Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Pahaa pelkään myös, että Luokkakokous 2 vie.

  Itse kyllä sivistän itseni, miltä leffateatterimme näyttääkään. Apulanta-kunnioitukseni houkuttaa tuon kyllä tekemään.
   
 2. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Olisiko siinä että kun Toni on nyt "Vain Elämää -Toni" ja bändi on saavuttanut tämän myötä sellaisen aseman että Radio Novan soitetuimpien listalta alkaa löytyä Apulannan biisejä, niin bändi on nyt sellaisessa nosteessa (hieman rajatun kuulijaryhmän bändistä "koko kansan bändiksi") että tuo noste on hyödynnettävä maksimaalisesti. Sikäli uskoisin että juuri nyt on paras hetki saada tuo elokuva ulos. Ja toisaalta jos on löydetty sopivat näytelijätkin, joista osa on myös ehkä suosionsa huipulla, niin sikälikin tämä on hyvä hetki puskea elokuva mahdollisimman nopeasti teattereihin. Ja kun elokuva kertoo nimenomaan bändin alkuajoista niin eipä tuolle ole mitään syytä jäädä odottelemaankaan bändin kuoppaamista ennen kuin elokuva voitaisiin tehdä.

  EDIT: Ja tuosta nyt ei ole kahta sanaa että Luokkakokous 2 tulee viemään katsojaluvuissa ja olemaan Suomen katsotuin kotimainen elokuva. Suomen kansa on osoittanut niin monta kertaa paskan makunsa. Luokkakokous 2:ta en kyllä aio käydä katsomassa mutta tämä Apulannan tarina kiinnostaa sen verran että ajattelin tuon kyllä katsastaa vaikka sinänsä tuo traileri ei ihan valtavia toiveita herätäkään elokuvan laadun suhteen.
   
 3. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Bändihän oli levy-yhtiöllä, jonka nimi oli "Levy-yhtiö", jota luotsasi Tehosekoittimen Arska. Noita kyseisen yhtiön bändien ensimmäisiä ep:itä (Apulanta, Tehosekoitin, Lehtivihreät, Punaiset Messiaat ym..) tuli kuolattua joskus melkoisesti, joitain sainkin haalittua. Nykyään niissä kiertää ihan mielettömät rahat, tuskin on ukoilla itelläkään noita ekoja tuotoksia.
   
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Teit meistä kauniin tuli käytyä katsomassa eilen, ja ainakin pitse pidin näkemästäni. Toki bändi nyt on kaikille suomalaista rockia kuunnelleille tuttu ja mitään jättiyllätyksiä tuo nyt ei bändin alkuajoistakaan tarjoa, lähinnä joitain pieniä juttuja (mm. Ilona), mutta hyvä kuvaus tuosta 90-luvun alusta ja bändin perustamista noin yleisesti. Ja tietysti pitää myös nostaa Wirtasta, Sipeä, Temosta ja Lautalan Anttia näytelleiden henkilöiden roolisuorituksia esille, helvetin hyvin vetivät. Nyt en kolmen ekan kaverin nimiä muista ja en ala tarkstamaan, mutta jos nyt mietitään etenkin Wirtasen ja Temosen rooleja vetäneitä henkilöitä, niin olivat ihan ulkonäköään myöten oikein tunnollisia esikuvilleen. Sipe ihan ok, ja sitten tosiaan Lautalaa näytellyt Roope Salminenkin onnistui roolissaan ihan hyvin ja oli jopa siedettävä, ja tämä on kova statement minulle koska vihaan Roope Salmista.

  Wirtasta näytellyt tyyppi kertoikin että tavallaan oli koko kuvausten ajan jopa vapaa-ajallaankin "nuori Toni Wirtanen" eikä oma itsensä, ja helppo uskoa tuo. Hyvin oli Tonin maneerit opeteltu etenkin lopussa kun oli se pieni keikkapätkä.

  Mutta hyvä elokuva, ja suosittelen kyllä kaikille jotka Apulantaa on vähänkin kuunnelleet ja miksei muillekin, koska onhan tuossa myös ihan mukava 90-luvun nostalgiatrippi varmasti monelle.
   
 5. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Oliko muita palstalaisia Nordiksella Apulantaa tsekkaamassa? Lauantain keikalla olin huutamassa ääneni käheäksi. Aika upean, melkein kolmetuntisen setin vetivät täyteen myydyssä hallissa ja tunnelma oli katossa.

  Isoon halliin oli laitettu pystyyn iso produktio. Lavarekvisiitta, extrakitaristi ja -rumpali, jousisektio, harpisti, kuoro ja tanssitytöt eivät taida kuulua vakiovarustukseen. Illan isoin tähti oli kuitenkin sodan jumala Seppo Räty. Räty lensi lavan yllä toogaan ja laakeriseppeleeseen puettuna roomalaisessa sotavaunussa ja heitti salaman lavalle!

  Biisilista oli aika hyvä läpileikkaus Apiksen historiasta, alussa harvemmin livenä kuultuja veisuja (mm. suosikkini 006 ja Tuhka ja veri), sitten hittiputki ja vähän herkistelyä väliin. Oli aika hieno ilta.

  Ja loppuun linkit biisilistaan (sama molempina iltoina) ja IS:n juttuun Rädyn osuudesta, ml. huonolaatuinen video tapahtuneesta ja miehen itsensä kommentit.
   
 6. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Mitä äkkiä vilkasin niin näin tehdään kunnon biisilista. Siitä vinkkiä esimerkiksi jo lopettaneelle Kentillekin. Ei läpsytellä mitään pelkkiä uusimpia biisejä vaan huomioidaan koko kuulijakunta laaja-alaisella kattauksella koko uran varrelta.
   
 7. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Tämä sai tympääntymään, etten lähtenytkään. Lippu oli taannoin tarjolla. 006 ja Tuhka ja veri kuuluvat korkealle parhaiden listallani.
   
 8. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuli oltua, ja ei voi kun ylistää sitä valoshowta jonka olivat järkänneet. Menee helposti parhaimpien joukkoon ikinä, jos ei valoiltaan paras mitä oon nähnyt. Itse kun en ole mikää hardcore-apisfani niin nuo oudommat biisit sai vähän hohhoijaa-fiilistä aikaiseksi mutta kaikkiaan melkonen pläjäys.
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Tälle komppausta, hyvä läpileikkaus koko tuotannosta ja mukana "tuntemattomia" biisejä, vaikka toki tuostakin listalta ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta lähes kaikki on ainakin jonkin sortin hittibiisejä. Kertoo sinänsä muuten jotain siitä että mitä bändi on saanut aikaan, kun heität 32 biisin setin joka jo koostuu lähes pelkistä hittibiiseistä, ja tähän päälle osaisi nimetä vielä vaikka kuinka paljon lisää erilaisia tunnettuja biisejä jotka ei settiin mahtuneet.

  Tuolla en paikalla ollut, viimeksi tuli Apikset nähtyä kesällä Kuopiorockissa. Kyllähän tuo kova bändi eittämättä on, ja mahdollisuuksien mukaan mielellään tulee käytyä katsomassakin. Harmillisesti oma suosikkibiisini Apulannalta eli Poltettu Karma taitaa olla aika satunnaisessa soitossa keikoilla, joskus soi mutta sitten on pitkiä taukojakin.
   
 10. kurnuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Pidän itseäni todella kovan luokan Apulanta-diggarina ja oli kyllä huikea valoshow. Viimekesänä olin katsomassa Musea jaffalassa ja ainoastaan se oli nähdyistä lukuisista keikoista valoiltaan ja tehosteiltaan tätä keikkaa kovempi. Tosin sen kuuluukin olla, pojat painii vähän eri sarjoissa.

  Settilistakin oli huikea. Huomasin laulavani yksin muutamaa biisiä, omassa porukassa kukaan ei tiennyt 006 eikä Tuhka ja veri biisiä, joka on yksi henkilökohtaisista suosikeista. Kaikista iloisimmin yllätti että bändi soitti Kadut, jota ei ilmeisesti ole soitettu vuoden 2003 jälkeen. Kadut on mielestäni Apulannan paras biisi.

  Yleisesti tunnelmaltaan tuntuu että kahden vuoden takainen Espoon jäähallikeikka oli ehkä aavistuksen kovempi. Mutta Seppo Räty repi läsnäolollaan eron niin pieneksi että tuomitsen tasapelin!
   
 11. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Perjantaina olin keikkaa katsomassa f katsomossa ja paria penkki riviä vaille ihan ylhäällä. Onneks oli sivuilla ne näytöt, koska se hetki kun Toni veti Sipen yläpuolelta keikkaa niin hyvä,että Tonia edes näki,koska kaiuttimet katosta tulivat lähes kokonaan eteen. Se,että halli piti kiertää lähes kokonaan ja permannolle jonottajat tukki ne vähätkin liikkumis mahdollisuudet sai lievän miinuksen.

  Itse keikkahan oli kaikin puolin aivan loistava. Pari biisiä meni vähän ohi,mutta lähes kaikkiin biiseihin osasin sanat. On sitä siis Apista tullu kuunneltua ja ainakin 4 kertaa ennen tätä livenä olin herrat nähnyt. On se vaan niin,että radiosta kun ennen tätä live soittoa tuli Valot pimeyksien reunoilla niin vaihtui lähes tulkoon samantien kanava,en pitänyt. Nyt live vedon nähneenä se saa uuden mahdollisuuden.
   
 12. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Tämä on monien keikkojen se helmi osuus. Apulannan jollain klubikeikalla olen tämän kokenut, jäi mieleeni.
   
 13. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onkohan näistä keikoista tulossa DVD/Bluray/mitänäitänykyäänon versio, kuten parin vuoden takaisesta Baronan keikasta, vai jäikö se vain tuohon ensimmäiseen "ison areenan" keikkaan? Youtubesta tuli kuunneltua muutamaan kertaan keikka läpi, ja myöhemmin hankittua ihan levyversio kotiteatterissa soitettavaksi. Huikean kokemuksen sai myös kotisohvalle!

  Sen verran laiska keikkakävijä, että kotisohva, hyvät toistolaitteet ja hyvä olut kruunaa meikäläisen keikkakokemuksen. Toki festareilla tullut nähtyä pari kertaa livenä, ja kova, todella kova myös kesäisin pimeän taivaan alla.

  Lisätään vielä, että onhan toi helvetin kova setti, mitä @Roger Moore tuossa jo kertoikin. Tuohon lisää vielä Maanantai, Saasta, Reunalla, ynnä muut hitit, olisi tuosta keikasta saanut varmaan kuusi tuntia pelkkää hittiputkea.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017 klo 00.35
 14. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tulee myös tästä dvd. Backstage rockshopin sivuilta voi ennakkotilaa hintaan 19.99€. Ainakin sunnuntaina pystyi.

  @kurnuttaja mä oon viimevuosina käynyt todella vähä millään keikoilla, viimeksi taitaa olla Rammstein Areenalla.

  Ainoa mitä pikkusen Apulannalla ois saanu olla enemmän, niin pyroja. Nyt kun ne pääasiassa jäi niihin liekkeihin, niin paukkuja ois sopinu hyvin kyllä moneen kohtaan.
   
 15. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Muuten veto oli hyvä, mutta Tonin mikrofoni oli miksattu aika hiljaiselle, ainakin sivukatsomosta kuultuna. Kosketinsoittaja toi mielestäni hyvää lisää noihin biiseihin. Armo olisi voitu vaihtaa ekan säkeistön jälkeen normaaliin bändivetoon, mutta oma tyylikkyytensä tuossakin versiossa oli. Tuo lisäkitaristi taitaa kiertää isoimmilla keikoilla mukana, ainakin sama kaveri oli viime kesänä Tammerfesteillä remmissä. Kokonaisuutena keikka oli loistava ja positiivinen musiikkielämys, kannatti käydä. Harpisti kyllä antoi soittimelleen kunnon rock/punk kohtelun, plussaa siitä.
   
 16. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tänään tuli postin mukana tallenne Nordiksen keikoista. Ai jumalauta mitä settiä! Melkein menee ketjuun "Salainen suosikki?", mutta menkööt nyt tänne. On se kova, ekasta biisistä - "Käännä se pois" - viimeiseen - "Anna mulle piiskaa" - kappaleeseen. Helvetin kova setti!

  "Paska palvelu, nihkee meininki" - Backstagerockshop.com
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017 klo 20.16
 17. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuo tuli meille viime perjataina ja kyllähän tuo on hyvin tehty taltiointi. Hienoa, että näihin saadaan monen kameran kautta koko stage haltuun.
   
 18. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vihdoin on Apulanta mennyt keikalle niille juhlille, mihin nykymusiikkinsa ilmiselvästi kuuluukin: Iskelmäfestivaali
   
 19. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Levy-Yhtiöhän julkaisi muinoin kokoelman, nimeltään "Kuuma Iskelmäparaati"

  Levyllä oli bändejä, kuten Apulanta, Tehosekoitin, L.A.M.F, Lehtivihreät ja olikohan Klamydiakin. Nimihän oli tietenkin sarkastinen piilovittuilu kaikelle massalle, mitä huoltoasemilla ja anttilan alelaareilla myytiin, mutta nykyään siis ilmeisesti voisi olla totisinta totta. Melkoista.
   
 20. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Eikös tuolla ole vuosien saatossa esiintynyt Eput, Popeda ja Yö. Tuohon kastiin Apulannankin matka.

  Jostain kuulin pätkän keikkaa ja totesin, että kiva kuulla hieman unohdettuja biisejäkin. Kuukauden päästä nämä tsekkaan Turun Iskelmäfestarilla (DBTL), joten johonkin koitan olla tyytyväinen.
   
 21. Lainaus:
  Vielä, kun Radiorock joskus tajuaisi tämän. Saisivat edes jättää Toinen jumala-biisin soittamatta, sillä tuommoinen ulvonta ei kuulu rock-kanavalle.
   
 22. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Pakko nostaa tämä ketju, koska äijät tehneet hienon EP:n meille, jotka olemme ikävöineet sitä rokimpaa Apulantaa.

  Plastik ja Heinola 10 ovat itselle rakkaita levyjä. Nämä EP:n biisit vie noiden levyjen tunnelmiin.

  Lokin päällä lokki
  Lasitalot
  Numero

  Toki omaa luokkaansa ne ensimmäiset levyt edelleen on, mutta onneksi tuosta iskelmäosastosta hieman poiketaan.
   
 23. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tykkäsin. Tai no, tykkäsin tuosta ensimmäisestä kappaleesta. Kertosäe kolahti pitkästä aikaa kyseisen bändin kohdalla.

  Omat suosikkini ovat Kolme sekä Aivan kuin kaikki muutkin. Viimeisin Apulannan biisi, mikä itselleni kolahti on vuodelta 2013 (Poltettu karma).
   
 24. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Tää Lokin päällä lokki tuli Rockilta kuultua ja kolahti kyllä.
   
 25. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Sama. Kuuntelin pari kertaa ihan rauhassa koneelta ja kolahti kovaa. Taattua laatua. Jokainen varmaan ymmärtää, mistä tämä Wirtasen teksti kertoo, no Tonista itsestään tietysti, mutta on meitä muitakin jotka tuon on käynyt läpi. Apulanta ei kyllä petä.