Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Ässien talous

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Corbucci, 23.08.2004 klo 22.52.

 1. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  SJS:ää ei ole kyllä helppo miellyttää. Tekee Korpisalo niin tai näin, niin aina kuitenkin väärin :)
   
 2. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Mukava oli kuulla, että yrityksiä ei ainakaan rahasteta, jos hankintaa ei tule.
  Paremmin hoidettu tämä asia kuin ajattelin.
   
 3. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ei se ole ollenkaan vaikeaa. Jättää vaan nää välimallin jantterit ihan suosista rahastamaan RKT-palvelua ja pistää ne (vähät) rahat kiinni oikeisiin vahvistuksiin. Lähteenmäki ei todellakaan vakuuta vaikka Ässä-kaudet olivatkin uransa kohokohdat. Ei ole sellainen pelaaja, joka yksin kykenisi nostamaan joukkueen seuraavalle tasolle. Zabo teki ihan vaan omalla panoksellaan joukkueesta paremman - samoin teki Umisevitsi. Ei ole ihan liiaksi asti Umin kaltaista lättysyöttöjäen jakelijaa Ässä-paidassa pelannut. Umin kaltainen kaveri voisi saada tähän "huippuhakinta" Bert-Anttiinkin jotain eloa (ehkä jopa E.Eloa :p )
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Zaborsky ja Umicevic ovat yksilöurheiljoita joukkuelajissa, ehkä tästä syystä he eivät ole voittaneet joukkueen kanssa mitään.
   
 5. Tuamas Jäsen

  Siis kaveri oikeasti hehkuttaa jannuja jotka eivät olleet mitään järin suosittuja joukkuepelaajia ja jotka sulivat kuin jääpuikko perseessä kun tosipelit alkoivat.

  Tää menee jo parodiahorisontin tuolle puolen.
   
 6. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Zaborsky HIFK:ssa 8 ja 10 pisteen "tosipelit". Ei se Zabon vika ollut että joutui Ässä-vuotenaan telakalle juuri pleijareiden kynnyksellä. Umi puolestaan nakutti Tapparan paidassa yhdeksän pistettä 15 peliin pleijareissa. Ei huono esitys sekään. Ja ne ongelmat pukukopissa taisi kyllä aiheuttaa eräs Smolenak, joka ei ole oikein missään viihtynyt kokonaista kautta (jos ei Zagrebia lasketa).
   
 7. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Zaborsky on esimerkkinä melkoinen paradoksi kun ottaa huomioon millä spekseillä hän Ässiin ihan alkuaan tuli. Ei ollut todellakaan mikään nimimies eikä valmis huippuhankinta.

  Muutenkin tuollaisten kovien nimien esiin veto on jälkikäteen helppoa, käytännössä harva seura tekee enää tammikuussa mitään superhankintaa. Lähteenmäki olisi seuran taloustilanteen huomioiden paljon enemmän kuin moni odotti mitä ei Zaborskyn nimen rääkyminen muuta miksikään. Aina löytyy jostakin joku joka olisi vielä parempi, mutta se ei ole mikään syy olla tekemättä itselle sopivia hankintoja.
   
 8. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Kokonainen Blues -sarja, kuuteen peliin 0+0. Mutta se oli varmasti Huhtala-Kuparinen-Savinainen syytä kun menivät tekemään kaikki tehot. Seuraavan kevään lopetus Omsk soppari taskussaan, syksyksi kuntoon oli myös jännä juttu. Mutta joo, varsinainen kevään sankari.
   
 9. Myrvold Jäsen

  Vieläköhän Ässien myyntiorganisaatio on sama kuin Perttulan liittyessä remmiin?

  On Burger Kingin kanssa whopperminuuttia ja ennen Jukurit-ottelua? oli myyty videomainos yritykselle. Hyviä hommia.

  Kuulemma tämä Perttula on kova "myyntimies". Toivottavasti alkaa näkyä Ässissäkin.
   
 10. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuskin myyntiorganisaatiossa sen kummenpaa vikaa on ollut. Kyllähän Perttulan myötä mainitsemiesi asioiden ja monien muiden asioiden lisäksi halliakin on kehitetty jo hiukan. Myyntipisteiden määrää on nostettu, mikä olisi pitänyt hoitaa kuntoon jo vuosi sitten. Juomat saa nykyään kivasti, vaikka halli olisi loppuunmyyty. Ennen remonttia tuossa tilanteessa ei voinut edes lähteä omalta paikalta ihmismuurin vuoksi. Seuraava jännitettävä asia on ensi vuoden pelaajabudjetti, ja millä yleisömäärällä se yritetään mahdollistaa. Toivottavasti sitä viiden tonnin tavoitetta on laskettu selkeästi.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 10.38
 11. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Ööö... Miksi ihmeessä?
  Jos otteluohjelma on nykyistä suotuisampi, niin 5000 on aivan minimi. Hyvällä ohjelmalla 5100-5200 olisi ehkä sopiva tavoitteeksi.
   
