Naisasiat

  • 7 521 325
  • 26 580

Soolo

Jäsen
Muuten hieno viesti, mutta tähän vahva eriävä mielipide. Kyllä omasta suhteesta pitää voida saada puhua myös hyväksi katsomilleen osapuolille.

Tämä lienee paljolti näkemyskysymys. Olen Ioota Rhoon linjoilla näissä asioissa, sillä itse en todellakaan puhele kellekään oman parisuhteeni yksityiskohdista. Ehkä pitäisi, olisihan se joskus varmaan helpottavaa, mutta silti ajatus siitä, että oma vaimoni jauhaa jotain juttuja minusta kavereilleen, on vituttava.

Se on vituttava siksi, että tällainen kolmas henkilö kuuluu väistämättä myös omaan kaveripiiriin ollessaan puolisoni luotettu ystävä. Näin hänen siis täytyy olla paljon myös minun kanssani tekemisissä. Siispä, jos tietäisin tällaisista mahdollisista ajatuksenvaihdoista heidän välillä, joissa siis minun hyvin henkilökohtaisiakin asioita ruoditaan, häiritsee se varmasti aina kun tämän kolmannen kanssa asioin.

Itse pidän sitä jopa suotavana, että keskustelee asioista toisen sukupuolen edustajan kanssa, mutta vain silloin, jos on ihan aidon oikeasti ystävä.

Ja mikäli tämä kolmas henkilö on vieläpä miespuolinen, niin vitutus olisi vielä isompi. Naiselta naiselle tällaiset suhdeanalyysit on jotenkin siedettävissä, mutta joku toinen jäbä pohtimassa vaikka mun seksielämää on aika hemmetin perseestä. Olen varmaankin rajoittunut henkilö tämän suhteen, eikä tässä nyt mitään ehdotonta huutoa anneta, mutta olenpa ainakin eri linjoilla tässä ja sen halusin siis sanoa.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onko jollain kokemuksia samanlaisesta ongelmasta ja mahdollisia vinkkejä miten tuota innostumista voisi hillitä? Yritän kyllä hyvin tarkasti valita, että mitä sanon ja milloin, mutta aina se ei ole kovin helppoa kun järki ei tunnu aina olevan ihan mukana näissä naisasioissa.

Oma itsensä sitähän pitäisi pyrkiä olemaan, mutta tuo kitarajuttu toi itsellenikin fiiliksen kliseisestä romantikosta, jolla ajoitus nyt petti. En tiedä miksi. Ehkä se vaan monesti mielletään noin alkuvaiheessa jotenkin ahdistavan kosiskelevana signaalina, vaikka tässäkin tapauksessa kyseessä oli ihan viaton harrastuksen esittely. Vaikeahan sitä innostumista on hillitä, kun on ihastunut, mutta pieni etäisyyden ottaminen voisi toimia. Kavereiden kanssa hengailua ja omia juttuja vaan vähäksi aikaa tilalle.

Kerroit, että tämä nainen toimi aloitteen tekijänä. Heitä pallo hänelle ja anna hänen ottaa seuraavaksi yhteyttä ja/tai ehdottaa tapaamista. Mainitsit myös, että seurustelusuhteita hänellä ei ole ollut. Voi olla, että joudut pitkäänkin tätä vonkaletta väsyttämään, ennen kuin tämä on valmis mukaan noukittavaksi. On myös mahdollista, että hän kaipaa pelkästään kevyttä deittailua ja mukavaa seuraa aina kaverikorttiin asti. Tämän takia kehoittaisinkin pakottamaan pään pysymään kylmänä vielä näin alussa, ettei itsellesi kävisi vaan vanhanaikaisesti.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jaaha niin se elämä vaan muuttuu kun pääsee hetkeksi lomailemaan! Lapissa vietettiin parin kaverin kanssa talvilomaa ja tulihan sieltä pokattua yksi todella hyvännäköinen nainen, joka asuu vielä samalla paikkakunnalla. Nyt on reilu viikko tunnettu ja viime lauantaina oli ensimmäiset viralliset treffit. Uskomattominta tässä vielä oli, että tämä nainen oli se joka teki kaikki aloitteet.... Jotenkin vain niin ihmeellistä ja tuntuu jopa liian hyvältä ollakseen totta...

