALKUA
Tällä hetkellä vitututtaa ensi kauden asetelma. Hyvä valmentaja saa huononkin materiaalin pelamaan tasoonsa nähden hyvää jääkiekkoa. Tällä hetkellä valmennuksen taso on heikko ja pelaajavirta ulospäin. Jonkin näköisiä pelaajauutisia kaivattaisiin täälläkin! Helpompi ratkaisu olisi ollu hankkia osaava valmennus niin oltaisiin saatu ehkä imua tänne.
Milloin on JYPin puolustus näyttänyt näin heikolta? Viime kauden puolustuksella oltiin usein pulassa niin mihin näillä sitten? Kiekollinen osaaminen omissa? Ei löydy tällä hetkellä! 4 liigatason pakkia ja pitäisi vetää Liiga ja CHL:ä?! Varmaan toimistolla yritetään koko ajan hankkia ko. osa-alueelle vahvistusta, mutta kun imu ja rahat on loppu niin vaikeeta on (luulisin).

Boycen tulo ei tuo joukkueeseen yhtään kiekollista lisää. Pelaajahan on täysin yhden suunnan AHL-jyrä. Hyvä lisä omilla vahvuuksillaan tosin jos pelaa samalla tasolla kuin viime visiitillää.

Jotenkin Boycen hankinnasta tulee väkisin mieleen hätäratkaisu kun muuta ei ole tarjolla.
Itse olen tyytyväinen siitä ettei Salcidon kanssa edes neuvoteltu. Tod. näk. hinta-laatusuhde ei kohdillaan. Tuleva kausi on todennäköisesti välikausi. En usko, että Virtanen saa tälläkään kaudella pelisysteemiä kuntoon.
ENSIMMÄISET PELIT
Ei ole Virtanen saanut vieläkään mitään järkeä tuohon JYPin peliin. Eikä todennäköisesti saakkaan. Milloin toimistolla tajutaan katsoa peiliin ja myöntää ettei Virtasen eväät riitä? Jäähyjä tuli kauden alun malliin ja eiköhän tuo linja muutu paremmaksia kauden edetessä. Oikeastaan Hännikäinen oli ainoa positiivinen asia voiton ohella.
Huomioitaa on myös se, että edelliskauden trendin mukaan Perrinin ketju keräsi miinukset!
Virtasen alistamista nyt muutama peli seurattu! Annetaanko nyt tämäkin kausi mennä vihkoon sen takia ettei ymmärretä myöntää tosiasiota. Rosterissa riittää kovan tason pelimiehiä. Vielä kun saataisiin kunnon valmentaja ulosmittaamaan pelaajista kaikki irti.
Perrinit kerää miinuksia, Pihlmanista yritetää väkisin tehdä VIP-ketjun aikaista pelaajaa ja penkin takana istuu tumpelo. Tässä muutamia syitä miksi tällä hetkelllä peli ei kulje. Tietenkin toimiva pelitapa antaisi varmasti lisäboostia
Mystisiä ovat Virtasen ketjut joissa näkyy nimenomaan joukkueen roolituksen puute. Kunnon checking-line puutuu etenkin kun neloseen on istutettu Ikonen. Miksi kuuluu kysymys? Eipä oikein ole odotuksia ottelun suhteen. Päätöntä menoa vailla pelitapaa. Saa nähdä saako JYPin yksilöt ratkottua ottelun pisteet jäämään JYPin kylään.
ENSIMMÄINEN VIERASVOITTO UUPUU YHÄ
Tällä hetkellä tuote ei vaan yksinkertaisesti ole kunnossa. Ainoa lääke minkä keksin on Virtasen erottaminen ja pelin saaminen kuntoon. Tämä on ainoa keino tehdä asialle jotain! Tällä hetkellä koko organisaatiota kuvaa parhaiten Pihlman. Yritetään väkisin jotain mikö ei vaan yksinkertaisesti toimi ja vielä usean vuoden ajan.
Turha Markon piiloutua fortuunan tai minkään muun skeidan taakse. Paskaa vieraspelaamista ja sulamista kerta toisensa jälkeen.
On se hienoa, että ainoastaan fortuuna on esteenä vieraspisteiden saamiseen. Muutenha pelaaminen on lähes jäätävällä tasolla. Etenkin perjantain ja lauantain tehdyt maalit lämmittävät näin pimeinä syyspäivinä. Voitaisiinko tehdä Markolle Jypin tyylisesti 5 vuoden jatkopahvi
Saa nähdä mitä "Taikuri" Virtanen on loihtinut tänään? Jokainen voi ruutu.fi:stä kerrata viime vieraspelien antia. Mielenkiintoinen pointti on taas se sulaako JYP lopussa? Maistuuko maalinteko?
VIERASTILI AUKI, VOITTOJA ALKAA KERTYÄ JA SIJOITUS NOUSEE
Pelin nähneenä yhdyn tähän mielipiteeseen. JYP ei päässyt missään vaiheessa ilveksen kyytiin. Omaan silmään joukkue näytti jo valmiiksi hävinneeltä ja 1 piste on esityksiin nähden yläkanttiin. Mielessä pyöri vain Salmion ennen peliä haastattelussa sanoma "energinen 60 minuuttinen" ; no ei näkynyt.

