Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Pete27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TAPPARA
  Lainaus:
  Luin sanat ja en kyllä ymmärtäny mistä se kertoo? Rupes kiinnostaan, niin kerropas sinä se?
   
 2. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, josta Toni kertoi avoimesti VainElämässä. Mutta sanat puhuvat noin yleisellä tasolla mielenterveysasioista.
   
  UnenNukkuja ja Pete27 tykkäävät tästä.
 3. Pete27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TAPPARA
  Lainaus:
  Nyt kiinnostaa viä enemmän, koska mulla on sama diagnoosi. Enpä oo tienny et laulaja on bipolaari!
   
 4. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Minä muistan Tonilta "vain" paniikkihäiriön. Cheek on se, jolla kaksisuuntainen. Tonin vaimolla masennuskausi taisi olla rajumpi. Ehkäpä etsin juttuja ja tarkastan muistikuvani...

  Mutta ei sillä. Arvostan, kun näissä ollaan esillä.
   
 5. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Voi hyvinkin olla noin ja muistan väärin päin. Mutta palatakseni pointtiin, tarkoitin tuon kappaleen kertovan mielen häiriöistä, muuhun en voi päätyä kun kuuntelen sanat ajatuksella.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Joo ei nopea googlaus tiennyt kertoa että Toni Wirtasella olisi kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Masennus ja paniikkihäiriö kyllä ovat kolkutelleet.

  Toni kertoi näistä VE:ssä ja Cheek sitten komppasi omilla kokemuksillaan kaksisuuntaisesta, siitä voinut mennä sekaisin.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 7. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  On kyllä todellakin aivan mahtava kappale, kun sen itsekin tuossa pari päivää sitten itse kuuntelin ensimmäisiä kertoja. Menee varmaan bändin koko tuotannon parhaisiin tekeleisiin, enkä edes pidä nu metallista. Mutta kyllähän tuossa kuuluu niin paljon Linkin Parkin ne muutamat hyvät biisit joista itse pidän, ettei tosikaan. Palaute on ollut netissä melkoisen ylistävää, ja huomionarvoista on, että etenkin miehet tätä näyttävät kehuvan.. tosin voi sanoa, että Apulanta on ehkä muutenkin viimeisen 5-10 vuoden muuttunutkin profiililtaan sellaiseksi äijärockiksi, kun ei ole enää mikään teinibändi

  Lyriikoista sen verran, että minusta kappaleessa kritisoidaan samalla myös sitä, miten hankalaa tuntuu olevan saada apua tuollaisiin ongelmiin. Tulkitsen lyriikat osin niin, että laulun kertojahahmo (Virtanen) on toinen lokki ja tämä mielenterveyspuolen "palvelujärjestelmä" on se toinen lokki, ja siksi ne kuvataan päällekkäisinä ja jotenkin toisiltaan rosvoavina tahoina..
   
  Yellow Jester, Olkku & UnenNukkuja tykkäävät tästä.
 8. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Tämä kieltämättä lähempänä minunkin tulkintaa. Tonin puolison masennus on ollut isommin uutisissa lähivuosina, joten Toni läheisenä on nähnyt varmasti paljon.
   
  Yellow Jester ja Olkku tykkäävät tästä.
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Oikeastaan tuo asia sanotaan aikalailla suoraankin biisissä

  "Koskaan,
  ei oo tullut vastaan,
  mitään yhtä paskaa,
  kuin tämä mitä teen.
  Järjestelmäshokki
  lokin päällä lokki
  toisiltansa nokki
  joka repaleen"

  Tuo valittu metafora on itse asiassa todella hieno, katsoo asiaa miten vain..
   
  Olkku, UnenNukkuja & Yellow Jester tykkäävät tästä.
 10. Yellow Jester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Kylläpä kolahti tämä Lokin päällä lokki biisi ja sanat varsinkin.
  Harvoin kolahtavat biisin sanat näin paljon kuin tässä tapauksessa. Varsin läheltä nähnyt ja myös henkilökohtaisesti kärsinyt mielenterveysongelmista.

  Onkohan nämä Linkin Park fibat valittu Chester Benningtonin muistoa kunnioittaen?
  Hänhän myös kärsi mielenterveysongelmista.
   
  UnenNukkuja ja Olkku tykkäävät tästä.
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Vaikea sanoa olisiko, sillä kyllähän musiikkipiireissä tuon tyyppiset ongelmat kuuluvat jo melkein asiaan :D kyllä tässä maailmassa on niin jumalattoman paljon ihan puhtaasti psyykelääkkeiden voimalla tehtyä musiikkia (itselleni tärkeänä esimerkkinä vaikkapa Stratovariuksen koko 90-luvun tuotanto)
   
  Yellow Jester tykkää tästä.
 12. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  ...tai ilman niitä lääkkeitä. Ceek sanoi, että hän ei voinut syödä lääkkeitä, kun musaa ei syntynyt, jos olo oli levollinen ja asiat hyvin.
   
 13. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Radiosta kuulin ton Lokkibiisin ja upposi todellakin. Hiekka ja Heinola 10 oli aikanaan nuorempana kovassa soitossa ja kyllähän tuo musikaalisesti on lähellä niitä. Puhumuttakaan että on lyyrikoiltaan parasta Wirtasta hetkeen.
  Tykkään muutenkin tästä Nu-Metal teemasta jota vissiin käyttävät kiertueellakin tänä vuonna?
   
 14. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sanoisin että iskelmäorkesteriksi muuttui. Eikös ne kaikenmaailman iskelmäfestareilakin ole keikkailleet.
   
 15. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Diggaan Apulannasta ihan simona (pun very much intended), mutta jostain syystä tää nu metal viritys ei iske nyt ollenkaan. Piti oikeen tarkistuskuunnella kun luin jengin hypetykset, mutta ei vaan toimi mulle. Sanotukset toki Wirtasella on aina hallussa, ei siinä.

  Apulannan edellinen levy oli mielestäni mestariteos ja tää uus basisti nosti tän bändin kyllä täysin uusiin sfääreihin. Huikee ukko. Mutta siis lähes koko tuotannosta olen enemmän tai vähemmän aina pitänyt.
   
 16. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Vastataas vähän vanhempaan postaukseen. Tänään kuuntelin ajatuksella Cheekin keinuu kappaleen. Sehän ihan suoraan kertoo tuosta kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.
   
 17. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Niimpä ja Leinon Eikalta kertoi nussineensa biisiin aihiot, eikä siinä mitään, tykkään tuostakin. Eikkahan kirjoitti jo saman eräässä runokirjassaan ja Jumalien keinu taisi olla tarkalta nimeltään, mutta yhtäkaikki, Leinollakin oli taiteilijoiden tapaan maaninen ja sitten depressiivinen vaihe toisinaan.
   
  Olkku tykkää tästä.