Yksi asia tässä kuitenkin on mitä pelkään, ja se olen minä. Minulla on tapana innostua näistä jutuista aina ihan liikaa ja sitten nainen lähtee pois kun mopo on karannut totaallisesti käsistä. Varsinkin tässä tapauksessa jalat vielä olisi pakko pitää koko ajan ihan maassa kun kyseisellä naisella ei ole koskaan ollut yhtään pitkäkestoista suhdetta. Tämän asian huomasinkin todella hyvin kun kerroin (facebookissa) soittelevani yhtä kappaletta kotona ja sanoin, että voisin esittää sen ehkä joskus kyseiselle naiselle kun saan opeteltua kappaleen kunnolla (en siis kertonut mistä biisistä oli kyse). Seurauksena oli lievä pelästyminen naisen osalta ja varoittelut liian nopeasta etenemisestä. Jotenkin oli vain todella vaikea arvata, että noinkin pieni asia voi aiheuttaa tuollaisen reaktion... En nyt kuitenkaan usko, että tuo sai mitään peruuttamatonta aikaan ja seuraavalla keskustelukerralla tilanne on varmasti taas rauhoittunut.

Onko jollain kokemuksia samanlaisesta ongelmasta ja mahdollisia vinkkejä miten tuota innostumista voisi hillitä? Yritän kyllä hyvin tarkasti valita, että mitä sanon ja milloin, mutta aina se ei ole kovin helppoa kun järki ei tunnu aina olevan ihan mukana näissä naisasioissa.

Et ole tuon perusteella tehnyt tai sanonut mitään väärää, ja kaikkein vähiten ainakaan nyt tuntuisit olevan liikaa innostunut. Heitit vain kiinnostavalle ihmiselle ehdotuksen, joka on toki halutessaan mahdollista tulkita jonkinlaiseksi kliseisen "puoliromanttiseksi" eleeksi (olithan nyt siinä vähän kuin virittelemässä serenadia neidolle). Ja nähtävästi juuri näin tämä neiti asian sitten tulkitsi..

Olet sattunut vain törmäämään harvinaisen sitoutumiskammoiseen yksilöön. Se ettei hänellä ole ollut yhtään pitkäkestoista suhdetta antaa viitteitä siitä, että hän edustanee sitä ihmistyyppiä jolta ei voi edes kysyä "miten sun päiväsi on mennyt", koska hän ottaa sen liian henkilökohtaisena kysymyksenä tässä vaiheessa tuttavuutta. Kannattaa silti ilman muuta antaa ajan kulua ja katsoa mihin tilanne kehittyy, mutta älä pety jos lopputulos ei vastaakaan omia odotuksiasi, sillä kyllähän tuossa jo vaaran merkkejä on ilmassa sen suhteen mitä toinen osapuoli väleiltänne haluaa. Toivottavasti se reilun viikon takainen tapaaminen oli molempien mielestä sitten ihan rehelliset treffit, eikä niin että sinä ajattelit/tunsit teidän olevan treffeillä ja hän taas ajatteli vain että on lähtenyt hengaamaan mukavan kaverin kanssa..

Ongelma on nyt se, että tässä pitäisi edetä tasan hänen aikataulunsa mukaan, mikä on tietenkin paskamaista sinua kohtaan. Mutta jos olet kiinnostunut hänestä aidosti, niin suosittelen että yritä sitten antaa hänelle sitä tilaa. Muutamassa viikossa tai parissa-kolmessa kuukaudessa lienee selvää mitä hän haluaa tai mitä ei halua..
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Toivottavasti se reilun viikon takainen tapaaminen oli molempien mielestä sitten ihan rehelliset treffit, eikä niin että sinä ajattelit/tunsit teidän olevan treffeillä ja hän taas ajatteli vain että on lähtenyt hengaamaan mukavan kaverin kanssa..

Joo olen 100% varma, että molemmat olivat samaa mieltä noista treffeistä (aloitteella tarkoitin mm. sitä, että nainen periaatteessa väkisin suuteli minua, vaikka en nyt tietenkään vastaan laittanut) tai sitten puhutaan todella erikoisesta henkilöstä. Siksi myös naisen reaktio tuosta kitaran soittelusta tuli hieman yllätyksenä. En sitten tiedä onko musiikkiesitys jossain määrin merkki vakavammasta suhteesta kun naisia ei nyt aina voi ymmärtää.

PataJaska ja stiffler, molemmilla viimeiset kappaleet olivat mielestäni todella hyviä ja pitää ehdottomasti ainakin yrittää toimia niiden mukaan. Pakko pitää nyt pää kylmänä ja antaa vähän etäisyyttä. Seuraava tapaaminen tosin on jo sovittu alustavasti, vaikka molemmilla saattaa olla tuolloin muuta menoa (minulla oma lätkäpeli ja naisella perhejuttuja). Päätin kuitenkin olla ihan hiljaa tuon asian suhteen ja vastailla sitten vain jos nainen ottaa itse tuon asian puheeksi. Niin ja kiitos ajatusten jakamisesta. Uusia näkökulmia ei voi koskaan olla liikaa.
 

scholl

Jäsen
Ihastuminen muihin ihmisiin on normaalia. Kahden tervepäisen ihmisen suhteessa pitäisi olla itsestään selvää, että kolmanteen osapuoleen ihastumisia tapahtuu.

Itse en pidä tuollaista normaalina. Toki sellaista voi tapahtua, mutta ei se mene niin, että niitä tapahtuu ellei ole huithapeli, joka ihastuu kehen tahansa.

Muuten hieno viesti, mutta tähän vahva eriävä mielipide. Kyllä omasta suhteesta pitää voida saada puhua myös hyväksi katsomilleen osapuolille. Itse pidän sitä jopa suotavana, että keskustelee asioista toisen sukupuolen edustajan kanssa, mutta vain silloin, jos on ihan aidon oikeasti ystävä. Mies ja nainen ymmärtävät usein vahingossa ja joskus tahallaankin asioita väärin.

Minusta tuosta pitää sopia etukäteen. Siis periaatteesta olen samaa mieltä, mutta koska siinä on kysymys sen toisenkin yksityisasioista niin siitä pitää sopia, että yksityisasioista saa lörpötellä jollekin kaverille.

Jos mä olisin Pottakameli, lähtisin lätkimään. Toisten viestejä ei lueta.

Jos kyse on kännykkäviesteistä niin jos joku lukisi minun viestejäni tai ylipäätänsä koskisi puhelimeeni niin en usko, että tarinalla olisi kovinkaan onnellinen tai kivuton loppu. Puhelimeen kajoavan ihmisen ihmisarvo on jossain kastemadon tasolla.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Omien ajatustensa peilaaminen muihin ihmisiin kuin siihen lähimpään on terveellistä ja ystävien tuki on tärkeätä. Yleisesti parisuhdeasioista varmasti puhutaan kodin ulkopuolella paljon, pääosin naisten toimesta, mutta mikäli se tapahtuu Pottakamelin kuvailemalla tavalla näen siinä paljon ongelmia.

Tiedossa olevan perusteella olettaisin, että tässä tarinassa ongelma ei ollut parisuhteen ulkopuoliselle puhuminen vaan se, että Pottakameli puhui (ja sitä kautta myös ryhtyi tiiviiseen yhteydenpitoon) entuudestaan vain puolitutun naisen kanssa. Ystäville puhuminen lienee monen mielestä hyväksyttävämpää - toki siinäkin jonkinlainen hienotunteisuus säilyttäen. Joku tähän kohtaan vetikin jo potenssiongelmat niin mainitaan nyt vaikka ne esimerkiksi ongelmasta, josta puhuminen edes parhaille ystäville ei ole suotavaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Siinä tilanteessa, kun mies ja nainen asuvat samassa osoitteessa päädytään kai useammin tilanteeseen, että nainen peggybundymaisesti kerjää albundyltään seksiä eikä albundy jaksaisi, kun on edellisenäkin päivänä pantu, sitten Internetin TosiMies on ollut päivän töissä ja joku ehkä vielä iltapäivän panemassa rakastajatartaan ja sen jälkeen on vielä jätkien kanssa urheiltukin. Siinä naisen suorittamassa vonkaustilanteessa Internetin TosiMies ei sano, että en nyt jaksa tai että on pää kipeä vaan Internetin TosiMies joko Panee akkaansa tai sitten keksii jonkun todella hyvän tekosyyn, sellaisen, joka ei naisen mieltä pahoita eikä vie TosiMieheltä Miehuutta.

Olisiko arvon palstaveljillä hyviä vinkkejä tuollaisiin tilanteisiin Internetin TosiMiehelle?

MINULLA EI MITÄÄN TUOLLAISTA ONGELMAA OLE VAAN KAVERIN KAIMAN SEDÄLLä...
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Siinä tilanteessa, kun mies ja nainen asuvat samassa osoitteessa päädytään kai useammin tilanteeseen, että nainen peggybundymaisesti kerjää albundyltään seksiä eikä albundy jaksaisi, kun on edellisenäkin päivänä pantu, sitten Internetin TosiMies on ollut päivän töissä ja joku ehkä vielä iltapäivän panemassa rakastajatartaan ja sen jälkeen on vielä jätkien kanssa urheiltukin. Siinä naisen suorittamassa vonkaustilanteessa Internetin TosiMies ei sano, että en nyt jaksa tai että on pää kipeä vaan Internetin TosiMies joko Panee akkaansa tai sitten keksii jonkun todella hyvän tekosyyn, sellaisen, joka ei naisen mieltä pahoita eikä vie TosiMieheltä Miehuutta.

Olisiko arvon palstaveljillä hyviä vinkkejä tuollaisiin tilanteisiin Internetin TosiMiehelle?

MINULLA EI MITÄÄN TUOLLAISTA ONGELMAA OLE VAAN KAVERIN KAIMAN SEDÄLLä...

Kerro, että kävit telakoitumassa kaverisi kanssa reenien jälkeen suihkussa ja tämä kertoi vasta sen jälkeen, että on saanut HIV-tartunnan. Veikkaanpa, että saat olla aika rauhassa muutaman viikon eli sen kuvitellun ajan, jonka virus normaalisti ottaisi näkyäkseen testissä.

Toisaalta, "jokamiehen viagran" käyttökin voi olla suositeltavaa joissain tapauksissa, jos ei halua pitää liian pitkää paussia panemisessa eli jopa ottaa riskiä karkottaa avokkiaan ihan kokonaan pois.
Pyydäpä siis tyttöystäväsi riisumaan itsensä alastomaksi, ainakin alapään ja pyydä sitten konttaamaan edelläsi huoneistoanne ympäri sinä perässä ehdottomasti ainakin näköetäisyydellä.
Eräs ko. konstista puhunut pappa aikoinaan totesi, ettei mummu vielä kertaakaan ole päässyt edes pirttiä ympäri, kun on jo saanut papan selkäänsä ja jotain lämmintä sisäänsä.

Edit: No vttu - minähän ikään kuin annoin ohjeita sinulle, vaikkei tämä sinua koskenutkaan - köh...
Välittänet ohjeeni niitä tarvitsevalla?
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siinä tilanteessa, kun mies ja nainen asuvat samassa osoitteessa päädytään kai useammin tilanteeseen, että nainen peggybundymaisesti kerjää albundyltään seksiä eikä albundy jaksaisi, kun on edellisenäkin päivänä pantu, sitten Internetin TosiMies on ollut päivän töissä ja joku ehkä vielä iltapäivän panemassa rakastajatartaan ja sen jälkeen on vielä jätkien kanssa urheiltukin. Siinä naisen suorittamassa vonkaustilanteessa Internetin TosiMies ei sano, että en nyt jaksa tai että on pää kipeä vaan Internetin TosiMies joko Panee akkaansa tai sitten keksii jonkun todella hyvän tekosyyn, sellaisen, joka ei naisen mieltä pahoita eikä vie TosiMieheltä Miehuutta.

Olisiko arvon palstaveljillä hyviä vinkkejä tuollaisiin tilanteisiin Internetin TosiMiehelle?

MINULLA EI MITÄÄN TUOLLAISTA ONGELMAA OLE VAAN KAVERIN KAIMAN SEDÄLLä...

Tai sitten annat kaverin kaiman sedälle neuvon, että kertoo ihan suoraan peggybundymaiselle naiselleen, että nyt ei saatana jaksa, kun on porattu rakastajatarta jo koko iltapäivä. Varma en toki ole, mutta voisin kuvitella, että myös tämän jälkeen saa albundymainen kaverin kaiman setä olla rauhassa naisen rasittavalta vonkaamiselta. Vittumaistahan tuollainen kerjääminen on. :)
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Eipä näemmä tullut asiallisia neuvoja ja kun tosiaan se ei ole vaihtoehto, että sanotaan, "en jaksa".

Pitihän se arvata, että Jatkoajassa on ainoastaan kaltaisiani kovia panomiehiä, jotka eivät koskaan millään verukkeella sano naiselleen, että tänään ei panna - ainakaan keskenään. Täytyypä kaverin kaiman sedälle naljailla, että Jatkoajassa ei ole yhtään niin säälittävää nyhveröä kuin se on.

Jos omalle kohdalleni vastaava ongelma joskus tulisi, niin keksin eilettäin, että alkaisin tarjota naiselleni täydellisen ihanan seksin sijaan hieman huonompaa seksiä. Siinä ne himot sopivasti hiipuisivat. Sekundaa vaan joskus, niin saa välillä rauhassa vaikka penkkiurheilla.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Nettideittailusta oli tuossa aikaisemmin puhetta ja nyt näyttäisi olevan treffit tulossa. Molemmat osapuolet ovat sitä mieltä, että mihinkään ahdistaviin "virallisiin treffeihin" ei ruveta, vaan semmoista vapaata oleskelua, kun molempia jännittää kuitenkin aivan älyttömästi. Niin se vain menee, ei ole niin kovin paljon kokemusta tälläisistä.

Nainen esitti vielä toivomuksen, jos voisi olla jotain missä olisi "jotain tekemistä." Toisin sanoen, että ei tarvitsisi täysin jäässä istua jossain kahvilassa toisiaan hiljaa tuijottaen.

Mikähän tämä olisi, joku taidenäyttely tulee mieleen. Siellä kun voisi rauhassa jutustella tai sitten jäätyneenä katsella teoksia mistä ei ensinnäkään tajua mitään ja toisekseen ei todellakaan kiinnosta. En edes itse keksinyt tuota vaan eräs naispuolinen tuttu.

Hän on urheilullinen eli toisaalta joku keilaus voisi kai sopia, voiko semmoiseen paikkaan mennä tapaamaan?

Turha tätä on liikaa jännittää, jos ja kun menee puihin, niin saa kuitenkin arvokasta kokemusta, vähän niin kuin työhaastatteluissa ravaamisesta.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Hän on urheilullinen eli toisaalta joku keilaus voisi kai sopia, voiko semmoiseen paikkaan mennä tapaamaan?

Turha tätä on liikaa jännittää, jos ja kun menee puihin, niin saa kuitenkin arvokasta kokemusta, vähän niin kuin työhaastatteluissa ravaamisesta.

Olin ehdottamassa keilaamista, ennen kuin edes luin näin pitkälle. Rentoa tekemistä, parit rohkasevat siinä samalla jne.. tai sitten vaikka kokeilemaan seinäkiipeilyä, jos semmoseen noin vaan edes pääsee...
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Sellasta tilannetta pukkaa, että ainakin mielenkiinto pysyy korkealla. Vähän kokemuksia kyselen tossa kohta, mutta kertaanpa vähän...

Eli joskus muinoin vuoden 2011 joulukuussa oltiin kaveripariskunnan ja parin muun kaverin kanssa baarissa. Edellämainitun kaksikon kanssa olen erinomaisissa väleissä ja sitä kautta tulikin tutustuttua neidin hyvään ystävään. En muista kovin tarkasti mitä tuolloin tapahtui, mutta muistaakseni aika hyvin tulimme toimeen. Heitin jopa kertaalleen kännipäissäni, ettei ole vähään aikaan vituttanut tällälailla se, että joku on varattu. Neidit katosivat pian tämän jälkeen pariksi tunniksi ja kelasin jo, että veti herneen nenäänsä, mutta takaisinhan ne löysivät ja pyysi peräti kahdestaan tanssimaankin. Ko. sankarin jätkä siis ei ollut paikalla.

Sitten oli joku 1,5 kk taukoa, kunnes täysin out of the blue, neitokainen tuli facebookissa juttelemaan. Heitettiin siinä kaikenlaista juttua ja tämä jatkui seuraavien viikkojen ajan, sellaisella muutaman oikeasti pitkän keskustelun viikkovauhdilla. Tulimme erinomaisesti juttuun ja mitä pari kertaa ulkona näimme aika samassa porukassa kuin viimeeksi, homma toimi myös loistavasti.

Siinä sitten joku kaunis perjantai, tämä alun kaveripariskunnan hamepuolikas ilmoitti, että meikäläisen kohde oli lyönyt "täysi tauko"-leiman suhteelleen kuukaudeksi. Olivat siis neljä vuotta olleet yhdessä. Tuona iltana meikäläinen sitten otti asian puheeksi ja naksahtihan ne fiilikset aika loistavasti yksiin. Lauantaina ja maanantaina nähtiin vielä uusiksi.

Sen jälkeen ollaan molempien kiireiden takia nähty vain pari-kolme kertaa, vaikkakin yhteyttä on pidetty ja juteltu ihan hyvin. Tänään luultavasti ulos taas, eli toivottavasti hyvä ilta tulossa :) Suhde on mallia avoin, hänen pyynnöstään. Ihan fiksua omastakin mielestä, ei väkisin kannata varmaan vielä mitään sitovaa yrittää. Kesämmällä, syksymmällä...

Onko vastaavista tilanteista minkälaisia kokemuksia? Etenkin se mietityttää, että minkä prosenttiosuuden sauma tässä mahtaa olla jäädä ajoittaiseksi panoksi? Nainen on aivan mahtava ja mielellään jossain vaiheessa virittäisin jotain komiampaa ;)
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
97,5% on melko tarkka prosentti tässä kohtaa. Eli siis pane vielä kun ehdit. Kyllä se sitten kotiin loikkii ilman routaakin.

No eipä sekään ihan putkee menny. Katsellaan mitä tulee ;)
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No eipä sekään ihan putkee menny. Katsellaan mitä tulee ;)

Joo kyllähän se niin menee, että rakastunut tai perheen perustamisesta haaveileva nainen ei mitään avoimia suhteita ehdottele (ehkä promilleissa on laskettavissa poikkeustapaukset), joten pidä hauskaa rennolla otteella ja jos haaveilet vakavasti parisuhteesta, niin sitten vaan silmiä auki samaan aikaan kun tuota kutittelet.
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Joo kyllähän se niin menee, että rakastunut tai perheen perustamisesta haaveileva nainen ei mitään avoimia suhteita ehdottele (ehkä promilleissa on laskettavissa poikkeustapaukset), joten pidä hauskaa rennolla otteella ja jos haaveilet vakavasti parisuhteesta, niin sitten vaan silmiä auki samaan aikaan kun tuota kutittelet.

Niin siis mikäli selitin heikosti tuossa aiemmin, avoin suhde-ehdotus johtui siitä, ettei neiti kokenut pystyvänsä sitoutumaan vielä, oltuaan tosiaan juuri neljä vuotta saman sankarin kanssa suhteessa. Mielelläni olisin kuvioissa sitten kun on saanut tuon eronsa käsiteltyä, mutta sitä tosiaan kyselen, että mahtaako tämä nykysetti vaikuttaa siihen, suuntaan tai toiseen.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin siis mikäli selitin heikosti tuossa aiemmin, avoin suhde-ehdotus johtui siitä, ettei neiti kokenut pystyvänsä sitoutumaan vielä, oltuaan tosiaan juuri neljä vuotta saman sankarin kanssa suhteessa. Mielelläni olisin kuvioissa sitten kun on saanut tuon eronsa käsiteltyä, mutta sitä tosiaan kyselen, että mahtaako tämä nykysetti vaikuttaa siihen, suuntaan tai toiseen.

Kyllähän se niin on, että ei kukaan jätä menemättä suhteeseen silloin, jos kohdalle sattuu sellainen täysosuma, että jalat menevät kerta kaikkiaan alta. Se, ettei säntää suin päin uuteen suhteeseen edellisen jälkeen, kertoo terveestä harkinnasta, mutta rakastuminen ja terve harkinta eivät kuulu samaan lauseeseen.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

Siinä sitten joku kaunis perjantai, tämä alun kaveripariskunnan hamepuolikas ilmoitti, että meikäläisen kohde oli lyönyt "täysi tauko"-leiman suhteelleen kuukaudeksi. Olivat siis neljä vuotta olleet yhdessä. Tuona iltana meikäläinen sitten otti asian puheeksi ja naksahtihan ne fiilikset aika loistavasti yksiin. Lauantaina ja maanantaina nähtiin vielä uusiksi.

...

"Täysi tauko" kuukaudeksi - hoh!

Klassisen kusetuksen ainekset ilmassa eli jos ei ole tuon kummempaa saanut sovittua entisen kanssa, minä ainakin ilmoittaisin kylmän viileästi, että palataan sitten tuon kuukauden jälkeen asiaan, jos aihetta lienee.

Mutta - eihän näitä koskaan kylmän viileästi ole mietitty ja tuskin vastakaan...
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Kirjoittelin joulun alla tänne vittumaisesta kiintymyksestä eksään ja päätin tuolloin pitää totaalitauon vakavampien mietinnästä. Sitä kesti helmikuun puoleen väliin. Sitten tapahtui jotain, mitä olen kuvitellut täysin mahdottomaksi.