Luoman Mikon voisi laittaa poppareille. Enemmän haittaa kuin hyötyä tällä hetkellä. Junnut tekevät asiat paremmin ja jaksavat sen 60 minuuttia pelata toisin kuin Mikko. Saman huomaa Ekistä, että ikä alkaa tehdä tehtävänsä ja palautuminen seuraavaan päivään ei taida sujua, koska peli näytti niin väsyneeltä ja virheiden sävyttämältä.

Boycelta täysin typereä jäähy joka osaltaan auttoi Ilveksen kirissä.
jukiapina kirjoitti:
Taas näyttää JYPin peli siltä ettei kukaan olisi pelannut jääkiekkoa tällä tasolla.
jukiapina kirjoitti:
Oikeus, että Tappara voitti. Eikä pelkästään typerien sääntöjen vuoksi. 2s ennen loppu aikalisä M.Virtanen!! On se velho. Monta junnua näytti tänään ettei taso riitä liigassa.
jukiapina kirjoitti:
Tätähän JYP on paskimmillaan. Näyttää siltä ettei ketään kiinnosta ja virheitä tulee ihan vitusti. Avauspelaaminen on suomi-sarja tasoa. Saapa nähdä mitä Virtanen saa erätauolla aikaan.
VIIMEISIN PELI, AVAUSERÄSSÄ HÄVIÖLLÄ 0-2...
jukiapina kirjoitti:
Sama paska jatkuu... Pitäskö pelata kolmella ketjulla?!
jukiapina kirjoitti:
Ultimaattinen paskuus. Kuvaa JYPin peliä tällä hetkellä!
...PELI PÄÄTTYY 3-2 VOITTOON...
No itse pelistä sen verran, että tajusin juuri mikä JYPissä vituttaa eniten. Paska puolustus ja fyysisyyden puute etenkin puolustuspäässä. Paskalla pelillä 3 pinnaa,
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
^ Kieltämättä hieman huvitti. Pessimisti ei pety ja mites se meni?

Ei tehnyt sentäs niinkuin eräs Jokerien kirjoittelija, joka muistaakseni tässäkin aiheessa oli mainittu. Ensin haukkui kuinka hommasta ei tule paskan vertaa, sitten kun siirto KHL:ään varmistui niin heti vaihtui äänensävy ja teksti oli sellaista että "KHL:ään siirtyminen on pirun hyvä idea"
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hyvät naiset ja herrat, JYPin kuluva kausi à la nimimerkki jukiapina:
...
Hatunnosto ainakin siitä ettei olla suotta tuuliviireilty, vaan omasta mielipiteestä pidetään kiinni niin vasta- kuin myötämäessäkin (josta toki jälkimmäinen ikävää kun lähtökohtaisesti on päätetty että paska mikä paska).
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Hatunnosto ainakin siitä ettei olla suotta tuuliviireilty, vaan omasta mielipiteestä pidetään kiinni niin vasta- kuin myötämäessäkin (josta toki jälkimmäinen ikävää kun lähtökohtaisesti on päätetty että paska mikä paska).

Myös positiivisia kommentteja löytyy. Heti kun JJT:n lainaama viimeinen kohta saadaan käännettyä kohdilleen ja virheet minimiin ollaan siinä JYPissä mitä minä haluan. Sitten on aihetta optimismiin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bacon tykittää iloisesti tuossa Lappeenranta vs. Kouvola ketjussa:

No Imatra ja Kouvola ovatkin lähes sama asia. Jos Imatra laittaa perseen ikkunan toiselle puolelle ja Kouvola naaman toiselle puolelle niin kukaan ei huomaa eroa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pesukoneen toiminta sai Bunderin heittäytymään runolliseksi.

