Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Oma mielipiteeni on että kyllä tuosta voitosta suuri kunnia kuuluu juurikin Gibsonille sekä vastaavasti Jonesin huonolle pelille. Pieni huomio että Fowleria ja Mansonia vietiin välillä kuin litran mittaa ja sijoittuminen toistuvasti pielessä tässä pelissä.
   
 2. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta, pelasiko Jones kuitenkaan niin huonosti mitä mainostetaan? Lasketaan. Comtois iski läpiajosta, Rakellin maalille ei voinut mitään, Henrique sai neliön keskeltä nopeiden syöttöjen jälkeen iskeä maalin ja Montourin maali todellisuudessa ainoa joka menee hänen piikkiin. Tottakai lukemat ovat karmivat torjuntaprosenteista lähtien, mutta ei hän Montourin maalia lukuunottamatta huonosti pelannut. Se Montourin maali oli kuitenkin pelin lopputuloksen kannalta ratkaiseva kämmi. Hän päästi kaksi ylivoimamaalia, yhden läpiajon ja sitten Montour. Huonon alivoimapelaamisen piikkiin laittaisin pari maalia.
   
 3. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  No siitä ollaan varmaan samaa mieltä, että maalivahtipeliin ratkesi?

  Mutta ei tuo hirvittävän huono peli Jonesilta ollut, mutta kun vastapuoli torjuu läpiajot, niin silloin olisi hyvä itsekin torjua. Ja kun Gibson ottaa loistavia torjuntoja, niin silloin pitäisi Jonesinkin ottaa. Se kolmas maali oli sitten paha moka. Gibson voitti tämän pelin, mutta seuraavalla kerralla sitten Jones syö Gibsonin elävältä ja laittaa loput lihat pakastimeen odottamaan seuraavaa kertaa.

  Tietenkin peli ratkesi myös erikoistilannepelaamiseen. Siinä missä Anaheim liikutteli ylivoimalla hyvin kiekkoa, niin San Jose vielä opetteli että kannattaisiko laittaa nuo kätisyydet
   
 4. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ollaan. Gibson oli parempi maalivahti, ihan selkeällä erolla, mutta ei se San Jose maalivahtiin kaatunut, vaan juurikin noihin erikoistilanteisiin, jossa Ducks oli valovuoden edellä. Ducks pelasi loistavaa alivoimaa, niin kuin aina. Toisaalta Sharks pelasi huonoa ylivoimaa, mikä sai Ducksin alivoiman näyttämään vielä paremmalta.

  Kunhan hiukan puolustelin Jonesia. Ei maalivahdin piikkiin voi laittaa läpiajomaaleja tai huonolla alivoimalla päästettyjä maaleja. Montourin vedon jos olisi kopannut, olisi pisteet varmaan jäänyt Sharksille.
   
 5. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Mikähän selitys tuolle Henriquen vaatimattomalle peliajalle on (13:06)? Alivoimia oli tietysti jonkin verran tässä pelissä mutta..Pari pidempää myllytystä hänen kentällisensä otti vastaan.
   
 6. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Vaikea sanoa. Hyvin tasaisesti Ducks peluutti ketjuja ja kaikkien peliajat olivat 11-18 minuutin välissä. Ei tuosta oikein johtopäätöksiä pysty tekemään. Ketjua käytettiin muistaakseni harvemmin puolustuspään aloituksissa, mikä selittäisi tuota peliaikaa edes vähän.
   
 7. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Minä pyrin irtautumaan joukkueesta, ei ole Nhln televisioonikausikorttiakaan tällä hetkellä, mutta vaikeaa vähän tuntuu olevan... Niinpä kiitokset @Largo lle ottelureferaateista. Näin lähes ulkopuolisena seuraajana en miellä Perryn poissaoloa kovinkaan rajuna takaiskuna, viime kauden perusteella minusta tuntuu pelin evoluution ajaneen hänet paitsioon. Miltä noin muuten Getzlaf on näyttänyt, pysynee pelissä mukana? Pyöritäänkö vieläkin nurkissa ahkerasti, väännetään minuuttikaupalla negatiivisessa maalintekosektorissa? Onko lempparipelaajani, junnulöytöni Rakell vaikuttanut pitävän tasonsa?

  Äh, tyhmiä kysymyksiä, yksi oikea peli pelattu, mutta onko Carlyle keksinyt uuden taktiikan, jonkin hockey noveaun?

  Minä symppaan Carolinaa periaatteesta, mutta ehkä pitäisi tässä vaiheessa siirtyä Chicagon tai Detroitin bandwagoniin, sen verran pettymyksiä ovat nuo onnistuneet tuottamaan...
  Mutta juu kyllä, en voi itselleni mitään, aina Ducksien ketjuun pitää tulla kurkkimaan missä mennään.
   
 8. Largo Jäsen

  Sherwood ottaa Abergin paikan kolmosessa, Gibbons tekee debyytin Sherwoodin paikalla nelosessa ja Sustr tekee myös Ducks-debyytin Schennin paikalla. Gibson maalissa.
   
 9. Largo Jäsen

  Joo, voitettiin peli. En ole varma miten, mutta voitettiin silti.

  Peli oli yksi epäviihdyttävimmistä peleistä mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Ducksin pelaaminen oli jossain Mestis-tasolla ja kun Arizonakaan ollut sen parempi, niin pisteet Ducksille 1-0, Gibsonin 41 torjunnan ja Comtois’n puolittaisesta läpiajosta tehdyn maalin turvin.

  En nyt pysty hirveästi plussia jakamaan kenellekään tästä ottelusta. Gibsonille sitten kaikkien muidenkin plussat.

  2-0-0, hyvä tuloksellisesti, mutta lähes katastrofaalisilla esityksillä.
   
 10. Largo Jäsen

  No olihan siellä nyt jotain hyvääkin. Lähinnä puolustuspäässä ja osastolla nelosen miehet. Rowney, Sherwood ja Street pelasivat hyvin, samoin puolustajat. Getzlaf, joka jätti pelin kesken kolmannen erän alussa oli todella paska. Ericin mukaan suosi vähän kävellessä toista jalkaa, joten toivotaan nyt kuitenkin ettei mitään pahempaa sattunut. Tuon ykkösen voisi hajoittaa, kun ei siitä tollasenaan mitään tule. Lähinnä se on ehkä Terry joka hakee rooliaan tuossa Getzin ja Rakun vierellä. Kemioita ei toisaalta oikein nelosta lukuunottamatta ole millään ketjulla. Comtois on varkain sen pari maalia tehnyt ja Silverilläkin varkain jo neljä syöttöpinnaa, mutta aluepainostusta ei ole saatu aikaiseksi lainkaan. Kiekko kulmaan, kaikki perään ja kiekonmenetyksen jälkeen taas poljetaan omiin. Ja kaikki tämä lähtee sieltä omista, mistä on ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa rakentaa organisoituja hyökkäyksiä. Turhauttavaa katseltavaa koko homma.
   
 11. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Itse en nähnyt peliä, mutta highlightsien ja tilastojen mukaan paremminkin olisi voinut mennä. Gibsonilta jälleen uskomatonta peliä ja kannattalee ankkoja tällä hetkellä oikein urakalla. Kahteen voittoon on pakko olla tyytyväinen, mutta pelin täytyy todellakin tuosta parantua. Gibson ei kerta kaikkiaan kykyne joka ilta torjumaan 97%:lla...

  Comtoisin NHL ura on alkanut ihan positiivisissä merkeissä. Toivottavasti jatkaa hyviä otteita koko kauden.
   
 12. Getzler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Getz poissa harkoista joten ketjut näyttää tältä:

  Rakell Henrique Terry
  Comtois Steel Silfverberg
  Cogs Lundestrom Sherwood
  Gibbons Rowney Street

  Kahdeksan uutta naamaa viime vuoteen verrattuna.
   
 13. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Pontus Åberg laitettu waiversiin. Kävipä se nopeasti.
   
 14. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Noh, ainakin menee ketjut uusiksi, mikäli Getzlaf on ulkona. Doubtful Ericin mukaan, mutta katsotaan nyt nähdäänkö aamujäillä. Lundeströmille sitten debyytti luvassa jos näin käy.

  Yön ottelu sitten 25-vuotis juhlaottelu, kun vastassa on 25 vuotta sitten samainen joukkue jota vastaan Mighty Ducks pelasi ensimmäisen ottelunsa. Pelipaita tietenkin sen mukainen, kun pelaajat pukevat legendaarisen Mighty Ducks-paidan päälleen.
   
 15. Largo Jäsen

  Getzlaf sivussa, Lundeströmistä tulee jo kuudes kesän draftista, joka tekee debyyttinsä NHL:ssä.
   
 16. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  On kyllä nyt tarjolla näytön paikkaa nuorille! Getzin loukkaantuminen on paha, vaikka ei olekkaan ihan parastaan pystynyt jäällä tekemään. Kyllä siitä jo on kasvanut semmonen rauhoittava elementti vaihtopenkille, ja parhaillaanhan hän on loistava! Eniten omasta mielestä kirpaisee Keslerin poissa olo.

  Nämä pari peliä mitä on ollut, niin ei mielestäni isoa hätää ole missään vaiheessa ollut. Esimerkiksi Kojootti pelissä, vaikka laukaukset meni miten meni, ei Gibsonin nenän eteen saatu ihan hullun paljon vaarallisia tilanteita. Manson saisi kyllä enemmän näyttää isännän otteita!

  Mutta nyt Detroit! Samalla lailla kun 25vuotta sitten, 8.10. organisaation ensimmäisessä pelissä!!
   
 17. Largo Jäsen

  Voitto rankuilla. Oltiin aika purjeissa eka puolisko, mutta sitten alkoi tulla enemmän paikkoja ketjumuutosten jälkeen. Kärkipakeille voisi antaa perseitä pelin avaamisesta. Manson sekä Lindholm etunenässä antoivat todella huolimattomia avauksia. Terry oli paljon parempi mitä kahdessa aiemmassa ja ratkaisi ottelun voittomaalikisassa. Rakell oli heikko. Comtois - Henrique - Silfverberg oli paras ketju, kun heidät laitettiin takaisin yhteen. Lundeström oli loistava. Teki koko ajan oikeita asioita kentällä ja teki tärkeän duunin Lindholmin avausosumaan. Cogliano pörräsi totutusti. Nelonen oli myös jälleen hyvä, samoin Sherwood. Steel väläytteli välillä ja eiköhän sieltä tehoja ala pian tulemaan, kun peli rentoutuu. Pettersson oli myös hyvä, Schenn ihan ok. Tietty Gibson siellä taas hääräsi voiton takuumiehenä.

  3-0-0, who needs Getzlaf, Kesler, Eaves, Perry or Kase?

  Rakell - Steel - Sherwood
  Comtois - Henrique - Silfverberg
  Cogliano - Lundeström - Terry
  Street - Rowney - Gibbons

  Noihin kun vaihdettin, alkoi tapahtumaan kentällä. Steel ja Henrique vaihtoivat paikkoja, samoin Sherwood ja Terry.
   
 18. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Divisioonan ainoa joukkue mikä porskuttaa voitosta voittoon ja vielä puutteellisesta kokoonpanosta huolimatta. Hullua jos ei olisi tyytyväinen. Divisioonasta löytyy viime kauden Stanley Cup finalisti ja joukkue mikä vahvistui mm. Erik Karlssonilla.

  Nyt ei Gibsonin tarvinnut olla edes se messias ja kentällä peli näytti kulkevan tyydyttävällä tasolla. Comtois on kyllä itseni vakuuttanut täysin ja suurella mielenkiinnolla seuraan, että mikä onkaan hänen katto.

  Olihan noissa Anaheimin paidoissa jotain niin upeaa. Oikein tuli pieni isku todellisuuteen, että kuinka mielikuvitukseton nykyinen logo, paita ja koko brändi on.
   
 19. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Onkos Getzin voinnista mitään tietoa?
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Eric kyseli RC:ltä, mutta mitään lisättävää ei tähän hätään ole. Day-to-day statuksella mennään. Kesler ja Eaves, not close.
   
 21. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Joo d2d löysin minäkin netistä... Todennäköisesti ei siis ole kokoonpanossa. Noh, saapa Lundeström lisää näyttöpaikkoja! Oli kyllä edellisessä pelissä oikeinkin mies paikoillaan! Olis mukava nähdä mitä se aikaseksi sais ykkösessä!
   
 22. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ottaen huomioon, ettei näistä ketjuista mikään ole varsinainen ykkösketju, niin eipä tuolla niin väliä missä näistä kolmesta pelaa. Peliajoissa kovin lukema on Rakulla, joka sekin vain 17:07 keskiarvolla. Lunde pelasi 14:23 debyytissään ja uskoisin nopeiden Coglianon ja Sherwoodin olevan jopa ne sopivimmat laiturit hänelle. Toki jos tuo Steel ei pian ala tehoilemaan, voi Lunde äkkiä sentteröidä Rakua ja Terryä.
   
 23. Largo Jäsen

  Kirjoitetaan vielä Petterssonista. Olen yllättynyt kuinka varmaa peliä mies pelaa. Vaikka kolmosparin minuutteja onkin rajattu, pelaa ikäisekseen kypsää kiekkoa. Helppoja ratkaisuja, mihin ehkä Mansonin olisi syytä myös palata. Manson on ollut joukkueen huonoin puolustaja ilman suurempaa väittelyä ja häneltä pitäisi nyt tasonnostoa saada. Fowler sekä Montour varsinkin Detroit-pelissä alkoivat enemmän tukemaan hyökkäyksiä ja ovat puolustuksessa ollut myöskin hyviä. Lindholmilla pelin avaaminen tuntuu olevan vaikeaa. Ei onnistu oikein kuljettamalla, lyhyillä tai pitkillä syötöillä. No tulikin sitten kirjoitettua vähän kaikista puolustajista. Ensi yönä sitten uusintavoitto Arizonasta.
   
 24. Getzler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Kesler aamujäällä Coglianon ja Sherwoodin kanssa
   
 25. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kappas. RC:n ”not particulary close” olikin sitten aika lähellä. Myös Eaves ollut aamujäillä, joten ei myöskään hänen kanssa mene enää pitkään.

  Kesler ei ole saanut vielä pelilupaa, mutta se voi muuttua nopeasti. Game-time decision ilmeisesti.