Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. Largo Jäsen

  Näillä on vedetty:

  Ritchie-Getzlaf-Rakell

  Cogliano-Kesler-Lundestrom

  Street-Henrique-Aberg

  Comtois-Steel-Sherwood

  Comtois on siis näillä näkymin jäämässä ylös niin kuin kuuluukin.
   
 2. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Tämä. Kun nyt alettiin tuhkaa ripottelemaan niin heitellään sitten loputkin.
  Jos tarkastellaan Murray tekemiä treidejä taaksepäin paremminkin voisi mennä. Vatanen- Henriqueen, Ducks hävisi heittämällä, kaupassa saatu sentterimme on hiipunut osastoon " oli kokoonpanossa" kun taas Vadu on vastannut vastuuseen kehittymällä ja olisi juuri sellainen puollustaja mitä Ducks kaipaa.
  En jaksa edelleenkään uskoa Montourin saavan peliään ikinä puollustuksen osalta sellaiseen kuosiin mitä NHL kärkijätkältä vaaditaisiin, sekoilua, säntäilyä ja voimaton.

  Uhrattiin Theadore että saatiin pitää Manson. Jep. Tästä kai turha edes kirjoitella enempää. Surkea "kauppa"
  Ducksin viivapelote laukauksen suhteen on melko vaatimaton.

  Palmieri. Hurja Bill. Noesen. jne. menetettyjen ja muualla loistoon puhjenneiden pelaajien lista on alkaa olla pitkä. Tilalle on saatu enempi tai vähempi huteja.
  Ducks on haalinut näitä auringonlaskun kavereita oikein urakalla joukketta nopeuttamaan. #hymiö
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018 klo 12.13
 3. Largo Jäsen

  Olipahan taas munaton esitys Hawksia vastaan. Hawks ei ollut erityisen hyvä, mutta Ducks onnistui olemaan silti selvästi huonompi. Viimeisessä erässä saatiin hiukan jotain aikaiseksi, mutta lopun tasoituksen hakeminen ylivoimalla oli taas niin säälittävää, että alkaa oksettamaan. Fowler ja Getzlaf toimivat kiekonmenetysautomaatteina, mutta Rakellista pitää sentään pitkästä aikaa kirjoittaa positiiviseen sävyyn. Jäi vain aika yksin, mutta yritystä oli. Kesler ja Henrique täysin näkymättömissä ja sitten valmennuksen suuntaan sellainen asia ei mene mun jakeluun, että Aberg pelaa kakkosylivoimassa. Eikä oikeastaan sekään, miten tuo ykkösylivoima pelasi taas yli 5 minuuttia ylivoimaa ilman tulosta. Gibson pääsi maalilla suhteellisen helpolla, vaikka niitä torjuntoja taas kertyikin. Ja tuo pelin avaaminen. Onko se pakko hidastaa täysin olemattomiin? Yhtään kunnon vastahyökkäystä en ole Ducksilta nähnyt koko kauden aikana. No, ehkä yhden kaksi, mutta silti. Edes silloin ei lähdetty, kun kaksi Hawks-hyökkääjää makaa meidän maalin takana päällekkäin. Nyt tarvitaan pelirohkeutta ja -nopeutta. Vastahyökkäyksiin lähdetään heti, eikä jäädä odottamaan, että vastustaja saa rivit järjestettyä kuntoon. Tämä joukkue on täysin sekaisin, eikä johdu pelaajista, vaan valmennuksesta. Mä pistän nyt tähän RC:lle ensi peliin kokoonpanot:

  Eaves - Getzlaf - Rakell
  Comtois - Lundeström - Kase
  Cogliano - Kesler - Sherwood
  Ritchie - Henrique - Street

  ———— Eaves ————
  Rakell—Henrique—Getzlaf
  ———— Montour ———

  ———— Kesler ————
  Kase—Comtois—Lundeström
  ———— Fowler ————

  Noilla tulee voitto. Eaves ja Kase on ensi pelissä kunnossa, laita RC askiin vain. Steel AHL:ään hetkeksi.
   