Pesukoneen toiminta teki onnelliseksi. Aikaisemmin kone on näyttänyt siltä, että hajoaa hetkellä, millä hyvänsä tai ainakin porautuu lattiasta lävitse., mutta tänään se pesi pyykit like a boss.
Kun pesukone pyykkejä pyörittää, se jokaisen tyypin pöyristää. Pesukone pyykkejä pyörrytti. Niin se meitä kaikkia hyödytti. Se jatkossakin pyykkejä pyörrittäköön ja kaikki ilosta hyörittäköön.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Aika outoja ketjuehdotukia tässä ketjussa. Ensinnäkin Mikko Koivu on kiveen hakattu ykkössentteri. Joukkuen kapteeni ja henkinen johtaja, joka toi jo Suomelle MM-kultaa 2011. Koivu on aina maajoukkueessa parhaimmillaan. Koivun vierelle ehdoton valinta on Tuomo Ruutu, jolla on hyvät kemiat Mikon kanssa ja homma natsaa aina maajoukkueessa. Jussi Jokinen täydentää tämän kasikolmosten kentän. Mielestäni tuon kuuluu olla ehdottomasti Suomen ykkösketju, koska lyhyessä turnauksessa ei ole aikaa käydä etsimään ja hiomaan mitään uusia kemioita.

Milläs lihaksilla tätä Jori Lehterää ollaan ottamassa kisoihin mukaan? Petri Kontiolalla on parempi pistekeskiarvo Olympialaisissa ja MM-kisoissa he ovat tasoissa, mutta Konnalla on enemmän MM-pelejä alla. Kyllähän Konna on aina vaarallinen maajoukkueessa, ja valovuoden edellä Lehterää. Monelta on tainnut unohtua 2013 MM-kisat, joissa Konna oli aivan dominoiva pelaaja, kun taas Lehterä katseli niitä pelejä TV:n välityksellä. Herätys nyt ihmiset!

Lyhyessä turnauksessa on hyvä turvatua tuttuihin kombinaatioihin, joten ehdottomasti 2011 MM-kisojen huippuketju Granlund-Immonen-Pesonen kokonaisuudessaan mukaan! Immonen ja Pesonen ovat aivan kärkeä Euroopassa pelaavista pelaajista, joten he ovat kokeneita maajoukkueratsuja ja tuntevat täten joukkueen pelitavan todella hyvin. Mielestäni on turha tuoda mitään änärin alaketjujen puukäsiä joukkueeseen, jos Euroopastakin löytyy tämän tasoisia pelaajia. Moni on näyttänyt myös unohtaneen maajoukkueen oman polkukoneen Antti Pihlströmin suunnitelmistaan.

Pisti silmään kuinka paljon nuoria porukka on kisoihin tunkemassa. Mielestäni Granlund, Barkov ja Määttä ovat nuorista ainoat, jotka ovat lyöneet riittävät näytöt pöytään. Ainoastaan Granlund noista mielestäni pystyy olemaan joukkueen johtohahmoja. Barkov saa pelata alakentissä, ja Määttäkin tulee puolustajahierarkiassa vasta Hietasen, Kukkosen, Väänäsen ja Lepistön jälkeen. Noiden kolmen nuoren lisäksi ottaisin joukkueeseen vielä Sami Vatasen, koska puolustuksen taso on todella heikko, joten Sami pääsee kisoihin aika ohuilla näytöillä. Kaikki Ristolaiset, Armiat ja Markus Granlundit ovat ihan poikia, katsotaan muutaman vuoden päästä uudestaan.

