Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Yleisesti NHL:stä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 18.10.2003 klo 16.21.

 1. Vuoho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Parros oli aikanaan yksi suurista suosikeistani Anaheimin paidassa. Haastatteluiden perusteella varsin järkevä ukko, jolta varmasti löytyy riittävästi näkemystä myös nykyiseen rooliinsa.
   
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Mike Ribeiro on kadonnut. Viime kaudella Nashvillessä ja farmissa pelannut sentteri on ilmeisesti retkahtanut uudelleen aineisiin, eikä häntä ole nähty kesäkuun jälkeen. Agentin mukaan Ribeiron vaimo nähnyt hänet lyhyesti, mutta mies katosi uudelleen. Ribeiro lopetti NHL:n päihdekuntoutuksen kesken ja se on taas menoa.
   
 3. oxymoron Jäsen

  Ei helpottanut asiaa, ettei kukaan kaivannut enää miehen palveluksia. Poile yritti kaupata Ribeiroa, mutta sopivaa vaihtokauppaa ei löytynyt. Siirto waiversin kautta farmiin saattoi olla lopun alkua. Pitkä kevät Nashvillessa, jota mies joutui seuraamaan sivusta, oli varmaankin sitten se viimeinen niitti
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Parros on vissiin Harvardin käynyt joten polla pelaa.

  Ribeirolla sen sijaan ei.
   
 5. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  "Käynyt Harvardin." Pikkasen ehkä lipsahti kahvia tuohon näppikselle.

  Joo, on pelannut yliopistokiekkoa Princetonissa, ja joo, on varmaankin fiksummasta päästä mitä kiekkoilijoihin tulee. Miten tämäkään nyt sitten liittyy sairauden tasolla liikkuviin päihdeongelmiin. Hohhoijjaa.
   
 6. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  OK. Princetonissa jossa taloustieteen tutkinto. Monellako NHL:ssä on vastaava?

  Ribeiron päihdeongelmiin se ei liity mitenkään. Ne ovat inhimillinen tragedia.
  Erittäin harva NHL:ssä jää silti sitä kaipaamaan.
   
 7. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Kerro mulle vielä lisää tästä "taloustieteen tutkinnosta". HItto kun menee näppis ihan pilalle tässä huumoripläjäyksessä.

  Varmasti on harvassa ihmiset, jotka tragediaa kaipaavat, kyllä.
   
 8. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Hienosti täällä sekoitetaan sekä NHL:n uusi turvallisuusvastaava ja Mike Ribeiron päihdeongelmat. Ribeiron tilanne on surkea, mutta minkäs teet jos ei itsellään ole halua ottaa hommaa haltuun. NHL on apua tarjonnut ja mies myös ohjelmaan osallistui, mutta keskeytti homman itse ja nyt sitten ilmeisesti lähtenyt reilusti lapasesta.

  Mitä sitten tulee Parrosiin ja hänen koulutukseensa, niin kyllä. Parros on todennäköisesti yksi fiksuimmista koskaan NHL:ssä pelanneista ihmisistä. Princetoniin ei ihan kuka tahansa touhutukka pääse sisään. Muita älykkäitä (tai ainakin oppineita) NHL-pelaajia ovat mm. Alex Killorn (Harvard), Mooren veljekset Mark, Steve ja Dominic (kaikki valmistuneet Harvardista) sekä Colin Greening (huippuarvosanat Cornellista).
   
 9. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Vaikka Ribeiro istuisi AA:n kokouksissa 24/7 niin harva kaipaisi sitä NHL:ssä.

  Googlaa vaikka "Mike Ribeiro sexual harassment" niin näet miehen track recordin ja miksi olen sitä mieltä että sen polla ei pelaa.

  Muuten on toki mukavaa että onnistun ilahduttamaan näillä vaatimattomilla postauksillani. Sääli näppistä.
   
 10. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Joo, eihän noihin kouluihin todellakaan ihan suoraan vaan hokkarit kainalossa kävellä, mutta kiistatonta faktaa on sekin, että a) urheilijoille on perinteisesti collegessa hieman löysemmät säännöt ja b) collegeen saattaa myös päästä hieman helpommin, jos on urheilija. Tämä koskee jossain määrin myös Ivy League -kouluja ja kiekkoilijoita. Ja juu, kaikki nämä kaverit ovat käyneet sen jenkkistandardin 4 vuotta collegea ja saaneet lätkän läpyttelyn ohessa Bachelor's-"tutkinnon". Näin heistä puhutaan internetissä jonain Nobel-ehdokkaina, koska onhan se älykäs urheilija jotenkin vaan niin maaginen superotus. Varmasti ihan fiksuja poikia, mutta hehkuttaminen "valmistumisista" ja "tutkinnoista" on mielestäni vähintäänkin kyseenalaista.

  Tiedän itse asiassa vain kaksi NHL-pelaajaa, jotka varmasti ovat suorittaneet aidon loppututkinnon yliopistossa. He ovat lakimies Stu Grimson ja tohtori Randy Gregg. Ei niin, etteikö Parrosilla ja kumppaneilla riittäisi älylliset pelimerkit samaan, mutta mahtaako jaksaa kiinnostaa, kun miljoonat on jo taskussa.

  Lainaus:
  Ei tarvi, tiedossa on miehen historia. Mielipiteesi on ihan validi, mutta ilmaisutapasi ja Parrosin mukaan vetäminen outoa.
   
 11. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  En jaksanut hakea sen enempää mutta käsitykseni mukaan Parroksella on Masters degree, ei Bachelor's.
   
 12. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Käsityksesi on väärä ja tapasi heitellä ilmoille tällaisia mutu-tietoja vähintäänkin raivostuttava.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 14. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Sama linkki oli ensimmäisessä viestissäni. Jos haluat tuoda tähän jotain uutta, niin selvitä ihmeessä, miten hyviä nuo GPA ja SAT ovat. (Voin paljastaa: ihan kelpoja mutta eivät mitään poikkeuksellisia.)
   
 15. Eekenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings
  Tuon listan läpikäytyäni täytyy ihmetellä keskivertourheilijan älyllisyyttä. Jos kirjojen lukeminen tai sanaristikoiden tekeminen on "nerdiest thing" (mitä tämä edes tarkoittaa?), taitaa urheilijan keskivertoaktiviteetit olla melkoisen lobotomisoituja. Yksikään noista "tutkinnoista" ei myöskään kuulostanut millään tasolla erityiseltä, ihan perus alempia korkeakoulututkintoja perinteisillä aloilla. Vähän sama kuin pelaisi Liigaa ja olisi joku HaagaHelian liiketaloustutkinto alla, tekisi bussissa Hesarin ristikoita ja olisi "älykäs urheilija". Ja kuten yllä mainittua, urheilijalta ei edes vaadita samoja asioita tutkinnon suorittamiseen kuin muilta. Ovatko ammattiurheilijat oikeasti todellisia lihapäitä? Vai ovatko ihmiset ylipäätänsä yksinkertaisia?
   
 16. Harjantai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eiköhän siellä pääosin ihan keskiverto ihmisiä olla, mutta se paino on vaan siinä urheilussa. Toiset on älykkäitä ja toiset vähemmän. Kyllä se kilpaurheilu saattaa viedä sitä aikaa opinnoilta, vaikka saattas päätä olla vaikka mihin, näin ihan matalammallakin tasolla, kuin NHL. Onhan tämä vähän omituista jauhaa näistä tyyppien koulumenestyksissä, vaikka kaukalossa ratkastaan kaikki, millä on väliä.
   
 17. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 18. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Joffrey Lupul vihjailee, että Toronto kusettaisi tämän pelikyvyn suhteen.

  Tälläisiä vastaillut Instagramissaan ihmisten kysymyksiin:

  "I'm ready...Just awaiting the call.."

  "Haha failed physical? They cheat, everyone lets them"
   
 19. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Julkinen salaisuus saanut vähän lisää julkisuutta. Robidas Island on Lupulin uusi majapaikka. Tämän takia Loulle maksetaan =)
   
 20. Shardik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Avs, Mestis
  Lainaus:
  Mielestäni heikko taso on enemmänkin tuossa listassa kuin urheilijoissa. Kolmella ensimmäisellä tuosta näytti kuitenkin olevan ihan hyviä näyttöjä. Sinänsä näytti siltä, että monella oli akateeminen ura kuitenkin jäänyt tuohon kandiin, vaikka se olikin hyvin arvosanoin ja usein keskimääräistä nopeammin tehty (ja sikäläisesti kandia arvotetaan korkeammalle kuin täällä, harva menee maisteriksi, jos ei aio tohtoriksikin).

  Mutta listalta puuttuu ainakin Vitali Klitschko, joka väitteli urheilulääketieteen tohtoriksi vuonna 2000 ja on nykyään Kiovan pormestari. Varmasti muitakin urheiluälykköjä on.
   
 21. J.Shelley#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP,Toronto Maple Leafs.
  Lainaus:

  Nyt kuitenkin poistanut kyseisen postauksen. Vähänhän tuo haiskahtaa katkeruudelta kun oma ura on aikalailla paketissa ja samalla saa lukea miten joukkue, jossa pelaisi jos olisi terveenä, kerää kehuja ympäri liigan ja jolle povataan valoisaa tulevaisuutta. Eikä tämä Lupulilta ensimmäinen aivopieru ole sosiaalisessa mediassa, joskus halusi haastaa fanin rehelliseen nyrkkihippaan jostain trollikommentista. Joskus tykkäsin Lupulista kovastikkin, mutta kyllä nyt viimeiset pari vuotta mies on parhaansa tehnyt tämän romuttamiseksi.

  Varmasti asiaa kuitenkin tullaan puimaan mediassa seuraavat pari päivää, mutta en usko johtavan sen kummempaan kuin Lupulin julkiseen itsensänolaamiseen.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Torontolla on käytössään selkeästi liigan parhaat lääkärit kun saavat terveen Lupulin näyttämään loukkaantuneelta ja vastaavasti loukkaantuneen Jared Cowenin näyttämään terveeltä.

  Eikö noita oikeasti voitaisi antaa jonkin ulkopuolisen tahon tutkittavaksi tai edes liigan nimeäminen lääkäreiden. Jos Toronton intresseissä on haudata Lupul, jonka value ja nykytaso ei kohtaa, loukkaantuneena IR-listalle, niin tottakai Toronton lääkäri saa sen näyttämään siltä.

  Luulisi, että myös NHL:n intresseissä olisi pyrkiä estämään tuollainen sääntöjen kiertäminen. Vaikka eihän tämä nyt ensimmäinen tapaus ole laatuaan - eikä varsinkaan viimeinen.
   
 23. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  TSN:llä ihan hyvä juttu aiheesta ja Cowenin kommentit asiaan liittyen:

  Now with the Colorado Avalanche, Cowen told BSNDenver.com, “Basically they got me, figured out that I was hurt, they didn’t want to deal with it, and they got rid of me. It was a joke of a process.”

  Leafs refuse comment on Lupul's apparent allegation - Article - TSN

  Varsin erikoinen Toronton tapa toimia nyt järjestäen tapauksissa Robidas, Cowen, Lupul...
   
 24. Jouni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Big River Prospects
  Halusin vain kommentoida aikaisempiin kommentteihin siitä, miten helposti urheilijoita päästetään läpi yliopistosta: Harvardin ja Princetonin tapauksissa on päästävä ensin kouluun ennenkuin aletaan tsekata luistelutaitoja. Samalla tavalla näistä kahdesta opinahjosta ei tulla ulos eikä yksittäisiä tenttejä jne. päästetä sormien välistä sen takia, että osaa pelata jääkiekkoa.

  On olemassa muita kouluja ja muita lajeja, joissa väitetty varmaankin on totta. Mutta näissä kahdessa ei ole. Yale toimii myös samalla tavalla.
   
 25. WildCore Jäsen

  Lupul on saanut hienoa kannustusta instagramissa. Paskaa sataa edestä ja takaa vaakasuorassa. Yksi kommentti nauratti:

  Wanker!