Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ässien talous

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Corbucci, 23.08.2004 klo 22.52.

 1. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eikös Korpisalon juuri Ahoa pidäkkin kuunnella, Ahon systeemeinhinhän näitä pelaajia minun mielestäni pitäisikin hakea. Vakoiopaikka tuossa mainitsikin jo Suorannan, Seppälää ja Peltosta pidän melkoisen onnistuneina hakuina. Eiköhän täällä olla tultu jo tulokseen, että näillä resursseillahan tässä on todella hyvin onnistuttu. Puksu kun kertoisi, minkälaisia pelureita tässä olisi pitänyt tänne haalia tuolla käytettävissä olevalla budjetilla?
   
 2. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sarkasmi näytti osuvan aika moneen.
   
 3. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  Onpas täällä keskustelu valunut kauas taloudesta.
  Sanotaan näin, että tuloksellisesti Ässät pelaa resursseihin nähden juuri tällä hetkellä hyvin. Keväällä sitten nähdään miten vire kestää silloin.
  Joukkueen kokoajana itse pidin Toivalan tyyliä mieleisempänä. Ymmärsi selvästi mistä Porissa tykätään. Jarkka nyt on tainnut raahata näitä Ahon tuttuja tänne, ja menettänyt omat tähtemme.
  Rockysta en nyt jaksa alkaa, vaikka täällä selvästi osa vielä haluaisi.
   
 4. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Satakunnan viikossa toimitusjohtaja uskoo saavansa kurssin nousemaan ja tyydyttävän tuloksen taloudellisesti.
  Tämä ei tarkoita voittoa, vaan viime tilikautta pienempää tappiota.
   
 5. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Porissa tykätään menestyksestä ja Toivola pääsi rakentamaan sitä valmiiksi rakennetun hyvän pohjan päälle. Sen jälkeen olikin heikompaa.

  Ja mitä muuten vanhojen tuttujen Ässiin "raahaamiseen" tulee, niin väittäisin että Toivola on siinä katsannossa ainakin toistaiseksi Ahoa ja Korppia edellä. Pelkästään viime kauden joukkueessa oli viisi hankintaa jotka olivat nimenomaan Toivolan entisiä valmennettavia.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017 klo 19.39
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kohtuu helppo homma, kun halliremontin ylimääräiset hankinnat eivät rasita tulosta ja tulopuolelle tulee pleijarit.

  Koska ehtisit ne joukkueen "Jaatiset" luettelemaan?
   
 7. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Täysin ymmärrettävää, että vitullinen synergialatauskaan ei vielä riitä kattamaan Hirsimäen törsäyksiä. Onneksi Jukka kuitenkin käänsi takkinsa ja jätti Crosbyn hankkimatta, vaikka näin lupasikin, kun ysiysi-kortit menivät hienosti kaupaksi.
   
 8. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Jep... Täälläkin odotellaan "jaatisia"...
   
 9. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:

  Sori, unohdin kun on ollut muutakin elämää tässä viikonloppuna ja ajattelin tänään jo, että eiköhän tässäkin ketjussa olisi aika jutella taloudesta eikä minulle mieleisistä pelaajista.
  Ässillä taitaa kuitenkin olla aika monta tuhatta muutakin fania ja jokaisen suosikkeja ei voi toteuttaa.
  Lähinnä hain takaa jaatisilla näitä vähän värittömimmillä pelaajilla mitä tänne on tälle kaudelle tullut, jotka ei herätä mitään fiiliksiä.
  Seuraavana ilmeisesti Mikko Salmio tulossa.
   
 10. Puksprööti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Enhän minä sanonut että pitäisi olla maisterin paperit taskussa. Toki varmasti HR-puolella (pelaajathan ovat tämän osakeyhtiön työntekijät) myös jääkiekossa auttaisi omata psykologin koulutusta ja työkokemusta ihmisjohtamisesta. Sillä jokainenhan tietää omastakin kokemuksestaan että työpaikan ilmapiirin tuhoaa yksi mätämuna, tälläinen kuin Marttinen on kaikkien palstatotuuksien mukaan. Työn teho laskee sen mukana miten kiva on töihin aamuisin herätä. Ja täysin samahan se on jääkiekossa. Joukkue Crosbeja Marttisen luonteellahan olisi täsi katastrofi. Siinä mielessä työhaastattelussa pelaajalle onkin hyvä tehdä psykologiset testit jne.

  Lähinnä tartuin siihen kun eräs veljistämme puhui ammattipätevyydestä. Ilman koulutusta, ilman kokemusta MITEN voi olla ammattipätevä? Jos on hankkinut kaikki pelaajat jotka on käsketty hankkia, onko se osoitus siitä että on ammattipätevä? Ehkä mielipideasioita. Mutta omissa silmissäni Korpisalon toinen nimi on lähinnä Juoksupoika. Miehellä ei ole samanlaista taustaa ja kannuksia kuin vaikkapa toimitusjohtajallamme tämän kokoluokan tehtävistä. Toistaiseksi näen Korpisalon nuuskaa huuleen vetäneenä ex-jääkiekkoilijana ja mies saa nyt ensin todistaa olevansa pätevä myös toimihenkilötason tehtäviin ennen kuin aloitan patsashankkeet. :)
   
 11. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Siis mitkähän on toimistohenkilötason tehtävät? Olisi ihan kiva kuulla niistä lisää?
   
 12. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Korpisalolla on ammattivalmentajan paperit ja kymmenen vuoden kokemus valmennuksesta ja valmennuspäällikön työstä joten ei hän nyt pelkällä pelivuosien kokemuksella vedä.

  Tosin mielestäni urheiljohtajan tehtävään tarvitaan aika paljon muutakin kuin muodollinen pätevyys.
   
 13. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  P-Amerikassa on etenkin maajoukkue-ympyröissä tapana, että valmentajat valmentaa ja GM kasaa joukkueen eikä kumpikaan tule härsimään toisen tontille. Varmaan Aho haluais vaikka Ovechkinin tuohon porukkaan, mutta loppupelissä se on Korpin vastuulla ja vallassa ketä hommataan - jos ketään. Kurre kompastui loppupelissä siihen, että ei viitsinyt nähdä juurikaan vaivaa niiden pelaajien etsimiseen vaan selaili lähinnä niitä agenttien Penalta jääneeseen faxiin lähettämiä tyrkkyjä ja valkkas niistä sitten kaikenkarvaisia Sindeleitä ja muita turhakkeita. Toivottavasti Korppi ei astu samaan miinaan.
   
 14. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eihän tuossa olisi mitään järkeä, että Korppi hommaisi Virran Peksin, ainakin vanhempaan tyyliin sopivia mikkihiiriä? Ainahan valitetaan, että kun valkku vaihtuu, että kokoonpanossa on vielä entisen valkun tyyliin sopivia pelaajia.
  Mitenkäs Toivolalta muistetaan nämä Sindelribbentrobit? Voishan sitä muistaa myös Pavoset ja Dixiet?
   
 15. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  @Puksprööti. Siellä ne ukot rakenteli talvi- ja jatkosodan jälkeen rintamamies-taloja ja kenellä oli rakennusmiehen paperit taskussa? Tuskin kenelläkään. Nyt ammattikoulun käyneet kaverit rakentaa taloja, joissa on viiden vuoden jälkeen homevaurioita. Onhan se kiva juttu, jos sinulla on tutkinto, mutta joskus oma elämänkokemus ja pitkä ura voi antaa sellaista elämänkokemusta, jota ei voida koulussa oppia - tai ei ainakaan ilman työssäoppimista. On olemassa "kisällin töitä" ja uskon, että Korpisalon työ on juuri sellainen. Korpisalo oli pelaajana johtaja ja esimerkki. Hän osasi vaatia paljon itseltään, sekä muilta. Vaatimustaso on korkea ja uskon, että hän on hankkinut joukkueeseen juuri sellaisia pelaajia, jotka vastaavat hänen omia arvojaan. Lukko on hyvä esimerkki. Rahaa on, mutta sitä ei osata käyttää oikein ja joukkueen rakentamisesta puuttuu filosofia. Pahaa pelkään, että Raumalla on tehty monta jatkosopimusta paniikissa ja samat virheet toistuvat tulevaisuudessa.
   
 16. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Urheilujohtajasta puhuttaessa ei voi varmaan koskaan tarpeeksi painottaa että kyseessä on nimenomaan urheilujohtaja. Pelaajien hankkiminen ei teknisenä toimenpiteenä ole erityisen vaikea, kysymys on siitä että pitää tehdä juuri ne oikeat päätökset täsmälleen oikeaan aikaan. Tässä tullaan paljon juuri henkilön persoonaan, ainakin lyhyellä otannalla Korpisalo tuntuu ajattelevan joukkuetta kokonaisuutena paljon enemmän kuin Toivola.
   
 17. C.S Kimmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuka tahansa valmentaja haluaisi ovechkinit ja crosbyt joukkueeseensa, muttei Korppikaan voi täysin kävellä Ahon yli ja päättää yksin kuka tulee ja kuka ei.
  Tai ainakaan mielestäni moisessa ei mitään järkeä olisi. Mielestäni parasta olisi kun Korpisalo kartoittaa keitä on saatavilla ja sopivat budjettiin ja sitten Ahon ja jopa koko valmennuksen kanssa keskustellaan kuka kandidaateista olisi paras ja eniten joukkuetta hyödyttävä vaihtoehto.
   
 18. Myrvold Jäsen

 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 20. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Oma toive, kun pelaajaa hankitaan on, että erityisesti sellainen kokenut playoff-pelaaja saataisiin naarattua. Ässien tilanne on juuri nyt hyvä, niin voidaan rauhassa kartoittaa vaihtoehtoja.

  Liigasta löytyy muutama sellainen pelaaja, jotka vahvistavat joukkuetta, mutta odotan pelaajan olevan joku Khl tai Shl joukkueen pudokas/vähälle pelaajalle jäänyt kokenut pelaaja.
   
 21. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nämä ovat amatööri kirjoittajan mielipiteitä. Ei yhtään sen vakavasti otettavampia, kuin itseni tai muiden kirjoitukset Jatkoajassa.

  Lainaus:
  Mikähän meitä porilaisia vaivaa? Kokemäenjoessa uiva bakteeri, joka aiheuttaa kateuden, saituuden ja vahingonilon yhdistävää luonnevikaisuutta?
   
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Nyt olen poikkeuksellisesti Esterin kanssa samaa mieltä. Liuhala kirjoittaa vain kirjoittaakseen jotakin, tuo on vain referointia Jatkiksen keskusteluista.. totta kai on paine sitten myös tehdä se hankinta, kun kerran näin avoimesti rahaa ruinataan

  Mielenkiintoista olisi tietää, kuinka moni tukilippupaketin ostaneista ilmoittaisi olevansa pettynyt nyt kun vahvasti näyttää siltä, että mahdollinen hankinta tulee olemaan osastoa Lähteenmäki-Hamilton. En ole itse ostanut tukilippua, mutta jos olisin, niin en silti olisi pettynyt kumpaankaan noista nimistä. Mutta minä nyt toki olenkin pitkäjänteiseen ajatteluun kykenevä realisti..
   
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  "− Jari Korpisalo tarkkailee joukkueen asioita tiiviisti, ja olemme valmiita tekemään mahdollisen hankinnan. Emme sido liikaa käsiämme tähän, joten hankintaa ei tehdä, ellei ole aidosti tarvetta.

  − Toimimme niin, että yritystukijoiden laskut lähetetään vasta, jos uusi pelaaja hankitaan. Lisäksi meillä on tiedossa tukilippujen ostajat, joten kannattajien antamalle tuelle järjestetään vastine, mikäli joukkuetta ei tällä kaudella enää vahvisteta.

  − Emme pelkästään kerää jotain rahasummaa kokoon, vaan jatkotoimenpiteet on mietitty erittäin tarkasti." - Eeva Perttula

  Yrityksiltä rahat napataan vasta jos hankinta tehdään, ihan järkeenkäypää ettei sieltä pumpata rahaa "jemmaan", mahdollinen rahaosuus kuitenkin suurempi kuin mitä noista tukilipuista tulee.
   
 24. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Aidosti olisi kyllä tarvetta, mutta ei millekään Lähteenmäelle. Hankittavan pelaajan pitäisi ehdottomasti olla ihan oikeasti joukuetta vahvistava tyyppi, eikä vain joku mukana roikkuja. Joko selkeästi pisteiden tekijä (mitä esim. CB:n PITI olla) a la Zabo, Josh Green, Petruzalek etc. tai sitten joku iso ja ilkeä monsterimonni mahdollisia kevään pelejä varten.
   
 25. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Justhan sinä eilen viesteilit, että nämä mainitsemasi rahaseurat vievät tuon tason pelaajat? Eli mitäs siis oikeasti pitäisi tehdä? Vaikka en mikään Lähteenmäki fani olekkaan, kyllä hänkin vahvistus Ässä joukkueeseen on.