 4. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Oli lähes hämmentävää seurata Ducksin "avauspelaamista" Chicacoa vastaan, kuten Erickin ossuvasti kirjoitti the Athleticin jutussa, kahden syötön syöttöketju lapaan oli liian vaikeaa edes painettomassa tilassakin. Manson, Montour, ihan järkyttävää paskaa, menin jo laskuissa sekaisin kuinka monta kiekonmenetystä omalla sinisellä.
  Hyökkäyksiin lähtö oli kuin jostain hidastetusta filmistä ja kun avaus jollain ilveellä onnistui niin 100% painoliseen laitaan missä ei ollut käytännössä mitään mahdollisuuksia päästä keskialueen yli.
  Toki joukkueen hyökkääjien työmäärä tarjota puollustajille lapaa syöttää on vaatimatonta, kaikki odottaa jotain tapahtuvaksi eikä olla aktiivisia.
  Muillakin pakeilla taitaa olla vääränkätiset mailat sen verran omituista oli tämä "syöttely"

  Hyökäyspääässä Ducksin ainut idea maalintekoon tuntuu olevan kantaa se kiekko maaliin.
  Tai että pakki ampuu vetolaukauksen metrin ohi maalin ja toivoitaan sen jälkeen parasta.

  YV n takakolmio on niin hidas ja ennaltaarvattava että CHI pudotti neliönsä huoletta alas ollakseen vahvempi maain edustalla.
  Kätisyydet ei natsaa ja kukaan ei näköjän osaa lyöntilaukausta suoraan syötöstä.
  YV lle alueelle vienti, en tuhlaa sähköä enempää sen paskan analysointiin, yksi (2) sana riittää; ennalta-arvattava ja hidas.

  #15 yksi hieno syöttö ylivoimalla ristiin josta Steel jollain ilveellä sai huitaistua ohi.

  ------ ------ -------

  Positiivista on näiden nuorien esitykset vaikka ihan kärkijätkiksi heistä ei ( vielä) ole.
  Gibsonissa Ducksilla on maalivahti jolla taistella kannusta päätyyn asti kunhan saadaan vielä laadukas joukkue ja valmentaja siihen eteen.
   
 5. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Meillä pitäisi edessä olla ihan hyvä joukkue. Siis ihan hyvä, ei mikään huippu, mutta hyvä. Suurin osa vain alisuorittaa jostain syystä. Henrique, Getzlaf, Fowler etunenässä. Keslerille on annettava aikaa saada itsensä kuntoon, mutta 10 pelin jälkeen sieltäkin pitää vaatia enemmän. Comtois ja Lundeström ovat olleet parhaita ankkoja alkukaudesta, mutta ei heidän selkään voi tätä joukkuetta vielä tiputtaa.
   
 6. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Niin, hyvä on hyvä.
  Mutta jos tavoitteena on voittaa sarja hyvä ei riitä. Tällä hetkellä Ducks on mielestäni tilanteessa missä ainoastaan Gibson maalilla antaa joukkueelle kilpailuetua muihin verrattuna.
  Pakisto. Ihan ok muuta pystyn heittämällä nimeämään nipun kovempia joukkueita ja yksikään Ducksin sinällään leveästä rosterista ei ole yksilötasolla mikään NHL tasolla dominoiva yksilö. Fowler on hyvä esimerkki, mieheen liitetään aina adjektiivi, luistelee sulavasti. Jep jos laji olisikin kauniisti luistelu mutta Camin etuliite ei ole tehokas tai huippumaalintekijä yms. Kivijalkapakiksi nimetty Hampus, kertokaa millä osa-alueellä hän on NHL n eliittiä edes tulevaisuudessa ? peliäly ?

