Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Yleisesti NHL:stä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 18.10.2003 klo 16.21.

 1. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Ko kokkihan oli Oskar Osalan setä joka aika tosissaan harrasti voimailua eli ihan pelkällä jauhelihan paistamisella lämy ei lähtenyt yli sataaviittäkymppiä.
   
 2. Rene Saari Jäsen

  Kaksipäiväiset taitoskabat.

  Kaikki valitut pelaajat vetävät samat lajit (luistelu, laukaus ja kiekonkäsittely /-syöttö tms.), joissa suoritukset pisteytetään.
  Pisteet kertovat luonnollisesti ”absoluuttisen” pelaajien paremmuusjärjestyksen.
  Siitä saisi joku Chiarellikin dataa.

  Joukkueista edustettuna vaikka fanien äänestämä pelaaja ja joukkueiden sisäisten taitoskabojen voittaja /2.
   
 3. ChosenTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals & suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Luonnollisesti näin. Mutta siksi puhuinkin pelkästään tuosta taitokisa-osuudesta, joka minua kiinnostaa nykyiselläänkin jonkun verran ja oikeasti parhailla taitajilla ja isommalla osallistujamäärällä kiinnostaisi vielä enemmän. Suuren yleisön kiinnostuksista en sitten tiedä. Jos katsoo vaikka nykyistä suosiossa olevaa musiikkia, niin ei tosiaan taida mielenkiintoni kohdata valtaväestön kanssa.
   
 4. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Jos uudistettais koko NHL? Tehdään siitä enemmän tällänen F1 tyyppinen sarja, jossa jokaisella joukkueella on vaikka 4 pelaajaa, ja joka viikonloppu kisaillaan tollanen taitokilpailu, jossa pisteitä jaellaan samalla tavalla kuin formuloissa. Voittajalle 10, toiselle 9 jne. Tämän systeemin etu on se, että pitää olla mahdollisimman kokonaisvaltainen pelaaja, eikä vain ns. "one trick pony" (Laine), joka pärjää liigassa pelkällä laukauksella. Maalivahtejakaan ei tarvittais enää, mikä on vain hyvä asia, koska ne on niin outoa porukkaa, ettei kukaan niistä tykkää. Paitsi Fleury, mutta siitä tuleekin Penguinsin taitojengijoukkueen valmentaja ja GM
   
 5. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Millä tavalla näyttää esimerkkiä?
   
 6. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  No juurikin rahallisella tukemisella ja erityisesti sillä että luodaan suunnitelma kehittää naiskiekkoilua kaikkinensa. Brändäys, treeniolosuhteet, ammattimaista osaamista laajemmalle jne. Eli kauniimmin ilmaistuna mieskiekkoväki pistää kunnolla tuulemaan tarjotessaan apua. Kirpaisee varmasti, mutta parhaassa tapauksessa naiskiekkoilua saadaan vietyä kunnolla eteenpäin tai sitten naiset joutuvat toteamaan ettei nyt natsannut vaikka apua oikeasti tarjottiin pitkäjänteisellä suunnitelmalla sekä panostuksella. Samalla myös päättyisi se femakkotyylin kitinä keskustelunkin tasolla.

  Josko nyt sait ajatuksestani kiinni?
   
 7. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Mielestäni pelkästään rahallinen tukeminen ei riitä. Eikä NHL:ää tunneta minään sponsorina, eikä NHL ole mikään kattojärjestö, pikemminkin NHL antaa muiden kasvattaa ja kypsyttää marjat ennen kuin poimii parhaat päältä. Kyllä se muutos pitää lähteä alempaa ja ensimmäisenä se, ettei tyttöjä ja poikia erotettaisi niin aikaisessa vaiheessa.Tällä hetkellä ei voida varsinaisesti edes puhua samasta lajista naisten ja miesten välillä ja mikäli tulevaisuudessa asia on ennallaan, ei mikään rahallinen panostus saa naisjääkiekkoilua nostettua sellaisiin kantimiin, että suuri yleisö siitä kiinnostuisi. Henkilökohtaisesti en usko, että maailmaan mahtuu kahta jääkiekkomaailmaa, missä molemmat osapuolet menestyisivät. Toki voin olla väärässä.
   
 8. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Puhuin myös suunnitelmasta ja vielä pitkäjänteisestä sellaisesta. Eli raha tulee käyttää oikein ja hyvä alku olisi pohtia osaavat henkilöt projektiin. Olisin varmasti strategiasta voinut puhua ja siihen liittyisi juurikin ruohonjuuritaso, mutta samalla nykyiseen tilanteeseen olisi saatava kunnolla boostia.

  Mutta tämä tästä. Tartuin vain tuohon alunperin etten näe noita yksittäisiä tempauksia juuri minkään arvoisena naiskiekkoilulle.
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Näytti tuo All Star -tapahtuma aika lailla siltä, että se vetää täysin erilaisia jääkiekkofaneja puoleensa mitä normaalit ottelut. Karnevaalimeininki, vähän mitä MM-höntsä Karjala-lippiksille oikeastaan tarjoaa.

  Aivan erityinen tapahtuma erilaisille NHL-faneille. Tosikkojen aika turha nillittää, jos tällainen erilainen asiakaskunta haluaa tällaisissa tapahtumissa käydä ja liput myy.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tykkään ajatuksesta, että offer sheettejä tehtäisiin enemmän, mutta samalla olisi hienoa nähdä uudessa CBA:ssa pari muutosta, jotka aavistuksen auttaisivat joukkueita. Tietysti rikkaat hyötyvät näistä aavistuksen enemmän, mutta silti.

  - maksimivuodet sopimuksissa viisi, ehkä tätä voisi soveltaa siten, että UFA-vuosia saa uudessa diilissä olla maksimissaan 5?
  - yksi itse päätettävissä olevista omista varauksista ei vaikuttaisi palkkoineen palkkakattoon ollenkaan / tietty prosentti
   
 11. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Jeps, ei tuolla luultavasti kausikorttilaisia pahemmin pyöri. Ja itseiasiassa tämä on varmaan syy, miksi seurat/omistajat eivät halua tapahtumasta luopua ja miksi halukkaita järjestäjiä löytyy jonoksi: myös perinteisissä kiekkokaupungeissa on mahdollisuus kalastella allstars-tapahtumalla uusia faneja.
   
 12. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Mielenkiintoinen tilanne playoff-taistelussa, kun lännessä toiseksi viimeisenä olevalla Blackhawksillakin on mahdollisuudet nousta vielä playoffseihin. Viimeistä wild card paikkaa nyt pitävällä Avalanchella pisteitä on 52, takana Canucks, Ducks, Coyotes, Blues, Oilers ja Blackhawks viiden pisteen sisällä. Vain Kings on jäänyt 8 pisteen päähän Wild card paikasta ja voisi sanoa, että playoff-ovi on sen sijaan sulkeutunut.

  Sen sijaan idässä vain Hurricanes ja Sabres ovat realistisesti mukana taistelemassa viimeisistä playoff-paikoista. Rangers, Flyers, Panthers, Red Wings, Devils ja Senators ovat jääneet 8-16 pistettä viimeisestä playoff-paikasta.

  Lännessä siis tilanne tiukempaa, mutta idässä sen sijaan viimeiseenkin playoff-sijaan vaaditaan 57 pistettä lännen 52:n sijaan. Tilanne on tietysti mielenkiintoinen, kun muutama viikko enää trade deadlineen ja lännessä ainakaan ei monikaan tiimi pysty olla "tyhjentämässä" pelaajiaan, kun playoff-paikka on edelleen realistinen. Kingsin lisäksi mikään joukkue ei myöskään pysty aloittaa tankkaamista aivan hetkeen.

  edit: Vastaavasti idässä sen sijaan täysin "turvassa" on vain Lightning. Lännessä näkisin, että Flames, Jets, Predators, Sharks ja Golden Knights voivat olla tämän hetkisen vähintään 10 pisteen eron turvin melko varmoja playoff-paikoistaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 07.27
 13. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  No joo, onhan Chicagolla toki mahdollisuudet, mutta alkavathan ne olemaan jo aika olemattomat. Jokaisella välissä olevalla joukkueella on ensinnäkin rästipelejä, mikä vaikuttaa jo sinänsä. Jos välissä olisi yksi, tai "vain" kaksikin joukkuetta, en rästipeleille antaisi niin hirveää arvoa, mutta kun tämän lisäksi Chicagon ja viimeisen wild card joukkueen (Avs) välissä on peräti viisi joukkuetta. Ja tässä tapauksessahan tosiaan riittää, että yksikin joukkue näistä viidestä suorittaisi loppukauden kovemmalla pistekeskiarvolla kuin Chicago noustakseen tuohon Avalanchen tilalle. Tämä toki sillä oletuksella, että Stars ja Wild jatkaisivat suunnilleen tuolla nykyisellä tahdilla. Toki sekin riittää, että pelkästään nykyiset playoffeihin menossa olevat joukkueet suorittavat Chicagoa kovemmalla, tai edes samalla pistekeskiarvolla, jolloin kaikki välissä olevat viisikin joukkuetta saavat suorittaa Chicagoa huonommin, ja silti jäisi playoffeihin pääsy pelkästään haaveeksi.

  Se, että tuosta ensinnäkin kyykkäisi ne kaikki 7-8 joukkuetta edestä (jos huomioi sen Starsin ja Wildinkin tuohon), vaatii se myös Chicagoltakin aikamoista loppukautta. Otteluohjelmaa katsomatta kuulostaa jopa aika epätodennäköiseltä, jos divisioonan keskinäisiä kohtaamisia on runsaasti. En pidä tätä sivustoa minään totuutena, mutta mielestäni se antaa hyvin suuntaa. Chicagon playoffeihin pääsyyn annetaan kokonaiset 2,1%, ja viime yön voiton myötä ne nousivat tuon 1,1% verran. Eli ennen viime yötä, kyseinen sivusto arvioi Chicagon playoffeihin pääsyn mahdollisuuksiksi yhden kokonaisen prosentin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 08.27
  larzzon, Lico & Naamavelli tykkäävät tästä.
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Nyky-NHLn hienouksia, että sarjataulukko pitää etsiä joltain esoteeriseltä tilastoanalyysi/simulointisivustolta, että hahmottaa joukkueiden mahdollisuudet pudotuspeleihin oikein :P
   
  FinDevil ja Fat Cat tykkäävät tästä.
 15. Snagari Jäsen

  Jääkiekkotoimittajilla on ollut paljon sulattelemista Hurricanesin voittotuuletusten kanssa, mutta nyt tuli kyllä paras perustelu toistaiseksi. Athleticin Justin Bourne on sitä mieltä, että se on pois seuraavan päivän tekemisestä. Ettäs tiedätte!

  Justin Bourne @jtbourne

  After games, there’s a lot to do to be your best tomorrow. A couple minutes won’t matter much w/ ice baths, interviews, cool downs etc, fine. I’d just be annoyed those couple minutes cut into my process to be my best the next day. Seems like minor league stuff. Duck duck goose?
   
  olliwaa, KaljaVeikko, mikko6000 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 16. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  On kyllä huvittavaa miten karskit lätkäjätkät kommentoi Carolinan tuuletuksia. Eikö näillä löydy itse palleja tehdä samaa? Vai onko tämä pari minuuttia otettu pois toimittajien haastatteluista.
  Onhan se nyt aivan hirveätä kun pelaajat tekevät yhdessä fanien kanssa jotain.
   
  Konsta Kepuli, aessi & bebeto tykkäävät tästä.
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Toimittajia vituttaa, kun joutuvat odottamaan pari minuutti enemmän.
   
  Konsta Kepuli tykkää tästä.
 18. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 19. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Täytyy sanoa, että en itsekkään pidä tästä nykyisestä järjestelmästä, joilla pudotuspeleihin päästään. Paljon selkeämpi oli tuo konferensin 8 parasta/divisioonan voittajat systeemi. Mitähän tällä oikeasti edes haetaan? Kyllähän se teoriassa voi parantaa pleijareihin pääsyä heikommille joukkueille jos divisioona on heikko, mutta vastapainoksi systeemi on aika epäreilu, jos satut olemaan liigan kovimmassa divisioonassa.
   
 20. Ralph Jäsen

  Odotellaan sitä ensimmäistä tapausta, että joku jää kaavion takia pudotuspelien ulkopuolelle. Viisi kautta menty nyt tällä systeemillä ja joka kerta konferenssien kahdeksan parasta on pudotuspeleihin päässyt. Nyt siis kuudes kerta menossa.
   
  Mängimies ja Alamummo tykkäävät tästä.
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Lähinnä tarkoitin, että joukkueiden todennäköisyydet jatkoon eivät ole sitä, mitä piste-eroista intuitiivisesti päättelisi.

  Eli kommenttina tuohon edeltävään keskusteluun, että Hawksilla on viisi pistettä viivaan, joka ei kuulosta mahdottoman paljolta, mutta käytännössä ovat ulkona, kolmen prosentin tjsp mahdollisuudet.
   
 22. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Tottenham
  Eikös se ollut niin että jos jollain pelaajalla on NTC hänet on pakko suojata laajennusdraftissa? Mietin vain kun Schneiderilla on NTC, että olisiko Devilsin siis pakko suojata hänet laajennusdraftissa? Todennäköisesti hänet on jo kuitenkin ostettu ulos sopimuksestaan tuolloin.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  NTC pykälä ei vaikuta laajennusdraft suojaukseen. NMC sen sijaan pakottaa suojaamaan ellei pelaaja suostu siihen.
   
  FinDevil tykkää tästä.
 24. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Siten, että tilaisuus on huippupelaajille hyvä verkostoitumistapahtuma. Johan suomalaisetkin totesivat useammalla suulla, että on hienoa päästä tutustumaan muiden joukkueiden pelaajiin kun mahdollisuuksia siihen on aika harvakseltaan.
   
 25. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  NHL ei ole viikkoa tauolla All Stars-ottelun vuoksi, vaan ottelu on sijoitettu sopivasti tauon ajaksi. NHL:ssä pelaa noin 800 pelaajaa, joista reilut 40 ottaa osaa tähän "säälittävään" tapahtumaan. Pyöreästi siis 750 pelaajaa saavat parannella viikon ajan haavojaan ja kerätä voimia kevään loppukiriä varten. Eikä tuo All Stars-viikonloppu kuitenkaan mikään turha tapahtuma ole ainakaan pelaajien haastatteluista päätellen. Moni tykkää lähteä morjestamaan kavereita ja viettämään aikaa fanien kanssa ilman mitään kiirettä. Ja harvoin yhden kaupungin lätkäfanit saavat nähdä yhdellä kertaa niin paljon maailman parhaita pelaajia kuin NHL:n All Stars-pelissä. Tänäkin vuonna San Joseen oli matkustanut porukkaa ympäri jenkkejä ja Kanadaa. Siellä lätkä on viihdettä, kuten sen kuulukin olla.

  Edit. Korjattu kirjoitusvirheet
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019 klo 19.42