Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. Largo Jäsen

  Avataanpa nyt Ducksillekin ensi kauden ketju ja toivotaan siihen edes jotain keskustelun tynkää. Kausi päättyi pettymykseen, vaikka kausi alkoi vaikeasti loukkaantumisten merkeissä. Runkosarjan lopussa peli alkoi näyttämään jo hyvältä, kun viimeiset 12 ottelusta otettiin 10 voittoa. Se ilo loppui lyhyeen, kun Sharks passitti ankat kesälomalle tylysti sweepillä.

  Sopimustilanne seuraavanlainen.

  Hyökkääjät:

  Corey Perry $8,625,000
  Ryan Getzlaf $8,250,000
  Ryan Kesler $6,875,000
  Adam Henrique $4,000,000
  Rickard Rakell $3,789,444
  Jakob Silfverberg $3,750,000
  Andrew Cogliano $3,250,000
  Patrick Eaves $3,150,000

  Sanotaan nyt tässä kohtaa, että Eaves kävi maaliskuussa olkapääleikkauksessa ja hänen odotetaan palaavan tämän ja sairauden jäljiltä täyteen pelikuntoon. Arvio liikkuu lokakuun paikkeilla. Kesler oli tiputtanut painoa 10 kiloa pitääkseen vauhdin paremmin yllä tmv. Nyt toivoo saavansa ehjän treenikesän alle ja palaavansa täydessä kunnossa kauden alussa. Rakell oli joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja nakutti jo toisen kauden putkeen yli 30 maalia. Getzlaf oli hyvä, mutta loukkaantumiset lyhensi miehen kautta reilusti. Tietysti parempaa voisi kapteenilta odottaa ja varsinkin pleijareissa ei pystynyt nostamaan itseään edelliskevään moodiin. Silfverberg on mitä on. Hänellä on nyt sellainen nyt jos koskaan kausi edessä, kun pelaa viimeistä sopimuskauttaan. Mies on todella riippuvainen ketjukavereista ja alkukaudella ei kyennyt auttamaan joukkuettaan, kun vierellä ruokkii Wagnerin tai Grantin kaltaisia pelimiehiä. Loppukaudesta sitten puolikuntoinen Kesler vierellä, eikä se varsinaisesti nostanut miehen tehoja kauheasti. Teki kuitenkin 40 pinnaa, mikä onkin enemmän tai vähemmän ollut viime vuosina se maksimi. Edelliskaudella pääsi Keslerin loistokauden vuoksi lähemmäs viittäkymmentä, mutta en koe hänellä olevan rahkeita 60 pisteen laituriksi. Toisaalta, ei hän ole sellaisella sopparilla toistaiseksi pelannutkaan. Cogliano teki kolmen vuoden jatkon lähes samalla summalla kuin aiemmin ja itse koen sen hyvänä. Ei hänestä mitään pistelinkoa saa, mutta alivoimat ja karvaaminen ovat huippuluokkaa. Henrique ja Murray ovat kuulemma jo hieman keskustelleet jatkosta ja jatko tulee kun on sen aika. Hyvä lisä meille ja itselle nyt ei tunnetusti Vatasta jäänyt ikävä.

  Antoine Vermette UFA
  Chris Kelly UFA
  Jason Chimera UFA
  Derek Grant UFA
  J.T Brown UFA
  Jared Boll UFA
  Ondrej Kase RFA
  Nick Ritchie RFA
  Kalle Kossila RFA
  Kevin Roy RFA

  Olihan siellä nimiä sopimuksen alla jne. mutta tartun nyt näihin edes vähän oleellisiin. Vermette, Kelly, Chimera ja Boll nyt kaiken järjen mukaan eivät saa jatkoa ja päästetään muualle. Kenelläkään ei enää pelillisesti ole kauheasti annettavaa, vaikka Vermetten voisin jollain minimillä pitääkin. Aloitukset mies kauhoo, mutta muuten pelillinen anti on olematon. Chimeran ja Kellyn hankintoja en edes ymmärtänyt alkuunkaan ja Bollin kohdalla sama, ainoastaan kaksi vuotta aiemmin. J.T Brownille sekä Grantille voisi UFA-miehistä jatkon tehdä, kunhan ovat ihan järkevällä hinnalla. Kaselle tulee palkankorotus, mutta toivotaan sen olevan inhimillinen. Parin vuoden silta toiveissa, hinta jossain 1,2-1,5 miljoonaa, mutta saattaa hypätä yli tuon summan. Ritchie ei näytöillään kaksista sopimusta ansaitse ja saanee varmaan 1-2 vuoden sopimuksen johonkin 800k-1 miljoonan tienoille. Kossila ja Roy saanee jatkot ja jatkossakin pelit ovat siinä AHL:n ja NHL:n välimaastossa.