  Eli selkeä kilpailuetu huippuyksilöitä sisältäville joukkueille. Ducksin huippuvaraukset tulevaisuuteen. ? = 0

  Hyökkäys. Ihan kiva. Kilpailuetu muihin joukkueisiin ? Ei. Dominoivat huippuksilöt ? = 0

  #15 sta on kirjoitettu paljon ja pysyn edelleen jo muutamaan vuotta aiemmin sanomassani, Ducks ei ikinä voita tämän kaverin JOHDOLLA yhtään mitään, Getz on sanavalmis mediapersoona mikä on kiva ominaisuus muotinäytöksissä jne. mutta kaverin ominaisuus häipyä varjoihin aikaajaoin ja varsinkin kun tulee se hetki että pitäisi kantaa joukkuetta on leimannut kaveria koko uran. En pidä esimerkillisenä taistelijanan jne. mitä voittavan joukkueen kapteenin pitää olla.
  Muutenkin runko on vanha ja hidas, ei se peli pelkästään puhumalla nopeudu, kyllä se vaatii niitä jalkojakin sinne alle.

  Se että Ducks on jo vuosia ollut "lähellä" kärkeä eikä näin ollen ole päässyt varaamaan alkupäässä näkyy rosterissa, ihan ok kaveria on bussi täynnä, se eka kierroksen 10. paikkakin käytettiin aikanaan Ritchien varaamiseen, mistä voidaan olla montaa mieltä.
  Scouting on tehnyt hyvää työtä alemmilla kierroksilla mutta totuus on että sen 30 ekan joukossa ne pelimiehet yleensä menee.

  Ducksin toivo on treideissä missä hyvää peruspelaajaa on antaa vaihdossa jos joku huipputalenttti joukkueeseen aiotaan lyhyellä tähtäimellä saada.

  Valmennus, toki RC n aivoituksia on välillä vaikea ymmärtää, ylivoima koostumukset jne mutta toisaalta on niin että valmentajakin on rosterinsa vanki, Ducks on rakennettu lännen pihvikiekkoa silmääläpitäen, päästäkseen jatkoon piti voittaa Kings ja Chicaco jne.
  Vaikea nähdä että tämän tyyppinen joukkue muuttaa identiteettinsä sormia napsauttamalla.
   
 7. Largo Jäsen

  Harkoissa vedettu kahdeksalla pakilla. Welinski ja Larsson kutsuttu ylös, Rowney, Comtois, Kase ja Ritchie eivät olleet harjoituksissa mukana, mutta Silfverberg puolestaan oli.

  Jännä veto tuo pakkien nostaminen. Voisi jopa luulla, että joku pakeista pelaa hyökkääjänä... jos näin, se on varmaan Montour.
   
 8. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Jospa itsekkin pitkästä aikaa aktivoituisi tännekkin.Toki olen lukemassa käynyt, mutta jotenkin niin henkisesti raiskattu olo aina pelin jälkeen ettei jaksa mitään kirjottaa. Joka peli on kyllä katsottu!

  Gibbyhän on ihan huippu, siitä on turha puhua mitään! Itsekkin lähtisin tuota valmennusta kritisoimaan ensimmäisenä. Jos homma ei toimi, hommaan pitää tehdä muutos! Ei auta jos toista ykkösen laituria vaihtaa, myös tuo YV pitää saada toimimaan niin päin, että ne vaarallisimmat tilanteet tulee vastustajan päähän, eikä meidän. En laittaisi pahakseni, jos molemmat koostumukset räjäytettäisiin atomeiksi ja annettaisiin juurikin nuorukaisille mahdollisuutta!

  Näinnkö muuten ihan väärin, oliko Pontus edellisessä pelissä kakkosYV:ssä? Ainakin se oli herra, joka menetti oman maalin takana kiekon ja tuli tilanne!
   
 9. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Et nähnyt väärin. Samaa päivittelin tuossa aiemmassa viestissäni.

  Ottelun kokoonpanot ovat vielä auki, mutta Silf saattaa palata ja Henrique saattaa siirtyä Getzlafin laidalle. Muut sentteri olisivat sitten Kesler, Steel ja Lundeström.
   
