Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Yhteistilaisuus 23.10.2007 / kysymykset ja vastaukset

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Hegu, 22.10.2007 klo 12.30.

 1. Red Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, Sihvosen Petteri & Tammisen Juhani
  Onko kellään tietoo mihin aikaan tämä tilaisuus on? Toivottavasti joku tulee tilaisuuden jälkeen valaisemaan myös meitä tavallisia maan matosia tapahtumista. Vai peloitellaanko kaikki hiljaisiksi...
   
 2. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Jees, olisi helpottavaa kuulla, että jengi on päässyt sieltä ehjin nahoin ulos. Politbyroolla on kyllä keinonsa kääntää soraäänet puolelleen... :)
   
 3. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  Tällä hetkellä ne, jotka tilaisuuteen menivät ovat todennäköisesti suljettuina VR:n tavarajunan vaunuun, joka matkustaa kohti itärajaa.
  Vakavasti ottaen. Todellakin kiinnostaisi, onko siellä oikeasti saatu järkevää keskustelua aikaiseksi, vai ollaanko pöydän toisella puolella katsottu peiliin ja hoettu fraasia :" ei meillä ole mitään kriisiä" ja "me haluamme mestaruuden", unohtamatta "meillä on tällä hetkellä jätkiä klesana, kun he palaavat niin...".
   
 4. -39- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  J.Ruutu, MG & Stadin Kingit
  Eli, tilaisuus alkoi 18.00 ja loppui äsken, noin 2h kesti. En sanoisi että kovinkaan tarkkoja vastauksia kysymyksiin saatiin, aika laajasti vastasivat kaikkeen. Paikalla oli huomattavasti alle 25 fania ja oikeastaan kaikki paikalla olleet fanit ovat pesunkestäviä, sinänsä hyvät ihmiset paikalla. Esitettiin kritiikkiä tästä kaudesta ja menneistä, talous tuli esiin monessa vastauksessa. 98 joukkue oli kasattu reilusti yli varojen, jota ei enää toisten tehdä, muutama vuosi sitten tehtiin 600 000 tappiota, johon ei enään ole varaa. Kysymyksessä, kuka on vastuussa huonosta menestyksestä, otti pena osittain vastuun, hieman jäi pyörimään sekin kysymys. Sinänsä mukava tilaisuus, sai kuppoisen kahvia ja kivat keskustelut päälle! Mikäli oikein ymmärsi, jatkaa pena omia tehtäviään vielä pitkään ja utj on haavetta, se maksaa, eikä rahaa ole! Kunnon maalivahdista kyseltiin, vastaus oli että ostetaan kun sellanen löytyy ja on hinta-laatusuhde kunnossa. Tarkemmin voin kirjoittaa myöhemmin, pate vastaa yleisesti raportin tekemisestä ja koko tilaisuus nauhoitettiin.
   
 5. filmirulla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Heh! Totta kait Pena haluaa jatkaa sillä palkkaa sekin vissiin tahtoo. Tosin mainitsiko Pena, että se on tj, Vaiko kentieskö kyttää popparin myyjän vakanssia?

  Kysäsikö kukaan paljon on tullut maksamaan potkitut valmentajat? Lienee silläkin summalla olisi saanut utj:n!
   
 6. Red Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, Sihvosen Petteri & Tammisen Juhani
  Mitä Baxter sanoi ifk brändin pilaamisesta?
  Mitä kommentoitiin seuraavasta valmentajasta?
  Mikä oli Kiben ja Remin rooli?
  Mitä puhuttiin omasta junnu työstä?
  Mikä on uuden hallituksen kanta?
  Mitä tekevät Frank & co.
  Mitä mieltä mielenilmaisuista?

  Jos joku paikkalla ollut vastaisi näihin kyssäreihin, niin olisin kiitollinen.
   
 7. redcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
  Lainaus:
  Äkkiseltään ajateltuna ei ole siis mitään luvassa. Ei siis todellakaan yllättävää.

  Mutta tuohon lainattuun tekstiin liittyen. Asiasta saataneen siis jotain kirjoitetussa muodossa ja jos tuon lauseen viimeisen osan ymmärsin oikein, niin tilaisuus saatettaisiin myös kuullakin jossain yhteydessä (HIFK-radio olisi kaikkein sopivin media, sillä onhan kyse IFKn sisäisestä asiasta).

  Tylsä fraasi, mutta... odotellaan ja kuulostellaan. Mutta älkääpä ko. tahot viivytelkö juttujen julkaisussa kovinkaan pitkään.
   
 8. Punalippu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
  Kysyttiinkö Penalta ja jos niin, mitä Pentti vastasi;

  Miksi liigan suurimpiin lukeutuvalla pelaajabudjetilla toimiva seura menestyy kuin pienen budjetin joukkueet ja rämpii pohjamudissa lähes vuodesta toiseen?
  Kenellä on tästä vastuu ja kantaako kukaan oikeasti vastuuta mistään?
  Mitä kustannuksiin tulee niin eikö olisi voinut esittää vastakysymystä: paljonko näihin Pentin katastrofaalisiin valmentaja ja pelaajahankintoihin/operaatioihin on palanut turhaa fyrkkaa, jotka olisivat olleet vältettävissä mikäli tehtävästä vastaisi ammattinsa osaava henkilö?

  Noin niin kuin itse tilaisuudesta, saa kyllä sen kuvan mikä oli odotettavissakin: juotiin kahvia,hymisteltiin, kivaa oli ja Pentti vei teitä kuin pässiä narussa.
   
 9. Metukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuo väitetty tappio mestaruuskaudella oli miljoona markkaa eli noin 170K€. Tappio Penan toisen kauden 2002-03 jälkeen oli enemmän ja silloin pudottiin pleijareiden ekalla kierroksella. Kai joku osasi tämän sanoa? Lainaus:
  ja kukaan ei tietenkään kysynyt mitä tämä vastuun kanto käytännössä tarkoitta ja miten se ilmenee? Lainaus:
  Vielä helpompaahan se olisi, jos tällainen hyvä ja halpa, maalivahti ilmoittautuisi itse Hifkin toimistolle. Jessus mitä paskaa. Yli puolet SM-liigan maalivahdeista ovat parempia kuin Lundell. Miten ne on löydetty?

  Arvasinkin että näin tämä on mennyt. Kysymykset on varmaan käyty lukemassa täältä etukäteen ja mietitty niihin helpot vastaukset. Luotettu siihen ettei se värisevällä ja anteeksi pyytävällä äänellä puhuva fani kuitenkaan uskalla tehdä jatkokysymystä, kun joka asiaan vastataan talouden ylläpidolla. Ikäänkuin nykyisillä resursseilla ei pystyisi rakentamaan menestyvää joukkuetta. Onko kukaan muistanut kertoa sitä Hämeenlinnaan? No Pena ei siihen pysty vaikka rahaa olisi puolet enemmän käytössä.
   
 10. scholl Jäsen

  Kysyttiinkö miksei ole rahaa? Kysyttiinkö miksei rahaa hankita? Kysyttiinkö miten voi olla mahdollista, että pienen kaupungin Kärpillä on rahaa ja takovat voittoa, sen sijaan IFK vain perseilee totaalisesti paljon suuremmalla potentiaalilla.

  Kiitos ja näkemiin.
   
 11. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Lainaus:
  Baxter piti yleisölle n. 10 minuuttisen esitelmän omasta jääkiekkofilosofiasta, jota ollaan jo toistettu useassa paikassa. Edelleen Baxter on jäärä kuin mikä. Uutena asiana lisättäköön, että omien junnujen sisäänajo tuntuu vain kestävän.
  Kibe puhui kerran pukukoppielämästä ja jostain itseluottamuksen puuttesta. Murray taas vastasi nopeasti (johonkin?) kysymykseen
  Juniorit ovat kuulemma HELVETIN lahjakkaita, mutta sisäänajo kestää ja tulokset ovat sen mukaisia.
  Pentti ei halunnut ottaa mitään kantaa hallituksen toimintaan, eikä kommentoidut, että missä miehet olivat.
  Suoranaista vastausta mielenilmaisuun ei saatu. HIFK:n johto haluaisi vain yksinkertaisesti lisää ääntä halliin ja sitä kautta uusia maksavia katsojia/kausikorttilaisia.

  Urheilutoimenjohtajan palkkaaminen on rahasta kiinni. Asiasta ei ole näin ollen ole edes keskustellut. Makkonen sanoi, että edellisen UTJ:n perinnöstä jäi vaan joku velka käteen jota maksettiin 2000-luvun alussa.

  Kokonaisuudessaan varsin tyydyttävä ilta. Vastauksia saatiin, mutta edelleen pintää syvellämme ei päästä. Sain sellainen käsityksen, että johdolla on jonkinasteisesti pallo hukassa.
  Matikainenkin kuittasi 2000-luvun perseilyt jollain "huonolla tuurilla".
  Lainaus:
  Nykyinen jäähalli on kuulemma niin perseestä, että rahaa ei vain yksinkertaisesti tule. Restel on aika hyvä ottamaan omansa pois.
  Tuo oli vain yksi selitys.
  Sponsoreiden tuki on kuulemma LISÄÄNTYNYT merkittävästi, mikä sinällään kuulostaa todella uskomattomalta.
   
 12. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Jos Pena on vastannut, että hyvä hinta/laatusuhteen veskari hankitaan, kun sellainen löytyy (= Penan tapauksessa kävelee itse HIFK:n ovesta sisään), on hänkin lopettanut itsepetoksen. Linkku HIFK-radiossa ja Rindell epävirallisesti ovat möläyttäneet, että tällä kaudella Lundell kasvaa voittavaksi maalivahdiksi. Hyvä sinänsä, että ei ole enää sielläkään epäselvyyksiä neljästä edellisestä kaudesta.

  Muuten kuulosti tuon yhden raportin perusteella aika odotetulta koskien Penaa ja johtoa. Mielenkiintoista olisi kuulla Baxterin ja Rindellin selitykset sille, miksi HIFK:n pelityyli on liigan aneemisin kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna. Juu käänt vin from tö penalti box? Ja jos joku kysyi Rindelliltä aikooko hän seisoa Baxterin takana, jos Baxter saa kenkää, niin haluaisin kuulla kuinka Kiva-harri kiemurteli ja minkälainen oli poskipunan aste?

  Taloudesta sen verran, että tutkimuksen tiedot pitävät paikkansa. HIFKin talous on erittäin ok-kunnossa. Lakkokauden seurauksena oma pääoma putosi karmivaan 15 prosenttiin, nyt on tase kunnossa. Lätkä ei ole kuitenkaan Suomessa panos/tuotos -suhteessa missään mielessä järkevää bisnestä, siksi HIFK:n luvut ovat ok verrattuna kiekkoseurohin yleensä, mutta ei niissä mitään häikäisevää ole. Lisäksi seurojen tulokset vaihtelevat ja tämä kausi tuo pomminvarmasti ruman miinuksen tullessaan. Se, että joku kiekkoseura on ok-tasolla muiden kiekkoseurojen keskuudessa, on käytännössä sama asia kuin kehuisi suomalaista sprintteriä, joka on 10,5 sekunnin kunnossa loistava Kalevan kisoissa. MM- ja EM-tasolla onkin sitten hiljaisempaa. SM-liigaseurat = Kalevan kisat, normaali liiketoiminta = MM- ja EM-taso. Seuran liiketoiminnan ydin on kilpaurheilu ja paljon relevantimpaa kuin HIFKin ok-tuloksen ihailu ja tyytyminen sen varjolla paskaan urheilumenestykseen, on kysyä näin päin: Jos HIFK 0-tason menestykselläkin pärjää erinomaisesti taloudellisesti, niin minkälaiset taloudelliset mahdollisuudet se toisikaan mukanaan, jos menestyttäisiin loistavasti sama ajanjakso? Huononisiko vai paranisiko taloudellinen tulos? Vastaus, jossa todetaan "menestysjengin kasaamisen maksamisen aina älyttömästi" ei kelpaa. HIFK on joka tapauksessa kausi kaudelta SM-liigan pelaajabudjettien top kolmosessa. Eli menestykseen ei olisi tarvinnut laittaa euron euroa lisää - sen sijaan eurot olisi pitänyt kohdentaa helvetin paljon paremmin.

  Pena ei jatka enää tj:na tämän kauden jälkeen, tästä voisin lyödä vetoa joka tapauksessa.
   
 13. rossoblu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Tästä jaksetaan jauhaa aina vaan. Kalliiksi tullut mestaruus käy hyvästä verukkeesta.

  Faktat: vuoden -98 tulos oli -1 miljoona markkaa = -170 000 euroa. (Näin siis luki Helsingin Sanomissa, en tiedä mistä kyseinen luku on saatu ja kuinka oikea se on. Jos jollakulla on pätevämpi luku, ilmoittakoon). Ei toiste tehdä, mutta tehtiinpä kuitenkin. Matikaisen IFK on tehnyt ainakin kaksi kertaa huonomman tuloksen ilman minkäänlaista menestystä.

