Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Yhteistilaisuus 23.10.2007 / kysymykset ja vastaukset

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Hegu, 22.10.2007 klo 12.30.

 1. Erämaavaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK ja suuret sympatiat Saipalle
  Lainaus:
  Toivottavasti et ole yksin, vaan saisit jonkun kaveriksi täältä. Ja Pate 00, yritätkö vihjaista, että mitä olisi hyvä kysyä? Miksi et ota esiin hallituksen käsittämättömään kyvyttömyyteen hoitaa HIFK:n liittyviä kysymyksiä tai useiden viime vuosien konttaamisia?
   
 2. aika epeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
  Lainaus:
  Samaa mieltä topikeista. Kun keskustelufoorumi on rakennettu siten, että paikalla on IFK:n koko "raskas kalusto" ja kun ollaan Suomessa, niin lopputulos on se, että jotkut uhkarohkeat esittävät oman tai ulkoaopitun kysymyksen, ja kun siihen politbyroo jyristen vastaa, niin kommentti on luokkaa "...aijjaa, no okei sitte ...". Tai ollaan ihan hiljaa.

  Tilaisuuteen olisi pitänyt kutsua mukaan vähintäänkin median edustajia, joilla on ammattinsa puolesta kokemusta ja kanttia kysyä ilkeitä kysymyksiä, ja jopa saatuihin vastauksiin jatkokysymyksiä. Nyt, näin pelkään, homma latistuu tyypilliseen suomalaiseen yleisötilaisuuskulttuurin tyyliin siihen, että joku kysyy jotain, saa vastauksen, joka on ympäripyöreä, eikä loppujen lopuksi valaise mitään, mutta on arvovaltaisen edustajan sanoma, ja joka siitä syystä saa aikaa korkeintaan jupinoita - ja niitäkin vain tilaisuuden päätyttyä.

  Jos JHag & Co eivät ole paikalla, palaveri on täysin turha. Ja siitä syystä sen tuloksia käytetään vain ja ainoastaan IFK:n politbyroon hyväksi.
   
 3. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Mukana ollaan myös, saas nähdä mitä tuleman pitää...

  Aikooko joku täällä kirjoittelevista ottaa tulostetut kysymykset tältä sivustolta mukaan? Meinaan vaan, ettei kaikki turhaan niitä samoja lappuja kanna mukanaan. Itse aion mennä tilaisuuteen suoraan töistä ja minulla ei ole mahdollisuutta esim. niitä huomisen päivän aikana tulleita kysymyksiä tulostaa... Mites -39- tai joku muu jatkislainen?
   
 4. hanttap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Urpolan Kiekko, HIFK, MP
  To Mr B: What are your break out plays?
  Miten olette ajatelleet voittaa seuraavan pelin? Syyttely ei kannata. Kaikki "miksi" kysymykset eivät ole rakentavia.
   
 5. El Crushero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Kühnhackl
  Lainaus:
  Baxter vastaa näin "pienet asiat pitää tehdä paremmin niin isot asiat seuraavat perästä, tarvitsemme myös lisää tunnetta"
   
 6. Puscutractori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
  Lyhyesti ja ytimekkäästi muutama kysymys, jotka koskevat lähinnä johtamistapaa:

  1. 90-luvun puolivälin jälkeen IFK:hon palkattiin urheilutoimenjohtaja. Tuloksena oli kaksi mitalia kolmessa kaudessa. Tämän jälkeen palattiin takaisin entiseen johtorakenteeseen ja menestys loppui kuin seinään. Miksi ihmeessä juuri sellainen toimintatapa lopetettiin, joka osoittautui menestykselliseksi?

  2. Mikseivät hallituksen jäsenet ole mukana tässä tilaisuudessa?

  3. Millainen on hallituksen jäsenten vallan ja vastuun suhde, ja ovatko hallituksen jäsenet valmiita edes harkitsemaan eroamista, jos nykyinen rämpiminen jatkuu? IFK:n valtarakennehan on varsin erikoinen, mikä ei ole jäänyt medialtakaan huomaamatta.