 10. Largo Jäsen

  Näillä mennään:

  Henrique-Getzlaf-Rakell

  Cogliano-Kesler-Sherwood

  Aberg-Steel-Silfverberg

  Blandisi-Lundestrom-Gibbons


  Lindholm-Montour

  Fowler-Manson

  Larsson-Welinski
   
 11. Largo Jäsen

  Ei oikein huvita kirjoittaa mitään tästä joukkueesta. Sharksilta saatiin jatkoilla yksi piste kotiin. Esitys oli parempaan suuntaan, mutta silti heikko. Flyersia vastaan päätöserä oli jopa hyvää ja Aberg sai pelin vielä tasoihin, mutta sitten nukahdettiin sekunniksi ja Patrick hoiti pisteet vieraille. Pakko se kai Pontusta on kehua, kun on sen 4+0 laittanut kahteen peliin. Sharksia vastaan vielä aika komean maalin tekaisikin. Getzlaf on myös ollut parempi näissä peleissä. Henrique ja Fowler ollut todella huonoja. Comtois ja Manson oli molemmat sivussa, joten lista näyttää tältä:

  Perry
  Eaves
  Kase
  Ritchie
  Comtois
  Manson
  Rowney

  Noh, parempi kuin viime kaudella tähän aikaan. Aika vähän tietoa aikatauluista pl. Perry on tiedossa. Kase ja Eaves on välillä jäällä, välillä ei. Comtoisin, Ritchien ja Mansonin tilanteista ei ole mitään tietoa. Sherwood lähetettiin alas, en ymmärrä miksi. Kossila palasi San Diegon puolella kokoonpanoon ja iski viikonloppuna 3 maalia kahteen otteluun. Troy Terryllä puolestaan nyt 3+4 neljään otteluun. Ketjulotto on aikamoista tällä hetkellä, eikä oikein pysyvillä ketjuilla olla pelattu erääkään muutamaan otteluun. Aberg näytöillään ottamassa ainakin hetkeksi paikkaa Getzin rinnalta. Ensi pelissä saattaa tuttu kakkosketju olla myöskin kasassa. Lundeström sinkoilee sentteristä laitaan ja takaisin joka toisessa vaihdossa, että vaikea on varmaan päästä peliin sisälle. Steeliä halutaan näköjään väkisin ajaa sisään, kun näytöt eivät oikeuta tällä hetkellä edes paikkaan ylhäällä.

  Täyttä paskaa koko homma pl. maalivahdit.
   
 12. Largo Jäsen

  Carlyle aina välillä lukee minun mietteitäni täällä. Steel lähetetty AHL:ään ja ilmeisesti Kossila ja Sherwood tuotu ylös. Street puolestaan on waivereissa ja Blandisi mahdollisesti myöskin lähetetty AHL:ään. Cogs-Kesler-Silf harjoituksissa kasassa ja nyt ilmeisesti Eaves harjoitellut vakituisesti Henriquen ja Lundeströmin kanssa, mutta ei nyt vedetä siitä vielä johtopäätöksiä. Vaikuttaa vähän tällaiselta toivotaan ja kokeillaan ratkaisuilta nämä siirrot. Muut loukkaantuneet eivät ole jäällä.
   
 13. Largo Jäsen

  Street läpäisi waiverit, mutta ei käsittääkseni lähetetty ainakaan vielä AHL:ään. Eavesia ei ole vielä aktivoitu IR-listalta, mutta eihän Kesleriäkään taidettu aktivoida kuin pari tuntia ennen pelin alkua.
   
 14. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  JOS...Toronto ei pääse sopimukseen Nylanderin kanssa, ja ne tarvii puolustukseen vahvistusta... Hypoteettisesti ajateltuna miltä kuulostais Lindholm <-> Nylander?
   
 15. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Mun mielestä Lindholm on ollut aika selkeästi Ducksin paras puolustaja tällä kaudella. Tuli aiemmin kritisoitua hänen pelin avaamista, mutta viimeiset 5+ ottelua on ollut todella hyvä. En siis vaihtaisi. Lindholm on välillä kellottanut 30 minuuttia ottelussa ja tehoja on myös tullut ilman suurempaa ylivoima-aikaa. Ei Ducksin puolustuksesta ole varaa ottaa ketään TOP-4 osastolta pois.
   
 16. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Itse en vieläkään ole tyytyväinen Lindholmin peliin...liekkö sitten liian isot odotukset mulla.
   
 17. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Mikä on Josh Mansonin tilanne? Näyttäisi olevan day-to-day statuksella, mutta monta ottelua jo mennyt sivussa. Onko Anaheim tietäjillä infoa, pelaako esim tällä viikolla jo? Pitäisi fantasyn suhteen osata tehä oikeita ratkaisuja kokoonpanoon.
   
