Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. Largo Jäsen

  Kesler ei vielä pelaa. Oletetusti näillä mennään:

  Raku - Henkka - Teri
  Max - Stiil - Silver
  Cogs - Lunde - Shwood
  Striit - Rauni - Gibby

  Maalissa Gibby.

  Nämä vain NHL.comin oletukset. Jostain syystä uskoisin Ducksin jatkavan näillä, millä lopettivat Wings-matsin.

  Raku - Stiil - Shwood
  Max - Henkka - Silver
  Cogs - Lunde - Teri
  Striit - Rauni - Gibby
   
 2. Largo Jäsen

  Pelaa, ei pelaa, pelaa... nyt sitten Friedman sanoo että Kesler pelaa.

  Eli pelaa, Ducksin oma twitter kertoo näin.
   
 3. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Siellähän tuo viuhtoo, ja räppäs jo eka pörsänkin!
   
 4. Getzler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Tuli ilkeä muisto 2011 alkaneelta kaudelta kun tätä peliä katsoi. Peli oli samanlaista kuraa kuin silloin :/
   
 5. Largo Jäsen

  Kojooteille voitto. Mestis-tason pelaamista taas. Sellaista seisoskelua ja odottelua, että muut hoitaisi homman. Pelin avaaminen on luokatonta, kukaan ei tiedä mitä kiekolla kuuluisi tehdä. Ei lainkaan kontrolloituja hyökkäyksiä. Hyökkäysalueella vedetään liimat plekseihin ja menetetään kiekko. Ei apuja, ei mitään. Toivotaan vaan kaverin voittavan kaksinkamppailut.

  Rakell - paska
  Steel - paska
  Sherwood - ok
  Henrique - hyvä
  Silfverberg - ok
  Comtois - hyvä, mutta noista läpiajoista saisi tehdä
  Kesler - tilanne huomioiden hyvä
  Cogliano - pörrää, valmista vain ei tule
  Terry - AHL?
  Rowney - hyvä
  Street - hyvä
  Lundeström - parempi kuin hyvä

  Fowler - ok
  Manson - ok
  Lindholm - paska
  Montour - ok
  Pettersson - hyvä
  Sustr - hidas

  Onko siellä sitten vaan liikaa junnuja kentällä? Tuntuu että kaikki ovat väärässä paikassa, eikä pakit keksi minne pelin avaisi.
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tänään oli eka aidosti vaikea peli, joka olisi voinut hyvin päättyä Ducksin kannalta ilman pisteitäkin. Jälleen voi kiitellä Gibsonia, kun taisi taas torjua yli 40 kiekkoa. Siihen nähden, että joukkueessa pelaa enemmän junnuja kuin koskaan ja ykköshevoset ovat joko keskenkuntoisia, poissa rosterista tai untenmailla, tuo yksi piste oli ihan ok saavutus.

  Keslerin paluu oli odottamaton, mutta varsin mieltä lämmittävä uutinen. Toivottavasti kapteeni olisi mahdollisimman pian valmis palaamaan, sillä silloin keskikaista + pakisto + Gibson pystyisi ottamaan jo tässä vaiheessa tyydyttävän määrän pisteitä. Tämä luultavasti tosin tarkoittaisi aikamoista inho-lätkää.

  Kyllähän tuo yhtä ruotsalaista laituria huutaa lisää. Pitäisikös soitella Torontoon ja kysellä tarvitsisiko Babs riveihinsä kiekollista pakkia? Olisin valmis hyväksymään siirron, jossa Lindholm ja jotain vaihtuisi Nylanderiin. Kikkailuahan tuo vaatisi, mutta toisaalta siihen olisi nyt mahdollisesti kykyä. Ja Ducksin tapauksessa Fowler, Manson ja Montour riittänevät pakiston kärjeksi, jotta sen kustannuksella hyökkäystä voidaan vahvistaa.
   
 7. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuo pistesaldo ihan käsittämättömän kova, kun ottaa huomioon kokoonpano ja peliesitykset. Toki vastassa on ollut kahdesti Arizona, Detroit ja uomiaan hakenut Sharks. Torontoa, Capitalsia tmv. vastaan olisi nolla pistettä hallussa.

