Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Alumnien tähdet on sisäsiittoinen veto palkita kotiinpäin ja omia poikia tahi tusina "tähtiä". Aivan turhaa. Jopa IS:n kolme tähteä oli parempi.
   
 2. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Niin siis ei ollut tarkoitus vähätellä Liigapörssiä, olisi pitänyt kirjoittaa että muustakin kuin Liigapörssistä, koska kyllähän tosiaan sen pisteisiin nuo huumoritähdet vaikuttavat.
   
 3. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Aina vaan haukutaan tyhjennysmyyntejä. Ihmettelen, en suuresti, kuitenkin. Joo, onhan se tyhmää, että kauden lopussa on se 2-3 pisteautomaattia. Mitä sitten?

  Nämä joukkueet ovat menettäneet mahdollisuutensa jatkopeleihin. Ei siellä hallissa kukaan käy, oli siellä joukkueessa ketä vain, jos peleissä ei enää panosta muutenkaan ole. Sehän nähtiin eilen TPS:n CHL-ottelussa.

  Kauden 2016-2017 lopulla KooKoo myi Mikko Lehtosen Ruotsiin, siitä saatu rahasumma oli kauden kolmanneksi suurin sponsori. Saa korjata jos muistan väärin. Tällä saadaan rahaa seuraavan kauden joukkuetta silmällä pitäen. Täten saadaan edes hieman tasoitettua tasoeroja kauden alkuun.

  Katsokaa NHL:ää, mitä siellä "rebuild"-joukkueet tekee kauden loppua kohden? No tyhjentää sen saman pajatson. Tomas Tatar, Evander Kane, Rick Nash ja Ryan McDonagh ovat nyt ainakin tuoreena muistissa.

  Onhan sekin vaihtoehto, että kasataan joukkueet jotka on varaa pitää loppuun asti. Silloin vaan kauden alusta asti on ne 3 pisteautomaattia. Tällä tyhjennysmyyntihommalla saadaan kuitenkin pidettyä tulos positiivisena ja tuolla plussalla rakennetaan vahvempaa alustaa seuralle.

  En oikein tiedä mihin kuuluisi, mutta tänne työnsin.
   
 4. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  En tiedä mihin tämän olisin kirjoittanut, joten vaikka tähän ketjuun sitten. Toimiiko muilla Jatkoajan sivustolla otteluiden videokoosteet? Viime viikolla vielä katselin noita, mutta nyt kun painaa video-kohdasta, tulee vain kuva, ei sitä nuolta lainkaan, mistä video lähtisi pyörimään. Kännykällä selailen, niin kuin aina.
   
 5. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Ei toimi. Ei toimi Liigankaan sivuilla, yksi kuva vain on ja pysyy.
   
 6. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Onko Liigan sivuilla muka jossain ottelukoosteet? Viime kaudella vielä olikin. Nyt en ole kyllä nähnyt ainuttakaan.
   
 7. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Lainaus:
  Niille on oma osio. Löytyvät esim. Uutiset --> Videot
   
 8. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ok, niinpäs onkin. Viime kaudella ottelukoosteet olivat vielä selkeästi aina kyseisen pelin kohdalla, kun klikkasi pelitulosta.
   
 9. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Lainaus:
  Niin oli. Joku järjen jättiläinen on mennyt poistamaan sen.
   
 10. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Olisikohan aivan mahdotonta liigan ammattilaissarjana velvoittaa ammattilaisorganisaatioitaan toimittamaan videokoosteen otteluiden lehdistötilaisuudesta joko kotijoukkueen sivuille taikka suoraan liigan sivuille saman illan aikana kun peli on pelattu. Itseäni ainakin kiinnostaisi kuulla valmentajien kommentit taiston tauottua.

  Esimerkiksi tänään mielelläni olisin kuullut myös Lehterän mietteet illan pelistä, vaan ainoastaan Kapasen hikihaastattelu oli saatu tuotettua kotijoukkueen sivuille.
   
 11. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Lainaus:
  Ensin pitäisi vaatia joukkueita pitämään lehdistötilaisuus. Tampereella ainakin toimittajat haastattelevat yksittäin pelaajia ja valkkuja sen minkä saavat kiinni pukukoppikäytävillä.
   
 12. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  No toihan selittää jo paljon. Voitaisiinko siis vaatia haastattelut molempien joukkueiden valmentajilta? Toki Teliakin voisi tämän asian ottaa hoitaakseen ja ottelukoosteen loppuun liigan sivuille valmentajien haastattelut. Mikäli siis koosteet saadaan toimimaan.
   
 13. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Olikos siellä Ässien aamutreeneissä lauantaina kuinka paljon porukkaa kannustamassa? Toimi ilmeisesti, pois lukien 3 maalin sulaminen.
   