  Puolustajat:

  Cam Fowler $6,500,000
  Hampus Lindholm $5,205,556
  Josh Manson $4,100,000
  Korbinian Holzer $900,000
  Jacob Larsson $894,166
  Marcus Pettersson $794,167

  Kevin Bieksa UFA
  Andy Welinski RFA
  Brandon Montour RFA

  Tilanne siellä on varsin hyvä. Montourille jatkoa vaan odotellaan. Jossain spekuloitiin sen olevan suunnilleen samoissa kun Vatasen vastaava (2.v $1,26), mutta saattaa olla hieman reilummin. Ei hänellä ole vielä näyttönä kuin viime kausi, mutta itse olisin valmis maksamaan potentiaalista ja lyömään samanlainen kuin Fowlerille aikanaan. Se oli 5.v ja $4,000,000 tuolloin ja jotain samanlaista uskaltaisin Montourin eteen laittaa. Welinskille varmaan jatko tehdään. Bieksan sopimus on viimein loppu ja jatkoa ei toivon mukaan enää tule. Okei, voisin kai hänet miljoonalla kiinnittää, mutta Bieksa oli tyytymätön peliaikaan ja hakenee jostain isompaa roolia ja varmaan dollareita. Larsson ja Pettersson pelasivat jo viime kaudella osittaain ylhäällä ja näistä Pettersson vaikuttaa valmiimmalta NHL:n valoihin. Syksy kuitenkin näyttää taas missä mennään, mutta mitään suurempaa tarvetta vahvistuksille ei ole. Kokemusta voisi kolmospariin heinäkuussa kalastaa.

  Maalivahdit:

  John Gibson $2.500,000
  Ryan Miller $2,000,000

  Yksi parhaista tandemeista hinnan ja laadun puolesta (jos eivät telakalla). Molempien sopimus loppuu ja Gibsonin jatkosopimus tulee olemaan melko kallis. Ei siinä, on hän sen myös ansainnut, mutta ensi kaudella olisi aika ottaa vielä askel eteempäin, mikä ei 24-vuotiaalta maalivahdilta ole mikään mahdoton teko. Miller oli leikkauksessa, yllättäen ranteen vuoksi ja ainakin itselle tuo ranne nostaa kysymysmerkkejä ensi kaudesta. Berra ilmoitti jo lähtevänsä Sveitsiin ja kun tiedetään myös Gibsonin loukkaantumisherkkyys, niin maalivahdit ovat pieni kysymysmerkki, jolle ei varsinaisesti voi tehdä mitään. Poimitaan Niemi sitten kun molemmat on telakalla. (hymiö)

  __________________________________________________________________________________________________________________

  Eli jotain tällaista on nyt alla:

  Rakell - Getzlaf - Eaves?
  Cogliano - Kesler - Silfverberg
  X - Henrique - X
  X - X - X

  Fowler - Montour
  Lindholm - Manson
  X - Pettersson
  Larsson
  Holzer

  Gibson
  Miller

  Mitään järkyttävää ostoslistaa ei tarvitse tehdä ja prospektipuolella varmaan realistisesti voidaan kuvitella Steelin ja Comtois'n taistelevan tosissaan paikasta ylhäällä. Kase sitten tuohon kolmoseen ja nelosta sitten vapailta täyttämään, vaikka omasta takaa löytyy Kossilan ja Royn muodossa jo varteenotettavia pelaajia. Myös J.T Brown sopimuksen saadessa olisi hyvä vauhtikone neloseen. Comtois on mielenkiintoinen seurattava. Tällä kaudella QMJHL:ssä pistepörssin vitonen ja maalipörssin kolmonen. Nopeutta kuulemma löytyy ja sitä Murray ainakin sanojen puolesta hakee joukkueensa lisää. Tietenkin viime vuosien sainaukset eivät tätä väitettä tue, mutta ehkä mies on oivaltanut viimeinkin jättää bollit, bieksat yms. sainaamatta.

  Sana vapaa, en nyt jaksa enempää jauhaa.
   