Tällaisella kokoonpanolla itse lähtisin kisoihin:

Jussi Jokinen - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu
Valtteri Filppula - Petri Kontiola - Leo Komarov
Mikael Granlund - Jarkko Immonen - Janne Pesonen
Antti Pihlström - Aleksander Barkov - Lauri Korpikoski

Lasse Kukkonen - Juuso Hietanen
Olli Määttä - Sami Lepistö
Ossi Väänänen - Sami Vatanen

Tuukka Rask
Pekka Rinne

Nimimerkki Barney tykitti World Cup 2016:Suomi -ketjussa täysillä iskemällä tälläisen rosterin kehiin. Tämä on erinomainen kuvaus Jatkoajan EHT-uskovista jotka oikeasti ottaisivat näitä kokeneita euroleijonia kehiin ennen NHL-miehiä. . Barney ei myöskään säästänyt tässä sarkasmitulvassaan niitä jotka ottaisivat kaikki pelaajat Suomen joukkueeseen P-Amerikasta, jos pelaaja on pelaa AHL:ssä, mutta on pelannut menneellä kaudella edes yhden NHL-ottelun.

Etenkin tuo "MM 2011 HYPE nevö föget" -ketju nostaa hymyn huulille, mutta myöskään tuo Kukkonen-Hietanen pakkiparina ei ole mitenkään huonompi sarkasmirosterin palanen. Tämä nerokas oivallus tuo mieleen Sotshi-ketjun sarkastiset viestit, kjuten vain yli 35-vuotiaat mukaan tai sitten lähdetään EHT-joukkueella Venäjänmaallle pelaamaan olympiakullasta.

Pikkuisen saattoi olla yliyritystä, mutta ei tää oo niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ärsyttää? Miksi kannatat Barcaa? Barca on yhtä kuin tuo pelityyli, siitä ei tinkitä. Jos et sitä tajua, siirry kannattamaan Realia tai jotain muuta niistä tuhansista seuroista joilla ei ole mitään muuta arvoja kuin voittaminen.

VilleLeino tulistui nimimerkki Hxxx:n arvosteltua joukkueen pelitapaa, mitä VL ei voinut ymmärtää ja päättikin arvostella lajista ja Barcasta huom.enemmän tietävää Hxxx:ää...
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Lähdin tekemään tekstistä ironista kaikelle aiemmalle kirjoittelulle ja otin mukaan hieman huumoria. Ainakin minun lapsenmieliseen huumorintajuuni Tammisen legendaariset lausahdukset napsuvat yhä komeasti. Analyyttiselle pelitapakirjoitukselle tai toisen työpaikan kyseenalaistamiselle en nähnyt tällä kertaa tarvetta.

Palautteesta kiittäen,

Lauri Lehtinen
Twitter: @lehtinen20
Eli kirjoituksen oli tarkoituskin olla sisällötöntä paskaa. Hyvin onnistui sen suhteen. Toivottavasti keräsi klikkauksia halutun määrän.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Vakava tilanne ja toisen hädälle ei saisi nauraa, mutta nauran silti.

Menipäs äsken hermot aika turhasta asiasta.

Kävin elokuussa työmatkalla Kiinassa, lensin Finnairin koneella Pekingiin ja takaisin. Lippu oli kuitenkin Air Chinan lippu. Finnair kuuluu OneWorld-allianssiin, ja Air China Eurobonukseen. Helsingissä yritin näyttää Finnairin korttiani jotta saisin lennosta OneWorldin pisteet, Finnair sanoi, ei oo meidän lippu niin tästä ei me anneta pisteitä. No, ei se mitään, menin sitten Eurobonuksen loungeen kultakorttini ja matkalippuni kanssa, ja pääsin sinne sisälle.

Pekingistä kun tulin takaisin, lampsin taas maireana kultakorttini kanssa Eurobonus-loungeen, mutta kiinalaiset lounge-tädit sanoivat että painuppa vittuun täältä, sulla ei ole Eurobonus-allianssin lippua vaan joku Finnairin lippu. Jotain kiukuttelin siinä ja näytin lipusta että kattokaa vitun kehitysmaalaiset, Eurobonus ja Air Chinan numerot on täällä, mutta eihän ne vitun riisisilmät mitään tajunneet. No, pelin hävinneenä ja kiukkuisena lampsin sitten portille ja näytin Finnairin korttiani ja sanoin että saisko tästä pisteet. Portilla oleva Finnairin riisisilmä sano: et saa mitään pisteitä, sulla on joku vitun Eurobonus-lippu. Sillekin aloin sitten sylki suusta roiskuen meuhkaamaan että mitä vittua, Eurobonus-väen mukaan tämä on Finnair-lippu, ja Finnair-väen mukaan Eurobonus-lippu, kumpi tää nyt jumalauta on? No, kiinalainen kun oli niin eihän sen Finnairin virkailijankaan kanssa mitään mistään tullut. Raivoissani menin jonnekin lattialle istumaan ja mietin mimmosta paskaviestiä laitan kaikkialle menemään kun minua näin sorsitaan.

