Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 29.05.2018 klo 20.09.

 1. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Niin, no mitä siitä pitäisi miettiä että Jack Adams Trophyn on voittanut valmentaja joka ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Ei sinänsä ihmetytä että eurooppalaiset vie 100-0 sen osaamisen.

  Ducksillä syy on muualla.
   
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Bob Murrayn paikka Ducksin GM:nä on kiveen hakattu. Tällä hetkellä NHL:n neljänneksi pisimpään Poilen, Holladin ja Doug Wilsonin jälkeen omassa pestissään ja vuosikausien menestys ei tällaista yhtä tappiokautta muuta. Tämä on nyt kolmas kerta Murrayn aikana kun Ducks jäänee pleijareiden ulkopuolle. Se että Murray otti itse valmentajan paikan on mielestäni miehekäs ratkaisu, eli ei lähtenyt sekoittamaan Gullsin pakkaa viemällä heiltä päävalmentajaa, saatika sitten lähtenyt palkkaamaan jotain loppukauden taikuria ottamaan kaiken paskan niskaansa kun tämä ei joukkuetta pystynytkään pleijareihin johtamaan. Ja onhan siellä apurina mm. Rick Preston, joka on erittäin kokenut kettu valmentajana. Murray sanoi itsekin haastattelussa, että hänen suurin työnsä on kaivaa pelaajien intohimo takaisin. Apuvalmentajat hoitavat sitten pelilliset asiat.

  Lou Lamoriello teki vielä kovemman ratkaisun Devilsissä keväällä 2007, kun antoi kenkää Clauden Julienille huhtikuun alussa juuri ennen pleijareita ja valmensi itse kauden loppuun. Don Loun edellinen kunnon valmennuspesti oli yli 20-vuoden takaa ennen tuota liikettä. Devils hävisi ekalla kierroksella Buffalolle 4-1.
   
 3. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Korjataan kuitenkin sen verran, että Devils hävisi tuolloin Ottawa Senatorsille, toisella kierroksella. Voitot tosin samat 4-1 Senatorsin eduksi.

  Mikä tuossa Julienin potkujen taustalla tuolloin keväällä 2007 oli? Harvemmin tämmöisiä kenkimisskenaarioita näkee. (Ja tähän kysymykseen voi vastata jossain toisessakin ketjussa, nyt kun ollaan toimestani jo aika kaukana Anaheim Ducksista 2018-19).
   
 4. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Niinpäs olikin. Voittivat Pittsburghin ekalla kierroksella. Taisin katsoa väärää vuotta. Kiitos tarkennuksesta.
   
 5. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Bobi-sedän koutsinnuraa eilen aloitettiin
  vierahaksi Mighty Ducksit myöskin kutsuttiin
  Ensin kiekko maaliin saakka perille lauottiin
  sitten vielä nyrkkimatsit parit kisattiin
  Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa,
  oi jospa oisin saanut olla mukana.

  Valmentaja-Bobille nyt tuntein pelattiin
  peli oli vauhdikas ja siitä nautittiin
  Bobi-koutsi punasteli hieman hämillään
  sitten puhui kiitoksesi pojilleen
  ja siellä kaikilla oli niin mukavaa,
  oi jospa oisin saanut olla mukana.

  Mailat siellä rivakasti kiinni pidettiin
  taklaukset lujat sekä vedot blokattiin
  Tuurillakin Nucksin vedot kaikki torjuttiin
  ja sitten voittoa taas viimein juhlittiin
  ja siellä kaikilla oli niin mukavaa,
  oi jospa oisin saanut olla mukana.
   
  5hole, Oskar, Alamummo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Omasta mielestä näytti, tai sitten oli toiveajattelua, että peli olisi ollut jotenkin avoimempaa. Siis ei niin kipsissä, kuin Carlylen kummitellessa penkin takana. Varsinkin omassa päässä ratkasut oli jotenkin paljon selvemmän näkösiä pelaajille, ja sitä kautta varmempia. Tässä aikasemmin pelejä katsellessa tuli mieleen että oliko aikaisemmin nopeat hyökkäykseenlähdöt kiellettyjä, koska alkoi näyttämään liigan viivelähtöpaskalta ajoittain.

  En nyt elättele isoja toiveita stanley cupista, mutta toivottavasti tuo ns pirteämpi ilme säilyy, vaikka tukkaan tulisikin. Kuitenkin ehkä peli-iloisempaa ja nopeampaa on nykyajan kiekko, itä dinosaurksen valtakaudella joukkue pakotettiin pelaamaan.

  Ja tietääkö muuten joku siitä aamujää asiasta? Oliko niin että loppukauden joukkueen aamujäät on vapaaehtoiset?
   
 7. böse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kyllä vain, aamujäät loppukauden osalta vapaaehtoisia, kuten Teaford raportoin Twitterissä.

  Olihan tuossa edellisessä pelissä joitain merkkejä paremmasta, mutta edelleen ankeaa monin osin. Eteenkin toinen erä meni ihan omassa päässä kiekkoa etsimässä kulmista jne. Kamppailutilanteita hävittiin eteenkin omassa päässä ja purut paikoin onnettomia. Syöttöpeli edelleen sakkaa, kun kiekot tulevat jalkohin tai sitten vastaanotto ei vaan onnistu ja olihan nuo hyökkäysalueelle pääsytkin ihan ahterista pääsääntöisesti. Boyle kanavoi sisäistä Gibsoniaan (alkukauden) ja mahdollisti joukkueelle hikisen 1-0 voiton. Mutta kyllähän tuota oman maalin edustaa vartioitiin nyt paljon paremmin kuin mitä viimeiseen pariinkymmeneen peliin on nähnyt. Boyle, Lindholm ja Jones ainakin omaan silmään onnistuivat hyvin, oli siellä varmasti muitakin, mutta vähän liian hiljaista on tuon veteraaniosaston kanssa, keiden pitäisi edelleen olla joukkueen kulmakiviä.
   
 8. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Herregud, sieltähän Capitals kaadettiin tällä kaudella toistamiseen.
   
 9. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Capsia vastaan aukesi maalihanat. Ensi yönä on edessä todella tärkeä vieraspeli Minnesotassa, sikäli mikäli ohuita pudotuspelisaumoja halutaan vielä pitää elossa.

  Katsotaan alkaisiko peli aueta, vai oliko Niedermayerin juhlailta vain yksittäinen suonenveto.
   
 10. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Eli Silfverbergiä ei treidata ja jatkosopimus on 5vuotta/avv 5,25miljoonaa.

  Minusta ehkä vähän liikaa 40 pisteen pelaajasta. Itse pitäisin 3-4 miljoonan arvoisena ja olisin jopa ollut valmis treidiin.
   
 11. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Saattaahan tuo olla että saavat nyt paremman vastineen kun on sopimus valmiina. En tiedä....ite kyllä olisin valmis Silfin arvon mittaamaan kauppamarkkinoilla.
   
  Oskar tykkää tästä.