Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ilves-Hockey Oy:n tulevaisuuden näkymät

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 26.03.2014 klo 18.28.

 1. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Pakkoko sitä on tehdä mitään ikuisuusdiiliä. Toteaa vaan ihoy:lle, että sopimus tehdään tästä eteenpäin vaikka vuoden jaksoissa ja tarkastellaan joka kevät onko aihetta muutoksiin. Kalmalehdon ja kumppaneiden vaihtoehdot kun käytännössä ovat "ota ja ota".
   
 2. puuntakaa Jäsen

  Sitähän se munattomuus juuri on. Pelätään, eikä uskalleta tehdä mitään. Luulisi Oy:n pelkäävän käräjöintiä enemmän, kun ei ole varaa maksaa edes omalle asianajajalle. Hävitessä pitäisi maksaa myös vastapuolelle.
   
 3. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:

  Tossa on juridinen ero. OY:ssä vastuussa on OY joka siis on korvausvelvollinen. Se voi mennä vaikka konkkaan ja rahat oli siinä. Tai omistajien taskulla tms.


  ry. vastuu on taas hallituksella ja siellä siten siis yksittäisillä ihmisillä. Ihminen siis joutuu oikeuden eteen, ei yritys (tai yhdistys). Eli ry.n tekemisiä rajoittaa ihan inhimillinen asia, haluttomuus henk. koht. oikeustoimiin.


  Mutta tästähän ei tietenkään olisi kyse jos sopimus on katkolla. Silloin vain jätettäisiin sopimus tekemättä ja mitään oikeudellisia toimia ihoy:n puolelta ei vois tulla. Tai voisi tulla vahingonkorvausvaade, mutta koska kyse ei ole sopimusrikosta, vaade olisi aiheeton.


  Mutta.. kuten todettua, tuohan on spekulaatiota ja ois tosiaan ehkä kivampi, jos ei mentäs tämösen yhteisöä repivän riidan kautta.
   
 4. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juurikin noin. Jos asioita aletaan ratkomaan riitelemällä, niin siinä ei ole kuin häviäjiä.
   
 5. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Eipä tuo yhteisö kovin harmoninen ole tälläkään hetkellä.
   
 6. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Ei ole ei, mutta Jos halutaan Ilves yhteisön resurssit kokonaan käyttöön, on tien oltava yhdistävä, ei lisää hajoittava. Kysykää vaikka mara ahtisaarelta tai pekka haavistolta. Ja se ei tarkoita siis "armahdusta" "rikoksien" tekijöille, kyllä siinä honkaleppä ja jösses lentää aika kauas, kas uhrataan yhteisen hyvän eteen...
   
 7. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Lähtökohtaisesti ihan samaa mieltä, mutta Ilveksen kohdalla tämä ei oikein päde. Se "toinen" osapuoli kun on ihoy, jossa ei juuri muita taida ollakaan kuin Honkulit ja jösset kavereineen. Jos ry tekee ilman mitään vaateita sopimuksen, niin kaikki jatkuu edelleen kuten aina ennenkin. Ilves ei tule ikinä muuttumaan, jos joku ei uskalla laittaa hanttiin. Ja ry taitaa olla ainoa, joka näin pystyy tekemään.
   
 8. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämä palstan ulkopuolella jääkiekko-Ilves on sama kuin Ilves-Hockey. Kyllä saan usein perustella miksi en enää hallille lähde ja "anna edes mahdollisuutta" Ilveksen johdolle. Oon mä kyllä pari aivopessyt vaihtamaan Hakametsän Tammelaan toistaiseksi.
   
 9. En Liten Pingvin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #41 & #66
 10. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Nykyinen televisiosopimus on luokkaa 900-943k€/kausi/joukkue, vähän riippuen kenen kirjanpidosta/mistä kaudesta on kyse (Bluesilla 2015 tilinpäätöksessä 900k€ ja TPS:llä 2014 tilinpäätöksessä 943k€).
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2016 klo 19.19
 11. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Höpsis.

  Ry ja Oy ovat molemmat omia oikeushenkilöitään, yhteisön vastuu veloista, toiminnasta ja oikeustoimista on käytännössä sama, oli toimija sitten Ry tai Oy (tai säätiö, osuuskunta, kunta, valtio, seurakunta..).

  Samoin hallituksen vastuu on käytännössä sama, eli hallituksen jäsen on vastuussa ainoastaan tahallisesti tai tuottamuksellisesti aiheuttamastaan vahingosta (yhdistysL 39§). Käytännössä samoin kuin Oy:ssäkin.

  Sama koskee myös velkoja ja vastuita, yhdistyslain 6 §:n mukaan rekisteröidyssä yhdistyksessä yhdistyksen jäsenet eivät vastaa henkilökohtaisesti yhdistyksen velvoitteista.

  Yhdistyskin voi hakeutua/voidaan hakea konkurssiin aivan kuin osakeyhtiökin, ilman että jäsenistöllä tai hallituksella on mitään korvausvastuuta.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2016 klo 19.24
 12. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000001925083.html

  Ei liity suoraan Ilvekseen, eikä jääkiekkobisnekseen, mutta olisi hienoa jos tän äijän sais puhuun Ilveksen johdolle taloudenhoidosta ja markkinoinnista.

  Kyseessä siis markkinointiguru Seth Godin.

  Pieniä lainauksia tekstistä:

  "Selviytyminen ei ole sama asia kuin menestys"

  "On suuri virhe ajatella, että varman päälle ottamisella välttää riskit. Mieti, miten Nokialle kävi. Nokia luuli karttavansa riskejä ottamalla vähän riskejä. Jos maalaat kuten kaikki muut, otat riskin. Tekemällä jotain suurempaa otat pienemmän riskin."

  Voi kunpa Ilves Hockey Oy ja Vinnie tajuaisi jotain tämänkaltaista.
   
 13. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Muistelen tällä keskustelupalstalla mainitun, että IH Oy joutui factoroimaan nuo TV-rahat lähipiirin yrityksen kautta. Tällöin IH OY saa huomattavasti alhaisemmat TV-tulot kuin kilpailijansa kun välimiehet eivät faktorointiakaan ilmaiseksi tee.
   
 14. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tarkoitatko Collectoria lähipiirin yrityksellä? Joku kolme vuotta takaperin ainakin kausikorttilaskutus kiersi sieltä kautta ja totta kai jätettiin puhelimessa mainitsematta, että tästä tulee lisäkuluja. No enpä viitsinyt siitä noin 5 euron välitysmaksusta alkaa valittamaan. Hieman jo arvasin odottaakin pientä laskutuslisää ennen kuin maksulappu tuli kotiin.
   
 15. Aatos Jäsen

 16. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 17. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Lainasin omaa kirjoitustani ja siirsin keskustelun tälle puolelle, kun Ilves ry:lle ei taida olla omaa ketjua. Eli tänään Ilves ry:n ja Ilves-Pallo ry:n vuosikokouksessa julkaistiin johtokunta. Jääkiekkopuolelle uusina tulivat Jukka Hirsimäki, Juha Pajuoja ja Pasi Laakso. Erittäin hieno juttu.
   
 18. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Hirsimäki on erittäin kova nimi kiekkobisneksessä ja näkisin mielelläni herran istuvan ry edustajana Uuden Ilveksen hallituksessa. Toki tuossa on vielä muuttujia melkoinen määrä mutta ainakin ry on hyvin valmistautunut mahdolliseen muutokseen.
   
 19. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Täsmälleen samaa mieltä. Hienoa ja vähän yllättävääkin, että Hirsimäki palaa Tampereelle. Hyvä näin!
   
 20. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Ilveksen lauantai-tempaus.

  Helsingissä, Turussa, Porissa ja Kouvolassa enemmän katsojia.
   
 21. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kysessä oli fanien tempaus. D pääty täyteen ja se onnistu hyvin. Samalla kauden 3. yleisömäärä samoilla kinthailla kuin paikallismatsheissa.

  Vaikeeta tosta negaa löytää, mutta maailma on yllätyksiä täynnä...
   
 22. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Pitänee muistaa että Kouvolassa peli oli ilmainen yleisölle.
  Lainaus:
  Iltalehti.fi | KooKoolta taas upea tempaus, ilmaiseksi sisään
   
 23. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Kouvolassa ilmaismatsi. Helsingissä vastakkain viime kevään finalistit. Oliko Turussa joku paidan jäädytysshow?

  Hyvin kuitenkin haettu tämäkin löytö.
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 25. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Muutama kuukausi on tehty yhteistyötä uuden johdon ja uusien omistajien kanssa. The Biggest Ilves Fan sanoi aikanaan, ettei Ilveksen menestys jää rahasta kiinni. Nyt minä sanon, ettei Ilveksen menestys jää ainakaan kunnianhimosta ja motivaatiosta kiinni. Ilves ei enää näivety. Ilves ei enää odota sitä jotain, joka tulee ja ostaa pääomistajan pihalle.

  Ilveksen ympärillä on tekemisen meininki. Palikat ovat tietysti edelleen levällään, eikä kaikkeen ehditä tarttua sitä tahtia mitä pitäisi. Tämä asia tullee kuitenkin korjautumaan, kun tilanne stabiloituu.

  Hyvä tästä tulee. #käynpeleissä