Kotiin päästyäni olin kuitenkin jo laantunut, ja oikeastaan unohtanut koko asian. Soitin kuitenkin Finnairille yhdestä toisesta asiasta, ja mainitsin samalla tästä Pekingin lippusotkusta ja siitä että sekä Finnair että Eurobonus toitottivat minulle että ei oo meidän lento, vaan noiden toisten, niiden pitää antaa sulle pisteet ja päästää loungeen jos korttitaso riittää. Finnairin mukava suomalainen täti selvitti asiaa, ja soitti jälkeenpäin perään että kyllä se menee sen lipun numeron mukaan, eli Eurobonukselta pitää pisteet saada, ja he tekivät virheen kun eivät minua loungeensa päästäneet.

Laitoin sitten Eurobonukselle viestiä että pisteet tänne vitun neekerit, tai no, vähän ehkä jouhevampaan sävyyn viestini kirjoitin, mutta perusajatus oli tuo. Tänään sain sieltä vastauksen joltain virolaiselta kuppahuoralta, joka sanoi että ei me anneta sulle pisteitä näistä koska se oli Finnairin lento. Vati meni nurin. Soitin heti niiden asiakaspalveluun, selitin tilanteen ja ihmettelin että mitä mä voin tässä tehdä, te sanotte että Finnairin lento, Finnair sanoo että teidän lento, kummaltakaan saa yhtään mitään. Olin vielä ihan kohtelias ja hyväkäytöksinen tässä vaiheessa, vaikka vähän keitti sisällä. No, se puhelimeen vastannut vajakki oli ihan saatanan raivostuttava hiekkavittu joka vaan nillitti että ei oo meidän ei oo meidän, Finnairin syy. Kysyin sitten siltä vittuunnuksissani että minkähän helvetin takia pääsin kultakortillani Helsingissä loungeen, mutta Pekingissä en, siihen se jotain sanoi että aina pääsee kultakortilla loungeen, oli mikä lento vaan, mikä on ihan paskapuhetta. Siitä aloin sitten rummuttamaan että eihän vittu pääse, ethän sä näköjään osaa hommaasi yhtään, selitä nyt miksi pääsin Helsingissä mutta en Pekingissä, jommassa kummassa paikassa tehtiin virhe, mutta ei se muuta ku hokenut että kyllä pääsee kultakortilla, paitsi jos ei oo Eurobonus-lippua. Sitten aloin lällättää että äsken just sanoit että aina pääsee kultakortilla, nyt söit sanas, sähän oot ihan vitun sekasin etkä tajuu mistään mitään, sut pitäis erottaa ja oot hengitysilman tuhlausta. Sit se sanoi että tää puhelu ei nyt etene mihinkään, sanoin että ei kai ku ootte noin saatanan perseestä, onneksi tein päätöksen jättää koko teidän homo-allianssinne vastikään väliin jo syksyllä kun menetin kulta-statukseni, toivottavasti kuolette kaikki syöpään ja palatte ikuisesti helvetin tulissa. Sit toivotin hyvää joulua ja suljin luurin.

Tarinan opetus: älä koskaan lennä co-share lipuilla, et saa mistään pisteitä etkä pääse loungeihin. Ja se se vasta on ihan hirveetä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
@Leopold Isopandan ansiokas viesti Tarja Halonen -ketjussa ansaitsee tulla mainituksi täällä:
Täällä keskustelussa näemmä presidentit asetetaan paremmuusjärjestykseen ulkonäön perusteella. Noh, josko minäkin sitten. Faktahan on nimittäin se, että J.K. Paasikiven jälkeen jokainen presidentti on tehtävässään epäonnistunut ja saattanut kansakunnan suoranaiseen häpeään. Paasikivi oli presidenteistämme viimeinen joka tiesi, että niin arvokkaaseen virkaan kuuluvat komeat viikset. Sen jälkeen valtaan kiipi itsevaltias Lepikontorpasta, jolla ei karvaa kasvanut näemmä missään. Sama valitettava trendi on jatkunut siitä asti.

Ai, eikö? Täällä Halosen puolustukseksi ei riitä maininta hänen harjoittamastaan linjanmukaisesta ulkopoliittisen koulukiusaamisen vastustamisesta, tulipa se sitten USA:n tai Venäjän suunnasta. Halosesta kun joidenkin palstalaisten mielestä "välittyy kuva" Putinin ja Venäjän symppaamisesta.
Nykyäänhän meillä istuu vallassa presidentti, joka aiheutti pienen ulkopoliittisen kuohunnan matkaamalla Moskovaan niihin aikoihin, kun Itä-Ukrainan kriisi oli kiihkeimmillään. Tätä pidetään hyvänä ja aktiivisena ulkopoliitikan harjoittamisena, ei Venäjän myötäilynä.

Tuntuu vain ottavan monien hermoille, että Suomen presidenttinä toimi 12 vuoden ajan vasemmistolainen nainen, joka pyyhki ensimmäisissä vaaleissa pöytiä Kannuksen Kennedyllä ja vuonna 2006 pahvi-Saulilla.

P.S. Uskokaa tai älkää, en ole mikään Halosen apologeetta. On tullut ihan riittämiin luettua rouvan tyrannimaisista otteista ulkoministeriajoilta, mutta vähän silti ihmettelen, mistä nämä "paskin pressa ikinä" -heitot kumpuavat. Mitään järkiperusteita kun niiden pohjana ei tunnu olevan.
 
@Leopold Isopandan ansiokas viesti Tarja Halonen -ketjussa ansaitsee tulla mainituksi täällä:

Kiva jos vuodatukseni kolahti. Itseäni viisaampi mies toki olisi osannut lopettaa keskustelun tuohon viestiin. Tuon viestiketjun maaperä vaikuttaa parin sivun otannalla nimittäin niin hedelmättömältä, että siellä ei kasva kuin kaunat. Ei sillä, että itse olisin keskustelun tasoa mitenkään ylevöittänyt.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Toisessa ketjussa käytiin keskustelua faniuden merkityksistä ja Kirjoittelija ojensi minua, että vaikutan ennemminkin "kannattajalta" kuin "fanilta". @Powerplay kuitenkin tyhjensi pajatson jatkokommentillaan:

En tiedä miten Isomäessä käyttäydyt, mutta yleisesti vaikutat kirjoittelusi perusteella ihmiseltä, jota kuvaa paremmin sana kannattaja kuin sana fani. "Fani" kuvaa käsitteenä kaikkein parhaiten kirkuvaa teinityttöä, joka on vuorannut huoneensa seinät suosikkinsa julisteilla.

Jos fanit ovat tuollaisia, niin millainenkohan on sitten Tosifani?

Mielestäni tuossa hauskinta on @TosiFani :n palstapersoonasta jäänyt vaikutelma, ettei tosiaan ole mikään suurin kirkuja hallissa. Vaan pettääkö vaikutelma sittenkin, hymiö.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Mielestäni tuossa hauskinta on @TosiFani :n palstapersoonasta jäänyt vaikutelma, ettei tosiaan ole mikään suurin kirkuja hallissa. Vaan pettääkö vaikutelma sittenkin, hymiö.


En ole koskaan ollut huutaja tai kirkuja, mutta kiivas puusilmäfani olin aikanaan. Vuodet ovat tehneet tehtävänsä, kiivaus on laimentunut jääkiekosta nauttimiseksi, mutta tiukoissa paikoissa tulee tippa edelleen linssiin, viimeksi kun Vellu tuli kentälle Kanada maljan kanssa. Nykyään kannattamistani kuvaa ehkä parhaisten sanapari kontroloitu suoritusraivo.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Wikipedia on ihan hyvä lähde, kunhan on vaan tarkkana sen lähteiden kanssa. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että olet tässä asiassa jonkin näköinen asiantuntija. Asiantuntija lainaa yleensä alkuperäisiä lähteitä, koska ne ovat luotettavimpia.

@TosiFani :n vastaus Nato-säikeessä eräälle tietäjälle. Sarkasmia puhtaimmillaan :D

Boldaukset omia.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Siis tämähän ei ole mikään letkautus, vaan mitä ilmeisemmin lakimies-ketjuun vakavissaan heitetty viesti, jossa kysellään avioehto-jutuista... nauratti vaan tämä viestin aloitus ;)

Onko avioerojuristeja langoilla?

Suunnittelen meneväni naimisiin nyt keväällä 2015...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös