Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Yhteistilaisuus 23.10.2007 / kysymykset ja vastaukset

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Hegu, 22.10.2007 klo 12.30.

 1. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja muistleisin Mobergin aikanaan kertoneen julkisuudessa tuosta tappiosta, että se tuli juhlalaskusta: juhlabudjetti oli muistaakseni miljoona markkaa.

  Eli jos nakkikattila ei olisi saanut kyytiä, ei olisi tullut tappiota. Itse aiheutettua.
   
 2. Conda Jäsen

  Pitkäaikaisena sivustaseuraajana... ihan pakko puuttua.
  Kekäläisen aika tuottaa vieläkin rahaa seuralle. Jos tuolloin olisi ollut vakiomeininkiä vakiomiehistöllä, niin koko 2000-luvulla mm. yleisökeskiarvo olisi ollut varmasti pienempi. Tuo kulta ja hopea olivat elintärkeää ensiapua, jota ilman nyt olisi vielä vaikeampi hengittää. Aatella, jos noiden kausien sijoitukset vaihtaisi sijoihin 6 ja 7, niin mikä olisi organisaation ja fanien päivän fiilis??

  Makso mitä makso, mutta pakkorako se oli. Ja vielä kun ei edes maksanut liikaa - jos tätä nyt edes rahalla voi mitata!!
   
 3. Vegas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Täyttä asiaa. Ja sitten nää saatanan tunarit yrittää vikistä että Kekäläinen sitä, Kekäläinen tätä ja sitä laskua maksettiin pitkään. Kekäläinen ja hänen AMMATTITAITO on parasta mitä tälle jengille on tarttunu haaviin viimeseen 10 vuoteen. Nyt Dinot kerran vielä, ei enää mitään neuvotteluja, vaan pelkkiä päätöksiä, teillä on valta. Pena ulos organisaatiosta välittömästi, Baxterille uus kakkonen, pari pakkia ja uus veskari. Nyt on kyseessä vähän isommat asiat kuin pelkkä raha.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2007 klo 13.02
 4. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  No ei se Rindell ole se suurin ongelmapesäke. Kokonaan uusi valmennus! Vai millä tavalla koet että Baxterillä on vielä annettavaa kun ei edes tunnusta pelin ongelmaa?? Vaikka Rindellillä on osuutta asiaan, päävalmentaja kantaa vastuun pelityylistä ja taktiikasta.
   
 5. #76 Jäsen

  Kekäläisen tappioista jaksetaan jauhaa, mutta paljonko olemme ottaneet takkiin pelkästään maksamalla useammalle valmentajalle liksaa kotona istumisesta? Noin 170k on Kekäläisen ristinä, mutta paljonko Pena on pelkillä huonoilla valmentajahankinnoillaan tehnyt tappiota?
   
 6. REDNECK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta -68
  Lainaus:
  Niin ja paljon sitä on tulossa lisää. Francis vaatii muistaakseni jotain 360.000€, jos tuo vaade menee läpi oikeudessa ja siihen mätkäistää korot ja asianajokulut päälle liikutaan reilusti yli 400k€.
   
 7. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Mites muuten se seuraava tilikausi meni? Meinaan vaan, notta missä tahansa yrityksessä pitäisi seurata tulosta hiukan pidemmällä aikajänteellä ja Kekäläisen tuoma mestaruus tod.näk. nosti tuloja (sponssit, kausarit jne.) seuraavalla kaudella.

  Olkoon mikä hyvänsä brändi tjsp. mutta mainos mestarin housunpuntissa äkkiä ajatellen maksaa hiukka enemmän kuin puolivälierässä hävinneen vastaavassa...
   
 8. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Paitsi jos tekee liian pitkäaikaisia sopimuksia. Oulussa peliasut ovat siksi tilkkutäkkejä, kun jokainen kylänmies on otettu mukaan markan panoksella entisten sopimusten jatkoksi, eikä ole hinnoiteltu koko systeemiä uudelleen selkeästi kalliimmin hinnoin.
   
 9. Vegas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tän illan jälkeen en enää koe yhtään mitään. Kummallakaan valmentajalla ei pitäisi olla enää mitään asiaa IFK:n vaihtoaitioon, tai edes koko halliin muualle kuin katsomoon. Ainoa asia mitä nuo turhakkeet voisivat kantaa, on tavaransa pois hallilta ja toimistosta.
   
 10. scholl Jäsen

  Uudet mainokset on näköjään saatu jäähän. Pena ilmeisesti selitti asian epäselvästi, kusetti tai sitten ei tiennyt, missä mennään. Nyt oli taas about viikon tauko niinkuin ollut jo pari kertaa aiemminkin tällä kaudella ja siinä on sitten ehtinyt sipaista vähän pensselillä.
   
 11. Harkins#33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
  Nyt olisi sille uudelle hallille paikka, jota Makkosen mukaan ei ole ollut, keskellä Helsinkiä, kun tuota musiikkitaloa ei tunnuta saavan rakennettua.

  Ei muuta, kuin Koff Garden pystyyn Helsingin keskustaan, menkööt pimputtelijat Finlandia taloon tai ihan minne vain. :)
   
 12. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Jeh!!

  Voisikohan niille pimputtelijoille nikkaroida siihen pihapiiriin jonkun vaikka laudasta kyhätyn lämmittämättömän ulkorakennuksen johon mahtuvat musisoimaan?

  Olisikohan kenelläkään mitään sitä vastaan että halli pykästäisiin pystyyn moiselle paikalle...ei kai nyt sentään...
   
 13. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Entäpä, jos rakennettaisiin yhdistetty pimputtelu- ja lätkähalli makasiinien paikalle. HIFK pelaa n. 28-35 liigapeliä kaudessa, joten musiikki-ihmisille olisi kyllä ihan tarpeeksi iltoja vapaana monitoimihallissa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2007 klo 13.38
 14. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tää oli, jätkät, sitten mun idea alunperin!

  http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?p=2052065#post2052065
   
 15. Harkins#33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
  Lainaus:
  Muistelinkin, että joku tämän jo aiemmin heitti ilmoille, ajattelin vain heittää ns lisää vettä kiukaalle. :)

  Tuo pimputtelutalo/jäähalli yhditelmä olisi aika mielenkiintoinen, toimisiko sellainen? Tuskin nämä mitään realistisia juttuja on, mutta eipä tässä muutakaan mietittävää IFK:n suhteen ole tällä hetkellä.

  Valmennus on perseestä ja mitään ei tapahdu... rakennetaan halli. :D
   
 16. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep, kunhan vaan ajattelin varmistaa, että asiaankuuluva suunnittelupalkkio tulee oikeaan osoitteeseen (eli mulle), sitten kun hallia aletaan bygata. :)

  Lainaus:
  Tämähän sopisi tähän nykyiseen Back to the roots -suuntaukseen paremmin kuin nyrkki vastustajan leukaperiin: hallissa olisi omasta takaa iso liuta ammattitaitoisia urkureita veivaamassa wanhaa kunnon hallimusaa. Saataisiin nykyisiin biiseihin vähän vaihtelua.