 2. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Hyvä aloitus ja iso kiitos siitä! Itsestä olisi tärkeimmät sainaukset Kase ja Grant, Ritchie on mielestäni raaputettu arpa ja kaverista ei ole kuin vihellyksen jälkeen tökkimään.
  Tuo puolustus vaikuttaa itsestä hieman raakileelta....muutama (potenttiaalinen) huippu ja sitten täytejätkiä, tai oikeastaan kokemattomia. Maalivahdit olis kyllä hyvä saada pidettyä noin, mutta aika näyttää.
  Perryn sopimus näyttää tällä hetkellä todella myllynkiveltä kaulassa. Mielestäni siitä ei ole enää oikein mihinkään...toivottavasti saa näkymän kesän aikana ja itsensä ja ennenkaikkea asenteensa kuntoon!!
   
 3. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Joo pitkät kolme kautta tulee Perryn kanssa jos jotain ei tapahdu...
  Jostain olin lukeneeni että Keslerin ensi kausi olisi vaarassa lonkan kuntoutuksen takia. En kylläkään muista yhtään lähdettä, voihan tuo täysi huhukin olla.
   
 4. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  "Elliotte Friedman mentioned that Kesler will not be having surgery, which he already had. He is doing aggressive rehab and treatment to work on his hip area. There has been no official word from the Ducks, but there is a chance he might have to take off the entire next season. According to Friedman, Kesler still wants to play, but a decision may not be made until training camp."

  On vaikea nähdä että jos ei pelaa ensikaudella miten pääsisi enää NHL vauhtiin seuraavallakaan.
  Bob Murray maalasi itsensä kyllä kätevästi nurkkaan näillä megasopimuksilla. Perry on nykykunnossa hädintuskin 3. kentän kaveri ja 8.5 miljoonaa tulee tiliä vielä 3 kautta.
   
 5. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kase ja Montour luonnollisesti ne tärkeimmät äijät saada sopimuksen alle. Grant kelpaa kyllä, mutta itse kaipaisin neloseen enemmän vauhtia ja Grant ei ole mikään raketti jalalla. Ritchie voidaan vielä katsoa ensi kauden verran, tai sitten HFboards-fanien ehdottama treidi Flyersin kanssa, jossa Simmonds tulisi meille ja Ritchie + 1st siihen suuntaan. Ihan hatustahan tuo on heitetty, eikä perustu kuin fanien mutuiluun, joten katsotaan rauhassa.

  Onhan tuo tavallaan kokematon puolustus, mutta esim. Fowler on pelannut jo reilu 500 matsia ja Lindholmilla menee 400 rikki ensi kaudella. Pleijareitakin nuo kaksi ovat takoneet yli 100 matsia, joten kyllä heillä pitäisi ollla jo ihan kokemusta. Muutoin onkin vähän kokematonta, kun Montour aloittaa vasta toisen täyden kauden ja Mansonilla alkaa neljäs. Siksi sitä kokemusta voisi tuoda tuohon rotaatioon ja kolmospariin, mutta mahdetaanko Fowleria peluuttaa Montourin kanssa vai ottaako Montour Vatasen jalanjäljillä kolmosen haltuun? Fowler - Montour pelasivat loistavasti keskenään päästessä pelaamaan, mutta jostain syystä Carlyle haluaa peluuttaa kolmea paria suunnilleen 17-22 min haarukkaan, eikä näin ollen halua kolmosparin olevan pelottava laittaa jäälle. Toki Montourin ollessa jäällä voisi kuvitella valmentajan jännittävän aina hieman. Itse laittaisin näin:

  Fowler - Manson
  Lindholm - Montour

  Molemmat parit ovat yhdessä toimineet, vaikka otanta on toki pieni. Toimiihan ne myös toisinpäin, mutta Montourilla olisi rahkeita tukea hyökkäyksiä enemmän, kun Lindholm on vieressä. Ei Fowler huono ole puolustamaan, mutta hän saisi Mansonin vierellä itselle puolustavan parin, jolloin hänelle olisi helpompi tukea hyökkäyksiä, kuin taas Montourin kanssa.
   
 6. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Viime kaudesta sanottakoon että olkoonkin Getz halutessaan minkämoinen maailman seppä tahansa playoffien häpeällinen urpoilu kapteenina oli itselle viimeinen niitti tämän sankarin ymmärtämiselle. Velttoilu puollustamisessa jne. Surkeaa pelaamista kykyihibn nähden, paljon puhetta. piste
  Ei olisi päivääkään oman joukkueen kapteeni, ei ehkä pelaajakaan, en usko että Ducks voittaa ikinä mitään hänen johtamanaan, PR kasvona varmaan kiva mutta siinä se.