  Kapteeni jättää kaksi seuraavaa vieraspeliä väliin, mutta paluu on kuulemma lähellä. Ensi viikolla jossain kohtaa hyppää mukaan. Kasen tilanne aivotärähdyksen jäljiltä on huolestuttava, eikä paluusta ole mitään tietoa. Eaves seurannee pian Keslerin jalanjälkiä ja liittyy vahvuuteen.

  Jäisihän tuo puolustus ohueksi, mikäli Lindholm sieltä kaupitellaan pois. Heikosti mies on esiintynyt, johtuen varmaan osittain peliminuuteista mitä tuo TOP-4 osasto pelaa. Silti vaikea kuvitella Lindholmin päälle annettavan jotakin Nylanderia vastaan. Yksi yhteen varmaan menisi. En lähtisi uhraamaan puolustuksesta ketään, kun nuo nuoret ovat sen verran ottanut roolia hyökkäyksessä. Heitä on vain liikaa siellä ja Steel sekä Terry joutaisi tekemään pienen stintin AHL:ssä siinä vaiheessa kun Getzlaf sekä Eaves palaa.

  Rakell - Getzlaf - Eaves
  Comtois - Henrique - Silfverberg
  Cogliano - Kesler - Lundeström
  Street - Rowney - Sherwood

  Noilla mä menisin. Lunde sekä Max ovat olleet Steeliä ja Terryä valovuoden parempia. Steelille varsinkin on annettu minuutteja ykkösylivoimasta lähtien, mutta ei vain lähde. Lundeström pelaa todella fiksua peliä molempiin suuntiin ja on kokonaisuudessaan Steeliä sekä Terryä käyttökelpoisempi, mikäli saadaan sairastuvalta lisää offensiivista osaamista. Comtois myös taklaa loppuun asti ja nopeudellaan pitää vastustajan varpaillaan.

  Pakit pistäisin myös uusiksi, vaikka periaatteessa tuo TOP-4 onkin paremmin roolitettu.

  Fowler - Montour
  Lindholm - Manson
  Pettersson - Schenn
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @Largo Laituriosasto jännittää mua juuri sen takia, että Kasen ja Eavesin tilanne on täyttä arpaa. Jos ainoat rutinoituneet/tasonsa näyttäneet hyökkääjät ovat Silf, Rakell ja Cogs, ei voida olettaa, että maalintekokilpailuiksi kääntyviä otteluita voitetaan. Niinpä tarvitaan laajuutta.

  Tuo "jotain" oli mallia varausvuoro, kenties ehdollisena. Ymmärrän hyvin pointtisi pakiston uhraamisen riskistä, mutta toisaalta Nylander olisi juuri sitä, mitä Ducks eniten kaipaa. Nykyisellään pidän näistä yllättävän hyvistä otteista huolimatta realistisena uhkana sitä, että Ducks jää pleijareiden ulkopuolelle, sillä Pacific on vahvistunut viime kaudesta ja toisaalta Central on vielä tappavampi. Ts. joukkuetta on pakko vahvistaa varsinkin jos on mitään epäilystä siitä, että Kasen paluu pitkittyy ja Eaves ei välttämättä kestäkään ehjänä. Ja ehkä muutenkin.

  Kaikki ehjänä -kokoonpano Nylanderilla näyttää mielestäni playoff-joukkueelta:

  Rakell - Getzlaf - Eaves
  Kase - Henrique - Nylander
  Cogliano - Kesler - Comtois/Silfverberg
  Loput

  Fowler - Montour
  Sustr (ynnh) - Manson
  Petterson - Schenn
   
 9. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ihan totta on, että ohuella siellä mennään. Yksi vaihtoehto on sitten Henriquen siirtäminen laitaan, jossa pelasi Jerseyssä ainakin osittain.

  Eihän tämä tilanne ideaali ole, mutta eiköhän Gibson meille pinnoja hoida sen verran, että pudotuspelitaistelussa pysytään mukana aina Perryn parantumiseen asti. Pysyttiin viime kaudellakin, kun kärkisenttereinä olivat Grant ja Wagner. Loppukaudesta olikin sitten joku 11 voiton putki kaikkien (pl. Eaves) ollessa ”terveenä”.

  En siis ole huolissani, ärsyttää vaan katsoa tuota pelaamista. Noille junnuille tämä on hyvä kokemus, vaikka eivät valmiita olekaan. Onneksi heitä on ainakin pyritty jakamaan tasaisesti joka kenttään, ettei siellä lyödä kuin kakkosylivoimalla junnukenttää laatikkoon. Nyt Keslerin tulon jälkeen ei tarvitse sitäkään tehdä.
   
 10. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Itse en Perryä kaipaa yhtään! Kaksi viime kautta on ollut sellaista joukkueelle vahingon tekemistä typerillä hyökkäysalueen jäähyillä, mitä ei pisteillä kompensoida. Kyllä mielestäni nyt kannattaa vaan noita junnuja ajaa sisään vaikka väkisin, ja olla kokoajan terävänä jos saataisiin joku oikeasti tulosta tekevä laituri treidattua sisään. Manson oli kojoottipelissä mielestäni huono. Jotenkin hidas, ja pelkäsi kaikenlaisia kontakteja. Pitäisi se isäntämoodi saada päälle, eikä koittaa olla kiekollinen pakki. Lindholmin voisi laittaa kaupaksi, jotenkin tuntuu että se potenttiaali on jo pumpattu ulos mitä siitä saa. Vielä olisi jotain arvoa markkinoilla, niin sillä voisi sitä laituria kalastella. Tulipa sekava viesti, siitä pahoittelut.
   
 11. Largo Jäsen

  Näillä harjoiteltu:

  Comtois-Henrique-Silfverberg

  Cogliano-Kesler-Rakell

  Lundestrom-Steel-Sherwood

  Street-Rowney-Gibbons-Terry-Eaves

  Terry varmaan poppareilla ensi pelissä, Eaves on hyvinkin lähellä, mutta Getzlafin tavoin ei lähde vieraspeleihin mukaan. Eli 13. ja 14.10 Dallas sekä St.Louis jäävät väliin. Keskiviikkona 17.10 Islandersia vastaan saattaa sitten molemmat olla jo askissa.
   
 12. Getzler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Oli todella viihdyttävä peli Dallasissa. Nopeata peliä, kiekko liikkui ja paljon laukauksia... Yhdessä erässä, Dallasille.

  Kiekko pomppi ekassa erässä Ankoille ja siirryttiin 3-0 johtoon. Gibson esitti tukun loisto torjuntoja ekassa erässä. Saikkutupa sai mahdollisesti uuden jäsenen kun Rowney loukkasi ylävartalon.

  Toka erä olikin sitten yhtä päätyä, Ankkojen päätyä. Ainoa henkilö joka oli tullut pelaamaan Ankoista oli Gibson. Kiitettävät 30 laukausta erässä joista yhdessä alivoimassa taisi olla 9 laukausta. Dallas siirtyi 3-4 johtoon.

  Kolmas erä menikin höntsäillessä. Miller pääsi pelaamaan ja Gibson sai huilia penkillä. Lopussa jotain yritettiin ilman maalivahtia... 3-5 tyhjiin laukoi Dallas.
   
 13. Largo Jäsen

  No niin, voitto Islandersista lukemin 1-4. Pelaaminen alkaa näyttämään koko ajan paremmalta ja Kesler alkaa olemaan lähempänä edelliskauden tasoa loukkaantumisten jäljiltä. Getzlaf oli aamujäillä, mutta päätyivät sitten vielä tämän pelin lepuuttamaan miestä. Silfverbergin pitäisi myös olla pelikunnossa ensi pelissä. Myös Kase on ollut oireeton ja hänen paluu lähestyy. Ritchie teki jatkosopimuksen pelin alla. Kolmivuotinen pahvi, AAV 1.533. Ylihintaahan tuossa on, mutta toivotaan Ritchien kehittyvän vielä. Tosta kun noita äijiä palaa, saattaa olla Nickillä vaikeuksia mahtua pelaavaan kokoonpanoon. Kessulle kaksi maalia, Henkalle yksi ja Lindholm pisti yhden tyhjiin. Gibbyn nollapeli meni rikki vain 35 sekuntia ennen loppua. Olisi kyllä ansainnut nollapelin, vakuuttavaa tekemistä jälleen kerran. Puolustajat olivat kaikki hyvällä pelipäällä, mutta pakko nostaa esiin Luke Schenn. Todella miesmäinen esitys häneltä ja alkaa tuolla sopparilla olemaan melkoinen ryöstö. Hyökkääjistä sitten parhaimmistoa Kesler ja Steel. Muiden esitykset siellä menee vähän tasapaksun puolelle, eikä kukaan noussut mitenkään erityisemmin esille. Ketjukoostumukset taisi taas elää pelin aikana, mutta jotain seuraavanlaista ne olivat:

  Comtois - Henrique - Rakell
  Cogliano - Kesler - Sherwood
  Lundeström - Steel - Terry
  Blandisi - Street - Gibbons

  Voi olla että Terry ja Sherwood olivat toisin päin, mutta jotain tuollaista kuitenkin. Rakell taisi aloittaa Keslerin kanssa ja Terry Henriquen kanssa. 5-1-1 saldo jälleen kerran suurten loukkaantumisten kanssa, joten tyytyväinen pitää olla. Ritchie tuo leveyttä ja toivottavasti fyysisyyttä alaketjuihin. Miltä nuo ketjut sitten näyttävät kun äijää tulee takaisin:

  Rakell - Getzlaf - Eaves
  Cogliano - Kesler - Kase
  Comtois - Henrique - Silfverberg
  Ritchie - Rowney - Sherwood
  Street, Gibbons

  Tuo oikean laidan puoli voi mennä oikeastaan miten päin vain. Kolmonen on ollut alkukauden tuo, eikä RC yhdistänyt edelliskauden kakkosketjua yhteen Keslerin tehtyä paluun, joten on mahdollista ettei niin tehdä jatkossakaan. Puolestaan Kase pelasi hyvin Henriquen kanssa viime kaudella, mutta tuo kenttä on toiminut hyvin noin. Sitten pitäisi laittaa johonkin Sam Steel, Isac Lundeström ja Troy Terry. Se johonkin on varmaan San Diego Terryn ja Steelin kohdalla, mutta Lunde saattaa palata SHL:ään loppukaudeksi. Eihän tuonne enää Perry mahdu maaliskuussa pelaamaan.
   
 14. Largo Jäsen

  Aberg -> Ducks
  Jones -> San Diego
  Terry -> San Diego

  Eli tuollaiset muutokset kokoonpanoon, kun Getzlaf aktivoitiin. Max Jones siis otettiin loukkaantuneiden listalta pois ja laitettiin nyt alas, kun loukkaantuneita ei saa siirtää. Getzlaf lähes varmasti Vegasia vastaan mukana. Rowney, Silfverberg tai Kase eivät luistellut eilen. Eaves luisteli ”vitosketjussa” Ritchien ja Blandisin kanssa. Lundeström harjoitteli ykkösessä Rakellin ja Getzlafin rinnalla. Terrylle AHL tekee varmaan hyvää, kun saa isot minuutit ja toivottavasti onnistumisten kautta itseluottamusta.

  Paul Kariyan pelinumero jäädytetään sunnuntaina. Miehen pelinumero iskettiin myös Pondan jäähän ja numero 9 on Anaheimin maalin takana, eli kuudes kenttäpelaaja.
   
 15. Largo Jäsen

  Troy Terry pelasi viime yönä San Diegon riveissä tehoin 2+1. Mukaan mahtuu voittomaali ottelun lopussa, noin kaksi minuuttia ennen summeria. San Diego voitti 4-2.
   
