Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ässien talous

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Corbucci, 23.08.2004 klo 22.52.

 1. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  Loppupeleissä se on kannattajat jotka tuota hommaa pyörittää. En itse näe mitään noloa tai negatiivista siinä, että kerätään varoja pelaajahankintaa varten kyseiseltä taholta. Hienoa yhteistyötä joka saa kannattajan tuntemaan olevansa entistä tärkeämmässä osassa.
   
 2. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  No niin tai näin, mutta edelleen ainakin itse luen Ässiä koskevista ikävistäkin huhuista. Moni täällä ilmeisesti elää mielummin pumpulissa ja kuvittelee mahtuhankintoja.

  Enkä minä tuomitse, jos joku haluaa Ässille rahaa antaa. Itse koen panokseni tälle kaudelle antaneeni ja viihdearvo sille kotona on usein ollut aika heikko, joten en laita tällä erää lisää.
   
 3. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Samoin luen minäkin. Ja eikö ole hyvä, että jutut pysyvät kohtuu totuuden mukaisina, kun niitä virheellisiä ja vääristeleviä heittoja täällä palstalla oiotaan.
   
 4. Raid76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT V-M Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
  Lainaus:
  Minä lähdin ihan mielelläni mukaan. En kyllä osta tuota kirjoitusta mitenkään. Seura käyttää lahjoittamani rahat miten parhaiten katsoo, luottamus siihen että ainakin jollakin tavoin massit ovat avuksi niin se riittää minulle.

  Edellisen kampanjan myötä siirryin Ässien omistajaksi ja nyt vastaan vielä pelaajahankinnoistakin (kyynelsilmäinen hymiö), eli kaikki kura vaan tännepäin jos hankinta on Moisio.
   
 5. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Olisi kyllä kerta kaikkisen mahtavaa ja hienoa jos Ässät voisi etukäteen ilmoittaa että nyt kerätään rahaa esim. Jesse Joensuun hankintaan ja että pelaaja suostuu myös tulemaan seuraan mikäli tarpeeksi pätäkkää vain löytyy. Käytännössä tällainen tilanne ei kuitenkaan liene mahdollinen kuin Nhl:n työsulun aikana. Pelaajamarkkinoilla shoppailu on aina arpapeliä ja erityisesti se on sitä siirtotakarajan lähestyessä. Liikkeellä on monennäköistä peluria eikä kukaan voi olla etukäteen varma että joku viime hetken hankinta on myös todellinen vahvistus.

  Tämä koko rahankeruu on vähän kuin vedonlyöntiä sillä osaako seura hoitaa asiat vai ei. Minä osallistuin mielelläni ja toivon mahdollisimman monen muunkin osallistuvan. Kerrankos sitä tempaistaan ja on sitä nyt tullut tyhmemmänkin asian puolesta lyötyä vetoa.

  Tietysti jos kaikki on paskaa paitsi kusi ja Ipa - olut, niin sitten ei totta vieköön kannata osallistua.
   
 6. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  On muuten nämä erikoisoluet kuuleman mukaan tehnyt hyvin kauppansa, sinun vastustuksesta huolimatta.
  Hienoa Ässät.
  Seuraavaksi vastaavaa tarjontaa myös seisomakatsomolaisille.
   
 7. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Näille negailijoille pitäisi olla verkkokaupassa ihan omat tuotteet.
  Esimerkiksi tuote 1: Fanilippu, josta saadut rahat käytetään Janne Niskalan hankintaan. Tuote 2: Gagnon, tuote 3: Sakari Salminen, jne.
  Jos kuvitteellinen nimimerkki Otso ostaa Niskala-lipun ja kyseinen pelaaja ei saavukaan Ässiin, niin Ässät palauttaa normilipun ja fanilipun välisen erotuksen.
  Vakavasti puhuen on hyvin porilaista, että tästäkin rahankeruuideasta joku pahoittaa mielensä. Minä ainakin ostin lipun mielelläni vaikka siitä saadut rahat käytettäisiin Julle Kallion uusiin luistimiin.
   
 8. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  En pahoita mieltäni. En vain itse osta, koska en luota, että saisin rahalle itselleni tarpeeksi vastinetta.
  Muiden kannattajien rahojen laittaminen seuralle sopii minulle todella hyvin.
   
 9. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli sinulle pitäisi etukäteen kertoa, kenen kanssa neuvotellaan? Et siis luota Korpisalon ammattipätevyyteen?
   
 10. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Hienoa että kauppa käy, sinun kannaltasi tietysti ikävää että joudut kirjoittamaan jotain positiivista seurasta. Onneksi Ässillä on tämä varaiskeruukampanja, ei lopu agendasta jutut kesken.
   
 11. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  No antaisi vaikka vihjeen, että tavoittelemme merkittävää paluumuuttajaa.
  Kaikki suosikkini Ässissä (Kärki, Ojamäki, Marttinen, Viljanen,Bernard) ovat oikeastaan muiden kuin korpin hankkimia. Toki on siellä pari hyvää hakua hänellekin (Seppälä, Suoranta, Makkonen), mutta liikaa näitä jaatisia joita ei täällä mielestäni kaivattaisi.
  Ja jotenkin kutina, että jarkka ja Jyrki hankkisivat taas jonkun Jyväskylän lahjan tänne.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Liikaa Jaatisia? Voisitko luetella ne "Jaatiset"

  Korhonen, Makkonen, Suoranta, Seppälä, Peltonen, Bertrand, Jaatinen, Mäkelä, Paakkolanvaara ja Tommila. Listasin Korpisalo/ Aho hankinnat, siitä voit poimia ne "Jaatiset". Minusta aika hyvä osumatarkkuus.
   
 13. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tuossa on listassa on muuten Ässien tämän hetken neljä parasta pistemiestä ja kaksi tehokkainta pakkia, päälle vielä Paakkolanvaara jota harva on pitänyt huonona hankintana. Kyllä veikkaan että suurin syy koko tuohon valitukseen on taas vaihteeksi jossain ihan muualla kuin pelaajissa ja heidän esityksissään.

  Mutta hei, Rockyn joukkueessa ei pelannut Jaatisia, siellä oli Semir Ben Amor. Oi niitä aikoja.
   
 14. Myrvold Jäsen

  Olisi mukava tietää kuinka Tukilippu-kampanja on edennyt. Alkuun puhuttiin heti, että yrityksiltä oltaisiin saatu 20k. Tiedä sitten pitikö paikkaansa.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Oleppa hyvä

  "- Vastaanotto kampanjalle on ollut hyvä. Faneille kohdistetun kannatuslippukampanjan myyntitavoite on 5000–10000 euroa, enemmänkin tietysti saa mennä. Parin ensimmäisen päivän aikana rahaa on kertynyt noin 2000 euroa, sanoo Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula."

  Ja tuosta 20te yrityksiltä ei puhuta mutta kuulemma "puolet" tavoitellusta summasta on kasassa.
   
 16. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Kiitoksia tiedosta! Jos sieltä yhtä miestä haetaan, niin ilmeisesti ihan pelimiestä siis.

  Etäfanina en eilen ollut paikalla, mutta olisi kiva tietää mainostettiinko tukilippua ja hallin myyntipisteitä ottelun aikana?

  Ens lauantaina Isomäkeen normilipuilla, kun oli ehditty jo hankkia. Ja loppukaudesta sitten tukilipuilla!
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017 klo 12.06
 17. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Oi niitä aikoja. Sitten kun Aho saa raavittua kasaan 60. ottelussa 119 pistettä, niin nostan hänellä hattua. Mitää keneltäkään pois ottamatta ja ketään aliarvioimatta.
   
 18. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sitten kun Rocky voittaa valmentajana jotain niin nostan hänelle hattua. Mitään keneltäkään pois ottamatta ja ketään aliarvioimatta.
   
 19. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ottaen huomioon, kuinka rajallisilla resursseilla Korppi ja Aho on joutunut operoimaan, on palikat loksahtaneet sensaatiomaisella tavalla paikoilleen. Näistä yllä mainituista kymmenestä pelaajasta ei olisi ehkä yksikään mahtunut HIFKn joukkueeseen.
   
 20. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Jos vuosikymmenen alkuun viittaat, niin silloin oli käsissä aivan eri tason joukkue ja puskurirahaakin oli vielä käytössä vahvistuksiin.

  Ja mitä itse asiaan tulee, niin näyttöjen perusteella kannattajilla on syytä luottaa Korpisalon osaamiseen. Vai oletko eri mieltä?
   
 21. AceRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, NY Rangers
  Lainaus:
  Ainakin 67-klubitapaamisen yhteydessä eilen mainostettiin ja oli mahdollisuus tukilippuja hankkia. Ja mielestäni ottelun aikanakin ainakin mediakuutiolla oli mainos.
   
 22. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tällä kaudella ei pelaajistossa ole tehty isoja huteja, lähes kaikki näistä aiemmin nimettömistä ovat olleet positiivisia yllättäjiä. Nykyhetkellä kun seura aikoo vahvistaa joukkuetta, lienee homman olevan aikalailla tarkkaan harkittu ja hankinnan pitää olla onnistunut. Pelaajan täytyy olla joko taitopelaaja tai maalintekijä, joka tulee tuloskentällisiin tai sitten vahvistettava osa-alue on fyysisyys, voimaa joko hyökkäysosastoon taikka pakistoon. Kun pohtii parin vuoden takaista tilannetta, kun pudottiin Saipalle pleijareissa, heti ilmoitettiin, että joukkuetta kootaan fyysisemmäksi ja viime kauden rosterin nyt kaikki muistaa. Ässissä on ollut joko liiankin fyysinen porukka (nimiltään, ei peliotteiltaan) tai sitten sellainen rosteri, missä tätä osa-aluetta on vähän (esim.nyt), mutta pisteitä tulee silti hienosti ja se lienee tärkeintä. Odotellaan silti mielenkiinnolla, kuka tänne saapuu ja mihin rooliin, vai saapuuko ketään.
   
 23. Puksprööti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  LUOTATKO sinä Koripason ammattipätevyyteen? Itse en ainakaan Jaria mitenkään ammattipätevänä osaa ajatella. Ei ole koulutusta, ei ole kokemusta. Tähän mennessä 0-nappihankintaa. Tehnyt vain sopimuksia itsestäänselvyyksille ja niille kenelle on täällä palstalla huudeltu. Sanoisin että jopa naapurin Reino Pihlavasta selvinnyt yhtä hyvin tähän mennessä. Ei huteja, ei onnistumisia. Ahon suosituksia ja itsestäänselvyyksiä.

  Sitten tähän keräykseen, ihan hauska idea. Kaikki fanit saavat osallistua jotka haluavat. Kaikilla kun ei ole omaa yritystä jolla alkaa sponssaamaan niin sitten pääsee näin mukaan. Saa nyt sitten nähdä mitä tuloksia siitä seuraa, toivottavasti Marttisen joulun ja tammikuun palkka saadaan maksettua + rahaa jää ehkä vielä johonkin koodinimi Huhtaseen joka tulisi piristämään tylsiksi muuttuneita ottelutapahtumia ja sitä kautta tuomaan rahaa kassavirtoihin.
   
 24. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Eikö Simon Suoranta ole hinta-laadulta ns. Nappihankinta... Voisitko määritellä oman versiosi ns. Nappihankinnasta. Olisiko esim. Justin Hodgman nappihankinta, jos tekee 0.8 pinnaa per peli ja maksaa 300k kaudessa? Ja toisekseen... Voisitko määritellä, minkä koulun Korpisalon olisi pitänyt käydä, että olisi sinusta pätevä urheilujohtajan hommiin...
   
 25. Uusis85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuka siellä pitäis olla? Oliko esim. Pentti Matikainen väitellyt urheilujohtamisesta Helsingin yliopistossa? Tai toivola joka ei itsekään tiedä haluaako olla valmentaja vai joukkuepäällikkö? Jos et osaa Korpisalon hyödyistä mitään sanoa niin kerro edes missä mies on epäonnistunut. Muista kuitenkin, että Korpisalon tehtävä on koota joukkue hyvin rajallisella budjetilla, Raumalla menee kaikki päin vittua just sen takia ettei Korpisalo ole siellä. Ei se Korpisalon vika ole ettei Ässissä pelaa kalliita nimimiehiä. Siellä on kuitenkin nyt pelaajia jotka hoitaa Ässille voittoja.