Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Mike Yeo olis vapailla... Oliskohan siinä hieman päivitetty valmentaja ankkoihin? Jos vaan tuo dinosaurus saatais tuolta ensin heivattua hiuksista v....n!
   
 2. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Ei kiitos Yeolle täältä. Minnesotassa ja St. Louisissa ei ainakaan vakuuttanut. Periaatteessa valmentajanvaihdos voisi olla paikallaan, mutta Yeo olisi vähän ojasta allikkoon ratkaisu.
   
 3. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  En itekkään Yeoa ole pitänyt kovin laadukkaana valmentajana. Tämän aamun pelin heräsin livenä ihan katsomaan. Pari edellistä ottelua on mennyt ihan hyvin eikä ankat ole joutunut ihan pelkästään omassa päässä puolustamaan. Tämän aamun peli oli ansaittu voitto. Useita hyviä maalipaikkoja ja paremmalla viimeistelyllä olisi voinut olla isotkin lukemat. Mukavaa näin suomalaisittain, että pelin voittomaalin iski Kalle Kossila. Myös Henrique on osoittanut elonmerkkejä vaikka vieläkin uskon että hän pystyy parempaan. Jokatapauksessa nyt pelillisestikin alkaa näyttämään jo paremmalta, vaikka edelleen Carlylen pelikirjalla mennään..
   
 4. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Ducks ja Pingviinit kaupoilla, Sprong vaihdossa Petterssoniin. Kuulostaa ainakin omaan korvaan hyvälle kaupalle.
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kyllä lähtökohtaisesti Ducks voitti tämän treidin. Sprongilla on upside olla Rakell tai jopa parempi. Henriquen ja Kasen kanssa voisi toimia.
   
 6. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Kelpaa kyllä. Pettersson ei oikein säväyttänyt millään tavalla, eikä menetys juuri kirpaise. Toivottavati Sprong tekee "Åbergit" ja onnistuu saadessaan vihdoin kunnon näyttöpaikan. Potentiaalia pitäisi ainakin löytyä, sellaisen vaikutelman olen saanut Penguinsin ketjua lueskellessa. Hyvä kauppa, ei luovuttu mistään tärkeästä ja saatiin potentiaalinen nuori pelaaja laituriosastoa vahvistamaan
   
 7. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Itselläni on vähän ns. yhdentekevät fiilikset. Pettersson ei ehtinyt esittämään mitään ihmeellistä, mutta onko Sprong vastaavasti esittänyt? Mielestäni ei. Molemmilla pelaajilla lähes saman verran kokemusta Pohjois-Amerikan pääsarjoista ja molemmilla on mahdollisuus lyödä läpi ihan hyväksi NHL pelaajaksi.

  On tämä kuitenkin ihan mielenkiintoinen treidi, mutta odotusarvoltaan ei suuria tunteita tuo.
   
 8. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Hiljaista on täällä. Toivottavasti kuitenkin kaikki on seuranneet kun ankoilla alkanut otteet selvästi paranemaan. Pakko oli tulla hehkuttamaan ankkojen viimepelien parhaimmistoa. Kase erityisesti omaan silmään pelaa aivan mielettömän hyvin! Pysyy kiekossa ja hankkiutuu hyville paikoille jatkuvasti. Getzlafin kanssa homma toiminut mielestäni hienosti. Pontus Åberg on ollut melkoinen ryöstö joukkueeseen. Vasta hankittu Sprong on pelote laukauksellaan ja toivottavasti saa kans lentokelin päälle kun on saanut jo muutamia onnistumisia joukkueessa. Rowneyn paluu myös toi syvyyteen laatua huomattavasti. Vielä on tekemistä joukkueella, mikäli meinaa keväällä pärjätä, mutta nyt näyttää jo siltä, että taas ollaan menossa kohti playoffeja. Toki kausi vasta alkupuoliskolla ja mitä vain voi vielä tapahtua.