Helmikuun 17. päivä painelin pitkästä aikaa Jyväskylässä käymään ja kun ulkoilua ei ollut tullut harrastettua aikoihin, niin lähdimme kaverin kanssa parille. Toisen puolivälissä rupesimme pikkuhiljaa vetämään "takkia niskaan." Suunta porukoille nukkumaan oli mielessä. Sitten paikalle pamahti erään kaverini työkaveri söpön hymynsä kanssa ja se loppuolut rupesi pitkittymään, kun rupesikin tyttönen kiinnostamaan. Muu seurue unohtui molemmilla täysin ja keskityttiin verbaalisesti toisiimme. Rupesi selviämään käsittämättömiä yhtäläisyyksiä elämästä. Yhteinen kouluhistoria (kolme vuotta samassa koulussa samaan aikaan, joista kaksi samalla luokalla parhaan kaverini kanssa), perheen sisäiset koettelemukset (sisaren syöpä yms.), tismalleen samanlainen arvomaailma, musiikkimaku, molempien sosiaalisuus ja käänteisellä puheella leikkiminen, ulkonäöllisten mieltymysten kohtaaminen, puhe vertauksia käyttäen jnejne... Tuntui kaikki natsaavan viimeisen päälle. No se puolikas olut venyi sitten pilkkuun ja samaan osoitteeseen. Yön läpi juttelu vaan vahvisti kiinnostusta. Ensimmäisen kerran koskimme toisiimme kättelyn jälkeen seuraavana päivänä puolenpäivän tietämillä halauksen merkeissä. Seuraava ilta meni myös yhdessä ja yö samassa osoitteessa. Kaikki yksinkertaisesti naksahti kohdalleen. Sunnuntaina oli edessä paluu Lahteen ja karmea ajatus siitä, että seuraavan kerran näkisimme viiden viikon päästä. Tämä neitokainen oli lähdössä pariksi viikkoa ulkomaille ja järjestyikin sitten mun luokse tuleminen kolmeksi päiväksi ennen reissuun lähtöä. Siihen asti puhelimessa/facebookissa/messengerissä juttelua yhteensä viitisenkymmentä tuntia ilman pienintäkään epämiellyttävää asiaa. Lahdessa sitten mahtavaa yhdessä oloa ilman mitään ongelmia päättyen HIFK-JYP matsiin puolitoista viikkoa sitten (kyseessä hänen ensimmäinen lätkämatsinsa ikinä ja vieläpä itse ehdotti) ja vaikka kuinka yritimme ottaa rauhassa, niin nyt on vajaa pari viikkoa seurusteltu. Nyt on sitten karmaiseva ikävä, kun tyttö on ulkomailla ja ainoastaan muutamia viestejä päivässä laitettu. Sinälläänhän tämä erilläänoleminen on pidemmän päälle varmasti vain positiivinen asia ja erittäin hyvä pohja on nyt luotu. Jo puolisen vuotta suunnitelmissa ollut muutto takaisin Jyväskylään on edennyt siihen pisteeseen, että kuun alussa pitäisi roudata kamoja sinne päin. Kaikki on siis kondiksessa.

Nyt sitten mietitään, että missä vaiheessa ne ensimmäiset negatiiviset asiat paljastuu, mutta kun on näin paljon hyvää pohjalla niin en voi välttyä ajatukselta toooooodella pitkästä suhteesta. Joulukuussa mainitsin eksäni vetäneen riman korkealle ja se on nyt ylitetty todella reilusti. Ihan käsittämättömän hyvä fiilis! Kestohymy ei laske ja en malta odottaa tiistaista jälleennäkemistä.

Nyt uskon siihen, että onni voi todella vain kävellä vastaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
"Täysi tauko" kuukaudeksi - hoh!

Klassisen kusetuksen ainekset ilmassa eli jos ei ole tuon kummempaa saanut sovittua entisen kanssa, minä ainakin ilmoittaisin kylmän viileästi, että palataan sitten tuon kuukauden jälkeen asiaan, jos aihetta lienee.

Mutta - eihän näitä koskaan kylmän viileästi ole mietitty ja tuskin vastakaan...

Kylmän viileästi asioita mietitään vasta vuosia myöhemmin Jatkoajan naisasiat-ketjussa. Itse tilanteessa yleensä ei valitettavasti pysty kylmän viileästi toimimaan vaikka pitäisikin.

Pitäisi olla joku päänsisäinen kytkin, joka naksauttaisi hetkeksi hormonit ja feromonit sekä muut tunteisiin vaikuttavat tekijät tauolle ja etäännyttäisi omasta persoonasta. Tuloksena olisi vaikkapa vartin verran kestävä mr. Spock -sessio, jossa voisi analysoida loogisesti asiaa ja verrata tapausta muihin referenssilähteisiin vastaavista tapauksista. Lopulta päätyisi kirjoittamaan ylös loogisen lopputuloksen, jota noudattaisi kunhan tunne-elämä taas aktivoituisi.