 18. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei ainakaan ole joukkueen mukana jällä ollut. IR-listalle ei myöskään ole laitettu, joten odotettavissa on, että palaisi piakkoin.

  Twitteristä Eric Stephens, Elliotte Teaford ja Kyle Shohara seurantaan, niin heiltä putoaa infoa aamujäistä jne.
   
 19. Largo Jäsen

  Manson laitettu IR-listalle, Getz ja Kesler ovat game-time decision. Kase, Ritchie ja Manson luistelivat vapaissa harjoituksissa tänään, mutta kenenkään ei tosiaan oleteta pelaavan Kings-ottelussa.
   
 20. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Jokohan alkaa Murray näppäillä Quennevillen puhelinnumeroa? Jotain tarttis tehdä, ettei pudotuspelipaikka karkaa jo ennen joulua, eikä koutsin vaihto varmaan ainakaan huonontaisi tilannetta. Kingsiä vastaan ei ollut kauden huonoin esitys, mutta totutun tehotonta. Yhden maalin tehnyt joukkue voittaa melko harvoin jääkiekkopeliä.
   
 21. Largo Jäsen

  Tappiosta huolimatta näen positiivisia merkkejä ilmassa. Voitettiin kolmatta ottelua putkeen laukaisutilastot ja ne taitaakin olla ainoat kolme tältä kaudelta. Emme myöskään anna laukauksia omiin alkukaudesta tuttua ~40 illassa, joten sekin on hyvä asia. Myös pelin avaaminen ja ylivoima ovat molemmat näyttäneet paremmalta, vaikka tuo ylivoima mielikuvitusta hieman kaipaisikin. Lindholm oli jälleen hyvä Losia vastaan, samoin Fowler. Columbus-ottelu jäi näkemättä, joten liekö Fowler saanut hattutempustaan itseluottamusta peliin, kun syötöt lähtivät omista hyvin ja nopeasti. Larsson on myös ollut näkemissäni peleissä hyvä. Eavesia on ajettu maltilla sisään ja peliajat alkavat pikku hiljaa nousta hänelläkin (10:17, 11:42, 15:52). Patrick pelasi myös Losia vastaan hyvin ja pari maaliakin oli lähellä. Kesler samoin vähän parempi ja Henrique. Losin eka maali oli sellainen ping-pong maalin edessä, kun Kovy roiskasi kiekon ropeli rystyltä maalin eteen ja Brown tökkäsi tikkua väliin. Toinen maali oli sitten enemmän tai vähemmän huonoa viisikkopuolustamista ja Martinez syöttää Cliffordin vapaaksi maalin eteen. Kolannessa sitten Campbell rokottaa Ducksia huolimattomasta vaihdosta ja pistää pitkällä syötöllä Toffolille, joka pistää hidastetun lätyn Kovyn nenän eteen tarjoittimelle ja peli 0-3. Kesler kaventaa ohjaamalla Petterssonin viivavedon ja Toffoli viimeistelee tyhjiin lukemiksi 1-4.

  Ei nyt vielä soiteta Quennevillelle.
   
 22. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  En tiedä johtuiko vaan voitosta (ja nimenomaan siitä että tuli Nashvillea vastaan), mutta peli näytti muutenkin jo ihan ok:lle.
  Maalinteko ei toki liian helppoa ole, mutta hyökkäyksissä on jo ajatusta.
   