  4. Millaisessa tilanteessa ulkopuolisen rahoituksen hankkimista voitaisiin harkita, ja miksei sitä ole tehty jo kauan sitten? Onko lisärahoituksen hankkiminen haitaksi kellekään muulle kuin hallituksen jäsenille (vallan vähentymisen vuoksi).

  5. Missä täällä on WC? IFK:n tilanne tuppaa yrjöttämään.


  En ole otse tulossa tilaisuuteen, joten näitä kysymyksiä saa halutessaan lainata vapaasti.
   
 7. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Kannattaa huomioida kysymyksissä myös se, että Matikaisen kompetenssi ei riitä vastaamaan läheskään kaikkiin kysymyksiin mitä tässäkin ketjussa on heitelty ilmoille. Ne herrat, joilla on todellinen valta suuriin kurssin muutoksiin loistavat poissaolollaan.

  Henkilökohtaisesti olen hieman skeptinen huomisen tilaisuuden tosiasiallisesta annista.
   
 8. REDNECK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta -68
  Lainaus:
  Itse jos olisin menossa miettisin mitä ne vastaa ja siihen jatko kysymykset:

  1: Nuo kaudet kävivät kalliiksi kun satsattiin 100 vuotis kauteen ja heti perään tuli lockout kausi joka meni taloudellisesti perseelleen ja jonka velkoja maksamme vieläkin. Tähän jatkokysymys, miksi kukaan ei kanna noista taloudellisista tappioista vastuuta?

  2: Heillä on tärkeämpää tekemistä ja tämän kaltainen toiminta kuuluu meille paikalla olijoille. Tähän jatkokysymys, Miksi he ovat hallituksessa jos heitä ei kiinnosta seuran tila? Meneekö meillä niin hyvin että heitä ei vielä huolestuta?

  3: Suhde on ihan normaali, samanlainen se on monessa muussakin seurassa. Eroa harkitsee jokainen taholtaan jos katsoo sen aiheelliseksi, itse en näe aihetta siihen jos me nyt sitten rämmimme!. Valtarakenne erikoinen?? Kerro lisää... Näihin ympäri pyöreisiin kysymyksiin/vastauksiin on turha esittää jatkoja saa vaan samaa ympäripyöreää lisää.

  4: Tarvetta harkitaa jos sitä ilmenee, samasta syystä sitä ei ole tehty. Valta ei liity tähän asiaa mitenkään, ja vastikkeetonta rahaa otetaan vastaan jos sitä tarjotaan, kaikilla tarjoajilla on vaan ollut omat vaatimuksensa ja ehtonsa. Näihin ympäri pyöreisiin kysymyksiin/vastauksiin on turha esittää jatkoja saa vaan samaa ympäripyöreää lisää.

  5: käytävän päässä vasemmalla. Ehkä sinulla on olut henkilökohtaisesti liian suuret odotukset seuran tavoitteista. Hyvää ystävääni "Ränk Mulbergia" lainatakseni: Seuralla ei ole mestaruus tavoitteena. Tähän ei voi sanoa mitään sillä tämä vetäisi minut sanattomaksi.

  Tämä tuleva tapaaminen ei tuo muuta kuin seuranjohdolle lisäaikaa ja rauhoittaa "faneja" jotta negatiivin julkisuus lakkaisi vähäksi aikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2007 klo 20.29
 9. Senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Suora tusina

  1. IFKn myyntiä ja markkinointia hoitaa välittömästi tai välillisesti neljä henkilöä. Carlsson, Makkonen, Patjas sekä Matikainen. Miten muutaman miljoonan liikevaihtoinen yritys tarvitsee tehtävän hoitamiseksi noin monta miestä semminkin, kun SM-liigan muut seurat toimivat asiassa huomattavasti vähemmin henkilöresurssein?

  2. Matikaisen kerrotaan jättävän tehtävänsä ensi keväänä. Pitääkö paikkansa?

  3. Matikaisen toimitusjohtaja-aikana taloudellinen menestys on ollut huono ja urheilullinen menestys surkea suhteessa satsauksiin. Onko Matikainen itse saavutuksiin tyytyväinen suhteessa "hintalappuun"?

  4. IFKn brändi kumpuaa edelleen Carl Brewerin ajoilta. Viime vuosina Matikaisen aikana joukkueen peli ja The Tuote on pitkäaikaiskatsojan mielestä menettänyt uskottavuuttaan ja väriään. Brändi ei kestä jatkuvaa vesittämistä. Mitä seura aikoo tehdä asian eteen?

  5. Aikooko hallituksen puheenjohtaja vetäytyä ensi keväänä tehtävästään?

  6. Keitä kuuluu osakeyhtiön ja ry:n hallituksiin tällä hetkellä?

  7. Aikooko seura / uusi hallitus päivittää seuranpitkän tähtäimen suunnitelmansa, linjan, identiteetin ja tuotteen, joka on muuttunut viime vuosina etäiseksi siitä, mistä seura on tunnettu? Jos aikoo, niin milloin?

  8. Milloin tehdään päätöksiä seuraavasta päävalmentajasta? Onko hän edelleen ehdoitta ulkomaalainen?

  9. Mikä on Mobergin ja Heinon tosiasiallinen rooli IFKn operatiivisessa johtamisessa tänä päivänä?

  10. Nauttiiko toimitusjohtaja hallituksen varauksetonta luottamusta tällä hetkellä?

  11. IFK on menettänyt parina viimeisenä vuotena muihin seuroihin monia "synnynnäisiä" IFK-pelaajia. Miksi niin on annettu tapahtua? (vastauksiksi ei kelpaa: liian kalliit palkkapyynnöt)

  12. IFKta ei enää pidetä pelaajien "toivetyöpaikkana", jossa "kaikki" halusivat pelata, kuten ennenvanhaan. Kysymys Matikaiselle: miksi?
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2007 klo 21.46
 10. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Tapahtuman tarkoitus on kai houkutella yleisö takaisin halliin, ei niinkään keskustella HIFKin tulevaisuudesta.

  Mielestäni hyväksymällä se, ettemme saa vastausta "suuriin" kysymyksiin, kannattaa Matikaista ja Baxteria grillata niistä asioista joihin heillä on päätäntä valtaa.

  Matikainen:
  ennen, nyt ja tulevaisuudessa:
  - Joukkueen kokoaminen
  - Valmentajat ja heidän pelitapansa
  - Puolustuksen vajavuus
  - Maalivahdit
  - Brändi
  - Markkinointi

  Baxter:
  - Pelitapa
  - Peluutus
  - Pelaaja tarve?

  Ymmärtämällä tämän pikku naamanpesu pelin säännöt saamme siitä paljon enemän irti.
   
 11. Metukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Yhtään väheksymättä ketään niin miksi tähän keskusteluun otetaan vain fan clubin jäseniä joiden kaupallinen merkitys seuralle on kaikkein pieni? Olisi paljon merkittävämpää kysyä niiden (kausari ja yritys-) asiakkaiden mielipidettä jotka tämän toiminnan rahoittaa yhdessä sponsoreiden kanssa. Fan clubin jäseniä tulee ja menee ja he harvoin osaavat kyseenalaistaa yhtään mitään --> helposti ohjailtavissa. Kausaripaikoilla istuu kuitenkin katsojia jotka ovat olleet siellä vuosia jopa vuosikymmeniä. He ovat nähneet niin hyvät kuin huonot ajat. Joku 15-vuotia faniclubilainen ei edes tiedä paremmasta kuin muilta kuultuna.

  Toivottavasti sinne kuitenkin menevät osaavat ja uskaltavat kysyä kipeitäkin asioita. Myös englanninkielen osaaminen ei olisi pahitteeksi kun Baxterkin on paikalla. Jees-miehet: Jättäkää väliin. Sinne on ihan turha Mederin ja kumppaneiden pikku apulaisten mennä. Ei auta asiaa mitenkään. Nyt voi tuntua helpolta, mutta tuollaisessa isossa joukossa ei varmasti ole helppoa puhua varsinkin jos ja kun on vierasta porukkaa. Voitte olla varma, ehkä Baxteria lukuunottamatta, että moni hankala kysymys ohitetaan sillä ylimielisellä ja vähättelevällä naureskelulla joka on niin tyypillistä Hifkin organisaatiossa. Kuten tuossa joku mainitsikin, kysykää Penalta olennaisia isoon kuvaan liittyviä asioita Hifkin menestyksestä 2000-luvulla suhteessa käytettyihin resursseihin sekä Baxterilta hyökkäyspelikirjasta. Ei mitään jonninjoutavaa 4-kentän laitureista.

