Naisasiat

  • 7 493 094
  • 26 542
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Jos tuo sinun helvetin hieno "I'm worth with" ajatusmaailmasi perustuu puoliksikaan siihen mitä minä olen "tarjonnut" näille ihmisille, niin en todellakaan ihmettele miksi olet yksin ja kyyninen. Mutta ei siinä mitään, toiset myöntää omat heikkoutensa ja narsistit ne syyttää muita. Been there, done that.

Puhelin alkaa olla jo vitutusketjun kamaa.

Itsensä syyttely voi toki parhaimmillaan olla katarsiksen omainen kokemus joillekin eron tai menetyksen jälkeen, eikä siinä mitään. Pitäähän ne tapahtuneet aina jotenkin saada selitettyä itselle. Kuitenkaan pidemmän kirjoituksesi perusteella on hankala nähdä sun tehneen mitään vikaan ainakaan tämän viimeisimmän(?) kohdalla, joten turhaan ehkä nyt etsit heikkouksia itsestäsi. Oli miten oli, niin voimia joka tapauksessa.

Mitä taas itseeni tulee, niin en kyllä ihan äkkiä tunnista itsestäni narsistia, enhän todellakaan koe olevani mikään "herra täydellinen". Tuskin edes mikään menetys, jos tarkemmin ajattelee, mutta sehän vain tekee kyynisenä yksineläjänä olemisesta palkitsevaa. Olen vapauttanut itseni turhasta toivosta, jos ymmärrät. Tiedän etten koskaan joudu enää kärvistelemään eronneena, suhteeseen vittuuntuneena, kusetettuna tai selvittelemään jonkun akan ongelmia.
 

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Meni sitten tyttöystävän kanssa poikki. Vituttaa ja ahdistaa aivan tajuttomasti.

-Tinke

Tsemppiä, kyllä se siitä. Kunhan et jää vanhan perään itkemään, sillä se vain pahentaa asiaa.

Ja ei todellakaan ole pituudella väliä, kuinka paljon sattuu (hahaha). Itsellä oli 4,5 vuotta takana, mutta pitkään harkinneena ja itse jättäneenä meni iltapäivän verran podetessa ja illalla meninkin kaverille ryyppäämään tavaten ensi kertaa toisen tyttösen, josta ei sen enempää. Siinä vaiheessa vaan tajusi, kuinka vihdoin on vapaa ja ei muuta kun game on. Flirttailu oli taas täysin sallittua. Ei TARVINNUT tehdä mitään tyttöystävän takia.

Siitä päästäänkin seuraavaan, jonka itse tässä olen oivaltanut. Suhdetta kannattaa syventää vasta siinä vaiheessa, kun tajuat, että oikeasti haluat tehdä tälle tytölle hyvää ja hyviä asioita. Itse liian kauan roikuin suhteessa, jossa esim. "piti" ostaa se joululahja ja "piti soitella/tekstailla".

Sen verran pitää sanoa, että älkää pelleilkö naisten kanssa, joilla on poikaystävät. Miettikää ittenne sen toisen äijän tilalle. Pitäkää miehet vähän yhtä, ja ei anneta naisten hallita meitä liikaa, vaikka se jalkoväli onkin aina niin mieluisa. Varsinkaan kaverien muijat/exät. Ei kukaan vaan oo niin paska ystävä, että alkaa toisen muijan kanssa säätään.

Voisin jauhaa kaikista vitutuskohdista, mutta en näe sitä nyt tarpeelliseksi. Vähän aiemmin puhutusta aiheesta voin tässä välissä sanoa, että miesten kesken naisasioiden juttelu on aivan mahtavaa. Tarpeeksi kaljaa, tarpeeksi paljon saunomista, ja paras kaveri mukaan. Siis nimenomaan miespuolinen, sinkku (ei pakollinen) paras kaveri. Kolmisteen on ihan jees kanssa jutella, mutta samaa bro-fiilistä et saa kuin kaksin. Kuulostipa homolta, mutta tiiätte kaikki tän.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Joo, ei kannata missään nimessä enää olla tekemisissä moisten horojen kanssa, jotka vielä oikein myöntävät jakavan lämpöään vuoteissa muillekin parrupojille. Turha kuvitellakaan etteikö siellä ainakin kädet ole käyneet, kun kerta jurrissakin ollaan oltu.

