Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Apulanta.fi: APULANTA OHITTI BEATLESIN ENNÄTYKSEN!

  Tuolla (Apulannan kotisivuilla, siis, sinne linkki vie) ainakin propagandana kerrottiin että Apiksen 21. sinkku-ykkönen yhden ja saman maan listoilla olisi jo ollut lajin maailmanennätys, taakse jäi edellinen ennätyksen haltija, joku brittiläinen vanha kellaripumppu Beatles.

  Bonarina Toni Wirtanen säveltäjänä meni vielä kiilaamaan jonkun nevöhööd Toivo Kärjen ohi tehtyjen listaykkösten määrässä.

  Ei huono.

  Tästä uusimmasta, Pihtiote on mielestäni vallan mainio biisi. Mahtipontinen ja synkeä, sopii tällaiseen marraskuuhun. Vaati kyllä itseltäni muutaman soittokerran ennen kuin alkoi avautumaan, ensikuuntelulla oli laahaava ja tylsä, soolo töksähteli ärsyttävästi eikä sellasta kunnon räjäytysnostatusta tullut vaikka lupaus oli ilmassa. Mutta laahaus ja tylsyys jotenkin sitten muotoutui hyväksi fiilistelyksi, kertsi posahtaa oikein messevästi joka kerta, ja vähän kovemmalla potkulla viimeistä kertaa, soolon ja sen jälkeisen nostatuksen jäljiltä. Soolo on yhä töksähtelevä, alkaa hyvin mutta sitten kässärillä tapetaan fiilistä. Hyvä biisi silti kaikin puolin, tykkään.

  Mutta mutta, sitten siitä biisistä tehtiin tällainen video:

  http://www.youtube.com/watch?v=679GJc3Z1ik
  (linkki Youtubeen, Apulannan Pihtiote-musiikkivideoon)

  Ei pysty yhtään ymmärtämään. Jotain vitun uistimia ja kalastaja-Eemeli ja taistelevia kottaraisia ja autio metropoli jossa Apulanta-valotauluja ja sit räjähdys ja vehreä saari. Kun kerran animaatiota väsäsivät, niin olisi voinut tehdä ihan mitä tahansa. Ja sit tehtiin Rapala-video. Yh.
   
 2. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Apulannan tuotannon perusteella Toni Wirtasen elämässä ei muunlaisia tilanteita olekaan.

  Sitä se paikallaan polkeminen teettää. Itse en ole jaksanut näitä pateettisia vetoja jaksanut enää tosiaan hetkeen kuunnella, Tonin itkuviisuja on kuultu jo riittämiin.
   
 3. Schadowan Jäsen

  Apulannasta tulee mieleen paljolti Bad Religion. Tekevät omaa juttuaan jo kolmatta vuosikymmenettä ilman kompromisseja. Tuo 21 ykkössinkkua on ihan käsittämätön määrä, vaikka siellä seassa olikin niitä 5markan sinkkuja (nerokas idea sekin kyllä kaikinpuolin). Wirtanen on pirun fiksu kaveri ja loistava biisinikkari. Suurta kunnioitusta tulee ainakin täältä suunnalta bändiä kohtaan, vaikka en bändiä aktiivisesti kuuntelekkaan.
   
 4. Cactus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Sj Sharks
  Kaikki kolmesta pahasta

  Uusi albumi Heinolan Kingeiltä 2-viikon päästä julkaisussa ja nyt on julkaistu uusi musavideo "Zombeja", suosittelen käymään katsomassa ja kuuntelemassa. Aivan uskomatonta settiä jälleen yhtyeeltä, ei voi kuin syttyä!! Pakko kuunnella taas.
   
 5. Bakastin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,TPS
  H-hetki lähenee

  Uusi levy tulee siis huomenna, ja tähän asti olen onnistunut kuulemaan sinkku biisien lisäksi kappaleet Aggressio ja Paaso. Näistä varsinkin ensinmainittu rokkasi autoni stereoissa niinkuin vain Apulanta voi parhaillaan rokata. Paaso taas oli jotakin kummallista torvi/marssi musiikkia. Ei ehkä ihan meikäläisen musiikkimakua, mutta varsin mielenkiintoinen tapaus. Ei voi ainakaan sanoa että Wirtanen tekee vain yhtä biisiä, vaikka albumeja kuunnelleet sen nyt tietävät jo muutenkin.

  Sinkut ovat olleet tasaista lantaa(siis hyvässä mielessä), mutta eivät tosiaan aivan Tuhkan ja veren, Syövän ja Ruhtinaiden tasolle pääsekkään.
   
 6. Ritarisydän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
  Eipä pettänyt Apulanta taaskaan.

  Uusi Kaikki kolmesta pahasta -albumi on mielestäni albumina Kiilan ja Hiekan välimalli. Sopii hyvin omaan apis-makuuni.

  Aggressio ja Kahdesta pahasta molemmat pomppasivat selkeästi esiin positiivisessä mielessä "uusista" kappaleista ensimmäisellä kuuntelukerralla.
   
 7. Päätinpä tsekata tuon pihtiotteen, kun joskus on kuitenkin tullut Apulantaa kuunneltua ja soiteltua. Biisi on paska. Mitäänsanomatonta suomimelankolista rokki-iskelmää - eli levy myynee triplaplatinaa. Videon fantasiatarina on sinänsä hieno, mutta CGI:n tekninen toteutus näyttää auttamatta useita vuosia jälkeenjääneeltä. Ihan kuin joku opiskelijaporukka olisi sen töräyttänyt halvalla kasaan.

  Toivottavasti tätä ei joudu kuulemaan kyllästymiseen asti niin kuin Apulannan biisejä yleensä joutuu. Arvosana: 2/5
   
 8. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Loistava lätty kyllä tämä Apiksen uusin. Kokonaisuutena toimii varmaan paremmin kuin mikään albumi heiltä aikaisemmin ja yksittäisiä huippubiisejä löytyy monta joukosta. Olin todella pettynyt Pihtiotteeseen silloin kun se julkaistiin, mutta sekin toimii nyt hemmetin hyvin osana kokonaisuutta. Yksittäisistä biiseistä eniten on ollut soitossa Yksinkertainen.
   
 9. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ei kyseessä ole mikään oma henkilökohtainen suosikki, enemmänkin radiotuttu. Kuitenkin osaa biiseistä sietää hyvinkin radion taustameluna. Mutta tämä uusin kolmikko "vääryyttä prkl", "pihtiote" ja "tsombi" on kyllä huonointa mitä olen tältä orkesterilta kuullut, vaihtuu järjestää radiokanava jos sattuu näitä tuotoksia kohdille.
   
 10. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Lainaus:
  Vähän samaa reaktiota minullakin. Apulanta alkaa nykyään olemaan ihan kivaa iskelmää. Nämä biisit on jo kuultu eikä pienintäkään yllätystä löydy joukosta.
  Toki levylle pitää vielä antaa mahdollisuus ja kuunnella muutama kerta.
  Hyvä bändi kuitenkin.
   
 11. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voi hyvä ihminen miten väärässä tuossa pari ylempää kirjoittajaa taas onkaan. Apiksen uusin levy on ehkä paras koko bändiltä, vaikka luulin ettei kukaan tule Aivan Kuin Kaikki Muutkin -pläjäykseltä koskaan tuota arvonimeä riistämään. Mutta onhan kossaus tämä uusin.

  Kaikki noista ns. hittibiiseistä eli mitkä on radioon tuupattu on mahtavia, Pihtiote ja Vääryyttä ei vieläkään puuduta vaikka noi on nyt aika monta kertaa jo kuullu, Zombeja on ihan parasta mitä missään on ikinä ollut. Sitten löytyy vielä Aggressiota ja Toinen henki ja Ihme ja Paju.. järjetön levy. Vanhat väsyneet miehet tommosta vielä tekee, en käsitä.
   
 12. Kuoppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Levyä nyt kuunnellut muutamia kertoja läpi. Eipä se juuri säväytä. Zombeja, Aggressio ja Vääryyttä sielä nousee esiin, mutta yksikään näistä ei nyt ihan huippua ole. Muut levyn biisit ei aukee itselle yhtään, sellasta perus puuduttavaa settiä joita ei oikein jaksa kuunnella ku sen muutaman kerran ja eivät itselle toimi edes taustamusiikkina. Alkaa itelle tuntua että Apiksen parhaat vuodet (oman musiikkimaun perusteella) olla jo takanapäin. Eli itse täytyy kompata muutamia edellä kirjottaneita että ei tämä nyt mikään kauhian hyvä setti Apulannalta ollut.

  Loppuun vielä täytyy todeta että bändi taitaa olla vaan muuttunut siitä ku itse siihen ihastuin. Hyvää musiikkia varmasti vieläkin joillekin jotka tykkäävät enemmän pop tyylisestä ja rauhallisesta musiikista.
   
 13. Cactus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Sj Sharks
  Poltettu karma!!

  Aivan tajutonta settiä taas apulannan pojilta. Siis jukoliste, olen lähes sanaton..
  Musavideo on todella vaikuttava! Linkki vie siis youtubeen.

  Aukeaa joka kuuntelukerran jälkeen vaan enemmän ja enemmän! Hieno Heinola!
   
 14. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Apulanta on kyllä niin nähty. Tämä uusi ralli ei säväyttänyt kyllä yhtään. Joskus tuli kuunneltua tämän bändin biisejä enemmänkin mutta jotenkin kaikki kipaleet ovat niin samanlaisia, että mielenkiinto hävisi tyystin.

  Radio Rockilla tämä on näemmä "Rautaa vai roskaa" äänestyksessä, ei sielläkään ihan huikeita saavuttanut
   
 15. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Nostanpa tämän jännittämään, mitä Apulanta tiedottaa huomenna...

  Tämän vuoden kaikki julkaisut ja tapahtumat herättivät 18 vuotta elelleen Apulanta-fanin jostain kallion uumenista :)
   
 16. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Basisti lähtee, vankka veikkaus
   
 17. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 18. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  En juurikaan kuuntele Apulantaa, mutta pakko on vähän kehua. "Tiedotamme huomenna" -tiedotteella koko mediakenttä sekaisin, nimi otsikoihin ja spekulaatiot käyntiin. Tuon uutisen kommenteissa nauratti se "nyt kyllä bändi luulee itsestään liikoja" -läppä. Mun mielestä bändi otti ensiluokkaisesti mediakentän haltuun ja sai nimensä otsikoihin ja varmasti se oli tarkoituskin.
   
 19. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Vuodesta 1998 olen sen verran monet keikat heitä käynyt katselemassa, että kehut tuosta kyllä.

  Toki jo tämän vuoden syksyinen kiertue saa innostumaan. Saa kuulla jotain muuta kuin ne festareilla vedetyt suurimmat radiohitit. Minun suosikkilistaltani kun juuri sitä muuta löytyy.
   
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Mä kyllä ymmärsin tuon niin, että samalla laitetaan bändi vähintään telakalle ja keskitytään muuhun, ellei jopa hajota lopullisesti. Mutta lisää infoahan tuo vielä vaatii. Veikkaan Temosenkin nousevan lauteille Baronassa, jos on todella vimeinen keikka.
   
 21. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Uusia tiedotteita odotellessa. Hyvä tapa pitää yllä kiinnostusta, mediapeli hallussa.
   
 22. Ritarisydän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
  Lainaus:
  Itse en usko noihin mainitsemiisi spekulaatioihin ollenkaan.

  Tämä video on mielestäni suoraa, loogista jatkoa hiljattain julkaistulle Kaikki yhdestä pahasta -kirjalle, jonka loppupuolella kerrotaan, että : "Sitten kun rockmusiikki tulee takaisin, niin Apulanta on valmiimpana kuin koskaan." Juttua edelsivät maininnat mm. Cheek-hypestä ja YleX:n soittolistasta (jolta ei löytynyt yhdessä vaiheessa lainkaan suomirokkia). Ja nythän on aivan loistava sauma nostaa suomalainen rockmusiikki uudestaan henkiin (erityisesti nuorempien keskuudessa) , kun muuan Cheekikin on tauolla.
   
 23. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Hyvä hetki nyt herätellä ihmisiä kun Vain elämää sopivasti pyörii televisiossa ja Wirtanen sekä Apulanta on esillä sitä kautta. Juuri nimenomaan kun vielä oli se Wirtasen päivä tuossa männä viikolla.
   
 24. Jotva Jäsen

  Oisko ihan pikkuisen huomiohuorauksen makua?
   
 25. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Sitä juuri, mutta eilisen medianäkyvyyden kannalta tarkasteltuna oli ihan onnistunut huoraus. Lehtien artikkelien kommenttipalstat ja sosiaalinen media olivat täynnä spekulointia tuon tiedotuksen sisällöstä ja näin voisi olettaa, että epämääräinen "tiedotamme huomenna" osui maaliinsa.