 12. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Hermot ei kestä sitä yleisömäärien jatkuvaa kyttäämistä. ;)
   
 13. Myrvold Jäsen

  Kapteeni-Kuparinen helpotti eilen myös Ässien taloustilannetta. Vähintään yksi kotipeli lisää (toivottavasti useampi) ja Ässien kassa kiittää. Tämäkin kausi on ollut Ässille taloudellisesti haasteellinen ja nyt jokainen lisäeuro on tärkeä.

  Ja kyllä, tämän kauden menestys vaikuttaa suoraan myös ensi kauteen. Perttula varmasti antaisi mielellään Korpisalolle sen utj:n ja Ahon toivoman 2,2milj. € budjetin. Tällä hetkellä ensi kauden jengiä kasattanee n. 1,8milj. € budjetilla.
   
 14. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aika paljon on rahallistakin panosta lauantaina. Voittajalle kaksi varmaa peliä pleijareissa ja ipalle vielä pomminvarma full House kun Tappara vastassa jos Ässät vaan kaatuu. Molempien joukkueiden johto voi luvata surutta hyvät bonusporkkanat myös pelaajille voitosta. On se nyt ainakin n. 200000€:n Voitto jokatapauksessa laski miten vaan. Ei noi Ässien palkkasoturit näytä ainakaan syttyvän, rahalla voisi kokeilla, sitä nykyihminen nöyrästi tottelee.
   
 15. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Radio Porin haastattelussa Perttula ennakoi kauden taloudellisen tuloksen päätyvän plussalle. Hyvä näin.
   
 16. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kaiken järjen mukaan. Ennakkoon julkaistuissa tavoitteissa pysyttiin kohtuu hyvin, joukkueeseen ei jälkeenpäin mitään kovan tason pelaajia hankittu ja pari pleijarien kotipeliä.

  Eipä siis tämän puolesta paniikkia ensi kaudelle.
   
 17. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mahtavaa. Ja vaikka ei jäisikään, puhutaisiin ihan marginaalisesta tappiosta.

  Povaa hyvää ensi kautta varten, ainakaan ei tarvitse lähteä pelaajabudjettia laskemaan.
   
 18. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Eiks A-junnujen lipputulotkin vielä tule samaan kassaan?
   
 19. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Saas nähdä, minkä hintainen seisomakatsomokausikortti on ensi kaudella? Ostettua se tulee, kunhan ei hinta hirveästi nouse.
   
 20. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Aika monella taisi jäädä sisään rahaa playoffskortista sen verran että ei se ainakaan 99E ole. Veikkaisin että 129-149 akselille menee.
   
 21. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Mietin juuri aamulla, että miten mahtanee mennä tuon asian kanssa. Jotenkin olisin itsekin toiveikas, että nuo kaksi playoff-kotipeliä (jotka varmaankin oli etukäteen budjetoitu) viimeistään nostavat tuloksen plussalle..
   
 22. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tähän en kyllä usko. Hirsimäen aikoina budjettiin oli sijoitettu kaksi playoff-kotimatsia, joita ei ikinä tullut, tuloksena turskaa parisataa tonnia.

  Nämä kaksi ylimääräistä erätaukoakin kotiplayoffseissa lihottivat kirstua mukavasti. Varakkaita ei olla, mutta taloudellisesti hätää ei ole ja tulevaisuudessa mahdollisuudet suurempiin kassavirtoihin ovat olemassa.
   
 23. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Jos oikein muistan, niin joukkue oli tuolloin myös kalliimpi, läheskään kaikkia palveluita hallissa ei ollut puolen kauden aikana käytössä ja pelaajia taidettiin muutama hankkia, siis viime kaudella.

  Tällä kaudella aika maltillinen pelaajabudjetti, Paakkis ja Matushkin taisi olla ainoat hankinnat kesken kauden (toinen noistakin puhtaasti sponsorien ja fanien avustuksella maksettu) ja hallissa oli vihdoin kaikki palvelut käytössä. Siihen päälle tuo kaksi pp-matsia, niin kyllähän tuolla ainakin maltillinen plussan puoleinen tulos pitää tulla.

  Yleisötavoitteesta jäätiin keskiarvolla alle 200 kävijää, budjetoitu keskiarvohan oli varmasti jossain 4 500 - 4 700 välillä ja tuo 5 000 keskiarvo oli laskettu niin, että tulee merkittävästi enemmän voittoa.

  Ihan rauhassa voidaan tosiaan lähteä kesän jälkeen kohti juhlavuotta talouden puolesta. Pelaajabudjettiin ei tarvitse koskea ainakaan alennusmielessä, Perttulahan varovaisesti kommentoi aiemmin, että jopa hieman oltaisiin pelaajabudjettia nostamassa.
   
 24. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jep, myös nuo tekijät selittävät huonoa tulosta. Lähinnä painotin hölmöyttä lisätä budjettiin näitä playoff-otteluita(lue: odotetaan tuloja otteluista, joita ei välttämättä edes järjestetä). Noh, siitä on opittu ja eteenpäin mennään...
   
 25. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Tuleehan ne ja toivottavasti otetaan mallia raumalaisista kerrankin. Siellä jo välierissä oli paikan päällä A-junnuja kannustamassa yli 2000 silmäparia. Toivottavasti täällä tuplataan toi lukema.