 14. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Hyvin hataran muistikuvan pohjalta vamennukset ovatkin velvoitettuja tulemaan haastateltavaksi. Varsinaista lehdistötilaisuutta ei kai tarvitse pitää (kuten yllä jo kävikin ilmi), mutta ymmärtääkseni valmentajien pitää kuitenkin tulla antamaan lausunnot. Senhän takia osa joukkueista toisinaan laittaa esim. kakkosvalmentajan hoitamaan noita.

  E. Saa ja pitää korjata, jos olen hakoteillä.
   
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Näinhän se on. Ja syytäkin olla velvollisuus siihen.

  Omasta mielestä nuo lehdistötilaisuudet ovat useimmiten yhtä tyhjän kanssa. Valmentajat heittävät oman litaniansa ja harvoin kukaan paikallaoleva kysyy mitään mielenkiintoista. Ainoat poikkeukset ovat sitten nämä erittäin harvinaiset pimahtamiset, jotka useimmiten tietty liittyvät tuomareihin.
   
 16. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tää on kyllä ihan totta, syyttäisin lähtökohtaisesti kyllä toimittajia sekä järjestävää tahoa. On kummallista, jos ei alan ammattilaiset keksi muuta kysyttävää kuin "kertaisitko vähän pelin tapahtumia". Jos kysymykset on tolla tasolla, niin sinnehän voi laittaa hallille vaikka jonkun nauhotuskopin, jossa voi käydä saman asian läpi suoraan kameralle. Ei tarvi toimittajien lorvia hallilla.
   
 17. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Mun mielestä lehdistötilaisuuksien ei pitäisi olla mitään toimittajien julkisia esiintymisiä kaikelle kansalle youtuben välityksellä. Hyvin harva niistä kirjoittavista toimittajista haluavat sellaista, joten en ihmettele että kysymyksiäkin tulee vähän ja nekin sellaisia kevyemmän skaalan.
   
 18. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Lainaus:

  Viime kaudesta muutos huonompaan on myös se, ettei "kohuttavista" tapauksista ole enää erillistä videopätkää.
   
 19. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Dufvan aikana Lukossakin taisi olla tällainen(korjatkaa, jos olen väärässä)? Ei siitä ainakaan haittaa ole. Kai siihenkin voisi rahaa käyttää, mieluummin kuin sairastuvalla/katsomossa istuviin konkareihin.
   
 20. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 21. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 22. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
 23. Toimitus Jäsen

  Hei palstalaiset!
  Tiedoksi: Jatkoaika julkaisee tänään laajan artikkelin, jossa käydään läpi JYPin pelaajapolitiikkaa, tulevaisuuden näkymiä ja Jukka Holtarin työnjälkeä. Myös maan arvostetuimpana jääkiekon urheilujohtajana pidetty Holtari pääsee ääneen pitkässä haastattelussa. Tymäkkää tavaraa aiheesta, josta ei ole liiemmin journalistisessa mediassa puhuttu.

  Herättäviä lukuhetkiä toivoen,
  - Toimitus
   
 24. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Siirretäänpä tähän ketjuun, koska ei liity suoraan otteluohjelmaan.

  Aloin miettiä tuota lainauksen väitettä lyhimmistä matkoista, ja päättelin, ettei se voi pitää paikkaansa. Mutta pitihän tätä selvittää tarkemmin, ja siinä otin avuksi Googlen kartat. Käytin kaupungista kaupunkiin lukuja (siis ei hallilta hallille) ja vaihtoehtoisista reiteistä valitsin pääasiassa lyhimmän (mutta jos se oli reilusti hitaampi "kinttupolkujen kautta", niin sitten nopeamman). Virheitä siis varmaan jonkin verran on, mutta varmasti hyvin antaa suuntaa.

  Tampere 5382
  Tampere 5382
  Hämeenlinna 5548
  Lahti 5648
  Jyväskylä 6164
  Kouvola 6500
  Mikkeli 6988
  Pori 7010
  Helsinki 7024
  Rauma 7514
  Turku 7586
  Lappeenranta 8082
  Kuopio 8826
  Vaasa 9270
  Oulu 13456

  Tuossa on kuitenkin laskettu vain yksi edestakainen matka per vastustaja. Todellisuudessa tietysti muut kohdataan vieraissa kahdesti, ja oma "paikallisryhmä" kolmesti. Tällöin tulee pieniä muutoksia järjestykseen.

  Tampere 11244
  Tampere 11244
  Lahti 11718
  Hämeenlinna 12356
  Jyväskylä 12852
  Kouvola 13300
  Pori 14402
  Mikkeli 14532
  Rauma 15312
  Helsinki 15468
  Turku 15634
  Lappeenranta 16638
  Kuopio 18272
  Vaasa 19500
  Oulu 29188

  Kärpillä siis teoriassa ylivoimaisesti eniten istuttavaa bussissa, mutta taitavat käytännössä istuakin aika ison osan siitä lentokoneessa, ja matka-ajat siten eivät vastaa noita maantiekilometrejä.