  GMBM sai pari vuotta jatkoa mielestäni ansaitusti. On tehnyt hyviä liikkeitä suurimmilta osin ja on iso tekijä Ducksien kestävän menestyksen takana. Se suurin puuttuu tästä tietenkin ja sitä voi miettiä, johtuuko se varovaisista GM ratkaisustakin osittain, mutta hyvin pienestä se on ollut kiinni että ankat olisi tälläkin vuosikymmenellä kannua päässyt nostelemaan. Muutama game seven tappio Boudreaun aikana tuleville mestareille hyvänä esimerkkinä.

  Kausi on mennyt tähän asti jokatapauksessa paljon paremmin, mitä itse odotin ennen kauden alkua. Joukkue on alkanut tekemään jopa maaleja viimeaikoina. Ja olihan hieno nousu Capseja vastaan 5-1 tappiolta voittoon! Toki tästä vierasvoitosta pitää laittaa kotijoukkueen piikkiin. Erityisesti Orlov sai pilattua omiensa peliä huolella.

  Mukavaa joulunajan viettoa palstan ankkafaneille!
   
  5hole tykkää tästä.
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ducks on kyllä tiivistynyt todella paljon sen jälkeen kun tuo alkukauden loukki-inferno saatiin selätettyä. Viisikot näyttävät tasapainoisilta mitä tulee etäisyyksiin ja siten pelinopeuteen. Jopa playoff-valmiin näköistä touhua suurimman osan pelistä Starsia vastaan, joskin mulla on vielä eka erä katsomatta. Kase tietysti loisti, samoin Montour, mutta haluaisin nostaa Keslerin esille siinä, että hän on mielestäni omaksunut hienosti vähän uudenlaisen pelityylin nyt, kun jalka on aika raskas suhteessa nykytyyliseen NHL:ään. Uskon kyllä että Kesler tuosta vielä hieman vetreytyy, mutta nyt tuntuu jotenkin todella älykkäältä tuo pelaaminen, vaikka pieniä virheitä sattuukin siellä täällä.
   
 10. Vilttimies#27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim
  Masentavaa taaperrusta ollut Ankkojen peli viime aikoina. Jokohan Carlyle lähetettäisiin kilometritehtaalle? Fowler onneksi palaamassa.
   
 11. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Hetken aikaa näytti taas ihan lupaavalle, mutta sitten vajottiin taas alas kuoppaan. Kyllähän tuo Carlyle on jo nähty, uutta tilalle.
   
 12. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Fowlerin ja Rakellin lähestyvän paluun myötä pitäisi kurssin kääntyä jälleen voittojen tielle, mikäli pudotuspelihaaveita elätellään.
  Valmentajan vaihto voisi toki olla kaivattu piristysruiske, mutta ei mun mielestä kannata vaihtamisen ilosta vaihtaa vaan pitäisi tulla kunnon valmentaja penkin taakse. Jos Quenneville olisi halukas ankkalaumaa luotsaamaan niin mikä jottei. Meriittejä ainakin löytyy.

  Keslerin tason laskeminen on huolestuttavaa. Tehot ovat kadonneet tyystin loukkaantumisten myötä. Aloitukset hoituvat edelleen, ja onhan hän tärkeä työmyyrä, mutta tuolla sopimuksella toivoisi vastinetta myös tehojen muodossa. Myös kapteeni on ollut vaisu viime aikoina, edelliseen seitsemään peliin kiikarit ja - 11, parempaan täytyisi pystyä! Toivotaan että molemmat parantavat kevättä kohti.

  Kase, Ritchie, Åberg ja Sprong ovat esiintyneet ihan positiivisesti ainakin ajoittain. Tosin heistä ei ole vielä kantamaan joukkuetta reppuselässä illasta toiseen.
   
 13. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Fowler pelasi jo edmontonia vastaan. Jossa Bob Murraylle tuli täyteen 1000 peliä NHL joukkueen johdossa. Herra kerkesi myös aikanaan pelata 1000 peliä änärissä pelaajana.
  Näitä vastaavia oli ennen Murrayta neljä NHL historiassa.
   
 14. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Niin pelasi. Tulevalla paluulla viittasin Rakelliin, mutta muotoilin huonosti.
   
 15. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Huhhuh... Onhan tämä nyt todella perseestä tämä tekemisen taso. Tai oikeammin tekemättä jättämisen määrä! Ainoa valopilkku tässä tosiaan on tuo, että saataisiin dinosaurus pois tuolta penkin takaa, ja jollain ilveellä kelkka kääntymään..
   
 16. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Andrew Cogliano has been traded to the Dallas Stars in exchange for Devin Shore.

  Koutsi jatkaa, mutta joukkuetta koitetaan herätellä treidillä. Mietteitä? Shore on minulle melko vieras, pitänee tutustua statseihin ennen tuomion antamista.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ensi kädeltä sanoisin että vituttaa aika rankasti. Tykkäsin Cogsista aika paljon Duckseissa "kaikesta huolimatta".
   
  5hole tykkää tästä.
 18. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Kyllähän Cogs on kuulunut kalustoon vuosikaudet, tehnyt tärkeää duunia av:lla ja tuonut hyvää sähinää nopeudellaan. Tämän kauden otteet ovat olleet sen verran vaisuja, että ei itseäni juurikaan jaksa vituttaa. Pikaisella vilkaisulla tilastoihin Shore vaikuttaa ihan kohtuulliselta vastineelta.
   
 19. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Ei Shore nyt huono vastine ole, mutta Coglianon olisin kyllä pitänyt. Hoitanut oman tonttinsa aina hyvin eikä voi sanoa että poissaoloja olisi liiaksi ollut. Olisi voitu aloittaa vaikka Carlylen hävittämisellä.
   
 20. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Miten menikään se sanonta, että joukkuetta ei voi vaihtaa, mutta valmentajan voi? Ankat näyttää tälle sanonnalle mistä kana kusee.
   
  teppana tykkää tästä.
 21. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Vancouverista saapuu Del Zotto, vastineeksi Ankat antoi Luke Schennin ja 2020 7th rounderin. En odota Del Zottolta ihmeitä. Jotain pienempiä treidejä taustalla oli myös, ainakin Penguinsin kanssa vaihtui Blandisi <-> Derek Grant, joka on organisaatiolle ennestään tuttu kaveri. Ai niin, Pontus Åberg treidattiin Wildiin ja vastineeksi saatiin Justin Kloos. Ei mitään käryä millainen pelaaja.

  Patrick Eaves laitettiin Gullsiin kuntoutumaan. Dotchin ja Sherwood suuntaavat myös Gullsiin. San Diegosta ylösnousemuksen tekevät Terry, Jones sekä Sustr.
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Mitä vittua Anaheim? Pelaajat vaihtuu tiheeseen ku vaatteet mutta Carlyle vanha pieru sen ku vaa porskuttaa eteenpäin. Hyvin menee ankoilla..

  NHL-historian pisin tappioputki on 17. Riittäisköhän kyseisen ennätyksen päihittäminen seurajohdolle vai mitä tässä odotellaan?
   
  Oskar ja Fironic tykkäävät tästä.
 23. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Pari voittoa saatiin tappioiden väliin, mutta onhan tää touhu aika synkkää tällä hetkellä. Bluesia vastaan kahden erän jälkeen 3-1 tappiolla ja Ankoilla 9 laukausta maalia kohti. Kuvastaa hyvin hyökkäyspelin ponnettomuutta. Jotain tarttis tehdä ja mieluummin nopeasti! Valmentajanvaihdos alkaa tuntua koko ajan paremmalta vaihtoehdolta.
   
 24. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Mainittakoon vielä että Kase missaa loppukauden. Eikä Keslerinkään tilanne hyvältä näytä. Toivottavasti johtoportaassa ei kuvitella että koko kauden sivussa ollut Perry pelastaa kauden palatessaan (ilmeisesti piakkoin) kokoonpanoon.
   
 25. Naigell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Jokerit
  Jotain täytyis tehdä. Ei hirveen kaunista katsottavaa Anaheimin peli oo tällä hetkellä. Ei nuo Grantit ja Del Zottot mitään ratkasuja oo. En tiedä oisko valmentajanvaihtokaan sitä, mutta ei se huonommaks tuota tekis.