Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ässien talous

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Corbucci, 23.08.2004 klo 22.52.

 1. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Puolivälierässä toki, mut ymmärsin toki pointin.

  Ässäthän pystyy hyvässä lykyssä voittamaankin tuon Kärppä-sarjan.
   
 2. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  No perkule. Sormet teki taas tepposet ja poisti tuon alkuosan.
   
 3. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Päivän Satakunnan Kansassa Perttula kertoo pelaajabudjetin olevan 1,8milj€, mutta pitää mahdollisena että kesällä siihen tulisi vielä pientä korotusta.
  Jotain uutta liiketoimintaakin ollaan käynnistelemässä. Siitä ei enempää suostuttu paljastamaan. Lisäksi muutama muukin liiketoiminta on kehitteillä. Ympärivuotisia aktiviteetteja jotka toisivat tuloja ympäri vuoden olisi toiveissa kuulemma.
  Siinä SK:n jutun uudet ja kiinnostavimmat pointit.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  1.8Meur on sellainen budjetti, että sillä kyllä kasaa ihan hyvän jengin jos pidetään ykköskorilaiset minimissä. Pääasia on tässä taloustilanteessa ettei se tuosta enää laske, monella jengillä suunta on alaspäin ja ehkä 50v juhlakaudelle saadaan tosiaan se verran vielä lisäystä, että sinne joku yleisön tuntema bonuspelaaja saadaan hankittua.
   
 5. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus: No niin, eli siinä on käymässä juuri siten, kuin spekuloinkin tuolla edellä. Nimenomaan nämä kaksi playoff-peliä ovat ne ratkaisevat että jäädään plussalle. Sanoinkin jo, että eniten putoamisessa tässä kohtaa harmittaa se, että organisaatio menetti nyt pari puolivälieräpeliä kotona "ihan turhaan" (koska turpiin niissä melko varmasti olisi tullut, mutta olisi kuitenkin ollut kiva pelata ne)

  Hyvä kuitenkin edes näinkin..
   
 7. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Mut hei! Eikös veron lähde ollut varma että Ässien ensikauden pelaajabudjetti on 1,3milj. ehkä vähemmänkin? Taitaa Perttula taas valehdella! Niinhän vero sanoi!
   
 8. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tätä olen odottanut organisaatiolta pitkään. Nyt kun halliremppa saatu päätökseen ja Perttula mukaan kuvioihin, niin aika taisi olla oikea.

  Kaikkihan tietää RTK:n ja Lukon, Oulussa Junno on viritellyt Kärpille aika laaja-alaisestikin kassavirtaa. Toivottavasti meilläkin olisi parin vuoden päästä jokin bisnes, minkä tuloksesta voisi suoraan osoittaa parikymmentätonnia pelaajabudjettiin.

  Jos jotain kiinnostaa, niin linkin kautta Kauppalehden helmikuun juttuun, jossa Junno vähän taustoittaa Kärppien liiketoimintaa.

  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/k...tarvitsemme-muutakin-kuin-jaakiekkoa/XuFDDDc5
   
 9. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Tietenkin nuorten joukkuetta kuuluu ajatella kiekkoilu edellä, mutta tarkoittavathan A:n finaalit myös taloudellista hyvää.

  Maltillisempia summia per peli toki, mutta osittain jatkavat työtä, joka jäi edustusjoukkueelta kesken talouden puolella.

  Varsinkin paikallisfinaalit olisivat hieno kansanjuhla.
   
 10. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Muutaman vuoden tässä sai lukea jatkoajasta ja vähän muualtakin kuinka tv-rahat tulevat romahtamaan nykyisen sopimuksen jälkeen. Jotkut tuntuivat pitävän jopa hölmönä, kun väitin niiden pysyvän samalla tasolla tai ehkä nousevankin. Ruotsin uuden tv-sopimuksen korotustakin ehdittiin kadehtimaan. Nyt kuitenkin on paljastumassa että Suomessa tv-sopimuksen arvo nousi suhteessa yhtä paljon kuin Ruotsissa, ehkä vähän enemmänkin.

  Tuleva soppari on tuomassa Ässienkin kassaan 500-600k€/kausi lisää rahaa, kun nykyinen n.900€/kausi nousee n.1,5milj€/kausi. Ilmeisesti on suunnitteilla että edellytettäisiin osan korvauksista käytettävän olosuhteiden kehittämiseen. Niillä rahoilla voisi hankkia vaikka vähän parempaa ja isompaa screeniä tai jotain muuta mukavaa...

  Lähteenä HS:n uutinen.
   
 11. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Jonkin tarinan mukaan nykyinen tv-sopimus on takapainotteinen eli sen mukaan korvaus olisi tällä kaudella enemmän kuin tuo 900k. Sehän selviää aikanaan taloustiedoista.

  Mutta hyvä suunta toki tämä, että sopimus kasvoi.

  Itse panostaisin rahaa enemmän junioreihin kuin screeneihin. Toki hallissakin on panostettavaa, mutta junioreita ei misään nimessä voi unohtaa.
   
 12. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Jos rahaa nyt korvamerkitään olosuhteisiin, niin siitä tuo ajatus uudesta screenistä. Nopeasti tulee kyllä mieleen hallista muitakin kohteita... Ne penkit voisi uusia vihdoin, ja jos vähän isompiin investointeihin lähdettäisiin, niin voisi sinne B-päätyynkin kunnon aulatilat tehdä.

  Junioreihin rahan laittaminen tietysti ehdottomasti kannatettavaa. Pieni este, tosin ei varmasti mahdoton, on että A:sta alas päin junnut kuuluvat eri firmaan.
   
 13. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  En nyt varma ole, mutta eikö nuo penkit kuulu kaupungin vastuulle? Voi olla, että olen väärässä. Screeni on mielestäni täysin riittävä ja moderni, vastahan tuo uusittiin?

  Kannattaa muistaa Ässien velka halliremontista. Josko se lyhenisi näiden avulla joutuisammin?
   
 14. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Eri firmaan, mutta firmaan joka omistaa Ässien liigajoukkueesta suurimman osan. Junnujen olosuhteita varten varmaan toiseen kaukaloon valmistautuminen Astoralla (jos sen saisi jollain kaavamuutoksella tehtyä) olisi kaikkeista tärkeintä. Toivottavasti kaupunki antaisi sille luvan joskus, kun typeräähän olisi rakentaa kokonaan uusi halli kaikkine oheisjuttuineen jos tuohon ei saisi toista kaukaloa rakentaa.

  En mä lähtisi screeniä vielä uusimaan. Mielummin vaikka sijoittaisi screenirahat poikimaan ja odottamaan hetkeä kun screenin uusiminen on oikeasti tarpeellista. Jos nyt saataisiin seisomakatsomoon ne kellonajan näytöt. Ja penkkejä vois uusia yhden satsin lisää.

  B-päädyn pienimuotoinen päivitys voisi olla tarpeen muutaman vuoden sisään.
   
 15. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  En väitä etteikö tuo voisi olla totta, mutta mitä ihmeen järkeä TV-yhtiölle olisi tehdä tuollaista sopimusta? TV-rahojen yksi tarkoitus nimenomaan on se että seurat käyttävät niitä pelaajahankintoihin jotta kansalaisten mielenkiinto ja samalla sarjan lähetysoikeuksien arvo nousisivat. Ja tietysti niin että tuo tapahtuu sinä aikana kun lähetysoikeudet ovat maksavalla yhtiöllä eikä vasta sen jälkeen.
   
 16. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ihan kuulopuheiden varassa olen minäkin. Selviää siis aikanaan, jos joku muistaa tarkistaa.

  Mutta eipä sillä sinänsä väliä enää. Pääasia, että uusi sopimus huomattavasti edeltäjäänsä parempi.
   
 17. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Ihan 100% tietoa ei ole. Luulisin kaupungin kustantavan sen halvimman mahdollisen jakkara vaihtoehdon, ja Ässät maksaa erotuksen noihin kalliimpiin taittuviin ja pehmustettuihin. Eikä välttämättä sitäkään, jos kaupungin mielestä kuppipenkit eivät ole uusimisen tarpeessa. Tällöin Ässät saa todennäköisesti maksaa penkit kokonaan.

  Screeni on 7 vuotta vanha. Eikä sitä kyllä moderniksi voi sanoa parhaalla tahdollakaan, kun ei ollut hankittaessakaan aivan viimeistä huutoa. Pelikello osuus kuutiosta on vieläkin vanhentuneempaa tekniikka, eikä nykyisin tuhlata mediakuution alasta 50% staattiseen pelikelloon. Näytön koko ja tarkkuus eivät ole lähelläkään nykyistä vaatimustasoa. Tokihan tuolla vielä toimeen tulee, mutta jos hallissa tullaan järjestämään esimerkiksi esports tapahtumia niin siihen käyttöön nykyinen screeni on täysin kelpaamaton.

  Mikäli tv-rahoihin tulee korvamerkittyosuus olosuhdeinvestointeihin, niin sitä rahaa ei varmaankaan voi velkojen maksuun käyttää.
   
 18. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  @Pratu hieno uutinen! Nyt innolla odottamaan Negakerhon vastaiskua, kuinka kaikki menee päin v..ttua Liigassa ja varsinkin Ässissä!
   
 19. Myrvold Jäsen

 20. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
 21. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  On kyllä loistava uutinen. Kova ammattilainen meillä tuolla tj:n penkillä. Pikkaisen kyllä jäi heti mietityttämään tuon uutisen luettuani että mitä helvetin epäedullisia sopimuksia siellä on ollut ravintola patasydämmen lisäksi? Hirsimäki söhlännyt jotain ja Perttula heti korjaamassa?

  Hyvä juttu myös sen takia että nyt pystytään hyvin reagoimaan jos kauden mittaan tarvitaan lisähankintoja.
   
 22. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Siis mitä helvettiä? 99 euron kausarit ja toimitusjohtajana nainen, joka ei tiedä lajista mitään piti olla varma tie konkkaan ainakin tämän palstan tietäjien mukaan.

  Aivan loistava tulos kyllä. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 23. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Ketkäs nämä tietäjät nyt sitten ovat? Minusta Eeva on otettu hyvin vastaan, niin täällä kuin muuallakin. Erikoista kyllä on nämä epäedulliset "sopimukset", ym.., kun olen pitänyt Hirsimäkeä niin nuukana miehenä, että keittää kahvitkin omasta kusestaan.
   
 24. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Lainaus:
  Ei tosiaan Ässien kannattajia, @VilleLeino tuossa toimitusjohtajaketjussa lyttäsi ja joku Sportin kannattaja oli varma, että nuo 99 eukan kausarit saa seuran konkkaan. Omissa piireissä Eeva on tosiaan otettu todella hyvin vastaan. Ja hyvin on rouva toimitusjohtaja vastannut huutoon kyllä!
   
 25. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  En olisi kyllä uskonut, että tulisi tuon verran voittoa. Ennen kauden päättymistä uskottiin pääsevän "niukasti voitolle".
  Hyvä näin.