 23. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Toronto haki pisteet Anaheimista. Kaksi ensimmäistä erää tuli katsottua osin kelailemalla, kun pelissä jatkuvasti katkoja eikä oikein mitään tapahtunut. Kolmoserä oli viihdyttävä. Ankoilla Getzlafin kenttä sai rakennettua ison määrän hyviä maalipaikkoja. Tosin omanpään pelaaminen näytti olevan taas vähän vaikeaa Getzille. Ilman kapteenia olis kuitenkin jäänyt Ducksien omat paikat tosi vähäisiksi. Olisiko n. 12min ennen pelin loppua selostajatkin maininneet, että Getzin kenttä rakentanut yhdeksän scoring chances ja yhteensä niitä oli silloin 11 tai 12. Hieman oli tuuriakin Torontolla nyt kun avopaikoista ei onnistunut viimeistelemään ankat. Tosin toisessa päässäkin oli avopaikkoja muutamia joten ei se nyt mikään Ducksien hallitsema peli ollut. Jokatapauksessa nyt alkaa jo hieman pelin painopiste olemaan tasaisempi kuin vertaa aiempaan. Carlyleä en silti enää haluaisi itse katsella. Uskon, että hieman nykyaikaiseen kiekkoon sopivampi valmentaja saisi irti enemmän tuosta hyökkäyksestä.

  Kase palasi askiin ja on pelannut hyvin. Vielä ei taida pisteitä olla ainuttakaan vaikka on luonut useita paikkoja itselleen ja muille. Nostettiin jo tämän aamun pelissä ykkösketjuun Åbergin tilalle. Tilastoja en ole nähnyt, mutta taitaa Pontus olla ankkojen tehokkain maalintekijä tähän mennessä.. Erityisesti Rakellin ruuti on ollut märkää. Nylander yms huhut ymmärtää kyllä tämän vuoksi aika hyvin. Edelleen kuitenkin olen sitämieltä, että senttiristössä se suurin ongelma on. Kesler ihan pimennossa.. Omissa ei kuitenkaan kolise joten käyttöä puolustavana pelaajana löytyy. Palkkansa puolesta saisi olla kuitenkin se kakkossentteri, mutta ehkä nuo isot lonkkavaivat tehneet tehtävänsä sitten eikä KesBossista enää ole ihan samaksi pelaajaksi mitä oli joskus. Silfverbergiä voisi kokeilla ehkä vähän hyökkäävämmässä ketjussa kuin mihin Kesler kykenee, mutta ongelmana on se juuri, ettei siihen kykene muutkaan. Paitsi Getzlaf. Henrique on ollut aivan farssi omissa silmissä. Poppareille koko ukko muutamaksi peliksi. Kossilan nelosketju sai muutaman tilanteen toiseen päähän ja mielelläni näkisin Kossilan vähän aikaa isommillakin minuuteilla tässä nykytilanteessa.

  Fowler sai kiekkoa naamaan ja tais leikkauskin nyt olla. Eavesillä jotain ongelmia selän kanssa, mutta hän palaa pian ilmeisesti takaisin. Mikä Comtoisin tilanne on? Gullseissa pelannut ainakin nyt ja oli tehnyt maalinkin viimeyönä. Mukavaa joulunodotusta palstan Ankkafaneille. Kaikilla meillä varmaan melkonen kasa toiveita tälle vuodelle :D
   
 24. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Comtois ei ole AHL-eligible, mutta on siellä long term conditioning stintillä, mikä käsittääkseni saa kestää kolme ottelua. Nyt alla kaksi ja seuraavan jälkeen pitää tulla päätös siitä, nostetaanko ylös vai lähetetäänkö junioreihin. Koska tuo ensimmäinen vuosi ELC:stä on jo palanut, uskoisin miehen nousevan Ducksin mukaan. Toki sitten seuraavana on se RFA-vuoden rajapyykki, mutta en usko sen olevan suuressa arvossa päätöstä tehdessä.
   
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tämä on kyllä ikävä kuulla. Henrique taisi kuitenkin pelata viime kaudella treidin jälkeen hyvin ja tienasi sen avulla muhkeahkon jatkosopparinkin. Toisaalta meininki Devils-uran loppuaikoina oli aika lailla tuollaista kuin kuvasit, eli hän oli aika usein näkymätön eikä saanut mitään aikaan. Tai no, oli siellä välillä niitä tehojaksoja, joiden aikana hän teki nipun pisteitä, mutta sitten hän taas katosi kuvasta useamman matsin ajaksi.

  Harmi homma kyllä. Henrique on kuitenkin sympaattisen oloinen ukko ja parhaimmillaan oikein asiallinen pelaaja. Ikävää vain että se paras peli tulee esiin turhan harvoin.