Luultavasti siinä lopputuloksessa lukisi vain pari kolme sanaa kuten "se oli siinä", mutta tosiaan itse tilanteessa tähän tulokseen harvoin pääsee sellaisenaan ja pystyy sitä noudattamaan.

Penkinlämmittäjälle onnea romanssista ja aidosta rakastumisen/ihastumisen tunteesta joka tekstistäsi paistaa läpi. Tunteesta kannattaa toistaiseksi nauttia kun se vielä noin hyviä fiiliksiä tuo. Ns. "vaaleanpunainen vaihe" (erinomainen määritelmä muuten) kestää parhaissakin suhteissa yleensä 6-12kk, etäsuhteissa vähän kauemmin. Sitten on vuorossa joko sopuisa, tasaisempi mutta tyytyväinen arki tai sitten suhteen kaatuminen.

Hitto vie, on se hieno tunne kun tuntee naisen kanssa yhteenkuuluvuutta ja tuntuu siltä, että intressit ovat yhteistä, ajatukset ja elämänarvot kulkevat samalla aaltopituudella ja nainen vieläpä haluaa seksiäkin. Valitettavasti tämä ei aina ole se lopullinen totuus, sillä varsinkin naisista voi vuosien jälkeen paljastua, että ne mielipiteet, arvomaailma ja muu eivät oikeasti olekaan lähelläkään omia ja jälkeenpäin tuntuu, että miten on ikinä voinut edes kuvitella niiden olevan jotain muuta kuin mitä ne ovat.

Joillain naisilla on myös kumma taipumus heijastaa miehen tyyliä/persoonaa ja vaihtaa omaa tyyliään taas uudenlaiseksi kun mies vaihtuu. Jos mies on hevimies, niin nainenkin saattaa pistää enemmän mustaa päälle ja kuunnella jotain raskaampaa. Jos mies on lusmu ituhippi, niin naisen päälle saattaa ilmestyä outoja kukkaispaitoja ja koruja. Ja sitten taas vaatekerta vaihtuu jos seuraava mies on jotain muuta. Omituista kameleontin elämää.
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
"Täysi tauko" kuukaudeksi - hoh!

Klassisen kusetuksen ainekset ilmassa eli jos ei ole tuon kummempaa saanut sovittua entisen kanssa, minä ainakin ilmoittaisin kylmän viileästi, että palataan sitten tuon kuukauden jälkeen asiaan, jos aihetta lienee.

Mutta - eihän näitä koskaan kylmän viileästi ole mietitty ja tuskin vastakaan...


Hyvä kun otit tuon esille, tein nimittäin juuri näin, jäi vain tuolta viestistä. Ilmotti olevansa omasta puolestaan nyt jo täysin sinkku.

Kiitoksia kuitenkin vinkeistä tms. kokemuksista palstaveljille/-siskoille ;)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jatkaakseni hieman kevyemmissä tunnelmissa tuota äskeistä toivettani olla parisuhteiden analysoinnissa mr. Spock: vielä parempaa olisi tietysti löytää itsestään sisäinen kapteeni Kirk. Sitten voisi näyttävän naisen kohdalla vain hymyillä reteästi, repäistä jossain vaiheessa paitansa, hoidella naisen ja siirtyä seuraavalla viikolla taas täysin uuteen naiseen, kunnes puoli galaksia olisi käyty läpi. Tosin tässä vaiheessa varmaan pään sisällä alkaisi kuiskutella tohtori Leonard "Bones" McCoy, joka muistuttelisi kyynisesti siitä, että toivottavasti ei tullut paljaalla vedettyä sitä puolta galaksia.

Star Trek -viittaukset taitavat valitettavasti osoittaa, että kuulun jatkossakin Naisasiat-ketjuun, tieteisnörttihenkiset vertaukset eivät taida olla mikään seksikkyyden riemuvoitto.

EDIT: Kyllä sitä Uhurakin kelpaisi kovassa hädässä.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Jaahas, sit olis kierrokses brunetti suomenruotsalainen, tatuoitu ja isotissinen kampaaja. Edellinen olikin blondi, pienirintainen hovimestari. Saa nähdä mitä tällä kertaa käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös