Yleisesti NHL:stä

  • 3 981 946
  • 14 166

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Tähän ketjuun voi lisäillä ajankohtaisia linkkejä NHL:stä, joita ei kannata laittaa minkään joukkueen ketjuun, ja joille ei viitsi omaakaan ketjua uhrata. Ja linkkien väliin mielellään myös tekstiä.

Aloitetaan tällä: Joka syksy näyttää joku agentti tekevän itsestään pellen. Peter Schaeferin agentti Ron Perrick (kuka vielä muistaa?) oli sitä viime vuonna. Nyt Martin Havlatin, Pascal Dupuis´n, Marc-Andre Fleuryn ja Marian Gaborikin agentti Alan Walsh on saamassa 15 minuttiaan julkisuudessa. Miehelle ei ole riittänyt se, että vaatii Gaborikille aivan typerää 6,5 miljoonan taalan tiliä, nyt häneltä on varastettu asiakirjoja, esimerkiksi Fleuryn NHL-sopimus!

Canoe valistaa
 

nihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wild, Krylja
Tapaus Gaborik & Dupuis

Tämä Gaborikin tapaus alkaa kaikkine käänteineen olemaan legendaluokkaa.

Gaborik saapui keskiviikkona varusteineen St. Pauliin ja sopimusasioita hoitaa tällä hetkellä David Schatia, joka tulee neuvottelupöytään Gaborikin halusta, eli ratkaisu lienee jo lähellä.

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Wild on tarjonnut harjoitusleirin lopussa Gaborikille 9.45 M$ ja kolmen vuoden pakettia jossa on lisänä 1.75 M$ bonuspaketti.

Vastaavanlaiset paketit kelpasivat aiemmin Joe Thorntonille, Marian Hossalle ja Vincent Lecavalierille.

Mutta Walsh siis sanoi ei, ja esitti vastatarjouksena 19 M$ hintaa.

Dupuisin tilanne on karkeasti ottaen sama, Walsh vilauttelee eurooppakorttia (kolme sopimustarjousta) ja sopimusta ei synny.

Miten tämän nyt pukisi sanoiksi... NHL ei tarvitse tälläisiä agentteja

Stooria Gaborikista, Wild 3rd Jerseystä ym.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Näköjään kolme jo ainakin neljä joukkuetta pelaa uudenlaisilla paidoilla. Vanvouverin paitoihin on tullut vanha 70-luvun maila logo olkapäihin, Phoenix on pelannut uusilla rumilla paidoillaan, Dallas ottanut käyttöön helvetin ruman kolmospaidan ja Minnesotallakin ollut uudenlainen paita, en tosin tiedä onko se kolmospaita vai tavallinen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Paitajuttuja vielä:
Montreal näytti pelanneen tällä erilaisella valkoisella paidallaan
viime yönä. Itse en ollut nähyt sitä kertaakaan vielä käytettävän
ennen tätä.
Myös Columbus on hieman uudistanut ainakin tummaa paitaansa.
(tähdet hihoissa)
 

pp33

Jäsen
Tällä kaudella on menossa varsinainen paitasirkus. Osa joukkueistahan käyttää muutamassa pelissä ns. vintage-paitoja, kuten juuri Canadiens viime yönä. Myös Boston (70-luvun alku), Los Angeles (80-luku), Rangers (70-luvun loppu), St. Louis (80-luvun alku) ja Vancouver (70-luku) käyttävät vanhoja paitoja.

Muita tässäkin ketjussa mainittuja uuden kolmospaidan esitelleitä joukkueita ovat Anaheim, Columbus, Dallas ja Minnesota. Lisäksi Atlantalle tullee uusi paita jossain välissä. Toki mainittava on myös Calgaryn uusi kotipaita ja Phoenixin uudet vermeet.

Henkilökohtaisena mielipiteenä Dallasin uusi paita kuuluu tämän hetken hirveimpien tekeleiden joukkoon, voittaa jopa Nashvillen sinapin ja Islandersin tietyökartion. Anaheimin paidassa on jokseenkin klassinen design, erityisesti tekstin tyylittely tuo mieleen sellaisen 40-luvun meiningin, mutta värit ovat totaalisen tylsät. Myös Minnesotan paita voisi olla todella hieno, mikäli värit olisivat toisenlaiset. Calgary ei ainakaan sanottavasti parempaan päin mennyt (back to the 80's, please) ja Phoenixin paidat ovat harvinaisen laimeat.
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Etsiessäni tietoa eri joukkueiden pääsylippujen saatavudesta, törmäsin tämmöisiin :
Kings, Ducks ja Sharks
ja
Rangers, Islanders ja Devils

linkkeihin. Jos NBA, NFL ym. kiinnostaa, niistäkin on tietoa.
Jokainen löytänee jokaikisen NHL-joukkueen kotisivut ja ticketmasterin itse, mutta jos löytyy lisää tämmöisiä, niin itseäni ainakin kiinnostaa.

Toivottavasti näistä oli jollekin hyötyä, esim. matkan suunnittelussa.

edit: tuolta johnnyroadtrip:sta löytyy näköjään muitakin kaupunkeja.
 
Viimeksi muokattu:

Deader

Jäsen
Viestin lähetti hannes_ko
Miehelle ei ole riittänyt se, että vaatii Gaborikille aivan typerää 6,5 miljoonan taalan tiliäURL]

Samaa mieltä tuosta agentista ja palkkapyynnöstä, mutta Minnesota saa katsoa itseensä ja muihin bonuksilla tulokkaiden palkkakattoa kiertäviä GM:iin. Gaborikin palkka oli jo ensimmäisellä kaudella bonuksien kanssa $4.375 miljoonaa ja se varsinainen läpilyöntihän tuli sitten viime kaudella. Ihmekös se sitten on jos kaveri nyt uskoo olevansa tuon $6.5 millin arvoinen.
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Viestin lähetti Sniper
Tämä on varmaan oikea ketju kysymykselleni. Olisiko jollain kattavaa linkkilistaa eri NHL-joukkueiden parhaista (=vilkas, asiallinen) keskustelupalstoista tai fanisaiteista? Olen tällä kaudella innostunut tarkastelemaan NHL-kiekkoa hieman enemmänkin kuin aamuisin sivua 235 ja on mukava lukea tuloksista, taustoista ynnä muista asioista muustakin kuin suomalaisnäkökulmasta.

Osan olen kyllä löytänytkin mutta esimerkiksi Floridan "oikeaa" palstaa ei tunnu pikaisella haulla löytyvän. Uskoisin että tämä lista saattaisi palvella muitakin kaltaisiani ei-niin-hardcorefaneja.

www.hfboards.com
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
www.fanhome.com

Näillä jenkkipalstoilla on sitten aika melkoista se meininki. Suurin osa keskustelusta tuntuu olevan järjettömien kauppaehdotusten läpikäyminen...
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Tuo Ankkojen uusi paita oli näköjään välttänyt huomioni tähän asti. Ovat sitten menneet muuttamaan imagonsa Anaheim Kingseiksi, sillä mitä muuta tuo paita on kuin Kingsin vanha mustavalkoinen gangsta-paita? Boooring.

Onko Calgary muuten dumpannut sen hevonpään kokonaan? Nykyiset paidat perustuvat näet siihen kolmospaitaan, jossa logona oli tämä tulta puhkuva heppa (!), mutta logoksi on läntätty wanha kunnon C. Miellyttää silmää.

Muok: keppaskoppas, Ankkojen kolmospaidassa oli sittenkin jotain omaakin väriä, sitä luumua. Mutta kyllä siitä silti tulee ensisilmäyksellä Kings mieleen...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
^eikös Calgary käytä kotonaan tuota uutta punaista paitaa C-
logolla, vieraissa valkoista C-logolla ja kolmosena tuota mustaa
hevonpää -logolla.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti stiflat
^eikös Calgary käytä kotonaan tuota uutta punaista paitaa C-
logolla, vieraissa valkoista C-logolla ja kolmosena tuota mustaa
hevonpää -logolla.
Juurikin näin toimitaan. Ei siitä otuksesta siis täysin eroon ole päästy, vaikka sille ei juuri kannattajia näytä löytyvänkään.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Theo Fleury

Mikähän on Thioun tilanne? Vielä joku kk sittenhän puhuttiin, että jotain neuvotteluja Calgaryn suuntaan olisi. Harmittaa, että Theon uralle kävi miten kävi, tai no saa nyt nähdä, mutta äijä oli vielä pari vuotta sitten NYR:ssä pelatessaan pistepörssin kärjessä, kunnes surullisen kuuluisa alamäki alkoi.
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Re: Theo Fleury

Viestin lähetti Black Adder
Mikähän on Thioun tilanne? Vielä joku kk sittenhän puhuttiin, että jotain neuvotteluja Calgaryn suuntaan olisi. Harmittaa, että Theon uralle kävi miten kävi, tai no saa nyt nähdä, mutta äijä oli vielä pari vuotta sitten NYR:ssä pelatessaan pistepörssin kärjessä, kunnes surullisen kuuluisa alamäki alkoi.

Tuskinpa mikään seura haluaa enää ottaa riskiä Fleuryn suhteen. Lisäksi mies ei ole sieltä halvimmasta päästä joten on melko todennäköistä että miehen pelit ovat NHL:ssä pelatut vaikkakin Theo itse muuta väittäisikin. Harmin paikka sillä Fleury oli yksi väriläiskä liigassa joka on mielestäni muuttunut tylsemmäksi viime vuosina suurten persoonien katoamisen myötä. Fleury lukeutuu omiin suosikkipelaajini ja toivotaan että mies saa asiansa järjestykseen.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Adam Oates & Cliff Ronning

Onkos mitään huhua liikkeellä, vieläkö nämä herrat napataan johonkin joukkueeseen vai onko luistimet jo naulassa?
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Re: Adam Oates & Cliff Ronning

Viestin lähetti InSideHockey
Onkos mitään huhua liikkeellä, vieläkö nämä herrat napataan johonkin joukkueeseen vai onko luistimet jo naulassa?

Sitä luokkaa hurjaa on tuo loukkaantumistahti tällä kaudella NHL:ssä, että eiköhän näillekin veteraaneille vielä uusi koti löydy.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Re: Theo Fleury

Viestin lähetti Black Adder
Mikähän on Thioun tilanne? Vielä joku kk sittenhän puhuttiin, että jotain neuvotteluja Calgaryn suuntaan olisi.

Fleury on vielä NHL:n määräämällä nenänvalkaisukatkolla, eikä saa pelata, vaikka mieli tekisikin. Muistaakseni joskus ennen vuodenvaihdetta NHL:n lääkärit tsekkaavat miehen tilanteen ja sitten joko antavat peliluvan tai eivät. Periaatteessahan Fleury ei saisi käydä neuvotteluja mihinkään suuntaan, sillä hänellä on voimassaoleva sopimus Chicagon kanssa. Selvää kai kuitenkin on, ettei Fleuryn varaan Hawksissa enää paljon lasketa - tai jos lasketaan, on joukkueen organisaatio vieläkin pahemmin sekaisin kuin mitä viime päivien tapahtumat antavat ymmärtää.

Veikkaan, että mahdollisen peliluvan irrotessa Hawks joko treidaa miehen (jos kukaan enää huolii ja tarjoaa vaihdossa esimerkiksi kuudennen kierroksen draft-vuoroa vuonna 2007 ja ämpärillistä kiekkoja) tai purkaa sopimuksen jollain nimellisellä korvaussummalla. Sitten ei kun Tapparaan...!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Iker
"The Iron Swede had two goals and an assist."
Okei, sen hevosenpään voi pistää suoraan menemään Minnesotaan :)

Tämä pohjoismaiden konsesus taitaa olla kovinkin yleinen luulo muualla maailmassa, vrt. Miklu Forssell on islantilainen. Mitähän kansallisuutta Esa Tikkasen epäiltiin edustavan jos/kun puhe ei osviittoja antanut?
 

jarnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
FNM hockey club
Voi Antti

Thats right. Laaksonen on laitettu Ruotsalaiseksi, vaikka on ehta Tammela/Forssa Fops mies. Tätä ei anneta anteeksi ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös