Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Ainoa positiivinen asia joukkueessa on Sprong. On ollut hyvällä ilmeellä ja saanut tehojakin aikaiseksi.
  Ainoa onni tilanteessa on, että Divisioonassa muutkin ovat pelanneet huonosti. Toki jos Playoffeihin halutaan ja siellä vielä edes jollain tasolla menestyä, on Carlylestä päästävä eroon ASAP.
   
 2. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Valmentajan vaihdos voisi herättää joukkuetta sen verran että edes yritettäis tosissaan. Tällä hetkellä tuntuu että hyökkäyksestä ei tule mitään, eikä puolustaminenkaan oikein kiinnosta. Gibson tekee minkä pystyy, mutta se ei yksistään riitä. Joukkueen yleisilme on flegmaattinen.
   
 3. Naigell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Jokerit
  Lainaus:
  Joo juuri näin se on. Jos ei tartu koppi Gibsonilla, niin ei sitä joukkue ole tekemisellään pystynyt korvaamaan. Ei oo kapteenikaan, ainakaan minun silmään, hirveän kovalla kiimalla ja työllä näyttänyt miten näitä hommia hoidetaan.

  Kaikki ukot vaan leikkauspöydälle, lasarettiin tai ihan minne vaan. Kakkoa Duckseihin odotellessa.
   
 4. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Rupesin haaveilemaan että Zuccarello tai Simmonds hankittaisiin loppukevääksi "lainaan". Ensin mainittu varsinkin kelpaisi mainiosti vahvistamaan repaleista hyökkäystä ja paikkaamaan Kasen jättämää aukkoa kärkiketjuissa.En kyllä tiedä ollaanko pudotuspelipaikan suhteen toimistolla jo niin skeptisiä että isoimmat treidit on nähty jo näillä mennään.
   
 5. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Korbinian Holzer on nostettu ylös farmista, mies on pelannut tällä kaudella vain 7 ottelua toivuttuaan alkukauden ranneleikkauksesta.
   
 6. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada
  Corey Perry tekemässä paluun ensi yönä Winnipegissä. Aloittaa ykköskentässä ja kakkosyv:ssa. Henkisesti varmasti iso juttu Ankoille mutta pelituntuma hukassa ja Nylanderin tavoin voi viedä aikaa päästä lentoon.
   
 7. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Henkisesti on varmasti hyvä juttu, pelillisesti ei välttämättä tuo juurikaan lisäarvoa. Toki salaa toivon että leikkaus ja sen tuoma pitkä huili kääntää selännemäisesti Perryn uran vielä uuteen nousuun.

  Toivotaan että sairastupa tyhjenee muiltakin osin, ja päästään parhaalla miehistöllä taistelemaan pudotuspelipaikasta. 31 peliä aikaa, joten kaikki on ihan omissa käsissä. Let's go Ducks!
   
 8. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Nojoo. 6-0 pataan ENSIMMÄISESSÄ erässä jetsejä vs. Aivan paskaa puolustamista. Perryn ja Eavesin peliä seuraillut. Mukava kun tulivat takaisin. Oispa joukkue hereillä mutta kun ei niin ei. Carlylekin pakotti Gibsonin olemaan liian kauan tuolla maalinsuulla. En jaksais ite katella enää Carlyleä hetkeäkään. Jotenki tuntuu että se ei saa tuota jengiä pelaamaan enää lähelläkään sitä parasta potentiaalia mitä näistä vois saada irti. Ilmeisesti kuitenkin GMBM haluaa aikasen varausvuoron ens kesäksi. Ei muutaku kauppailemaan ukkoja contender tiimeihin ja katse kohti tulevaa.
   
 9. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Viimeiset neljä matsia maalierolla 5-23 ja tätä ennenkään ei ole ollut maaliteossa juhlimista. Gibson kykeni pitämään suhteellisen hyvin ankat pystyssä jopa tammikuulle asti, mutta nyt ei näytä edes Gibson kestävän enää. Kyllähän jo oikeasti toivoisi, ettei mitään julmetun kovaa loppukiriä tässä tehdä ja ankoille tipahtaisi mahdollisemman korkea varausvuoro. Uusi alku Anaheim Ducksien sivuilla saisi alkaa.

  Täytyy vielä sananen sanoa tämän kauden toiminnasta yleisesti.
  Taisin kesällä kirjoittaa, että näyttää ankoilla olevan hyvin pullat uunissa nuorien suhteen ja toivottavasti ei tapahdu taas mitään aivopieruja, eikä hankita kauden aikana mitään ns. Dany Heatleyä syömään peliaikoja. No kappas kummaa, sieltä Pettersson on viskottu menemään ja pakistoon on tullut Del Zotto. Vaikkakin treidissä hankittu Sprong on ollut ihan pirteä pilkahdus, niin ei tätä treidiä Anaheimin olisi tarvinnut tehdä ja nyt pakkien prospect pool on yhtä hyvää puolustajaa köyhempi. Saisko vielä Larssonin treidattua vaikka Nicholas Deslauriersiin, kun näillä nykyisillä puolustajilla tuntuu menevän liian hyvin?
  Sisään on tullut myös vanhaa tuttua Granttia, uutta miestä Shorea ja Åberg kävi pikkaisen tehoilemassa. Unohdinko jonkun näistä suurista hankinnoista (Dotchin?), kun ei enää pysy edes perässä kuka on ankka ja kuka ei.
  Alemmissa liigoissa Steel, Terry, Jones, Comtois, Lundeström ja Kossila jatkavat kehitystään, mutta henkilökohtaisesti toivoisin rohkeammin heitä NHL:n puolelle. Huonommin ei voi kerta kaikkiaan pelata kuin mitä näillä nykyisillä staroilla. Comtois pärjäsi kohtalaisen hyvin alkukaudesta, eikä Terrynkään visiitit NHL:ssä ole olleet mitään huonoja.

  Valmentajasta en jaksa enää edes saarnata koska siitä taitaa kaikki olla samaa mieltä. Ulos ja äkkiä.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Muuten juu, mutta ehkäpä sittenkin mieluummin vasta kauden päätteeksi. Tätä kautta ei pelasta enää mikään, joten mikäli Dallas Eakins nostetaan Ducksin päävalmentajaksi ensi kaudella, olisi paljon parempi kaikille, jos hän saisi aloittaa puhtaalta pöydältä. Carlyle on nähty, se on täysin selvä, enkä siis sano tätä häntä puolustellakseni.

  Disclaimer: Eakins on huhu, jota puitiin taannoin jossain kanadalaisessa podcastissa, vai oliko TSN:n radiossa.
   
 11. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Ei tuo kokoonpano täysin kelvoton ole, pakisto nyt ensimmäisenä kaipaa oikeaa vahvistusta.
  Hyökkääjistössä ihan hyvin nuoria tulollaan ja maalivahdit toimivia. "Vanhoilla" hyökkääjillä toki rupeaa jalan riittämättömyys näkyä.
  Sinällään toivoisi että valmentaja vaihtuisi asap, mutta olisiko kauden loputtua paremmin valmentajia vapaana?
   
 12. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Lainaus:
  Siellä on omassa organisaatiossa parempi valmentaja, nimeltään Dallas Eakins. Ei ehkä saa ansaitsemaansa kunnioitusta, koska Oilers, mutta siellä on käynyt moni nimekkäämpikin kaveri epäonnistumassa paremman jengin peräsimessä.
  Itse siis antaisin ohjat Eakinsille, mielummin jo ennen kauden loppua. Tällä tavalla hän saa arvioida joukkuetta hiukan ennen kauden alkua, jos vaikka haluaa siihen muutoksia ennen seuraavaa kautta.

  Mutta suurin ongelma tuossa porukassa on tosiaan se, että kukaan ei tunnu tietävän mitä puolustusalueella kuuluisi tehdä. Eikä se mene pelkästään pelaajien piikkiin, vaikka sielläkin on varmasti osalla peiliin katsomisen paikka. Valmennuksen tehtävä olisi lähtökohtaisesti kommunikoida pelaajiston kanssa riittävän selkeästi, ettei homma ainakaan paskempaan suuntaan mene vuosi vuodelta. Kuten nyt on käynyt Randyn kanssa, taas kerran.
  Ja tuolla puolustusalueen sekoilulla on myös selkeä yhteys hyökkäyksen laamantumiseen, sillä vaikea sitä on hyökkäystä rakennella, kun jo omalta alueelta lähtiessä paletti on ihan sekaisin.

  Jets peliin liittyen Hockey Central At Noonissa (muistaakseni, jos oli joku muu podcast, niin pahoittelut siitä) oli muuten juttua, että kenttäpelaajien piti pyytää Randylta, että suostuu ottamaan Gibsonin pois maalilta. Olen jo pidempään pitänyt Randya täytenä ihmiskyrpänä, mutta jos tuo on totta, niin homma menee ihan uusille leveleille. Sillä se tästä nyt vielä puuttuisi, että Gibson ilmoittaisi Roy tyyppisesti jonkun pelin jälkeen, että hän ei enää Ducks paitaa päälleen vedä. Ja syy olisi siinä ettei Randy kovapäisyyttään ota miestä ajoissa vaihtoon.
   
  5hole tykkää tästä.
 13. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Selostaja sanoi että kapteeni oli pyytänyt päästämään Gibbyn pois. Mulla tuli kans Royn tapaus Montrealissa mieleen tosta. Enkä yhtään ihmettele jos Gibsonia vituttaa, ei noita takaiskuja voi hänen piikkiinsä laittaa ja silti koutsi ei suostu päästämään pois.

  Randy on nähty, uutta ukkoa penkin taakse. Eikä haittaa vaikka vaihdettaisiin heti, tuskin ainakaan huonommaksi voi mennä.
   
  5hole tykkää tästä.
 14. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Eiköhän tää kausi ala oleen tässä. Gibson loukkaantui ja koko joukkue on umpisolmussa. Kaikki joille löytyy ottajia voidaan laittaa deadlinellä kiertoon. Kesällä rukoillaan ykköspickiä arvonnasta ja annetaan Randylle lähtöpassit. Lokakuussa sitten uus yritys.
   
 15. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Ei kyllä sanoja tahdo löytyä kuvailemaan tuota kaaosta...
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jos tosiaan johonkin saisi ulostettua vaikka Henriquen, Silfverbergin ja (valitettavasti asia on näin) Perryn. Vastineeksi korkeita varausvuoroja ja kolmen ekan varausvuoron tasoisia nuoria pelaajia. Niin paljon kuin ikinä pystyy irroittamaan. Henrique Jetsiin, koska tarvitsevat sentterin. Silf vaikka Islesiin ja Perry minne mahtuu. Tai jotain. Nyt on vain ihan pakko alkaa uudistaa.

  Koskemattomia pelaajia? Getzlaf, Rakell, Kase, nuoret, pakiston kärki, Gibson. Ei muita.
   
 17. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Hei! Ette nyt tule sieltä enää yhtään alemmas. Täällä pohjalla on tilaa vain yhdelle Kalifornian joukkueelle #lose4hughes. Tuossa myymisessä on kyllä kaikilla isoja ongelmia, koska tarjontaa alkaa olla liikaa, kun kaikki haluaa eroon kalliista alisuorittajista. GM:t vielä pyytää tässä vaiheessa todella isoa vastinetta ja Panarin + Stone tulee sekoittamaan pakkaa ihan kunnolla. Veikkaan, että Ducksilla on vasta kesällä / draftissa markkinat paremmin auki myymiselle. Sama vaiva on Kingsillä tällä hetkellä. Ankoilla sentään on farmissa hyviä mehusteltavia pelaajia.
   
  astraljava ja Oskar tykkäävät tästä.
 18. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Käyrä menee vielä jyrkemmin alaspäin ja pelit on hävitty jo ekalla kympillä.

  Tankkausta ajatellen ei taida olla hirveesti kauppatavaraakaan? Silfverbergistä saisi varmasti jonkun kaupan aikaiseksi, mutta nuo ongelma sopimukset eivät takuulla liiku mihinkään ja muutenkin on vähän hankalaa kun siellä on siirtoa rajoittavat pykälät. Puolustusta en lähtisi hajoittamaan vaikka sielläkin kaikki ovat olleet ulapalla. Tai no riippuu kokonaan vastineesta, mutta toiminnan tuntien siellä mietitään Lindholmia koodinimeen B.J. Crombeen ja lisäksi ilman mitään varausvuoroja.

  Jatketaan...
   
 19. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Eipä tämä Ankkojen meno yllätä yhtään kun katsoo tuota kammorosteria. Jos jätetään Rakellin ja Gibsonin laput huomioimatta, niin siellä on jokaisessa vähänkään isommassa sopimuksessa vähintään pari milliä ylihintaa per vuosi. Ihan kammottava rosteri. Miten esimerkiksi Fowler on saanut tuollaisen sopimuksen? Pelasi hyvän tulokaskauden, mutta ollut sen jälkeen juuri niin huono kuin mitä draftissa valuminen antoi odottaa.
   
  LostHorizon tykkää tästä.
 20. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Carlyle sai kenkää (too little, too late) ja väliaikaiseksi päävalmentajaksi kauden loppuun saakka nimitettiin GM-Bob. On tuo organisaatio täysin sekaisin, ei voi muuta sanoa.
   
 21. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Eikö sinne Kaliforniaan vois ratsastaa paikalle Teemu legendana laittamaan palikat paikoilleen ja viennin vetämään?
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Teme vois kyllä olla hyvä tank commander. Selkeästi siellä haaveillaan Hughesista.
   
 23. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kalifornian oma Pentti Matikainen. Hiuksia huomattavasti vähemmän, mutta ei näytä huimaavan.
   
 24. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  En juuri tänne NHL:n puolelle kirjoittele, mutta tulihan tuosta uutisen lukemisesta sellainen fiilis, että ei vittu voi olla totta! Vaikuttaa kyllä tosiaan suoralta tankkaukselta, siinä määrin, mitä pystyvät, kun tuollaisen ratkaisun tekivät. Ihmettelin jo Carlylen palkkausta, mutta kai nuo ovat vielä normaalia NHL:ää. Tossa muuvissa on monia epäilyttäviä puolia, mutta mitäköhän tuollainen parin kolmen viran hoitaminen tuo tullessaan jatkon kannalta? Ja tuo valmentajuuden "raiskaus" suurimmassa liigassa. Ei saatana! On melkoista touhua.
   
 25. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Näin otsikon potkuista, pakko oli pari yläpumppua vetää. Luin uutisen, nyt jo kauhistuttaa...

  Ihme tapahtuu ja Murray on uudelleen ilmentynyt Glen Sather? Muistelisin hänen olleen Edmontonin dynastian aikana välillä GM, potkineen valmentajan pellolle ja nostellut tämän jälkeen kannua.