 16. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Hyvin on kausi sarjataulukon osalta lähtenyt käyntiin. Tämä lähes täysin Gibsonin ansiota kuitenkin. Joukkue häviää laukaukset jatkuvasti reippain numeroin ja edes Getzin paluu ei ainakaan Vegas ottelussa vielä muuttanut tilannetta yhtään. Vielä tiimi ehtii muovautua paljon tuosta, mutta Carlylen pelikirja mietityttää jokatapauksessa. Gibsonista tämä homma ei missään nimessä ainakaan jää kiinni tällä kaudella jos vaan on pelaamassa. Nuorten pelaajien nousu show'n puolelle mennyt mielestäni pääosin hienosti. Comtois, Lundeström ja Steel erityisesti. Uusi Grant myös hankittu tiimiin 31v Ben Streetin myötä.

  Kariyan paidanjäädytys ensi yönä. Ansaittu kunnianosoitus. Ensimmäinen Mighty Ducksien varaama pelaaja koskaan. Selänteen kanssa jälki oli tuhoisaa. Lähti tavoittelemaan menestystä Coloradoon ja jätti ankat, josta osa kantaa kaunaa edelleen. Uskoakseni kuitenkin suurin osa muistaa hyvällä ja tilaisuudesta tulee hieno ja ikimuistoinen :) toivottavasti Buffaloa vastaan Ducksien peli olisi myös vauhdikasta ja laukauksia riittää, kuten Kariyalla urallaan. Tuskinpa.
   
 17. Largo Jäsen

  Alkaa kyrsimään tämän joukkueen kannattaminen. Ducksin peli hidastaisi ikiliikkujan. Aivan seisovilla jaloilla pelataan ja kokeneemmat äijät ei saa mitään aikaiseksi. Pelattiin paremmin ilman Getzlafia ja Kesleriä. Sherwood, Gibbons, Street, Cogliano, Comtois ja Lundeström ovat ainoat jotka edes yrittävät. Montour ei pysynyt Sabresia vastaan edes pystyssä. Maalivahdit joutuvat joka ilta ottamaan sen yli 40 vetoa maalia kohti ja molempien nivuset varmaan pamahtavat ihan justiinsa. Sustr voi jatkossa myös olla ihan poppareilla vaan, ei mitään käyttöä. Steel on periaatteessa hyvä. Ongelma vaan on, että on liian pehmeä ja liian verkkainen. Henrique oli myös saamaton. Fowler oli todella huono. Lindholm ja Manson pelasivat ihan kelvollisen matsin.

  Comtois ja Lundeström eivät voi lähteä tuolta mihinkään. Seuraavassa pelissä paukkuu Maxin eka vuosi ELC:stä ja Lunden sitten pari peliä myöhemmin.
   
 18. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Tervetuloa Vegasin ketjuun, ei liikaa kirjoittajia Vegasin ketjussa (1+1 suunnilleen). Joukkue pelaa vauhdilla joka ketju ja voittaa laukaukset melkein aina. Kiva katsoa!
   
 19. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Ducksin peli on tällä hetkellä sellaista paskaa että silmät puhkeaa kun katsoo.

  Vaikea sanoa onko #15 hyötyä vai haittaa joukkueelle. Kuin maalin kuivumista katselisi. Hidasta seisoskelua.
  Rakel ? Vaihdettiinko kaverille kesällä Ruotsissa kaksi vasenta kättä vai mikä vaivaa, ihme piiperrystä koko peli häneltä.

  YV #Huutonaurua, pahin mitä Duckseile voi tällä hetkellä pelissä käydä on päästä YV lle.

  Montour, itsellä alkaa usko loppua tähän talenttiin joka surisee kyllä sinne tänne mutta se näkemys ja maltti uupuu. Ei taida riittä hockeyIQ NHL tasolle.
  Fowler kaartelee perinteisesti kananmunat taskussa ja mitä lähemmäs vastustajan maalia päästään sitä vähemmäksi ratkaisut käyvät. pelin ulkopuolella jatkuvasti.
  Manson, montako avausta lapaan ! saanut tällä kaudella. ? Huolimatonta paskaa ja liikaa typeriä jäähyjä.


  On huolestuttavaa että 18 vuotias keltanokka Lundestörm näyttää välillä parhaalta pelaajalta muut haluttomia kaartelijoita. Pelaa myös AV t mikä huomioitavaa.

  Luke Schenn on ollut positivinen yllätys.
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Eipä voisi enempää olla samaa mieltä. Tällä voidaan tiivistää Ducksin alkukausi: Ben Street on joukkueen paras maalintekijä. Pelaaja, joka 31-vuotiaana iski ensimmäisen NHL-maalinsa, noin viikko takaperin.

  Se että meillä on noinkin paljon pisteitä plakkarissa, on vain ja ainoastaan John Gibsonin ansiota. Lundeström, Comtois, Street, Schenn ja Rowney saa hänen lisäksi puhtaat paperit alkukaudesta. Lindholm, Silfverberg, Henrique ja Pettersson on ollut ihan ok, vaikka Lindholmillakin on välillä ollut aikamoista koomailua. Fowler, Getzlaf ja Rakell ovat olleet sysipaskoja. Okei, annetaan Getzlafille sen verran siimaa, että palasi vasta viikonlopuksi takaisin kokoonpanoon. Keslerille myös samat sanat. Silti, paljon pitää tapahtua, jotta Ducks niitä pudotuspelejä pelaa. Onkohan nuo meidän apuvalmentajat sitten kuitenkaan mistään kotoisin? Wilford peluuttaa puolustusta, eikä heidän pelaamisessa ole järjen hiventä. Voi olla, ettei hyökkääjät myöskään hae sitä syöttölinjaa, mutta aina ajaudutaan sumppuun keskialueella seisovin jaloin. Ylivoimasta sitten vastaa Morrison ja se vasta kuraa onkin ollut. Alueelle pääseminen vaikuttaa täysin mahdottomalta, eikä pakkopelistä ole tietoakaan. Vituttaa katsoa tätä paskaa.
   
 21. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Hyviä ja melkosen tarkkoja analyysejä yläpuolella.. Jotenkin vaikea uskoa, että Carlyle saisi tuon pelin muutettua paremmaksi tuosta vaikka jossain vaiheessa takaisin tuleekin silfver kase eaves ja ritchie. Siihenkään en usko, että ennen tappioputkea valmentajan vaihtamista edes mietitään, noh saattaa olla että pian ollaan siinä tilanteessa..

  Tätä tilannetta kun mielessään pyörittelee niin ei saa muuta kuin pääkivun. Duckseilla on jalkaviakin pelaajia, mutta nykyisellä pelillä ei saada irti porukasta. Omassa päässä pelaillessa menee vaihdot suuriltaosin jokaikisellä ketjulla.

  Sentteriosasto ankoilla pitäisi olla aika kova. Nyt ollaan kaukana siitä mitä itse odotin. Tietty laiturit vaihtelee ja loukissa edelleen kase eaves ja silfver. Lisäksi Ritchie ollut pois mutta tuskin tuo paljoa tuonne kun pääsee mukaan.

  Henriquelta odotin paljon enempi. Häviää 60% aloituksista eikä varmaan tasakentällisin olisi saanut oikein mitään aikaan ilman Comtoisia. Ylivoimalla joka vielä tässä aika vasta toimi jotenkuten teki 2 maalia. Jossain vaiheessa taisi olla neloskentän laiturina kokoonpanoissa joten on tuo heikko pelaaminen huomattu. Ehkä, toivottavasti Kasen paluu herättäisi Ricon.

  Keslerin paluusen suhtauduin varauksella. Odotusarvo ei ollut se, että kentällä nähtäisiin se parinvuodentakainen selke trophyn tasoinen äijä. Paluu oli minulle siksi positiivinen yllätys. Pelaa hyvällä tasolla, voittaa suurimman osan aloituksistaan. Vanhaa KesBossia nähtävissä ja uskon että tuosta peli lähtee hänen kohdalla vielä paranemaankin kunhan Silfverbergikin palaa peleille. Parannettavaa siis edelleen Keslerilläkin.

  Sam Steel saanut isosti vastuuta välillä jopa kakkossentterin paikalla taisi olla. Virheitä tulee nuorelle vielä, mutta antaisin vähintäänkin tyydyttävän arvosanan. Ylivoimaakin pelannut ja välillä ollut jäätävän hyviä ratkaisuja ja välillä jokin epävarmuus ajaa helppoon virheeseen. Laidoilla pelannut muita rookieita jopa yhtäaikaisesti (Sherwood Lundestrom) ja siltikään mitään suuria hasardeja ei ole jäänyt mieleen. Itseasiassa just se kypsyys jolla nuoret pelaa on yllättänyt.

  Sitten mun suosikki Getzlaf. Kauden avauspeli näytti jo tosi hyvälle kunnes samantien alkoi loukit vaivaamaan. Tietääkseni paluuta ei edes kiirehditty, mutta vähän on peli ollut varovaisempaa nyt kun palasi ja se näkyy heti suorittamisessa. Selvästi turhautuu itsekin joukkueen sekä omaan suorittamiseen ja se voi herkästi ajaa jäähyherkäksi tuon ison ja vahvan pelaajan. Toivottavasti saa onnistumisia mahd pian Rakellin kanssa koska tuo tutkapari pitäisi saada toimimaan äkkiä. Tähän mennessä hyökkäyksen kärkikaksikon yhteispeli on ollut täyttä sontaa. Eavesin paluu myös lähenee ja toivottavasti hänkin saisi itsensä parin kauden takaiselle tasolle. Siihen ei moni usko. Ei Kesleriinkään moni uskonut, epäiltiin pelanneeko peliäkään enää.
   
 22. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Lainaus:
  Kiitos vaan tarjouksesta (vaikkei minulle ollutkaan suunnattu), mutta jatkan mielummin saman jengin kanssa, enkä lähde glory hunttamaan toista jengiä vaikka kuinka vituttaisi Ducksin aneemisuus.
   
 23. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Onhan ankkojen pelaaminen välillä masentavaa katsottavaa, mutta en siltikään ymmärrä miten joukkuetta voi tuosta vaan vaihtaa lennosta. Kukin toki tyylillään.

  Menestyskin maistuu paremmalta kun on myötä elänyt joukkueen mukana myös ne vaikeammat ajat!
   
 24. Largo Jäsen

  Samaa mieltä yllä olevien kanssa: ei sitä noin vain vaihdeta. Luottoa löytyy siihen, että kelkka kääntyy vielä. Onhan se ihan selvää, että alkamassa on piakkoin post-Getzlaf-era, mutta nuorten sisäänmarssin vuoksi, se ei allekirjoittanutta masenna. Lunde, Comtois, Steel, Sherwood, Pettersson, Terry nyt vain mainitakseni. Maalivahti Gibson on vielä nuori, joten aikaa on Getzlafin jälkeenkin taistella Stanleysta hyvinkin nopeasti. Puolustus myöskin nuori, eikä sielläkään hätää ole. Getzlafin jälkeen tarvitaan ykkössentteri, jota omasta altaasta ei löydy. Tai en ainakaan näe Steelin tai Lundeströmin omaavan ihan niin korkeaa kattoa, mutta mistä sitä varmaksi mitään tietää. Lundeström on alkanut pelaamaan itsevarmemmin koko ajan ja voi hyvin olla, että hänen katto onkin oletettua korkeampi. Työkalupakki on kuitenkin kunnossa. Riittävästi kokoa, voimaa, taitoa, pelisilmää ja nopeutta.
   
 25. Largo Jäsen

  Chicagossa mukana: Comtois, Kase, Eaves ja Ritchie.

  Eli Comtois ainakin vielä mukana. Mikäli noita muita aktivoidaan, on mahdollista että Comtois olisi healthy scratch Chicagos vastaan. Ritchien työluvat saattaa venyä, eikä varmaan ole vielä käytettävissä Hawksia vastaan. Kasea ja Eavesia nyt ei varmaan turhaan olla mukaan otettu. Lähellä ovat.