Yleistä keskustelua Liigasta

  • 2 221 465
  • 9 793

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Joku "Suurin itkupilli"-kategoria olisi kova, finaaliparina Tapola-Marjamäki.
Kyllähän Late tuon veisi. Niin monesti vielä hyötynyt jatkuvasta kiukuttelusta tuomareille ja Marjamäen pelaajat aina töötin jälkeen vartin maassa, ylikorostetaan kaikkea. Pleijareissa tällä tehty sitä ratkaisevaa eroa. Siksi tuntuukin hyvältä kun Marjamäen Kärpät kyykkää muuallakin kuin kaukalossa.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Tulipa tossa Mike Sillingeristä tehtyä juttua lukiessa mieleen että kenellä mahtaa olla eniten Liiga seuroja edustettuna urallaan?
 

Sawo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tulipa tossa Mike Sillingeristä tehtyä juttua lukiessa mieleen että kenellä mahtaa olla eniten Liiga seuroja edustettuna urallaan?
Laatikaiselta löytyy kuusi seuraa liigasta, joten hän voi olla aika vahvoilla kyseisessä tilastossa.
edit. Kankaanperältä löytyy myös kuusi seuraa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toni Mäkiaho on edustanut SM-liigassa kahdeksaa eri seuraa. En tosin ole varma onko sekään ennätys.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Kyllä on. Samaan ovat yltäneet Timo Ahmaoja ja Jere Myllyniemi (joka tosin oli Tapparassa ja Ilveksessä vain varamaalivahtina, pelattuja pelejä kertyi kuudessa)
Eliten mukaan Myllyniemi pelasi Ilveksessä kaksi matsia.

Lähentelee tuokin muuten kummajaista, että Myllyniemi pelasi samalla kaudella kolmessa Liiga-jengissä ja kolmessa Mestis-jengissä.

 

Sterbak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Liverpool FC
Melkoinen kriisi- Liiga menossa. Menitpä sitten minkä tahansa liigaseuran (poislukien Tampereen seurat) osioon lukemaan ketjuja niin melkoinen kriisi on kaikilla. Etenkin tältä päivältä SaiPa, edelliseltä viikolta kovimmin Kärpät ja TPS, myös Lukko ollut useamman viikon kriisissä.
 

axe

Jäsen
Kevättä mennään ja vähän jokaisessa otteluita käsittelevässä tai niihin liittyvässä ketjussa puhutaan pääasiassa annetuista pelikielloista, antamatta jääneistä pelikielloista, pelikieltojen suuruuksista verrattuina muihin tapauksiin, ja sitten tietysti kuka niistä päätöksistä eniten hyötyy tai kärsii milloin minkäkin salaliittoteorian perusteella.

Koko homma on siis ihan perseellään. Toki siinä iso tekijä on kurinpidon linjakas linjattomuus ja ennen kaikkea se päävideotuomari/tilannehuonesysteemi ennen kurinpitoa, mistä oon monia haukkuja kirjoittanut jo vuosia, mutta siitäkin huolimatta ja sen ulkopuolella: Meissä on vikaa. Meissä katsojissa, kuluttajissa, seuraajissa. Meidän fokus on ihan kierossa. Pitäisi laskea voittoja ja maaleja, niin suurin kiinnostus on kurinpidossa tai kymmenesosasekunneissa ja luistelupotkujen määrässä ennen taklauskontaktia sun sellaisissa.

Kurinpito ei ratkaise yhtäkään ottelusarjaa, tuskin yhtä otteluakaan. Siihen nähden keskustelun painopiste on hirmuisesti asian vieressä. Melkein kaipaisi jopa sitäkin, että joku laskisi taas eri hyökkäysrytmejä pelkästään määrällisesti kiinnittämättä yhtään huomiota siihen mitä sillä saavutetaan.
 

oBmJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Hei kaikki jääkiekon ystävät!

Olisin erittäin kiitollinen, mikäli kävisit vastaamassa nopeaan kyselyyn koskien kuluttajan osallistumispäätökseen vaikuttavista tekijöistä urheilutapahtumassa eli tässä tapauksessa Liigan otteluissa. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lahjakortti haluamasi joukkueen fanikauppaan (arvo 20€). Kuluttajan osallistumispäätökseen vaikuttavat tekijät urheilutapahtumassa: Webropolilla luotu kysely

Kiitos jo etukäteen, hyviä pudotuspelihetkiä kaikille tasapuolisesti!

Terveisin,
Jimi
 

McLovin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vegas Golden Knights
Kovin surullista kun joka helvetin kerta vähänkin kovemmasta taklauksesta halutaan hakea jotain vikaa. C Moren asiantuntijoita ja selostajia myöten pyritään etsimään jos jostain kuvakulmasta sattuisikin löytymään kohta jossa taklauksen voi tulkita sääntöjenvastaiseksi törkytaklaukseksi. Hyvänä esimerkkinä tänään Lukon ja IFK:n välisessä matsissa tapahtunut Abtin taklaus Pakariseen. Kova ja rehti taklaus jonka Pakarinen osasi myös ottaa vastaan vaikka vähän jäikin keräilemään tilanteen jälkeen. Menee maku koko Liigaan vähitellen kokonaan.
 

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks
Suosikkijoukkue
Ilves
Liigan toiminnasta kulee paljon valituksia niin tuomari- ja kurinpitotoiminnasta kuin sarjaohjelmasta sekä pelitavasta eli träppikiekosta. Sanoisin tuotteen olevan kuitenkin ihan hyvässä kunnossa, ainakin näin pudotuspeleissä. Hienoja runsasmaalisia pudostuspelejä pelataan täysille katsomoille Porissa, Raumalla, Helsingissä, Kuopiossa, Lahdessa ja Tampereella. Sääleissä nähtiin jo kaksi "seiskapeliä" ja altavastaajat menivät jatkoon; henki voitti materian. Nyt Kalpa ja Pelsut pelaa upeaa 7. pelin sarjaa, Lukko on noussut haastamaan Hifkiä tosissaan ja Ässät Porilaisella hulluudella upeasti Ilvestä! Näissäkin molemmissa nähdään hyvin mahdollisesti 7. peliä. Ainoastaan Tapparan ylivoima vie mielenkiinnon kultajahdista, mutta hopeasta on komee kamppailu käynnissä!
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Semmosta.

Suomalainen jääkiekkoagentti hämmentää toiminnallaan lajin ytimessä.

Agentti sai viime vuoden lopulla ehdollisen vankeustuomion. Hänet tuomittiin vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen velallisen törkeästä epärehellisyydestä. Lisäksi agentti on määrätty neljän vuoden liiketoimintakieltoon.

Tuomio ei ole lainvoimainen, ja agentti on valittanut hovioikeuteen.

– Hänet erotettiin järjestelmästä määräajaksi sekä siviilioikeudessa saadun tuomion että muutamien muiden rikkeiden takia, agenttitoiminnan arviointilautakunnan puheenjohtaja Iiro Järvi kertoo.

Agentilla on ollut asiakkainaan useita SM-liigapelaajia.

 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miten muuten tarkistetaan, että joukkueella on oikeat ukot pelissä mitkä on ilmoitettu kokoonpanoon? Että ei peluuteta pelaajia ketkä ei oo merkattu kokoonpanoon? Tarkastaako tuomarit pukukopista ukot läpi, kattooko jopa henkkarit, vai tarkastaako silmämääräisesti että oikeet ukot kentällä?
 

F#21

Jäsen
Miten muuten tarkistetaan, että joukkueella on oikeat ukot pelissä mitkä on ilmoitettu kokoonpanoon? Että ei peluuteta pelaajia ketkä ei oo merkattu kokoonpanoon? Tarkastaako tuomarit pukukopista ukot läpi, kattooko jopa henkkarit, vai tarkastaako silmämääräisesti että oikeet ukot kentällä?
Se on joukkueiden vastuulla pitää huoli, että oikeat jätkät pelaa ja on merkitty kokoonpanoon. Toimitsija voi sitten ilmoittaa tuomarille, jos kentällä on muu numero kuin pöytäkirjassa.

Jos siellä joku jerelaaksonen pelaa juusikosen paidalla, niin eiköhän vastustaja tuosta mainitsisi tuomarille. Sen verta pienet piirit, että kasvot tunnistetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös