Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Ilves-Hockey Oy:n tulevaisuuden näkymät

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 26.03.2014 klo 18.28.

 1. George Parros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C.C.C.P, Anaheim Ducks 06-07.
  Lainaus:
  Ihan liian paljon käy vieläkin porukkaa kotipeleissä. Vinnien/Esan kirjanpidoissa tämänkin kauden yleisömäärän lasku menee normaalin varianssin ja suhdanteiden piikkiin.
   
 2. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  GP: Totta toisaalta, mutta suunta on oikea. Ja toisaalta lasken ulkoilmatapahtuman varaan aika paljon. Ilves Hockey Oy (pthyi) on poikkeustapaus; millään muulla liigaseuralla ei ole yhtä ty... uskollista kannattajakuntaa. Seura, jonka logoa sen pelaajat kantavat, ei ole mikään muovinen Blues. Siksi emme voi odottaa dramaattisia, ulkopuolelta tulevia muutoksia tapahtuvan kovin lyhyellä aikavälillä. Ei Roomaakaan yhdessä yössä kaadettu. Muutos tapahtuu joko hitaasti (yleisökato) tai sisältäpäin (ulkoilmaottelu).
   
 3. juri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mää en ymmärrä tätä mentaliteettia lainkaan. Vincent ja kumppanit pyörittää seuraa parhaaksi katsomallaan konseptilla. Kun kirstun pohja häämöttää rahoitusta on aina saatavilla. Kertokaa minulle syy miksi Ilveksen tapa toimia taloudellisesti pitää kiinnostaa niin mahdottomasti faneja. Mietitääns nyt kuinka Rauman Lukko pyörii. Siivousfirman pääomilla, miksi Ilves ei voisi pyöriä myös Vincentin kirstulla ? Mikä ihme tässä on niin erinlaista ? Mitä jos Esan firma saa Sponsorieurot ja Esa saa vielä palkkaa Vincentiltä. Vincent tarjoaa sentäs tuotteen meille katsojille ja elämyksiä sitä kautta
   
 4. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Rauman Lukon omistama siivousfirma tuottaa ja mahdollistaa tasokkaan kiekon pienellä pitäjällä. Osoitus johdon taidosta.
  Tampereen Ilves pystyy vetämään suurimmalla juniorituotannolla (ainakin ennen...) päin helvettiä. Naapuri toimii samalla talousalueella erittäin menestyksekkäästi. Ilves on taloudellinen pikkuseura isolla pitäjällä. Osoitus johdos taidottomuudesta. Siksi tämä kiinnostaa.
   
 5. juri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Miksi Ilves ei pystyisi samaan jos annetaan omistajalle työrauha. Aivan sama mistä rahat haalii kasaan kunhan mahdollistaa jääkiekon seuraamisen Tampereella. Juniorityöllä mahdollistetaan juniorit liigakartalle. On omistajan asia miten hän mahdollisuuden käyttää vai ostaako joukkueen muualta. edelleen huono argumentti miksi Tampereela ei voida toimia samalla tavalla. Jos raumalla siivousfirma tuottaa tappiota tai kuittaa joukkueen tappiot miksi sama kuvio ei toimi Tampereella. Siksikö kun aina ennen ollaan toimittu toisin ? Jos joku haluaa harrastaa jääkiekkojoukkueen omistamista misi ei anneta siihen mahdollisuutta ?
   
 6. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Aika läheltä Ilvestä myös kuultu, että Honkalehto tuli Ilvekseen, koska vanhoja (Sponsvisionin? ei kertonut tarkemmin) saatavia oli saamatta Ipalta. Ja tämä olisi ollut "ainoa keino" saada noin 100.000€ velat pois llveksestä.
   
 7. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Johan noilla työrauha on ollut kaksikymmentä vuotta. Miten meni?
   
 8. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Siinä on ihan pienen pieni ero, kun toisen kirstulla rahoitetaan kilpailukykyinen budjetti ja toisen kirstulla ei. Ei mua haittaisi taloudelliset sekoilut pätkääkään, jos pelaajabudjetti olisi 3 miljoonaa. Vinnie LAINAA seuralle aina sen verran rahaa, että laskut saadaan juuri ja juuri maksettua, kun taas siivousfirma konserniavustaa Lukon toimintaa vajaalla miljoonalla kausittain - budjetoitua tuloa, joka näkyy myös joukkueen rakentamisessa.
   
 9. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Fanithan tuonne osakeyhtiöön kantaa vuodessa selkeästi enemmän rahaa kuin Vincent. Erona vielä se, että fanit eivät saa rahojaan takaisin ja Vinnie lainaa tv-rahaa vastaan.. Samoin tässä on lähivuosina ollut useampi osakeanti, jossa pienosakkaat ovat tuoneet osakeyhtiön kassaan paljon rahaa. Kolmas Vinnietä suurempi rahoittaja on ne yritykset, joille Ilves on velkaa. Viimeksi ostovelkoja taisi olla 700 t€. Myös Liigan tv-sopparin myötä rahaa tulee enemmän kuin Vinnien taskusta.
   
 10. juri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Nyt ollaan komeessa voittoputkessa. Pointti on että jos joukkue pystyy pelaamaan ja tarjoaa elämyksiä , mitä väliä miten taustayhtiö toimii? vincent rahoittaa kun on tarvetta rahoittaa ?
   
 11. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin kuin olen jo muutaman kerran todennut, niin faneille sillä ei juuri olekaan merkitystä. Valitettavan monelle sidosryhmälle sillä on merkitystä. Suuri osa osakkeenomistajista harmittelee, että ovat sijoittaneet Ilveksen osakeanneissa. On myös osakkeenomistajia, kuten Jyrki Lumme, joka ei halua, että hänen nimeänsä yhdistetään samaan kastiin kuin Vincent. On sponsoreita, jotka ovat päättäneet, että eivät tue Ilvestä niin kauan kuin kopla on paikalla. Samoin löytyy myös meidän entisiä pelaajia, jotka eivät aio palata Vincentin ryhmään.

  Eli summa summarum. Vincent saa ilman muuta omistaa Ilves Hockeyn vaikka kuinka kauan. Ja hän saa valita kenet tahansa mm toimitusjohtajakseen. Hän myös saa antaa potkuja valmentajille mielensä mukaan. Vaikka myös Karri Kivelle, jos Kivi alkaa jossakin vaiheessa arvostella toimintaa.

  Yhtälö toimii myös toisin päin. Ne, joille on sama, kuka taustayhtiön omistaa (Vincent), niin heidän tulee hyväksyä tämän seuraukset. Osa osakkeenomistajista, sponsoreista, pelaajista ja ehkä katsojastakin tulevat jäämään pois. Samoin heidän tulee hyväksyä myös muut mahdolliset seuraamukset, vaikka sitten sen, jos emoseura päättäisi evätä nykyisen logon käytön ja nimen käytön. Vincentin ryhmä ei pysty ikinä rakentamaan yhtenäistä Ilvestä.

  Minulla ei ole mitään niitä vastaan, jotka haluavat vain nauttia itse kiekkotapahtumista. Me jokainen tulemme erilaisista taustoista ja meillä jokaisella on omat intressit.
   
 12. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Millähän konstilla emoseura muka voisi evätä Ilves nimen käytön? Voiko evätä esimerkiksi Jämsänkosken Ilvekseltä? Älä nyt ihan huuhaata ala puhumaan.
   
 13. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Jee, kolmen ottelun voittoputki! Kyllä nyt on 31v kuiva kausi pyyhitty pois muistista. Pr0 Vinnie.

  Kyse on varmaankin siitä, että ilman Vinnietä, Jönsseä ja muita sankareita Ilves voisi pelata keväällä ihan muista sijoituksista kuin sijasta 10. Tai sitten Ilves voisi olla Mestiksessä. Varmaksi ei voi tietää kukaan, mutta nykymeno on sairasta.
   
 14. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kyse on tuotemerkkiin rinnastettavasta nimestä, ja erilkseen vielä logosta, joihin on yksinoikeus brändin keksineellä ja luoneella Ilves ry.llä

  En nyt jaksais täällä lähteen keskusteleen tekijänoikeuskysymyksistä,kun et taida mitään ymmärtää (jämäsänkoskenilves rinnastus... )

  Älä rupee vänkään ja kyseleen täällä, vaan ota selvää, sivistä itseäsi. Kirjasto on ilmanen, jos googlen käyttö tuntuu vaikeelta.
   
 15. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Lainaus:
  Muistaakseni tämä keskustelu käytiin muutama vuosi sitten ja joku "tiesi" (?) että IH Oylle annettiin liki sadan vuoden käyttöoikeus logoon ja nimeen. Ellei sitten tuo tietäjä ollut joku artsi.
   
 16. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  On tai ei, niin oikeudet on ry:llä. Ja jos ois satavuotissoppari, nimen ja logon voisi silti käyttöoikeudella vetää pois, toki sen jälkeen astuisi kuvaan juridiikassa sopimuksen rikkomus. Ja se vois johtaa taloudellisiin korvauksiin... mutta se ei vaikuttasi siihen, että nimi ja logo ois viäty.
   
 17. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Sanoisin, että täällä ei kannata alkaa huutelemaan itsensä sivistämisestä tai esittämään spekulointia miten asia juridisesti menisi, jos ja kun kyse on sopimusasiasta. Sopparin sisällöstä kun tuskin on meistä kellään tarkkaa tietoa tällä palstalla.
   
 18. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Huoh... oikeudenomistus on eriasia kuin sopimusoikeus. Oikeudenomistaja omistaa tavaramerkkinsä no matter what. Siitä tehdyt käyttösopparit ei asiaa muuta (sisällöstä viis), voivat johtaa rikottaessa korvausvelvotteseen, mutta tässä teorisoidussa tapauksessa se silti tarkoittaisi nimen ja logon käyttöoikeuden poistumista ihoy.ltä. eriasa olisi, paljonko ry. tai sen vastuuliset joutus korvaan menetyksisä ihoylle sopimusrikon takia. Yhtä kaikki, oikeudenomistaja veis käyttöoikeuden (kyse olisi siis vain hinnasta, minkä sopimusrikosta joutus korvaan).

  Että tervemenoa vaan kirjastoon. Ihan perus oikeuslähdemäärittelystä voi lähtee liikkelle ja siirtyä sitten kun tulkita osaa sinne tavaramerkki ja tekijänoikeuspuolelle. Niitä siis säädellään muissakin oikeuslähteissä kuin Suomen laissa...
   
 19. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Niin jos luit mun viestin niin eihän tässä olekaan ollut missään vaiheessa epäselvää se, että kuka tavaramerkin omistaa ja mitkä ovat omistajan oikeudet vaan, että mitä se sopimus pitää sisällään. Onko asiat määritelty esim. niin, että kynnys logon käyttöoikeuden kieltämiseen on niin suuri, että käytännössä kesken sopimuskauden sitä ei kannata tehdä. En tiedä, ei ole hajuakaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2016 klo 21.53
 20. Yläkalevi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Häntäpään joukkueet ja altavastaajat
  Lainaus:
  Tämän threadin sivulla 40 käyttäjä @Kunto osaa jälleen kertoa seuraavaa:

  Lainaus:
  Kohtalon hetket ovat siis parin vuoden päästä käsillä. Vaan eiköhän tuo sopimus jatku samalla vanhalla kaavalla.
   
 21. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilves Tampere voi olla suojattu nimi, mutta Ilves nimen käyttöä ei voi kukaan estää IH Oy:ltä. Ja tämä on fakta. Tarinankertoja on tässäkin asiassa nimensä mukainen "satusetä".
   
 22. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen keskustelun aihe, mutta uskoakseni ainakin logo saadaan pois, jos halutaan. Ilves nyt varmaan sananakin on sellainen, että sitä ei voi mitenkään keneltäkään viedä kas kun on kyse eläimestä. Mutta jos Ilvekseltä viedään oikeus logoon niin sitten voidaan jo perustellusti puhua toisesta organisaatiosta, jos jatkumoa ajatellaan. Noista syntyy aina mielenkiintoisia soppia, kun napataan joltain joukkueelta logo ja oikeus olla osa "tuoteperhettä."

  Se myös sirpaloi herkästi fanikunnan. Esimerkkiä ilmiöstä voi katsoa vaikka Bluesista, kun Espoo United sirpaloi pienen olemassa olevan fanikunnan entisestään.
   
 23. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juu, tuon "Ilves naaman" emoseura voi ottaa pois, mutta esimerkiksi Ilveksellä on viimeisen 20 vuoden aikana näkynyt kuitakin versioita logossa. Moni muukin seura on vuosien varrella "nykyaikaistanut" logoaan, eli ei se mikään maailmanloppu olisi.

  Fanitoiminnan sirpaloitumisesta sitten kärsiikin molemmat osapuolet, eli siinäkin mielessä sen logon kieltäminen ei ole järkevää.
   
 24. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tää on edelleen omasta mielestäni paras tsäänssi saada jotain painetta Oy:n suuntaan. Nyt Ry:lle painetta ja viestiä, että näin ei voi jatkua! Mutta kuten joku (oliko @Kunto?) mainitsi viimeksi kun asia tuli esiin, niin ry:ssä ei taida sellainen meininki olla että alettaisiin laittaa kapuolita rattaisiin...
   
 25. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Jos näin on, ja vuosi 2018:kaan ei tuo mitään muutosta menoon, niin minun ja Ilveksen (sic) yhteinen polku päättyy siihen. Jos emoyhdistystä ei kiinnosta Ilves-tuote lippulaivalajissa, niin miksi minuakaan pitäisi. Tunneside heikkenee kaiken aikaa tälläkin hetkellä.

  Toki tässä on joitakin mahdollisuuksia saada homma raiteilleen ennen sitä ns. luonnollisen poistuman kautta. Ulkoilmaotteluiden varaan olen laskenut aika paljon.