Paskapuhetta. Itseasiassa juuri tänään tuli naispuolisen kaverin kanssa puhetta siitä, kuinka hyvien ystävien vieressä voi aivan hyvin nukkua sukupuolesta riippumatta ja ilman, että mitään tapahtuu. Tälle palstallekin kirjoittaa eräs erittäin hyvä miespuolinen ystäväni, jonka vieressä olen nukkunut erään ryyppyreissun yhteydessä (hui kamalaa!), ja siitä huolimatta molempien kädet pysyivät visusti omillla puolillaan.

Heimopäällikköä tai hänen ex-naistaan en tunne joten siltä osin en voi kommentoida, mutta ei ole mitenkään tavatonta, että mies ja nainen voisivat nukkua samassa sängyssä täysin korrektisti. Viimeksi olen tehnyt näin elokuussa, kun erään reissun takia majoitin pitkämatkalaisia parin yön ajan. Ei ollut tarpeen edes keskustella siitä, onko sängyssä tarkoitus tehdä muutakin kuin nukkua, sillä asia oli molemmille osapuolille muutenkin selvä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Paskapuhetta. Itseasiassa juuri tänään tuli naispuolisen kaverin kanssa puhetta siitä, kuinka hyvien ystävien vieressä voi aivan hyvin nukkua sukupuolesta riippumatta ja ilman, että mitään tapahtuu...

Puhu vaan omasta puolestasi, hyvä jos sinulla asia on noin.

Minun taas on ihan mahdoton kuvitella nukkuvani kenenkään vastakkaista sukupuolta olevan "kaverin" vieressä jotain jurri-iltaa, siis ilman että yhtään kävisi käpälöinnit jne mielessä.

Ylipäänsä jonkun ei mielestäni viehättävän näköisen naisen vieressä en kyllä viitsisi nukkua muutenkaan, mieluiten nukun yksin.*


Yleisesti ottaen koko tämä keskustelu on huvittava, kun täällä suuri osa kirjoittajista on (luonnollisesti) miehiä, ja sitten yleinen konsensus tuomitsee naiset syypäiksi eroihin. Aivan sama tapahtuu jossain vauva.fi-forumilla, paitsi toisin päin..

Omassa lähipiirissäni suhteet, jotka ovat päättyneet katastrofiin, ovat useammin johtuneet miesten, kuin naisten toimista. Eikä tarvitse edes olla mikään iso pettämisskandaali kyseessä.

Oman kokemukseni mukaan oikeinkin kauniita ja fiksuja naisia voi saada, kunhan käyttäytyy siivosti, ON LUOTETTAVA, eikä omista liikaa paheita. Ja tuo viimeinenkin kohta on neuvoteltavissa, mitä siis noihin paheisiin tulee.

En yritä tässä nostaa omaa häntääni, sillä omalla kohdallani nämä asiat on valitettavasti pitänyt oppia kantapään kautta ja menetin tämän takia elämäni ensirakkauden.

Nyt on toinen isompi suhde menossa ja hyvältä näyttää.

edit.* siis pointtini ei ollut se, että käpälöin aina vieressäni nukkuvia naispuolisia "kavereitani", vaan se että näen tuollaisen äärimmäisen riskialttiiksi hommaksi ja muutenkin kuulostaa helvetin oudolta. Itse nukun naisten vieressä, jos olen heistä seksuaalisesti kiinnostunut, tuollaisi "kavereita" minulla ei ole ollut koskaan. Siis aidosti vain kavereita.

Melkein kaikki naispuoliset kaveruussuhteeni ovat valitettavasti ennemmin tai myöhemmin johtaneet jonkin sortin käpälöintiin ja lääppimiseen. Joskus myös seksiin.
 
Viimeksi muokattu:
Puhu vaan omasta puolestasi, hyvä jos sinulla asia on noin.

Minun taas on ihan mahdoton kuvitella nukkuvani kenenkään vastakkaista sukupuolta olevan "kaverin" vieressä jotain jurri-iltaa, siis ilman että yhtään kävisi käpälöinnit jne mielessä.

Tosiaan sinun mielitekojesi ja tuntemuksiesi perusteella ei kannata ruveta vetämään johtopäätöksiä kaikista miehistä. Sinun pakkomielteesi naisten navanalusiin taitaa johtua siitä, että olet hetero.

Jatkoajalla on nyt tuo kampanja, jossa haastetaan luovuttamaan verta ja tekemään elintenluovutustestamentti. Eihän monella naisella ole ollenkaan sydäntä, paitsi joillakin jääkylmä, mutta niillähän on Excel-taulukko siinä sydämen kohdalla. Sen Excel-taulukon voi sitten nainen kuoltuaan jättää jollekin yksin elävälle internetnörtille, jotta internetnörtti voi tehdä sillä kaikkea kivaa. Excel-taulukkoon voi tehdä kätevästi vaikkapa Naisasiaketjun bingoruudukoita.

Eihän useimmilla miehilläkään ole sydäntä, vaan sydämen paikalla sykkii se elin, jonka kuuluisi löytyä puolisen metriä alempaa. Eikö sillekin voisi kuoleman jälkeen keksiä jotain käyttöä? Esim. sukupuolentutkimuksen laitoksella sitä voitaisiin käännellä ja väännellä ja kirjoitella graduja ja väitöskirjoja siitä, miten tuon yököttävän rakkineen jokainen suoni ilmentää patriarkaatin sortovaltaa.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puhu vaan omasta puolestasi, hyvä jos sinulla asia on noin.

En nyt muuten halua puuttua asiaan, mutta ainakin meidän ydinkaveripiirissä on ihan tavallista, että nukutaan vastakkaista sukupuolta olevan vieressä ilman, että tapahtuu mitään lähempää kanssakäymistä. Voihan siihen vaikuttaa sekin, että osa on tuntenut toisensa jo päiväkoti-ikäisestä saakka.

Mun mielestä on idioottimaista päättää suhde tuolla lailla antamatta toiselle edes mahdollisuutta selittää. Toisaalta jos suhteen pystyy lopettamaan noin, on vaikea nähdä, että tunteita ihmeemmin olisi ollut mukana.

Tässä kohtaa varmaankin tein väärän tulkinnan Heimopäällikön tarinasta ja pahoittelen sitä jo valmiiksi. Kaikki ei nyt vaan ole täysin mustaa tai puhtaan valkoista. Kaikilla tarinoilla on omat juurensa ja syntynsä, kaikkiin tarinoihin on monta katsantotapaa ja tulokulmaa. Se mikä on meidän kaveriporukassa hyvä, ei välttämättä toimi ollenkaan jossain toisaalla. Yleistämällä jää pää hyvin nopeasti vetävään käteen. Tämä "I'm worth it" -skeida on yleistämistä pahimmasta päästä, mutta en nyt siihenkään sen enempää puutu, sama asia on käyty läpi jo moneen kertaan, tuloksena muutaman naisvihaajan "kyllä minä tiedän paremmin, kun omassa elämässäkin..." ja loppuporukan säälinsekainen nauru.

-edit-

Pehmennellään sen verran, että onhan noita MR:n lanseeraamia "I'm worth it" -akkoja olemassa ja ajatusmallin pohjalla on ainakin jossain määrin logiikkaa. Tosin yhtä lailla näitä on miehiäkin, joiden sosiaalinen status vaatii jatkuvaa elämänpäivittämistä ja "I'm worth it" -ajattelua. Yleistäminen vaan on tuolle(kin) teorialle puhdasta myrkkyä. Sille polulle jos lähdetään, niin kaikki miehet hakkaavat, kaikki naiset pettävät, aina sataa vettä jne.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Illalla sit soitteli takaisin niin iloisena ja ikävöivänä. Kyselin siinä et mites viikonloppu meni ja hienosti se oli menny, tosin eilen meni myöhään ja mentiin kaverin (miespuolinen) kanssa meille jatkoille. Olin siitäkin jo vähän ihmeissäni, ja sit kyselin vähän vaivihkaa et mitenkäs sitä kaverias siinä sohvalla nukutti? Vastaus hämmensi erittäin paljon; "Meillä on sellanen tapa että nukutaan aina kännissä vierekkäin, niin se nukku viime viikonloppunakin mun vieressä, kun olit töissä." .

Itse veikkaan, että neiti ei olisi kertonut kaverinsa nukkumapaikkaa, jos jotain olisi tapahtunut tai hän ei sitä kokisi luonnolliseksi. Naisen puolelta olisi tietysti ollut korrektia tuosta asiasta jo ennakkoon kertoa ja ottaa toisen tunteet huomioon, varsinkin kun tiesi myös tuon sinun nuijitun tilanteen.

Ymmärrän kuitenkin reaktiosi, joka pohjautuu varmasti hyvinkin pitkälti aikaisempiin kokemuksiisi naisista. Nyt pieni huilahdustauko naisista tekee varmasti hyvää, mutta kyllä "nälkä" porsaan kotiin ajaa.

Ota nyt aikaa itsellesi niin pitkälti kun olet saanut itsesi parsittua kasaan. Sitten jos vielä kiinnostaa, niin keskustele tämän naisen kanssa asia läpi. Keskustelu on hyvä käydä, vaikka ei olisi aikomustakaan palata yhteen.. Ihmiset tekee virheitä, jopa ne täydelliset naiset...
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kai tuohon nukkumisasiaan ole mitään kategorista oikeaa vastausta tai toimintatapaa olemassa. Lähtökohta kai kuitenkin on se, että suhteessa ollessa pyritään välttämään sellaisia juttuja, joiden tietää häiritsevän tai loukkaavan toista ellei se juttu ole itselle jotenkin ensisijaisen tärkeä. Jos se juttu taas on itselle tärkeä, niin silloin siitä keskustellaan ja asiaa yritetään perustella. Se että pitäisi päästä nukkumaan vastakkaista sukupuolta olevan kaverin kanssa samaan sänkyyn tuskin on kenellekään mikään elinehto, joten silloin jos tietää toisen siitä loukkaantuvan, niin eihän sitä nyt jumalauta sentään kannata tehdä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se että pitäisi päästä nukkumaan vastakkaista sukupuolta olevan kaverin kanssa samaan sänkyyn tuskin on kenellekään mikään elinehto, joten silloin jos tietää toisen siitä loukkaantuvan, niin eihän sitä nyt jumalauta sentään kannata tehdä.

Tästä ihan ehdottoman samaa mieltä. Mutta onkohan tässä tapauksessa naaraalla ollut tiedossa tai onko ollenkaan käsittänyt, että kyseinen uros ottanee nokkiinsa ja ihan perustellusti. Sekin vähän hämää, että jos asia on omalle miehelle huikattu puhelimessa tavallisten kuulumisten välissä, niin oletettavasti emäntä ei ole osannut odottaa isännän herkkänahkaisuutta.

Enkä tällä nyt ota kantaa naissukupuolen yleiseen kykyyn ajatella asioita loppuun saakka. Paskoja hommia joka tapauksessa, tsemppiä veli Heimopäällikölle.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Lähtökohta kai kuitenkin on se, että suhteessa ollessa pyritään välttämään sellaisia juttuja, joiden tietää häiritsevän tai loukkaavan toista ellei se juttu ole itselle jotenkin ensisijaisen tärkeä. Jos se juttu taas on itselle tärkeä, niin silloin siitä keskustellaan ja asiaa yritetään perustella.

Veli Snaksterilta jälleen viisaita sanoja. Koskee molempia sukupuolia ihan yhtä lailla ja mikäli yllä olevan toteuttaminen ei onnistu, kannattaa vaihtaa kumppania. Kovin pitkälle ei sellainen suhde kanna, jossa otetaan jatkuvasti yhteen asiasta, joka loukkaa toista osapuolta. Tiskikoneen täyttäminen "väärin" tai bokserien jatkuva unohtaminen lattialle ei ole tällainen asia, vaikka se toistuvia riitoja aiheuttaisikin, mutta vaikka kolmannen ihmisen vieressä nukkuminen voi olla.

Myös Trenchtownilta ja Kharonilta asiallista tekstiä. Keskustelu aiheesta olisi ollut tarpeen. Mieluimmin toki ennen nukkumista, mutta jälkikäteenkin olisi vielä voinut yrittää puhua suht rauhanomaisessa hengessä.
 
Tästä ihan ehdottoman samaa mieltä. Mutta onkohan tässä tapauksessa naaraalla ollut tiedossa tai onko ollenkaan käsittänyt, että kyseinen uros ottanee nokkiinsa ja ihan perustellusti.
Perusteltua tässä casessa ei mielestäni ollut muuta kuin romanttisista ihmissuhteista irtisanoutuminen kokonaan tuon nokkiinsa ottamisen jälkeen, nimittäin jos ei voi luottaa omaan kumppaniinsa tuon vertaa, vaan suhde pitää sen kummemmin kyselemättä päättää ja puhelin heittää metsään, niin kannattaakin varmaan tunnustaa rehellisesti ettei ihmissuhdetoiminta ole se oma juttu ja lakata yrittämästä kokonaan.

Nykyisellään rakkauteen tunnutaan suhtautuvan aika peliteoreettisesti ja paine suhteessa olemiselle taitaa 2000-luvun aikuisilla olla edelleen aika kova. Ei hyvä yhtälö. Suosittelenkin nimim. Heimopäällikölle sitä 80h työviikon tekemistä niin kauan kunnes huomaat tehneesi sitä aivan turhaan kaikki nämä vuodet / vuosikymmenet. Siitä syntynyttä tyhjiötä on sitten hyvä paikkailla mietiskelemällä naisasioita. Ja naiset voisivat katsoa vähemmän sinkkuelämää ja lukea enemmän Väinö Linnaa. Näillä toimenpiteillä saataisiin jo avioerotilastot aika komealle tolalle.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Kiitos kaikille kannustavista kommenteista. Otin itseäni niskasta kiinni aikani itsesäälissä ryvettyä ja otin yhteyttä naisystävääni. Saimme sovittua asiat ja olemme taas yhdessä. Voin sanoa että ko. sunnuntai oli yksi elämäni paskimmista päivistä mutta tiedänpähän nyt että en halua luopua tuosta naisesta mistään hinnasta.

-Tinke
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Perusteltua tässä casessa ei mielestäni ollut muuta kuin romanttisista ihmissuhteista irtisanoutuminen kokonaan tuon nokkiinsa ottamisen jälkeen, nimittäin jos ei voi luottaa omaan kumppaniinsa tuon vertaa, vaan suhde pitää sen kummemmin kyselemättä päättää ja puhelin heittää metsään, niin kannattaakin varmaan tunnustaa rehellisesti ettei ihmissuhdetoiminta ole se oma juttu ja lakata yrittämästä kokonaan.

Hah hah. Toi on kyllä sellaista pa*kaa ettei tosikaan. Huvittavaa lukea näitä "voidaan ihan kavereina nukkua vierekkäin" juttuja, koska kyllä se todennäköisyys on ihan toista. Muutenkin nämä ollaan vaan kavereita jutut naisen ja miehen välillä on kyllä sellaista bullshittiä suurimmassa osaa tapauksista. Toki toinen on aidosti kaveri, mutta kyllä siellä yleensä toisella on taustalla ihastusta ainakin joskus ollut tai nyt odottelee vaan kiltisti sitä tilaisuutta.

Tässäkin tapauksessa naisella ollut tiedossa aiemmat pettämiset yms. ja silti hyppää nukkumaan känni-illan päätteeksi toisen miehen kanssa, niin tottakai tälläinen ympäri palstaa jeesusteleva harto tulee antamaan neuvojaan. Vaikka olisi se 0.1% mahdollisuus ettei mitään käynyt, niin eihän tuo nukkuminenkaan intiimisti ole monenkaan mielestä ok. Haluaisin nähdä sen perheen missä on ok, että pikkujoulujen jälkeen 40v perheenäiti menee jonkun tuttavaperheen Pertin viereen nukkumaan kun ei jaksa könytä esikaupunkialueelle yöllä. Veikkaan ettei montaa "normaalia" perhettä löydy missä kävisi..
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muutenkin nämä ollaan vaan kavereita jutut naisen ja miehen välillä on kyllä sellaista bullshittiä suurimmassa osaa tapauksista.

Suurimmassa osassa tapauksissa varmaankin juuri näin. Mutta on sitten tosiaan niitä poikkeuksiakin. Mulla esim. itsellä on eräs erittäin läheinen naispuolinen ystävä, jonka vieressä olen nukkunut (aikuisena) satoja öitä ilman, että mitään on tapahtunut. Ollaan tosiaan tunnettu päiväkoti-ikäisistä saakka, joten yhteistä historiaa on elämänmittainen taival, joka ehkä nostaa kynnystä johonkin kännipanoon. Samasta kaveriporukasta löytyy muitakin vastaavia tapauksia.

Tuo nyt taas on aika ääriesimerkki, mutta haluan edelleen korostaa sen mahdollisuutta, että kyseessä oikeasti on vain frendi. Todennäköisyys sille on pienehkö, mutta se on olemassa, joten turha kyynisyyskin on, noh, turhaa. Mä olisin vähintään pyrkinyt selvittämään asiaa, mikäli tunteita naista kohtaan oikeasti olisi. Toisaalta ymmärrän kyllä senkin, että nakkaa puhelimen metsään ja siirtyy eteenpäin. Ihmiset ovat erilaisia. Tässäkin tapauksessa menneet tapahtumat varmasti vaikuttivat alusta saakka koko asiaan melkoisesti, mutta turha siitäkään on lähteä kivittämään.
 
Viimeksi muokattu:
Heimopäällikölle sitä 80h työviikon tekemistä niin kauan kunnes huomaat tehneesi sitä aivan turhaan kaikki nämä vuodet / vuosikymmenet. Siitä syntynyttä tyhjiötä on sitten hyvä paikkailla mietiskelemällä naisasioita.

Kyllähän tuo 80-tuntinen työviikko monesti kostautuu aika karvaasti naisrintamalla. Esim. Hjallis Harkimo joutuu nyt kuusikymppisenä panemaan itseään kymmeniä vuosia nuorempia ja valovuosien verran paremmannäköisiä eukkoja, koska on keskittynyt elämässään niin kiivasti rahan takomiseen.

En nyt muuten halua puuttua asiaan, mutta ainakin meidän ydinkaveripiirissä on ihan tavallista, että nukutaan vastakkaista sukupuolta olevan vieressä ilman, että tapahtuu mitään lähempää kanssakäymistä. Voihan siihen vaikuttaa sekin, että osa on tuntenut toisensa jo päiväkoti-ikäisestä saakka.

Ihan varmasti mies ja nainen voivat nukkua vierekkäin ilman, että tapahtuu mitään lähempää kanssakäymistä. Eiköhän niin käy joka yö esim. sadoissatuhansissa suomalaisissa avioliitoissa, usein siksi, että päätä särkee. Mustat Kortit kirjoitti, että kyllä hänellä naisen kanssa nukkuessa käpälöinti vähintäänkin mielessä kävisi. Jos nainen ei näytä Merja Kyllöseltä, niin noilta ajatuksilta välttyminen on mielestäni suunnilleen yhtä todennäköistä kuin se, että tiikerit ja antiloopit hengailisivat keskenään sulassa sovussa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Kertokaapa hyviä vinkkejä arvon palstaveljet kuinka lepyttää nainen? Sanotaanko nyt näin, että tässä tilanteessa ei kukat ja illalliset auta, ne meni jo edellis kerralla kun töppäilin.