  Tässä omaa listaa asioista mihin haluaisin saada vastauksen:

  1. Yksi mestaruus viimeisen 24-kauden aikana. 2000-luvulla menestys vieläkin huonompaa, ei kertaakaan finaaleissa.
  - Miten Hifk nostetaan takaisin huipulle ja kenen toimesta?

  2. Usein kuulee, että menestys ja voittaminen ei ole tärkeintä vaan se, että sattuu ja tapahtuu eli pelataan brandin mukaista kiekkoa.
  - Mitä mieltä Pena ja Baxter ovat tästä?
  - Mikä Penan mielestä on Hifkin brandi ja miten se näkyy tämän hetken Hifkissä?
  - Onko menestys ja brandi toistensa pois sulkevia asioita? Jos vastaus kyllä, niin miksi se ei ollut sitä kausilla 98-99 jolloin Hifk pelasi hyvin yleisöön menevää kiekkoa ja oli finaaleissa kumpanakin kautena?
  - Onko tämä brändihöpinä pelkkä tekosyy menestymättömyydelle?

  3. Miten urheilullisen menestyksen tulosvastuu konkretisoituu Hifkin johdossa?

  4. Ennen Paul Baxteria Hifkissä on 2000-luvulla toiminut päävalmentajina Ismo Lehkonen, Heikki Mälkiä, Alpo Suhonen, Hannu Aravirta, Doug Shedden, Bob Francis sekä Pentti Matikainen kaksi kertaa. Doug Sheddeniä (joka meni Jokereihin) ja Penaa lukuunottamatta kaikki muut ovat saanet potkut. Pois potkituista valmentajista mm. Aravirta valmentaa liigan johdossa olevaa keskinkertaisen pelaajamateriaalin omaavaa Pelicansia.
  - Miksi näin moni valmentaja epäonnistuu juuri Hifkissä?
  - Antaako Hifk:n organisaatio ja johto riittävän tuen sekä resurssit valmentajilleen?
  - Kysymys Baxterille: Saako hän riittävästi tukea omalta esimieheltään Pentti Matikaiselta?

  5. Kysymys Baxterille: Noin kuukauden vanhassa Kiekkolehdessä hän sanoi laittaneensa Hifkin puolustuspelin kuntoon ja totesi, että hyökkäyspelissä hän luottaa siihen että pelaajat itse osaavat tehdä siellä oikeat ratkaisut.
  - Vieläkö hän on sitä mieltä?
  - Monen katsojan mielestä Hifkin hyökkäyksiin lähtö on hidasta ja syöttöpeli huonoa. Onko tämä tiedostettu ja miten sitä aiotaan parantaa?

  Sinä Fan Clubilainen joka luet näitä kysymyksiä täällä ja olet menossa tähän yhteistilaisuuteen: printtaa näitä kysymyksiä mukaan ja esitä ne siellä nimenomaan täällä Jatkoajan palstalla kysyttyinä, niin sinua ei syyllistetä kun kyselet "ikäviä asioita". Teet sen itsellesi helpommaksi niin.

  Ja olisi aivan loistohomma, jos joku ehtisi kirjaamaan tilaisuudessa esitettyjä kysymyksiä ja niihin saatuja vastauksia ja sen jälkeen toisi ne tänne Jatkoaikaan tiedoksi.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2007 klo 21.52
 12. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Todellista tyrkkimistä tämä nyt naapurin ytimeen, mutta yksi yksinkertainen kysymys. Hifk:n tapa pelata kiekkoa tiedetään, siihen liittyy taklaukset, jopa ylilyönnit ja jonkinlainen ylimielisyys. Nyt joukkue on laitettu pelaamaan täysin eri tyylillä, ilmeisesti siihen luottaen, että se on ainoa tie menestykseen. Uskooko Hifk johto tai Baxter siihen, että menestystä voisi saavuttaa myös perinteisellä Hifk-tyylillä ?
   
 13. Senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:

  En voisi olla elinkautiskatsojana enempää samaa mieltä. Älkää menkö helppoon ja juuttuko keskustelemaan tämän hetken sairastuvasta ja pakkien vähäisestä maalimäärästä. Iso kuva esille ja keskittykää isoihin linjoihin. Syihin, miksi taas rämmitään. Älkää hyväksykö vastauksiksi jonninjoutavuuksia ja itsestäänselvyyksiä. Ja jos, kuten Metukka kirjoittaakin, ette kehtaa omalla nimellä kysyä, sanokaa, että kysymys tulee Fan Clubin ulkopuolisilta katsojilta / -katsojalta.
   
 14. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Mun mielestä kannattais kyllä ihan varmuuden vuoksi tsekata, voisiko Kobezdan saada Islannin liigasta ja minne katosi Kimmo Salminen?

  Tuo koko tilaisuus on petattu sellaiseksi, että HIFK odottaa sinne 15-18 vuotiaita lökäpöksyjä, jotka menevät ihan puihin jo siitä, että nyt ne äijät istuu oikeasti siinä vastapäätä. Jos osallistujamäärä on rajoitettu pariinkymmeneen ja HIFKistä on mukana melkein saman verran jengiä, on siinä vähän sama tunnelma kuin vankileirissä, joissa sotavankienkin edustajia "kutsutaan" mukaan miettimään pitäisikö keksiä jotain vaihtelua vesi ja leipä -aterioihin, esimerkiksi leipä ja vesi voisi olla hyvä vaihtoehto? Ja miten on, pitäisikö nuo sähköshokkilaitteet teidänkin mielestä huoltaa ja onko ruskea piikkilanka käynyt tylsäksi?

  Metukka: Ei kannata olla huolissaan siitä, etteikö HIFK kuulisi isojen kausariasiakkaiden ja yhteistyökumppanien mielipiteitä. Ne mielipiteet on luettavissa katsojaluvuista, hallimainonnan määrästä ja klubien/loungen varauslistasta. Huomisessa tilaisuudessa kiillotetaan julkikuvaa, paikalla on taatusti toimittajia, jotka räpsivät kuvia siitä kuinka HIFKissä on nyt kaikki sovittu ja ok. Ihan niinkuin Jere ja Muukkonenkin löivät kättä päälle.
   
 15. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Vastaajina siis:
  Matikainen
  Carlsson & Makkonen
  Baxter, Rindell & Lindfors
  Kuhta & Murray

  Eipä siinä taida mitään järkevää vastausta isojen linjojen kysymyksiin saada.
  Varsinkaan, kuin kovin monta noista ei taida enää ensi kaudella jatkaa.

  A question to everyone:

  HIFK has had for it's whole existance maybe the most loyal fans in Finland. They have stood beside their team, even if the team has been crawling in mud and underperformed for years.

  Why do you think the fans have now had enough, in a degree that this kind of question sessions are necessary?

  You can all take a guess. I give a hint it has very little to do with any standings and points. The fans are used to see their beloved team low on those.
   
 16. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Miksi...

  Lainaus:
  ...Ei tätä IFK kuuluisaa ja hienoa kiekkoradiota hyödynnetä tässä tilaisuudessa, kun sellainen kerran on tälle kaudelle pystyyn pistetty, niin tässä olisi ehkä kauden korkeatasoisimman radiolähetyksen paikka? Koneet vaan herroille nokan eteen ja jatkoaikalaiset IFK kannattajiksi täällä tunnustautuneet voisivat heitellä myös kysymyksiä. Ja vastaukset kuultaisiin ihan livenä, ei tarttis sitten arvuutella, että mitä siellä oikeastaan kysyttiin ja vastattiin. Mutta liikahan se olisi tietenkin tällainen palvelu, kun voidaan hyvässä hengessä vedellä viinereitä ja koffia pienessä sisäpiirissä. JA itse asiassa nämä perseennuolija veljekset voisivat juontaa koko lähetyksen, linkkua ei meinaan voi enää päästää kyselemään. Se unohtaa kesken lauseen, että mitä oli kysymässä. Ei kun livelähetystä kehiin Matikainen, sulla on päivä aikaa järkätä homma kuntoon. Meillä muillakin on oikeus tietää, että mitä hittoa te siellä oikein väsäätte.
   
 17. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Paljon on hyviä kysymyksiä tullut, joten ei viitsitä hirveästi toistella, mutta muutamaan täällä tulleeseen kysymykseen haluaisin syventyä tarkemmin. Ideana olisi, että haastateltavia ei saisi päästää liian helpolla, eli monesti haastattelija tyytyy puolittaiseen vastaukseen, kuten esimerkissä alla.

  Matikainen: Kertoi TV-haastattelussa, että ei mielestään ole epäonnistunut joukkueen rakentamisessa ja tässä haastattelija päästi hänet liian helpolla, kuten he aina tekevät, eli he kysyvät periaatteessa oikeita kysymyksiä, mutta tyytyvät perusvastaukseen. Matikainen totesi IFK:ssa olleen kauden aika paljon loukkaantumisia, mutta puolustuspäässä ei Heikkistä lukuunottamatta ole ollut loukkaantumisia ja puolustus onkin ollut suurimman kritiikin kohteena jo ennen kuin kausi edes alkoi. Onko Matikainen mielestään onnistunut myös puolustuksen rakentamisessa, vai myöntääkö hän, että 1-2 hankintaa sinne olisi ollut kohdallaan? Harvahan on väittänytkään, että IFK:n hyökkäyksessä olisi mitään vikaa.

  Baxter: Puhuu aina otteluiden aikana keskittymisestä, valmistautumisesta ja siitä, että parhaiden pelaajien täytyy olla parempia, kuin vastustajien pelaajien. Baxter ei koskaan puhu siitä, että itse IFK olisi taktiselta osaamiseltaan (pelikirjaltaan) epäonnistunut. Onko sattumaa, että juuri Baxterin valmennuksessasi lähes kaikki paljon pisteitä urallaan tehneet pelaajat alisuorittavat tällä hetkellä? Onko Baxterilla valmiuksia luoda IFK:lle moderni hyökkäävä pelityyli, kuten nykypäivän menestyvillä joukkueilla SM-liigassa ja NHL:ssä on? Merkkejä siitä ei ole näkynyt. Ymmärtääkö Baxter, että IFK:n lähes kaikki pelilliset ongelmat juontuvat hitaista hyökkäyksiinlähdöistä ja suunnitelmallisten hyökkäysten puutteesta? Ja kaikkein tärkeimpänä kysymyksenä Baxterille: Onko IFK:n nykyinen pelityyli hänen mieleisensä, jos ei puhuta tuloksista, vai onko hän epäonnistunut jollain sektorilla?

  Lyön itseäni halolla päähän, jos Baxter vastaa, että IFK pitäisi puolustaa tiukemmin viisikkona.
   
 18. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Yksi kysymys: Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu? Onko niin ettei niittää voi sieltä mihin koskaan ei kylvetty!
   
 19. punaiset_lasit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ari Gold
  Minkä takia tuolla tilaisuudessa on Kuhta ja Murray? Minusta tämä tilaisuus ei liity heihin (ja muihin pelaajiin) yhtään. Onko ne nimmareita jakamassa, että olisi kiva fiilis? Pelaajat pois ja kaikki kysymykset johdolle, valmennukselle ja hallitukselle. Ai niin hallitusta ei näy... vain tulokset näkyvät.
   
 20. Kuvernööri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Penalta olisi ihan kiva kuulla vastaus yksinkertaiseen kysymykseen:

  Pentti, noin 7 vuoden TJ-aikanasi IFK on päässyt finaaliin 0 kertaa, saavuttanut yhden pronssimitalin, ja erottanut tähän mennessä 4 palkkaamaasi päävalmentajaa kesken kauden. Koetko onnistuneesi IFK:n toimitusjohtajana? Perustelut? Koetko, että näiden seitsemän vuoden perusteella olet oikea mies jatkamaan tehtävässä? Miksi fanien pitäisi uskoa, että saat IFK:n vielä voittamaan?
   
 21. yyz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
  Lainaus:
  Tämähän on ihan selkeä japanilainen tapa toimia neuvottelutilanteessa.
  Jos vastapuolelta tulee neuvotteluun kaksi ihmistä, pannaan meiltä vähintään kolme, jos vastapuolelta tulee neljä pannaan meiltä vähintään viisi, jne.

  HIFK:lta ei nyt ehkä lukumääräisesti ole tulossa enemmän jengiä kuin on kyselijöitä, mutta idea on sama, aivan kuten JHag tuossa mainitsee.

  Tärkeintä on nyt kuitenkin se, että kuka tahansa tilaisuuteen meneekin, on hänen uskallettava kysyä asioita joilla on oikeasti merkitystä. Tämän tyylistä tilaisuutta ei taatusti tule toistamiseen ihan heti.
  Kaiken maailman "miksei se ja se saa lisää peliaikaa" -tyyliset kysymykset ovat aivan turhia. Tilaisuus on kuitenkin niin suppea agendaltaan, että siellä kannattaa keskittyä isoihin linjoihin ja vaatia selkeitä vastauksia.

  Tai mitäs hemmettiä minä tänne naapuripöytään ohjeita heittelen, tehkää kuten haluatte, eihän tämä minulle kuulu. Ja hymiöt kaupanpäälle
   
 22. redcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
  Tämähän on jo esitetty täällä hieman toisessa muodossa, mutta kysymyksen muotoon sen asettelisin näin:

  Miksei tapahtumassa ole paikalla niitä henkilöitä, joihin vallitseva tyytymättömyys myös kohdistuu? Moberg ja/tai Heino paikalle!

  (tuo kysymys ja vaatimus siis sillä olettamalla, ettei heistä kumpikaan ole paikalla)
   
 23. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Lainaus:
  Tein neljän sivun (A4) referaatin näistä tähän asti tulleista kysymyksistä sekä omistani ja tulostin ne itselleni. Esitän niitä sitten huomenna sekä omissa nimissä että "jatkislaisten" nimissä. Saas nähdä kuinka monta saan tuotua esille... Monella muullakin mukana olevalla on varmasti samoja kysymyksiä. Toivottavasti saadaan perusteltuja ja tyhjentäviä vastauksia!

  Lainaus:
  Voipi olla, että aika ei tähän tilaisuudessa riitä (tai ainakaan mun kirjoitusnopeus...), mutta yritän tehdä omiin papereihini merkintöjä niin paljon kuin mahdollista. =) Ainakin nuo kysymykset, jotka itseltänikin löytyvät on helppo merkitä. Palaan asiaan joko heti huomenna (mikäli energiaa vielä riittää...) tilaisuuden jälkeen, mutta jokatapauksessa mahdollisimman pian!
   
 24. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Mietityttää muutenkin tuo porukan rajaaminen noin pieneksi. Pahoin pelkään, että hymistelyksi menee koko miitinki, jonka jälkeen johto ilmoittaa, että ongelmista on keskusteltu ja nyt jatketaan ns. puhtaalta pöydältä.

  Tuonne pitäisi saada ehdottomasti mukaan joku raskaasta kalustosta, mieluiten pari kolme (JHag, Senior, fiftyeight, Brewer ym).
   
 25. Rambo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, New York Rangers
  Lainaus:
  Ei vaan he ovat siellä ottamassa marttyyrin roolin, tyyliin "turha tässä on Penaa syyttää, ei hän ole jäällä. Kyllä joukkueen joka pelaajan täytyy katsoa peliin..." Ja näin joukkuettaan rakastava, mutta nyt kriittinen, fani häkeltyy ja kiukku laimenee. Näin siis ovat homman laskeneet. Please, älkää menkö tuohon vipuun. Oikeastaan oikea kysymys alkuun olisikin kysyä, mitä Kibe ja Rem siellä tekevät, kun kritiikki ei kohdistu heihin.