Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  https://www.nhl.com/ducks/news/kesler-undergoes-successful-hip-surgery/c-307371022

  Kesler käynyt jälleen lonkkaleikkauksessa ja vaikkeivat nyt suorilta todenneet uran olevan tämän myötä ohitse, lienee se todennäköistä nyt ja Keslerista tulossa seuraava pitkän linjan LTIR-pelaaja (sopimusta vielä kolme vuotta jäljellä). Ainakin suoraan GM Murrayn suulla tuossa uutisessa todettu että ensi kaudella pelaaminen on epätodennäköistä. Tuhat peliä Kesler ehti viime kaudella juuri saamaan täyteen (nyt pelattuna 1001 runkosarjaottelua) ja siihen ne tosiaan sitten jäänevätkin.
   
 3. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Oli uutinen instassa että ankat olis kiinnittäny islesin kakkosvalmentajan valmentajaksi. Enään en vaan löydä sitä postausta mistään.
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Lane Lambert on käynyt ainakin haastattelussa. Lambert on pitkään ollut Trotzin oikea käsi, joten ainakin sopivassa opissa on ollut. Ei olisi välttämättä huono valinta.
   
 5. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal,BvB, Ducks
  Lainaus:
  Ihmettelen kovasti jos Eakinsin ohittavat valinnassa. Murray taisi jossain haastettulussa vaan mainita, että odottavat Gullsien playoffien päätöstä ennen kuin julkaisevat uutta päävalmentajaa. Ei sillä, että Lambert olisi huono valinta. Veikkaan vaan, että Eakins sieltä penkinpäästä löytyy loppujen lopuksi.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2019 klo 00.58