Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Yleisesti NHL:stä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 18.10.2003 klo 16.21.

 1. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  NHL sopisi siis Niki Laudallekkin.

  Kyllä itsekkin vähän ristiriitaisesti suhtautuu All stars-viikonloppuun. Sinällään ärsyttävää, kun pelejä ei pelata, mutta jos joukkueet ovat lomilla, niin sama siinä on jotain täytettäkin olla. Paljon riippuu mukana olevista pelaajista itsellä, että jaksaako kiinnostaa. Taitokisa on toki must see, mutta nuo pelit ovat melkoista läpsyttelyä. Ainoa kerta kun olen jaksanut niitä katsoa on, kun John Scott oli mukana.
   
 2. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Missä taitokisassa Scott muuten oli mukana? Kovin lämäri?
   
 3. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Joo siinä juuri. Lisäksi tuolloin kaikki taisivat päästä myös läpiajoja vetämään.
   
 4. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ennen tätä kautta Carolinan ruotsalaiskaksikko Elias Lindholm - Victor Rask olivat kuin toistensa synonyymi mitä pisteisiin ja urakehitykseen tulee. Lindholm siirtyi kesällä Calgaryyn ja Rask jäi Carolinaan josta siirtyi jokin aika sitten Minnesotaan.

  Tällä kaudella:

  Lindholm: 25+40=65 ja matkalla lähes 100 pisteeseen ja +25. 5 voittomaalia, 3 av-pistettä. 24 yv-pistettä. Laiturin tontilta 378 aloitusvoittoa 54 voittoprosentilla.
  Rask: 2+6=8 ja -4
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2019 klo 22.02
 5. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että pystyykö jostain seuraamaan käynnissä olevan pelin yksittäisen pelaajan aloitustilastoja? Haen siis jotakin muuta kuin tuota NHL.n "livetrackeria", jota joutuisi kelailemaan ylös/alas.
   
 6. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Jos Yahoo fantasy on tuttua, niin sieltä ainakin näkee helposti. Jos ei ole, niin en ole ihan varma miltä näkymä kirjautumattomalle henkilölle näyttää, kun en jaksa alkaa kirjautumaan pihalle tuolta. Nopeasti tuonne itsensä joka tapauksessa rekisteröi tarvittaessa, eikä vaadi osallistumistakaan mihinkään nähdäkseen tilastoja.
   
 7. Lazara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML
  Kuinkahan monen pelaajan paita on nostettu kattoon kahdessa eri joukkueessa? Ainakin Gretzky taitaa olla oilersissa ja kingsissä. Nyt Niedermayer devils ja ducks.
   
 8. Manazeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Man United, Flyers, Kolme leijonaa, PJK
  Lainaus:
  Näiden lisäksi myös Bobby Hull, Gordie Howe, Ray Bourque, Mark Messier, Patrick Roy, Tim Horton ja Red Kelly.
   
 9. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Eikös faceoff summary ole käytettävissä pelin aikana?
  Faceoff Summary
   
 10. Gemondo Jäsen

  Kuinkas kaukaa tulevaisuudesta draftpickejä voi treidata?

  Eli voiko joku joukkue kaupata kesällä vaikka vuoden 2037 varausvuoronsa, vai missä menee raja?
   
 11. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Mahtaakohan mitään rajaa edes olla. Taitaa olla vaan vastaanottajan halusta kiinni saada mitään 2037 vuoroja.
   
 12. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Capfriendly näyttää joukkueiden kolmen seuraavan draftin pickit. Siinä mennee raja.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei mene kuten Blue Jackets meille näytti kauppaamalla vuoden 2022 5. kierroksen vuoron. Siihen on vielä aikaa yli kolme vuotta.
   
 14. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ei ole mitään rajaa, joku insider tuosta juuri eilen twiittasi.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Kun mitään rajaa ei ole, osaako joku kertoa mikä on ”ennätys” tällä saralla? Kuinka kaukaista vuoroa on liikuteltu?
   
 16. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Lainaus:
  Luulisi, että nykyisen CBA:n päättymisvuosi (2022) olisi raja. Voihan hypoteettisesti olla mahdollista, että seuraavassa CBA:ssa koko varausjärjestelmä heitetään romukoppaan ja tilalle tulee jotain ihan muuta
   
 17. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Offer sheetissä maksimikorvaus on neljä ykköskierroksen varausta, ja ne pitää olla tarjolla viiden seuraavan varaustilaisuuden aikana.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Onko olemassa sivustoa mikä näyttäisi NHL:n kuntopuntareita? Laskeskelin tuossa että St Louis on pelannut tämän vuoden puolella 26 ottelua ja voittanut näistä 19 saldon ollessa 19-2-5. Jos tahti ja vire kestää niin Blues painelee Centralin voittoon Jetsin ja Nashvillen koneiden yskähdellessä.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  http://www.nhl.com/stats/team?aggre...e=2&filter=gamesPlayed,gte,1&sort=points,wins

  Tuolta laitat game-by-game ja "sum results" -kohtaan ruksin. Saat joukkuetilastot miltä aikaväliltä tahansa.

  St. Louisin nousu on tosiaan ollut huimaa. Samoin Sabresin romahtaminen, tai oikeastaan vain putoaminen omalle tasolleen pienen suonenvedon ja epäjääkiekkopistekeräilyn jälkeen.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Katsos perkelettä, onhan noista sivuista sentään johonkin vaikka latautuvatkin aivan luvattoman kauan. Blues siis vain pinnan perässä Tampaa tämän vuoden puolella, melkoista menoa.

  Craig Berube vs Bob Boughner Round 5 & Berube scores on JS Aubin

  Graig Berube näyttää mulkulta ja oli varsin vittumainen mies kaukalossa aikanaan mutta hyvin on saanut Bluesin lentoon. Bob Boughner näyttää jäävän kakkoseksi tässä kohtaamisessa.
   
 21. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Tänään kun viime yön kierroksen jälkeen vilkaisin niin kylläpä sydäntä lämmittää nähdä Karhujen olevan samassa vauhdissa. Tietenkään en usko että matsi Boltseja vastaan kuvaisi mitenkään mahdollista (todennäköistä?) kohtaamista poffeissa, mutta olihan se nyt lupauksia herättävää kuitenkin, ja luottamusta keväällä menestymiseen tarttui taas roimasti lisää.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Sen mitä pelejä olen seurannut niin pitäisin myös tuota Atlanticin kolmikkoa tämän kauden kolmena parhaana joukkueena. Harmittavasti joutuvat mätkimään toisensa hengiltä samassa divisioonassa.
   
  LostHorizon ja astraljava tykkäävät tästä.
 23. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  NHL:län GM:illä on vuotuinen tapaaminen menossa Floridassa. On ilmeisesti tylsä tapaaminen kun kaikki on tyytyväisiä nykyiseen menoon ja ei ole mitään erityisiä päivän polttavia aiheita. Suurimaksi aiheeksi on nousemassa Keläläisen ehdotus siitä että jatkoajalla (runkosarjassa) otettaisiin käyttöön 1 minuutin jäähy joissain rangaistuksissa. Syynä ehdotukseen on se kun prosentuaalisesti 2 minunutin jäähy on aika paljon jatkoajan peliajasta ja neljällä kolmea vastaan YV on yleensä tappavan tehokasta.

  Henk.koht olen sitä mietltä että NHL vois kyllä luopua tosta jatkoaika lisäpisteestä häviävälle jengille. Tai sitten ottaa saman käytännön kuin liigassa eli 3 pistettä jaetaan joka pelistä eikä vain niistä mitkä menee jatkoajalle. Mutta koska Jenkkilässä on ilmeisesti niin kova vastustus tohon 3 pisteen käytäntöön niin mielestäni fiksuinta ois sitten joko lopettaa peli jatkoajan jälkeen tasuriin tai sitten rankarien jälkeen antaa 0 pistettä hävijälle ja voittajalle 2. NBA:ssakin merkataan vain voittajat ja hävijät eikä tasureita tunneta.
   
 24. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tai sitten niin että tasureita katsottaisiin vain jos joukkueet olisivat lopussa samoilla pisteillä.