  On käsittämätöntä, että tällaisten verukkeiden annetaan mennä läpi. Jos ei kerran ole rahaa, mistä Kärpät ja Jokerit rakentavat joukkueensa yhtä vähällä rahalla vuodesta toiseen laadukkaiksi?
   
 14. Metukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikä kukaan tietenkään osannut kysyä paljonko siitä on maksettu 2000-luvulla, kun ei ole UTJ:tä tai TJ:tä joka osaisi sen homman? Pajonko pois potkitut valmentajat ja epäonnistuneet pelaajahankinnat ovat tulleet maksamaan? Voi Jeesus!

  Lainaus:
  Ihan oikean käsityksen olet saanut.
  Niin oli Titanicin törmäys jäävuoreen myös huonoa onnea...vai oliko?
  Kärpillä on sitten varmaan ollut 2000-luku tosi hyvää tuuria.
   
 15. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Lainaus:
  Ei suinkaan vetänyt meitä höplästä. Oikeastaan Matikainen joutui kaikista eniten tulilinjalle, mutta kieltämättä vastaukset olivat "nojaa" tasoa. Johtuukohan siitä, että Matikainen ei pysty parempaa ulostuloon?
  Kysymykset olivat varsin hyviä ja napakkoja. Lähes jokaisen vastauksen jälkeen jatkokysymykselle jäi aihetta ja niitä myös käytettiin.
   
 16. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Jännä homma. He ovat sitten sijoittaneet johonkin muuhun kuin halli- ja peliasunäkyvyyteen sekä klubipalveluihin? No, neljällä myyntivastaavalla pitääkin tulla nelinkertainen määrä sponsorituloa. Nyt kun tilaisuus on ohi, voin kertoa tämän: Erään merkittävän mainostajan edustaja oli minuun yhteydessä pari viikkoa sitten ja kysyi, että tunnenko HIFK:sta X-nimistä henkilöä, hän on kuulemma myyntipäällikkö? Sanoin, että en tunne ja sain vastaukseksi pienen hiljaisuuden jälkeen "just, näin arvelinkin". Diiliä ei ollut syntynyt heidän välillään. Siis diili oli jo jäänyt syntymättä, oma vastaukseni ei olisi muuttanut sitä mitenkään. Joskus lausumattomat sanat puhuvat paremmin kuin lausutut.

  Baxterin suhteen erittäin huolestuttavaa kuultavaa. Ja utj:ta ei voida ottaa sen takia, että sellainen maksaa? Tämä on ihan päiväkerhotason tavaraa ;). Hyvä utj maksaa vähemmän kuin Peter White. Ja hyvä utj itse asiassa maksaa kirkkaasti oman palkkansa ja tuo aika paljon yrityksen kassaan vielä sen päälle. Neljä myyntispedeä ei ole kallista alle 10 miljoonan liikevaihdon yrityksessä, jolla on tasan yksi ja hyvin rajoitettu toimiala?

  HIFK on kusessa. Nuo vastaukset varmistivat sen lopullisesti. Muutoksia tapahtuu. Dinot olivat poissa, koska he liidaavat koko show´ta. Vaikka en mikään Jurassic park -fani olekaan, niin tiedän esimerkiksi Frankin silmien avautuneen aika paljon tämän syksyn aikana. Koko orkesteri menee uusiksi ensi kaudeksi.
   
 17. rossoblu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Tuo UTJ:sta kohkaaminen on saanut liian suuret mittasuhteet. Ei ole niinkään väliä sillä mitä virkoja organisaatiossa kuin sillä millainen ammattitaito viranhaltijoilla on. Vai eikö muka Kekäläinen TJ:nä ilman UTJ:tä kelpaisi? Kyllä kaikki kulminoituu siihen, että seuralla on harvinaisen ammattitaidoton toimitusjohtaja ja omaa etuaan (ei välttämättä taloudellisessa mielessä, tätä en väitä) ajava, vallanhimoinen mutta kunnianhimoton hallitus.
   
 18. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Ilmeisesti tilaisuuden suurin anti oli siitä kuinka Keklu teki pienen tappion 98. Aijai kun mestaruus kävi tuolloin kalliiksi ja sen takia Pena TJ aika on mennyt niin huonosti. Mielestäni ottelut pitää laittaa nyt totaaliseen boikottiin ja katsoa kenen kantti kestää. Jos ei koko johtoa saada muutettua niin ennen ei kukaan menisi halliin. Parempi kertarutina kuin ainainen kitinä.
   
 19. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:

  Itse asiassa uskon paikallaolleiden fanien tehneen ihan hyvän duunin, onnittelut siitä. Ei ole kysyjän vika, jos vastaaja ei osaa sanoa muuta kuin hyvääpäivääkirvesvartta. Poliittisten toimittajien arkipäivää on haastatella Esko Ahoja ja Matti Vanhasia, joilta saa paljon puhetta, vähän vastauksia. Mutta kun näitä julkisuudessa katsellaan, jokainen järkevä ihminen pystyy päättelemään, että haastateltava on joko a) idiootti b) kieroilija c) savolainen tai d) kaikki nämä yhteensä. Pena & co;n olisi pitänyt tajuta, että 25 hengen rajoitus ei tarkoita automaattisesti sitä, että vain 25 henkilöä saa tietää vastaukset. Näitä jorinoita puitaneen ensi viikolla jo yleisessä mediassakin ja taas HIFKissä mietitään, että mikä vittu meni pieleen, kun koko ajan tulee "outoa kritiikkiä".

  Sisälsikö Baxterin kiekkofilosofia käsitteitä "kova peli" , "taistelu", "taklaus", "omien suojeleminen", "värikkyys", "viihdyttävyys" tai "tyyli/brändi"? Enpä usko.
   
 20. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Tästä olen samaa mieltä. Mutta niin kauan kuin Matikainen tai vastaava tampio on tj:nä, HIFK tarvitsee UTJ:n kipeämmin kuin Jari Sillanpää saippuaa suihkussa. Mutta jos tj:nä on urheilulliselta tasoltaankin ammattilainen, jolla on oma verkosto, hän pärjää ilman erillistä UTJ:täkin. Tietääkseni Kärpillä, Jokereilla tai HPK:lla ei ole UTJ:tä ja ihan hyvin on näyttänyt kulkevan ilmankin.
   
 21. Punalippu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
  Lainaus:
  Ja tv-peliin torstaina kunnon kapina päälle, niin saadaan valtakunnallista näkyvyyttä. Kyllä niitä muutoksia alkaa tapahtumaan, kun asialle saadaan jatkuvaa julkisuutta. Itse tosin en tosin käy hallissa niin kauan kuin Matikainen&Co hääräävät ruorissa.
   
 22. Harkins#33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
  Eli tilaisuudesta ei jäänyt kamalasti käteen, muuta kuin ympäripyöreitä vastauksia jokaiseen kysymykseen? No se oli odotettavissa.

  Torstaina olisi mahdollisuus näyttää, mitä tällainen perseily tuo tullessaan, eli ne joilla omatunto antaa myöden jäädä pelistä pois, niin ei muuta kuin jääkää kotiin/menkää baariin katsomaan peliä. Luulisi, että jotain rupeasi tapahtumaan, jos halli on niin tyhjä, ettei sitä voida selittää edes sillä, että "no kun oli tv-peli".

  Ryhtiä, muutoksia ja asennetta IFK !
   
 23. HemmoP Jäsen

  Kommentoiko Pena/Baxter puolustuksen köykäisyyttä ja sen paikkaamista mitenkään ?

  Mitä tämä Baxterin kymmenen minuutin selonteko piti sisällään tarkemmin ? Kertoiko, että suunniteltu taktiikka toimii tai jos ei (doh), niin miksi ei toimi ?
   
 24. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Jep, kotona ollaan ja ihan ehjin nahoin! =) Niin ja henk.koht. olen myös ihan tavallinen maan matonen, en kuulu minkäänlaiseen sisäpiriin tms. Stondiksessakin olen useimmiten ihan yksin. Satuin vaan tällä kertaa olemaan ilmeisen nopea. =))

  Patella oli ilmeisestikin nauhuri tilaisuudessa ja kannettava ainakin. Lupasi tehdä koosteen. Laitan sitten omia kommentteja enemmän, JOS jotain uupuu...

  Kokonaisuudessaan tilaisuus meni ihan ok, mutta eihän sieltä kovin avartavia vastauksia kaikkiin kysymyksiin tullut, niin kuin oli odotettavissakin... Mutta saatiin sieltä joitakin infoakin... Valmennus ja kapteenit olivat paikalla vain tilaisuuden alkupuoliskon, joten kovin paljon ei vuoropuhelua tullut, kun PB piti saarnaansa... ; )

  BAXTER, RINDELL
  Baxter puhui alkuun tai siis oikeastaan tyyli oli jo saarnaamista... ; ) Tai melkeinpä uhkaavaa. Ei ihme jos Pasikin on nöyrää poikaa... ; ) Toisti moneen kertaan asiansa. Esim. että meillä on aiemmin laitettu omia junnuja muualle, nyt meillä on 14 omaa junioria mukana ja mm. kokemuksen puute ei voi olla näkymättä. Kehui Haverista ja uskoi myös Holmbergiin, mutta piti Jonia lupaavampana. Pitää siis antaa aikaa ja nuorien maksaa oppirahoja. Kyse on paljolti henkisestä puolesta. Nyt jengi keskittyy vain ja ainoastaan Saipa-matsiin ja keskiviikon treeneihin, ei mihinkään ennen sitä eikä sen jälkeen. Vain Saipa-matsiin. =)

  Rindell ei ilmeisesti vastaa yksin mistään, vaan hoiti mm. kesäharjoittelun Kyösti Lampisen avustuksella, hoitaa pelianalyysejä tms, mutta ei vastaa siis yksin ainakaan peluutuksesta, näin ymmärsin. Ei antanut kommenttia kysymykseen, että lähteekö hän jos PB lähtee... Pena vastasi, että kyse on kuitenkin valmentajan leivästä... Tulkitkoon kukin, miten haluaa... =)

  Puhuttiin pakkivajeesta, Eskelinen, Karalahti, Saarinen. Eskelisen korvasi Pikkarainen, kuten osaisin jo odottaakin ja kun mainitsi, ettei Saarista edes laskettu tulevaan kokoonpanoon, niin kysyin, että häntä ei siis korvattu, niin tuli hetken hiljaisuus ja Pena vastasi, että tyyliin, että onhan toi Heikkinen ihan hyvä. Karalahden tilanne selvisi vasta heinäkuussa ja on vaikea enää siihen kohtaan saada samantasoista pakkia tilalle. Kun kysyttiin, miksei tähän varauduttu ostamalla joku varalle, niin Pena sanoi, ettei tällaiseen varahankintaan ollut varaa, kun Jere oli kallis mies.

  Sakke ei tainnut kommentoida mitään. Tai häneltä ei kait taidettu kysyäkään mitään...

  BUDJETTI, MARKKINOINTI, RESURSSIT
  Tähän kohtaan tuli ehkä eniten niitä ympäripyöreitä vastauksia...
  Tyhjistä valomainoksista kysyttiin, niin Makkonen sanoi, että kun aiemmin halli vastasi niistä, niin tähtimainokset myytiin hinnalla millä hyvänsä jotta ne saatiin täytettyä. Nyt ollaan euroissa jo edellä, huolimatta tyhjästä tilasta. Jäähänkin on jo tulossa lisää mainoksia, mutta ne saadaan jäähän vasta kun on tarpeeksi pitkä tauko (maaottelutauko?). Tämä jotenkin huvitti... =) Rahaa ei myöskään tule ikkunoista ja ovista niin kuin on julkisuudessakin annettu ymmärtää...

  FANIKATSOMO
  Hyökkäyssuunta muuttuu, kun halliin tulee suurempia muutoksia. Siihen asti mennään näillä. Ajankohta jäi ainakin minulle avoimeksi.

  HALLI
  Uutta ei ole tulossa, mutta jääkiekko-ottelun järjestäminen pyritään saamaan kokonaan IFK:n järjestämäksi, jolloin lähes kaikki tuotot menevät IFK:lle, Nyt IFK maksaa esim. harjoitusvuoroista ja oluesta ihan saman hinnan kuin me taviksetkin. Näin siis Penan mukaan. Restel tekee Makkosen mukaan aina saman pituisen diilin hallin kanssa kuin IFK, kun haluaa tehdä IFK:lla rahaa.

  HALLITUS
  Muutoksia on ilmeisesti tulossa ihan reilustikin, mutta ei niitä meille paljastettu, kun kyse on vasta tulevaisuudesta...

  LIPPUJEN HINNAT
  Niitä ei ole nostettu moneen vuoteen, kuin korkeimpien kategorioiden osalta vähän. Se miksi näin, niin kalleimmat liput menevät kuulemma ensimmäisenä kaupaksi. Niillä on aina kysyntää.

  PENA
  -Pelityylistä vastaa valmentaja eikä TJ. Kun kysyin, että infottiinko Baxteria siitä mitä fanit haluavat, niin vastaus oli tietysti. Aina valmentajalle kerrotaan mitä halutaan.
  -Pelaajabudjettiin Pena sanoi, että se on samalla tasolla yhdessä Bluesin Jokereiden ja Kärppien kanssa eli n. 2-2, 5 milj. €. Mietti ääneen tosin, että kierrättääkö lähinaapurit rahojansa halliensa avulla, koska ovat kuitenkin tuottaneet tappiota. Näin siis ymmärsin, saa korjata...
  -"Sattumalla on merkitystä urheilussa" oli yksi slogan... ; )

  TIEDOTUSPOLITIIKKA
  -Loukkaantumisista halutaan infota mahd. vähän, ettei vastustajat saa liikaa tietoa... Tästä päättää valmentaja. Etenkin vammasta ollaan aika vaitonaisia. Tämä on ihan ymmärrettävää mielestäni. Myöskään ei haluta antaa virheellistä infoa saikun pituudesta ennen kuin on selvillä kuinka pitkä saikku tulee todellisuudessa olemaan.
  -Kun tilaisuuden alussa oli puhetta, että tällaista tilaisuutta oli suunniteltu jo elokuussa, jotta kaikenlaisilta huhuilta ja mustamaalaukselta voitaisiin katkaista siivet. Niin sanoin, että IFK:n tulisi juuri senkin vuoksi tulla enemmän esille, että saataisiin sitä infoa myös organisaation sisältä. Tuntuivat olevan samaa mieltä. Katsotaan mitä tuleman pitää. Nettisivuille voi laittaa palautetta ja toiveita mitä siellä halutaan julkaistavan. Omalla nimellä lähetetyt meilit saanevat myöskin aina vastauksen lupasi Max Penan & co:n puolesta... Eikä kukaan heistä vastustanut.

  UTJ
  Ei ole varaa ja kun kysyin, että eikö joku organisaation sisällä voisi hoitaa virkaa, niin hallitus päätää sen. Kun kommentoin, että miksi hallitus ei ole tilaisuudesa paikalla, kummallista. Sain vastaukseksi ettei se ole mitenkään kummallista. Viitattiin myös ensi vuoteen, että sen eteen tehdään hallituksessa töitä...

  VALMENNUS JA PELAAJAT
  Suomalaisesta valmennuksesta kysyttäessä, Pena vastasi, että vaihtoehtoja kartoitetaan. Ja Summaseen ei ottanut suoraa kantaa...
  Huippumaalivahtia haetaan aina ja oltaisiin typeriä, jos näin ei tehtäisi. =) Francis ja Baxter eivät kuulemma ole vaatineet toista maalivahtia.

  Pelityyli, että halutaan fyysisyyttä ja taklauksia niihin matseihin ja että ollaan nimenomaan tyytymättömiä tähän pitkään menestyksettömyyteen tuli kyllä selväksi, mutta paremmin vasta kun valmennus ja pelaajat olivat lähteneet. Ei siltä PB:lta saanut puheenvuoroa ja muuenkin niitä jaettiin Rollen toimesta, niin ei heti voinut kommentoida.

  Tässä näitä näin pikaseen. Paten infoa odotellessa... Älkää teilatko jos löytyy joitain mokia!
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2007 klo 22.17
 25. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Brändiä brändiä...

  Lainaus:
  Tätä itsekin ehdotin tuolla aiemmassa kirjoituksessani. Pari matsia tyhjälle hallille, niin joko IFK:lla lappu luukulle tai sitten varmasti alkaa tapahtumaan muutoksia. Jos joukkue on nyt niin huonossa jamassa, kuin mäntti mätikaisan puheista pitäisi nyt päätellä. Niin lienee parempi sitten lyödä ne kuuluisat hanskat tiskiin ja kattoa saako tästä konkurssipuljusta enää hynää irti. Sen voisi sitten vaikka jakaa kaikille kausikorttilaisille. Jäis yksi hyvä liigapaikka vapaaksi jollekin, jota se oikeesti kiinnostaa. Voi vittu tätä IFK:n touhua.