Sitten kannattaa mennä silminnähden peilin eteen ja itseensä. Jos on sama talous, niin tehdä koko ilta kotitöitä ja ruokaa jne. Ottaa kaikki paska niskaan kuin mies ja pahoitella omaa idiotismia. Tosin minä en taida olla koskaan onnistunut suututtamaan kunnolla naista. En tosin ole koskaan joutunut muutenkaan ottamaan noin järeitä keinoja vastaan.

Teet päivästä itsellesi niin häpeällisen ja ikävän, että nainenkin tajuaa ettet halua enää harrastaa idiotismia. Sitten vaan peukut pystyyn, että hellittää otetta pikkuhiljaa. Mitään lahjoja ei kannata ostaa vaan näyttää teoilla, että olet pahoillasi.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mustat Kortit kirjoitti, että kyllä hänellä naisen kanssa nukkuessa käpälöinti vähintäänkin mielessä kävisi. Jos nainen ei näytä Merja Kyllöseltä, niin noilta ajatuksilta välttyminen on mielestäni suunnilleen yhtä todennäköistä kuin se, että tiikerit ja antiloopit hengailisivat keskenään sulassa sovussa.

No joo, tottahan se on tuokin. Toki tuokaan ei päde aiemman esimerkkini kohdalla, mutta se onkin, kuten sanoin, aika harvinaislaatuinen tapaus. Noista "ajatusrikoksista" en osaa niin tarkkaan sanoa. Sekin on yksilön itsehillinnästä kiinni mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään. Voi laittaa myös humalan piikkiin, jos heikon ihmisen tekosyitä kaipaa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mikä siinä on, kun jopa tällaisella keskustelupalstalla - jossa suurin osa meistä kirjoittaa anonymiteetin turvin - tuntuu monella olevan tarve puhua osatotuuksia näistä asioista.

Itse olen (omasta mielestäni) täysin normaali, tällä hetkellä parisuhteessa elävä mies. En koe millään tavalla ongelmalliseksi myöntää sitä, että naispuolisen ihmisen viereen kömpiessäni saattaa käväistä mielessä mahdollisuus jos jonkin sortin peitonheilutteluun.

Minusta ajatus nukkumisesta jonkun puolitutun tai naiskaverin kanssa kuulostaa hivenen erikoiselta, mutta mistä näitä sitten varmana osaa sanoa..

Uskon olevani kuitenkin enemmistössä todetessani, että kuulun niihin miehiin, jotka pitävät vähintäänkin epäilyttävänä, jos sydämeni valittu ilmoittaa koisineensa jonkun toisen miehen kainalossa viikonloppuna.

Joku kirjoittikin hyvin jossain aiemmassa viestissä, ettei se todellakaan mikään normi ole, että 40v perheenäiti jää jonkun tutun miehen viereen nukkumaan, esim. "logistisista syistä".
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mikä siinä on, kun jopa tällaisella keskustelupalstalla - jossa suurin osa meistä kirjoittaa anonymiteetin turvin - tuntuu monella olevan tarve puhua osatotuuksia näistä asioista.

Itse olen (omasta mielestäni) täysin normaali, tällä hetkellä parisuhteessa elävä mies. En koe millään tavalla ongelmalliseksi myöntää sitä, että naispuolisen ihmisen viereen kömpiessäni saattaa käväistä mielessä mahdollisuus jos jonkin sortin peitonheilutteluun.

Minusta ajatus nukkumisesta jonkun puolitutun tai naiskaverin kanssa kuulostaa hivenen erikoiselta, mutta mistä näitä sitten varmana osaa sanoa..

Taidan olla sitten osatotuuksia puhuva, koska voin ihan rehellisesti sanoa, että minulla on ystäviä (naisia siis) joiden vieressä voisin nukkua ajattelematta heitä millään muotoa seksuaalisina olentoina tai ihmisinä joita haluaisin ruveta hipelöimään ja joiden kanssa haluaisin sänkyyn panohommiin. Olen tutustunut heihin aikuisiällä eikä koskaan ole tullut mieleeni se, että harrastaisin seksiä heidän kanssa ja mahdollisesti näin romuttaisin kallisarvoisen ystävyyssuhteen. Tai ystävyyssuhteet, koska naisia on kaksi, joten voidaan puhua monikosta.

Olen käynyt heidän kanssa saunassa, mökkeillyt heidän kanssa, ollut heillä yökylässä etc. enkä ole nähnyt heitä seksiobjekteina vaan kallisarvoisina ystävinä jotka ovat minulle täten todella tärkeitä. Mutta en kiellä etteikö voi olla olemassa miehiä joille vastaavissa tilanteissa tulisi halu hipelöintiin tai mennä kenties vieläkin pidemmälle.

vlad.
 

Jeffrey

Jäsen
Teet päivästä itsellesi niin häpeällisen ja ikävän, että nainenkin tajuaa ettet halua enää harrastaa idiotismia. Sitten vaan peukut pystyyn, että hellittää otetta pikkuhiljaa. Mitään lahjoja ei kannata ostaa vaan näyttää teoilla, että olet pahoillasi.

Juurikin näin! Jos kyseessä on joku pikkutöppäily, sanotaanko vaikka joku naistenpäivän unohtaminen, niin kukat ja konvehdit vaan seuraavana päivänä ja homma ok. Jos taas töppäilet pahemmin niin ei auta muuta kuin ottaa kaikki paska niskaan ja elää asian kanssa.

Älä opeta naistasi siihen, että silloin kun hän suuttuu, niin hän saa lahjoja. Alkaa pian suuttumaan ilman syytäkin ja on kiukuttelee kunnes saa sen LV:n käsilaukun ja BB:n kaulahuivin. Koht ei ennöö rahaat riit siihhe muijjaa...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Taidan olla sitten osatotuuksia puhuva, koska voin ihan rehellisesti sanoa, että minulla on ystäviä (naisia siis) joiden vieressä voisin nukkua ajattelematta heitä millään muotoa seksuaalisina olentoina tai ihmisinä joita haluaisin ruveta hipelöimään ja joiden kanssa haluaisin sänkyyn panohommiin...

Tjoo, kai se sitten tosiaan on niin, että meitä on joka lähtöön..

Olen hieman kateellinen sinulle tuosta ominaisuudesta.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Se on vain niin, että osa tämänkin ketjun aktiiveista on yksinkertaisesti syntynyt liian myöhään.

Tuohon kaverin kanssa nukkumiseen, ei ole tullut eteeni tilannetta, koska silloin joskus kun sekaporukoissa satuimme yötä jossain viettämään, oli yleensä itsekin mukavampi ottaa joku nurkka itselle kuin kiehnätä sängyssä jonkun toisen vieressä. Enkä usko, että kaikkia naispuolisia kavereitani edes haluaisin seksuaalisesti niin paljon, että ongelmia tulisi. Tämä on toki aika hypoteettinen tilanne, koska ei nyt tule mieleeni tilannetta, jossa olisi pitänyt edes arpoa, jäänkö jonnekin yöksi vai menenkö kotiin. Jos nyt jostain ihmeen syystä joutuisin puolitutun ja viehättävän sinkun kanssa samaan yöpaikkaan vierekkäin eikä muita huoneessa olisi, en voi mennä vannomaan, että en edes ajattelisi asiaa, mutta aika teoreettinen kuvio tuo on.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Halu ja teot on asia erikseen. Kertoo jotain hyvää ihmisestä, jos kykenee vastustamaan mielitekojaan. Liittyi se sitten vaikka naisen vieressä nukkumiseen. Olen siis itsekin kyllä nukkunut ihan vaan nukkumisen vuoksi naisten vieressä ja paha väittää vastaan, etteikö ne viehättäneet, mutta jos asiasta ei ole sovittu ja etenkin jos ovat varattuja, niin ei auta mikään. Ajatukset ja mielihalut on syytä pitää ominaan ja mennä sen mukaan.

Kyllä siis jatkossakin voin kaverimielessä nukkua naisen vieressä, etenkin jos tilanne nyt vaatii, eikä muuta paikkaa ole tarjolla. Ihan niin helposti halujensa vietävissä ei pidä olla.

Mutta en moiti tietenkään jos tulee ns. syntisiä ajatuksia mieleen, se on ihan terveen miehen merkki mielestäni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös