Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Joskus todella kauan sitten homma hoidettiin niin, että sen väärän aloituksen kuluttama aika otettiin takaisin käynnistämällä kello sen 2-3 sekuntia myöhemmin oikean aloituksen jälkeen. En tosiaan tiedä mikä on se oikea ja virallinen, sääntöjen mukainen tapa toimia, enkä tiedä tehdäänkö noin nytkin. Voisin kuvitella, että kellon säätäminen onnistuu nykyvehkeillä helposti, mutta saattaa siinä silti tulla hieman kiire ja virhemarginaali kasvaa säätäessä suhteessa siihen, että se käyty aika otetaan vain pausella takaisin. Joku toimitsija varmaan tietää paremmin, joten jäädään odottelemaan.
   
 2. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Näin se tehdään Tampereella vieläkin, ainakin välillä. En tosin tiedä tehdäänkö tuota muuten kuin tuomarin päätöksellä. Tältä kaudelta muistuu ainakin yksi ottelu mieleen, missä kello kävi sen kaksi sekuntia, Ilves protestoi, tuomari näytti kahta sormea toimitsijoille ja peli lyötiin käyntiin kellon seisoessa sen kaksi sekuntia.
   
 3. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Sama Oulussa. Viimeisen parin kauden ajalta laittanut merkille, että noihin puututaan herkemmin kuin aiemmin. Hyvä sinänsä, ihan yhtä tärkeitä sekunteja ne on kuin siellä pelin lopussakin.
   
 4. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Ehkä sitten niin. Hieman ihmetyttää kyllä mutta tietenkin Ässät tekee mitä parhaaksi näkee. Luovuttamista ei kannata mainostaa mutta kyllähän tässä tilanteessa kannattaa ajaa junnuja sisään ja miettiä peluuttamista niin että se hyödyntää kautta 2019-20. Valitettavasti suljettu sarja tarkoittaa tuota.
   
 5. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Älä huoli, se kello ei noissa "käy". Eli normaalissa tapauksessa kelloa siirretään tai jos se ei onnistu tarpeeksi nopeasti, niin sitä pidätetään paikallaan ne kuluneet sekunnit. Sama käytäntö ihan eemeleistä asti käytössä ja löytyy ihan sääntökirjasta.
   
 6. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ässien rahatilanne ei ole niin huono, mitä ihmisille uskotellaan. Lisäksi taustalla tehdään koko ajan uusia virityksiä talouspuolelle.
   
 7. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onko samalla ajatuksella tehty esim viime vuoden budjetti?
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 8. volgan lautturi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä
  Lainaus:
  Mikäli aloitus uusitaan ja kello ehtii käydä sekunnin/sekunteja, niin käsikello ilmoittaa hallikellon pitäjälle montako sekuntia kello kävi ja hallikello korjaa ajan kelloon. Eli kelloa ei saisi seisottaa vaan aika korjata heti kelloon. Toimitsijat, tai yleensä käsikello, näyttää tuomaeille sormilla montako sekuntia kello kävi.
  Hallikellon pitäjän täytyy kyllä sen verran osata kyseisen jäähallin kelloa käyttää, että ehtii korjata ajan tauluun. Tällaiset ohjeet on ainakin annettu sille liigapaikkakunnalle, jossa itse olen toimitsijana.

  T. Liigapaikkakunnan toimitsija
   
  Pika1 ja -One- tykkäävät tästä.
 9. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tehtiin samalla ajatuksella kuin Saipan budjetti kaudella 2010-2011, mutta ei ihan päästy siihen samaan runsaaseen 900 000 euron tappioon vaikka yritettiin.
   
  lumperi tykkää tästä.
 10. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toivotaan, että tämä kausi ei täydennä yhteistulosta tuonne lukemiin ja pelit jatkuu jatkossa myös Porissa.
   
  Zorba tykkää tästä.
 11. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Joo, tehdään näin ja katsellaan kauden kulkua eteenpäin.
   
 12. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ässiin uskonsa menettäneille voisi olla paikallaan vierailla viimekauden sarjataulukossa. KalPa oli 18 kierroksen jälkeen pistemäärällään sarjajumbo ja nousi sieltä suoraan pudotuspelipaikkaan, eli kuuden joukkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2018 klo 22.29
 13. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Hyvin valittu tuo 18 ottelua, kun sen jälkeen KalPalla alkoi aika hyvännäköinen putki. Tuon 18 ottelun kohdalla KalPalla oli viime kaudella 16 pistettä, Ässillä tällä kaudella 10 pistettä. ”Vain” kuusi pistettä eroa, mutta se on aika suuri ero joukkueen kyntäessä ja kerättyä keskimäärin 0,56 pistettä ottelua kohden. Samalla pistekeskiarvolla pelaten tuon kuusi pistettä olisi kiritty kiinni 11:nnessä pelissä.
   
 14. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Vituttaa jo valmiiksi tuleva finaalisarja Kärpät-Tappara. Jos vaikka olisi yllätykseksi Kärpät-TPS.
   
 15. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Ässien puolella Matt Nickersonin ketjussa pohdinkin, että pelkkä Nickersonin siirto Ässiin voisi tehdä liigasta äijämäisemmän ja enemmän tilaa fighteille! Jos nyt mietitään Liigan pelillistä tasoa ihan yleisesti, niin onhan se aika perus Eurooppalaista väritöntä nyhjäämistä suurimmilta osin. Pelillisesti jonkin verran jäljessä SHL:ää ja totta kai KHL:ää, mutta edes fyysisellä tasolla pystyy jonkin verran kamppailemaan näitä vastaan.
  Nickersonin siirto voisi kuitenkin muuttaa kaiken, koska jos Matt alkaisi pistämään nippuun näitä nykyisiä Liigan Piiparisia, pakottaisi tämä muut seurat hankkimaan riveihinsä kovempia gooneja!
  Kuten tiedossa on niin nopeatempoisempi peli on ajanut kovia jätkiä, kuten Gilliesit , Nasty Mirastyt, Boultonit ja kumppanit ulos NHL:stä alempiin sarjoihin. Saatavilla olisi siis kovan luokan gooneja, ja kyllähän tässä meinaa jo täpinöissään olla kun pelkästään miettisi ajatusta, että näitä saataisiin roppakaupalla suomeenkin. Vielä kun saataisiin kaukalo pienennettyä NHL kokoon, mutta se nyt taitaa olla turha toive, ainakaan pariin vuoteen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2018 klo 20.09
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ei ole tapahtumassa että sääntöjä höllennettäisiin tappeluita sallivammiksi kun niitä tietoisesti on pelistä karsittu ja aika harvalle katsojalle ne enää ovat mitään erityisen huikeita kokemuksia joita nimenomaisesti sinne peliin mennään ihmettelemään. Ennemmin kannattaisi panostaa taitopelaajiin kuin hankkia jotain P-Amerikan kehäraakkeja läskipäitä hakkaamaan toisiaan.
   
  Runtulin, Ikuinen try out, aurora borealis ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 17. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Meinaatko, että Liigassa ei tarvi osata luistella? Kun noiden "avuilla" ei täällä ainakaan mitään tee.
   
 18. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Liigan taso on huono! Kyllä lähtis Liigan taso nousuun, hurraa! No, tää on tätä, itse kun katsoo siltä puolelta kenttää, josta näyttänyt vaan kaiken aikaa paremmalta, kun näitä "gooneja" ja turhia pelleilyjä ei oo niin paljoa enää ollut. Toivoisin et jatkossakin keskityttäisiin vaan pelaamaan.

  Mutta mitä aiheeseen tulee, niin eikös JYPpi ottanut oman mörkönsä takaisin.. meinaan ainakin kinastelu siitä kenellä on kovin on mielestäni aika lyhyt, kukahan Yonkmanin kanssa olis edes tasavertainen, onhan se sellanen jättiläinen. Tuskin monikaan taavi lähtis kokeilemaan. ?
   
 19. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Rupesin miettimään kuinka monia pesäkkeitä kytee tän kauden Liigassa. Varmasti monenmoisia uhkakuvia ja epäilyksiä esiintynyt joukkueista ja valmentajistakin, mutta jatkuvuuden logiikkojen mukaan, odotin tästä huomattavasti seesteisempää kautta. Ennen kaikkea, vaikka tappioputket ja kriisit jossain kohtaa kautta ei ookkaan tavattomia, nyt tuntus kytevän poikkeuksellisen monessa pisteessä näin tiiviissä jaksossa, 20-22 peliä kauden alusta.

  Sport, Jukurit, Pelicans, JYP (Ässät). Siinä nippu joita lähti vetämään tuoreet päävalmentajat. Ainahan siinä on pieni kysymysmerkki ilmassa, miten homma lähtee kulkemaan.

  Noh, joka tapauksessa. Ässien luvut 2/27, 1/18. Saadut pisteet/jaossa olleet pisteet putkittain. Porissa talo on jo tuikattu tuleen, lanattu alas ja tontille rakennetaan uutta, eli katsotaas millasia putkia muualla on meneillään.

  KalPa - 4/39
  JYP - 5/30
  HIFK - 4/24
  Lukko - 5/21

  JYPiä lukuunottamatta tutut valmentajat, selvät sävelet, silti on ollut pikkasen ohdakkeista. Viime kauden runkosarjan 4, 5, 6, ja 9. Heittäsin, että Lukko saattas olla joukkue joka peli-ilmeen puolesta noista ensimmäisenä kaivautuu ylös. Varauksin JYP.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018 klo 04.18
 20. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Lainaus:
  Silloin kuin Joe Finley taklasi Michel Miklikiä niin Yonkman tappeli hänen kanssaan, tosin se oli 100-0 Yonkmanin heiniä. Tapparasta Ben Blood tulee mieleen lähimpänä.
   
 21. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Robert Rooba, JYP.
  Jarno Kärki, Ässät.
  Arttu Ruotsalainen, Ilves.

  Kolme hyökkääjää jotka vetää suht härkämäisellä tasolla just nyt.
   
 22. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kahtena päivänä peräkkäin tai yleensäkin runkosarjassa vastassa samat joukkueet näin. Eli Sport-KooKoo Vaasassa molemmat. Koska viimeksi runkosarjassa?
   
 23. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Viime kaudella kaksi kertaa kyseisten joukkueiden kesken.
   
 24. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ok mennyt itseltä ohi. Hyvä järjestelyhän tuo tietysti.
   
 25. Hoki-Hemmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Oskar Osalan kommenttia eilisen pelin jälkeen päivän Kalevassa:
  "Hyvin erilaista peliä KHL:ään verrattuna, ronkkimista ja estämistä sallitaan paljon. Se on minulle nyt uutta, kun olen viimeiset
  seitsemän vuotta pelannut maila jäässä". Jotenkin pitäisi saada nuo otettua tarkemmin pois. Osa tilanteista tuomareitten on vaikea
  nähdä. Kyllähän mailaa käytetään aika surutta. Ohtamaan tilanteen lisäksi tulee mieleen viikonlopulta pari "läheltä piti"-tilannetta.
  Haatajan mailankäyttö Pelikaanien tasoitusmaalissa, Hifk:n pakin huitominen perään Kuparin 1-0 maalissa..Tietenkin osa tilanteista on
  sellaisia, että pakko yrittää pelata tilanne loppuun.