  Nyt olisi sitten se vuosi edessä kun allekirjoittanut haluaisi nähdä Hampuksen ottavan vielä jonkun edistysaskeleen urallaan.
  Samoin Brandon Montour voisi kesän aikana selvittää missä se vastustajan maali sijaitsee. Pleksit on jo kartoitettu.

  BM pois antama Theodore olisi juuri se palanen mitä Ducks kaipaisi, samoin nyky Vatanen kelpaisi jne. Ettei nyt vaan käynnyt näppärälle vähän vanhanaikaisesti tässä rakentelussa ? .
  Wild Billystä ei edes viitsi sanoa kauheasti mitään, kaveri annettiin pois että saatiin joku hasbeen istumaan playoff penkille 15 peliä #VoiJeesus

  UFA/RFA kaverista ainoiastaan Kasella on käyttöä, Nick jäähyilköön jossain muualla. + tietenkin Montour, jolle joku lyhyt soppari että nähdään tuleeko kaverista oikeasti pelaaja vai jääkö nykyiseksi, "paljon tapahtuu mutta vähän tulosta" tyyppiseksi suhistelijaksi.

  Toivon että BM tekee jonkun ihmeen ja Perry vaihtaa maisemaa mutta epäilen, valtava rasite joukkueen caphittiin.
   
 7. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Fowler on kiva, luistelee kuin höyhen mutta minne ? peliäly ja tilanteiden luominen on korkeintaan keskitasoa. Monen joukkueen 1. pakki vetää Camin lämäriä kovempia ranteita :)
  Tähän vielä extrapehmeys oman maalin edessä niin saadaan summaksi, mitä ?. Ihan ok kaveri mutta miksikään kulmakiveksi miehestä ei taida oikein olla.
   
 8. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tuo kuvaa kyllä osuvasti Fowleria. Ihan kiva, mutta ei häikäise kuin taitoluistelussa. Liike onkin se millä mies pärjää tämän päivän NHL:ssä. Ilman sitä jää vahvuudet... niin, siihen. Ducksissa onkin enemmän tai vähemmän kakkospakkeja, mutta juurikin Lindholmin pitäisi ottaa vielä selkeämmin ykköspuolustajan viitta, mikä tarkoittaa myös tehoja enemmän. Toisaalta vaikea tehoilla, kun ylivoimalla aika jää minimiin Fowlerin ja Montourin miehittäessä viivan. Silti, ei tuo TOP-4 ole todellakaan huono, eikä iällä pilattu. Ongelma on ehkä siinä, että tuo hyökkääjistö ei enää nuorene ja pakkien päästessä parhaaseen ikään, alkaa nämä herrat vetämään viimeisiä. Montourilta odotan vielä enemmän ensi kaudella ja icemanin artikkelissa vaikutti pyrkivän juuri siihen. Manson oli puolestaan kaikin puolin positiivinen yllätys viime kaudella ja uskon ottavan ensi kaudella vielä suurempaa roolia. Luistelee isoksi mieheksi sulavasti ja iski viime kaudella 37 pinnaa ilman ylivoima-aikaa. Ja omassa päässä tietenkin kovuutta löytyy. Kaiken kaikkiaan aika lailla tämän päivän puolustajia nuo ovat.

  Tuo Theodore tapaus harmitti silloin ja harmittaa nyt. Silti, suojaamatta olisi jäänyt joko Vatanen, Manson tai jopa molemmat. Itse olisin koittanut ennemmin Vatasta siihen suuntaan, mutta voihan se olla, että ei se kuitenkaan riittänyt tuohon. Theodoresta maksettiin 2 lisäsuojausta sekä Stonerin dumppi. Ihan fiksu liike tuo silti oli, vaikka jälkikäteen voikin jossitella ja harmitella. Voi olla että Theodore olisi silti joutunut lähtemään, kun sitä sentteriä oli melkein pakko hakea alkukaudella.
   
 9. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Itse en oikein usko siihen, että Lindholmista on NHL tasolla ikinä pisteitä tekeväksi puolustajaksi. Hyökkäyspäänvaistot ei vain ole mielestäni siihen riittävät. Itselläni tämä tulee esille siinä, että yhtä tai kahta upeaa hyökkäyspään oivallusta, seuraa usein toistakymmentä huonoa hyökkäyspään ratkaisua. Eniten jäänyt mieleen viivassa kiekon leipomiset, mitkä ovat päättyneet lopulta siihen, että kiekko on vedetty väkisin kohti ensimmäistä vastustajaan, vaikka parempiakin ratkaisuja olisi ollut. Etenkin jos olisi toiminut huomattavasti nopeammin. Tosin onhan herralla aikaa vielä tuossakin kehittyä. Ja vaikkei kehitykkään, niin on Lindholm jo nyt yksi liigan parhaista shutdown puolustajista, mitä ei pidä aliarvoida.

  Puolustuksesta tulikin mieleen, Marty Wilford nimeäminen Ducksin apuvalmentajaksi. Kyseinen herra on farmin puolella ollut vastaavassa tehtävässä viimeiset 7 kautta. Ja jonkin verran on ollut puhetta siitä, että Wilford on nimenomaan se kaveri, jonka ansiota on Ducksin viime vuosinen hyvä puolustajien kehittyminen farmissa.
  The shown puolella pelaajien kehittäminen ei tietenkään ole yhtä helppoa, mutta jospa Wilford saisi tuotua jotain lääkkeitä farmin puolelta emäjoukkueeseenkin. Ja jos näin käy, niin ehkäpä tuo porukka saa kuin saakin sitä potenttiaaliaan mitattua ulos. Sillä tällä hetkellä on enemmänkin semmoinen fiilis, että puhetta potenttiaalista on kyllä paljon, mutta hirveän paljon siitä ei vielä ole saatu ulosmitattua.
   
 10. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ihan en tuosta kuvauksesta löytänyt sitä Montouria jota näin varsinkin ensimmäisten 50-60 matsin ajan. Lopussa toki hyytyi, mutta aika monelle tulokkaalle niin tuppaa käymään. Mutta jos faktat ovat:

  - 9+23=32 pinnaa tulokaskaudella (tai no toisella, kun ekalla tuli 27 peliä)
  - joukkueen pakkien maalipörssin ykkönen
  - joukkueen pakkien pistepörssin kakkonen
  - plussissa joukkueen pakkien kakkonen
  - Koko NHL:ssä Montour mahtui noilla pisteillä pakkien TOP50:een.

  Tuossa mielessä vähän ihmettelen tuota "paljon tapahtuu mutta vähän tulosta" kommenttia. Väittäisin, että aika mukavasti tuli tällä kaudella tulosta. Tuosta jos nostaa pinnojaan edes 10 ensi kaudella niin Montour on pistepörssissä TOP25:ssä. Maaleissahan hän oli jo nyt jaetulla 31. sijalla mm Erik Karlssonin tai Kris Letangin kanssa.
   
 11. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Olihan miehellä sellainen 49 ottelun maaliton putki tällä kaudelle ja silloin paukkui vain pleksit. Mielestäni pelasi loistavan tulokaskauden, mutta laukausta pitää treenata kesällä. Miehellä on painava laukaus, mutta se ei paljon auta, mikäli ne menee vain satunnaisesti maalia kohden. Potentiaalia on helposti tehdä +15 maalia ja lähemmäs 60 tehopistettä, mutta ankoissa se on vaikeaa, kun Fowler kätisyyden ja kokemuksen vuoksi pidetään mieluummin viivamiehenä ylivoimassa. Montour oli parempi, mutta itse pitäisin siellä molemmat, enkä väkisin peluuttaisi neljää hyökkääjää.

  Rakell - Getzlaf - Eaves/Kesler/Kase
  Fowler - Montour

  Silfverberg - Henrique - Perry
  Lindholm - Manson/Kase/Eaves/Kesler

  Vähän arpaa vielä, kun Eavesin sekä Keslerin pelikunto on epäselvä.
   
 12. Largo Jäsen

  Kirjoitetaan jotain herrasta nimeltä Maxime Comtois, koska pidän häntä prospektihyökkääjistä lähimpänä NHL-paikkaa. Sam Steel on toki kova, mutta koko ja voima saattaa viedä vuoden verran AHL:ssä. Comtois pystyy pelaamaan myös alempia kenttiä, Steel on aika lailla top-6 miehiä.

  Comtois oli ennen kautta 16-17 sijoitettuna joissain raporteissa muistaakseni jopa TOP-10 sakkiin. Ratkaisevalla kaudella kuitenkaan tehot eivät kauteen 15-16 verrattuna nousseet lainkaan, vaan laskivat hieman. Myös U-18 kisat eivät olleet mikään menestys, kun 5 peliä tuotti 2 maalia. Häntä kehutaan raporttien mukaan lähes jokaisella pelin osa-alueella, eikä juurikaan heikkouksia mainita. Draftisijoitus kuitenkin tippui kauden mittaan pikkuhiljaa ja hän valahti toisella kierroksella Anaheimin poimittavaksi. Luistelua pidetään hänen kovimpana vahvuutena, mutta myös maalinteko mieheltä onnistuu sekä raporttien mukaan on hyvä rakentamaan peliä. Siitä osoituksena tämän kauden tehopisteet 44+41, 54 pelissä. U-20 kisoissa 7 otteluun 3+3 ja kultamitali. Suhteellisen isokokoinen (188cm, 93kg), pelaa 200 feet peliä ja on luonteeltaan voimahyökkääjä. Mielenkiinnolla odotan syksyn treenipelejä Maximelta.

  Sam Steel voitti muuten Memorial Cupin pistepörssin tekaisemalla Regina Patsille 2+11 viidessä ottelussa. Finaaleissa kuitenkin toisen Ducks-prospektin, Antoine Morandin Acadie Brathurst vei voiton. Morand allekirjoitti pari päivää sitten tulokassopimuksen ja Memorial Cupissa pelasi 4 ottelua tehoin 0+2. Reginalla oli myös mukana Josh Mahura, joka tekaisi tehot 2+5. Mahura, Steel ja Max Jones ovat Comtois’n ohella ehkä kovimmat Ducks-prospektit, mikäli Pettersson ja Larsson lasketaan jo tuonne isoihin valoihin mukaan.
   
 13. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Viestini saattoi sisältää hiukan karrikointia, pojot on kieltämättä makeat, voimme vaan miettiä mitä ne olisivat jos edes puolet laukauksista menisi maalia kohti ?
  kyllä järkyttävä osa laukauksista oli silmät kiinni ja täysiä lasiin tai metrin ohi.

  Samoin jos kaveri saisi aavistuksen malttia tekemisiin niin tulosta tulisi vielä enemmän.
  Jalka ja kädet käy usein nopeammin kuin äly.

  Mahdollisuuksien pelaaja. Puollustuspäässä kuitenkin se isoin duuni.
   
 14. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Amen. Hampus on erittäinhyvä pelaaja_mutta_ hyökkäyspäähän kaivataan todella iso muutos jos hänestä kaavaillaan Burns/Doughty/Stuter tyyppistä kulmakivi jätkää Duckseille.
  Se ajatus loppuu vähän kuin kananlento hyökkäyssinisellä. Ne kerrat kun tekee jonkun avaavan muuvin jalkatyöllä on yhden käden sormin laskettavissa.
   
 15. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Hampusin hyökkäysvaistot eivät ole Montourin tai Fowlerin tasolla. Puolustuspäässä valovuoden edellä molempia, mutta hän on sellainen köyhän miehen Ryan Suter kuitenkin. Edelleen, joillain on selkeä ykköspakki, joiden takana on ties mitä, esim. Burns, Doughty ja nykyään Keith jne. mutta, Ducksilla on 4 kakkospuolustajaa, mikä ainakin omasta mielestä kompensoi riittävästi. Voidaan tietenkin palata vuoteen 2007, kun Pronger sekä Niedermayer olivat riveissä, mutta en koe tuon pakiston olevan ongelma jahdissa sitä itseään. Ei Ducksilla ole ykköspuolustajaa, eikä tule todenäköisesti pitkään aikaan olemaan. On vain tasainen 17-22 min illassa, tasaisesti suorittavia puolustajia. Toisia täydentäviä pareja, ainakin paperilla.

  Tällä hetkellä sanoisin Josh Mansonin olevan Ducksin ykköpuolustaja, mikä on vain hyvä asia.
   
 16. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Eiköhän Lindholmista voi tulla ihan hyvin tuollainen Vlasicin kaltainen puolustaja, ellei jo miltei olekin.
   
 17. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Siinä varmaan se lähin vertauskuva onkin. Ja ei ole todellakaan huono, mikäli on Vlasicin kaltainen puolustaja.
   
 18. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Itse mietin myös näin, Ducks rosteri sisältää kelvollisen nipun 2. puollustajia.

  MUTTA_ kun NHL pelaan nykään TV ehdoilla jatkuvasti tauottaen siten että se sallii 1. korin jätkien suuremman kuormittamisen niin tästä mielestäni seuraa että ne joukkueet joilla on laittaa jäälle 25-30 min se 1. korin kaveri (puollustaja) saa merkittävää kilpailuetua Duckseja vastaan.

  Ilmiö näkyy selvemmin esim. Edmontonin joukkueessa, olkoon joukkue miten kova hyökkäysarsenaalistaan se ei paljoa kanna jos häviää vertailun puollustajissa 100-0 vastustajalle.

  NHL on kuitenkin pelinä enemmän 1 vs 1 pelaamista jossa jo yhden kamppailun voitto tuottaa enempi kuin eurokiekossa, missä ketjun yhteispelillä paikataan yksilöiden puutteita huomattavasti enemmän.
   
 19. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal,BvB, Ducks
  Drafti lähestyy ja Ducksin eka pikki ekalla kiekalla on nro. 23. Puolustaja vai hyökkääjä?

  Oma toive olisi Lundeström, Veleno tai McLeod, jotka jopa voisi olla vahingossa Ducksien saatavilla. Venäläistä prospectia ei ole vissiin ihan äsken varattu? Ja uskon,että ei varata nytkään ainakaan ensimmäisellä kiekalla ja tuskin muutenkaan. Ducksit osaa kyllä varata suht alhaalta, tosin välillä hirvittää että mitä sieltä tulee...esim. Rakkel oli hieno haku. Ja Lindholm oli ihan karmee valinta sillä ekalla kiekalla.

  Laittakaas ihmeessä omia toiveita draftin suhteen, kenet pitäis varata omasta mielestä ekalla kiekalla?
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2018 klo 03.14
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Samat nimet pyörineet omissa toiveissa. Myös Groulx sekä Berggren voisi mennä, mutta sentteri varmaan ensisijaisesti hakusessa on. Hyökkääjä se todenäköisesti kuitenkin on.
   
 21. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Kiitos hyvästä avauksesta Largo! Muutenkin on tullut paljon mielenkiintoista juttua jo tänne. Pakistosta paljon ollut juttua ja aikalailla samaa mieltä olen kuin mitä täällä kirjoitellaan. Pakistoa voi pitää vielä vähän kokemattomana ehkä, mutta meillä oli viime kaudella neljä miestä jotka ylitti runkosarjassa 30 pistettä. Samaan tais pystyä ainoastaan Nashvillen top 4. Toki se selvä ykköspakki uupuu, mutta näitä kakkospakkeja onkin sitten niin paljon, että minun mielestäni ainakin pakiston suhteen ollaan parhaassa tilanteessa jos vertaillaan mikä on tilanne hyökkäyksen ja maalivahtien kanssa.

  Mokketilanne on hyvä JOS he vain pysyisivät terveenä. Gibson ei ole saanut vieläkään ansaitsemaansa kunnioitusta mikä varmasti johtuu siitä, ettei paikat kestä. Jos hän on täydessä kunnossa oikeaan aikaan niin mv pelin osalta ollaan myös hyvässä tilanteessa. Aikaisempien vuosien perusteella kuitenkin vaikea uskoa, että ehjää kautta nähtäisiin ykkösmolarilta. Miller onneksi on paikkaamassa tarvittaessa. Viimekaudella pelasi välillä todella hyvää peliä ja näytti, että edelleen pystyy olemaan huippumolari. Selkeä kakkosvahti kuitenkin. Toivon, että vastuuta jaetaan silti suht tasaisesti jos peli vaan kulkee molemmilla mokeilla ensikaudella.

  Hyökkäyksestä ei varmasti kukaan osaa sanoa tällähetkellä mitään. Suuria kysymysmerkkejä. Mikä tulee olemaan pitkään pelaamattoman Eavesin pelikunto? Jos kykenee löytämään tasonsa niin ykkösen toiselle laidalle hyvä vaihtoehto. Rakell tietenkin toisella laidalla. Viimekausi Rakellilla hyvä, mutta melko pimennossa oli ilman kunnon pelintekijää. Kun täällä paljon kritiikkiä aina saava Getzlaf palasi niin Rakell lähti hirmulentoon. En edelleenkään itse lähde tuohon Getzlafia haukkuvien joukkoon. Vaikea ymmärtää itsellä mikä siinä äijässä niin paljon joitakin häiritsee. Ehkä odotusarvo on suurempi osalla. Mun mielestä pelasi viimekaudella jopa lähes parasta peliään. Ottaen huomioon vielä, että kausi loukkien takia rikkonainen niin siihen NHL.n 15. Paras pisteitä per peli sijoitus (Crosbyn kanssa tasoissa). Playoffit meni sitten täysin penkin alle, mutta syyllisiä mielestäni paljon muitakin kuin pelinrakentajakapteeni. Ykköskentän esitys kuitenkin surkeaa siellä. Getzlafilla aiemmat esiintymiset pudotuspeleissä kuitenkin sitä luokkaa, että en jaksa uskoa huonoon asenteeseen enää. Ne ajat on kaukana takana.

  Kakkosketjuhan voi olla ensikaudella mitä vain sitten. Jos Kesler on pelikunnossa, mikä nyt suuresti epäilyttää niin hänen ympärille se luodaan. Nyt vaan vaikuttaa sille, että hänen ensikausi on kokonaan vaarassa ja sen myötä epäilen että jos olisikin pelikuntoinen niin taso on tämän kauden loppupuolen luokkaa enemmän kuin parin kauden takaista. Pelkkää arvelua vaan siis tämäkin. Mielestäni Cogliano ja Silfver on aina olleet enemmän kolmosketjun miehiä kuin kakkosen ja nyt jos Keslerinkin taso on tippunut niin tuossa on ensikaudelle sitten selkeä kolmosketju. Henriquen kanssa jatkoa ja hänen ympärille kasaamaan kakkosketjua sitten. Sinne pitää saada kilpailua pelipaikoista kaikkien kesken. Perry ja Kase varmaan alkuun siellä ovat, mutta tyrkylle nuoria Roy, Steel, Ritchie jne.

  Parhaassa tapauksessa jos kaikki on hyvässä pelikunnossa niin mennään vanhaan tuttuun tyyliin ja rakennetaan top6 siihen Getz ja Kesler ympärille. Pahimmassa tapauksessa sitten jos loukissa tärkeitä pelaajia niin nuorien sisäänajoa. Jos Keslerin ensi kausi menee loukissa niin vapailta markkinoilta voisi jotain kokenutta kahden suunnan taitajaa ottaa mukaan joka näyttäisi myös hyvää esimerkkiä nyt ensikaudella sisäänajettaville nuorille köh*filppula*köh :)

  Pitkä kirjoitus tuli. Ensikaudella mennään sitten ilmeisesti samalla valmentajalla. Itse toivoin, että pelitapaakin lähdettäisi tulevalla kaudella muuttamaan nykysuuntaan. Carlylen valmennuksessa vaikeilla hetkillä joukkueen suoriutuminen oli tosi hyvä ja ehkä siksi Murray uskoo mieheen edelleen. Murray on tehnyt paljon hyvää joukkueelle ja mielestäni paljon on oikeita valintoja. Tärkeitä soppareita pitää nyt solmia ja toivottavasti kaikki menee putkeen. Siirtotakarajan hankinnat eivät paljon säväyttäneet nyt tällä kaudella ja sieltä on jokavuosi tullut paljon heikompia pelaajia kun moni on toivonut. Kaippa nuo sisäiset palkkakatot vaikuttaa asiaan myös.

  Hyvää kesää palstan ankkafaneille! -Penner
   
 22. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
 23. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Toiv ei tuu ainakaan Perry + rippeet Tavaresista kauppaa, vaikka JT kai lähdössä olisikin huhujen mukaan.
   
 24. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Carlyle ulos ja Trotz sisään? Kai sitä saa unelmoida?
   
 25. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal,BvB, Ducks
  Drafti alkaa todellakin Ihan kohta puoliin ja Ankoilla kaikille kieroksille paitsi viimeiselle on varausvuoro, kolmannella kaksi vuoroa. Omat toiveeni jo laitoinkin ykkös kiepin suhteen jo aiemmin, sentteriä toivoisi varattavan ekalla kiekalla. Laiturikin passaa, koska keskikaista tässä draftissa on heikompi kuin aiemmin. Puolustajaan ei pitäisi hukata ekan kierroksen vuoroa nyt kun kuitenkin on ihan hyvä pohja kasvasmassa sillä osastolla.

  Omasta mielestäni Lundeström olisi ryöstö jos tippuisi Ankoille asti, Veleno tuskin niin alas tippuu. McLeod, Thomas ja Dellandrea voisivat olla myös vapaina, enkä laittaisi pahakseni jos valinta osuisi johonkin heistä. Venäläisen pelaajan valintaan en edellekään usko.