Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Yleisesti NHL:stä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 18.10.2003 klo 16.21.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Minnesota, Florida, Winnipeg ja Carolina sitten kiitos.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kyllä jumankauta on vihdoin Capsien vuoro!
   
 3. Sterbak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Liverpool, Henri Kontinen
  Lainaus:
  Eiköhän sieltä Columbus ainakin saavu kerta Keklu on asiaa ollut viemässä eteenpäin. Uskosin että Minnesota, Florida, Carolina kolmikosta joku tulee myös ihan tuo suomalaisyhteyden vuoksi.
   
 4. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Eiköhän Caps ole yksi vaihtoehto, koska tänne saadaan myös paljon venäläisiä katsomoon..
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Caps - Pens olisi aika kova, saataisiin kaksinkertainen suomalainen Stanley Cup voittaja, rivalry matsi ja venäläisiä supertähtiä kehiin, ja toki myös pari kolme kohtalaisen kovaa ruotsalaista. Noh, NHL toki varmaan haluaa nämä huippupelit pitää ns. itsellään eikä tuhlata paria tämmöistä Suomen maalla pelattavaksi.

  Columbus sieltä tosiaan varmaan tulee ja sit just joku Minny.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kekäläinen varmaan ottaa organisoinnin hoitaakseen ja Columbus lienee paikalla, mutta itselläni on oikeastaan vain kaksi syytä jotka saisivat osallistumaan kyseiseen tapahtumaan.

  1. Detroit Red Wings
  2. Patrik Laine

  Ensimmäinen ei lähestulkoon varmasti ole tulossa.

  Mätä-organisaatio Florida Panthers siinä rajoilla.
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Floridahan kävi Suomessa pelaamassa jokunen vuosi sitten jo, joten ei enää kiitos.
   
 8. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Anaheim-Buffalo oli silloin taannoin aikamoista läpsyttelyä, enkä tiedä, haluanko ottaa jollain 100 eurolla sitä riskiä jälleen. Toki kivahan se show olisi tänne jälleen saada ja sopivilla joukkueilla (Min, Wpg, Car, Pit, Edm...) sekä kohtuullisella hinnalla (reilusti alle 100€) voisin käydä katsomassakin.
   
 9. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Siis jos NHL Premiere pelejä Hartwalilla pelataan niin veikkaan että sieltä koitetaan jotain kiinnostavia "suomalaisjoukkueita" sitten roudata jotta liput menee varmasti kaupakasi. Lisäksi täytyy muistaa myös se että se korvaus joka maksetaan sille kotimatsinsa "menettävälle" jengille vaihtelee eri organisaatioiden välillä koska ne menetetyt tulot per kotimatsi on eri luokkaa. Siksi en usko että Suomen NHL Premiere kotijoukkueeksi saadaan tai kanattaa hommata mitään sellaista jengiä joka takoo rahaa kotimatseillaan.

  Siksi se kotijoukkue voisi olla joko Carolaina taikka Florida kun niillä on vähän noita yleisöongelmia ja lisäksi molemmista jengeistä löytyy suomalaispelaajia. Carolainan ylisökeskiaravo taitaa olla jo jossain Hartwallin kapastiteetin lukemissa, joten heille yhden kotipelin "menettäminen" ja Helsinigissä pelaaminen ei mikään hirveä taloudellinen menetys olisi. Varsinkin jos vastassa olisi Winnipeg joka ei nyt varmaan se ihan kiinnostavin jengi ole Carolainassa (taikka Floridassa) mutta Suomessa kiinnostusta taas löytyisi.

  Tietenkin oishan se sopivaa että Helsingissä nähtäis Edmontonin ja Dallasin välinen kohtaaminen. Noissa jengeissä kun muistini mukaan on pelannut entien suomalaisia pelaajia. Mutta veikkaan että se toinen jengi tulee kuitenkin olemaan Winnipeg Jets.
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Muistelisin, että edelliselläkin kerralla liput menivät ihan muutamissa minuuteissa kaupaksi. Muistaakos kukaan paljon liput silloin kustansivat?
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 12. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Nythän matsit Tukholmassa pelataan keskellä Marraskuuta, jolloin joukkueissa alkaa olla jo tekemisen meininkiä. Aiemmin nämä matsit pelattiin aina kauden alkuun ensimmäisinä otteluinta ja faktahan se on että pitkät reissut, uusi maa osalle pelaajista ja kauden eka matsi, niin kyllähän siitä vähän lomailun maku jää.
  Tukholmaan pääsi alkaen 41e, mutta kaikki nuo halvemman luokan liput on myyty. Nyt on enään jäljellä n.200e lippuja alakatsomoon. Mielestäni kohtuullinen hinnoittelu.
   
 13. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Korvaa joku näistä Columbuksella, niin siinähän se taistelupari on. Kekäläinen on Helsingin keikan takapiru, ja kaikki nuo neljä ovat suomalaisittain kiinnostavia.
   
 14. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mikä on paras "fantasy hockey league"? Eli siis esim. Hockeygm tai joku samantapainen.
   
 15. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Air Canada Centre changing name to Scotiabank Arena next summer

  Kuten otsikkokin kertoo, Toronton jäähalli vaihtaa nimekseen Scotiabank Arenan uuden hallisponsorin myötä ensi kesänä.
  TSN:llä lukee myös, että sopimus olisi 800 miljoonaa ja 20 vuotta.

  Air Canada on ilmeisesti maksanut nimestä noin neljä miljoonaa vuodessa ja nyt Scotiabank maksaisi 40 miljoonaa vuodessa. Tuskinpa siinä kauheasti voi vastaan laittaa noilla summilla.
  Diili olisi myös Pohjois-Amerikan urheilussa kallein nimisopimus. Ei vain jääkiekossa vaan urheilussa ylipäänsä.

  Isoja rahoja.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 17. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Hyvät ja kaivatut uudistukset. Tämä vähentänee ns. turhien haastojen määrää huomattavasti.
   
 18. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Hyviä uudistuksia ehdottomasti. Itse suhtaudun edelleen kriittisesti ylipäätänsä paitsiohaaston mahdollisuuteen, mutta onhan tuo 2 minuutin rangaistus väärästä haastosta ehdottomasti muutos parempaan.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Huh. Tuo olisi aika hurja uudistus... draftaamisesta tulisi aika hemmetin paljon helpompaa, kun pelaajia arvioidaan vuotta valmiimpana.

  Paineita tässä on monella suunnalla, yksi isoimmista lienee Kanadan juniorisarja, joka haluaa pitää tähtensä siellä vuotta pitempään. Euroopan sarjat myös saisi pitää nuoret tähtensä pitempään.

  Oikeastaan jenkkitähdille ei löydy järkevää sarjaa. Ehkä sitten lahjakkaimmat tekisivät "Matthewsit", joka periaatteessa 2 päivää vaille vuotta yli-ikäisenä tuli Sveitsiin pelaamaan.

  Niin, olisihan se ollut mukava nähdä Patrik Laineen mättävän 50 maalia SM-liigassa.
   
 20. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Suuri osa jenkkitähdistä voisi pelata yliopistosarjoissa (NCAA) tai sitten alempana USHL:ssä. Joku Jack Eichel on poikkeus, mutta ei noi jenkkilupaukset yliopistosarjoissa mitään dominoivia pelaajia ole, vaan kyllä siellä 18-vuotiaalle haastetta löytyy. Suurin osa nykyääänkin jenkkivarauksista pelaa vielä varauksen jälken kauden tai kaksi yliopistosarjoissa.

  Minä en tuohon muutokseen hevin usko vaikka se sekä nuorten pelaajien että skouttien kannalta järkevä muutos olisikin. Eikös tuo oikeus osallistua draftiin sinä vuonna kun täyttää kahdeksantoista ollut aikanaan jonkin oikeuden päätös?
   
 21. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  NHL julkaisi juuri ensi vuoden Winter Classicin joukkueet ja pelipaikan. NY Rangers ja Buffalo pelaavat 1.1.2018 baseball-joukkue Metsin stadionilla Citi Fieldilla Queensissa.
   
 22. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Olisi varmaan ollut suunnilleen yhtä mukavaa kuin nähdä 22-vuotiaan Teemu Selänteen paukuttavan 70 maalia 48 ottelussa SM-liigan runkosarjassa.
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kyllä. Maalien paukuttaminen on hienoa.
   
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Vuosi lisää Lainetta olisi myös varmasti lisännyt Liigan kiinnostavuutta, toki harva pelaaja näin nuorena tuonne rapakon taakse lähtee tai on pelaajana yhtä kiinnostava.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli