World Trade Center ja salaliittoteoriat

  • 1 263 759
  • 11 333

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Et ottanut kantaa minun Al-Qaida ja lentoreitti-asiohin. Nehän jo ensimmäisenä tyrmää salaliittoteoriat.

No ei se nyt ihan näinkään kyllä suoranaisesti mene. Hyviä pointteja vaihtelevuutta ajatellen, mutta ei ne mitään kyllä tyrmää. Minä muuten jo vastasin tuohon Al Qaida-asiaan, toiseen sitten myöhemmin jos kerkiää. Nyt mä lähden viettämään duuniporukan kosteaa saunailtaa.

Mistä olet tällaisen tiedon saanut? Minä sain tiedon, että New Yorkin mafia olisi myynyt teräksen eteenpäin. Oli lahjonut siivoustöitä johtaneen pomon.

Todisteet tälle? ;)
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Et ottanut kantaa minun Al-Qaida ja lentoreitti-asiohin. Nehän jo ensimmäisenä tyrmää salaliittoteoriat.

Jos saisin pennin joka kerta.....

Joka paiva tuntuu loytyvan uusia yrittajia, jotka kayttavat vanhoja, useita kertoja kierratettyja "tyrmayksia" ja minun pitaisi sitten ne yksitellen aina ampua uudelleen alas. Ehka jossain vaiheessa kehitan jonkinlaisen "template" systeemin jossa on mallivastaus jokaiseen argumenttiin ja heitan sielta vain copy&pastella sen aina kun sama kysymys esitetaan.

Mutta onhan tuossa tuo hakutoiminto ja ketjua voi selata taaksepain. Kylla namakin sielta loytyy. Suosittelen selaamaan, loytyy varmasti paljon sellaista informaatiota (noistakin aiheista) mista et ole ollenkaan kartalla tassa vaiheessa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Mistä olet tällaisen tiedon saanut? Minä sain tiedon, että New Yorkin mafia olisi myynyt teräksen eteenpäin. Oli lahjonut siivoustöitä johtaneen pomon.

Sinun tietosi ovat vaaria.

Ja mista mina olen tietoni saanut? Virallisista lahteista, valtamediasta jne. Kaikkialta.

Ei tuo mikaan uutinen ole.
 

Theone

Jäsen
Turvatoimet todisteiden havittamiseksi olivat korkeat, kuorma-autot jotka kuskasivat terasta laivaan oli GPS paikannettu ja pysahdyksia ei sallittu. Joku onneton kuski poikkesi kahvilla ja sai kenkaa. Kiinassa teras sulatettiin.

Ihan mielenkiinnosta kysyn onko tässä mielestäsi jotain outoa? Jos jätetään toinen ja kolmas sana pois.

Edustamani yritys suunnittelee maasta riippumatta aina satamasta lähtevien/menevien rekkojen ajoreitit etukäteen ja siitä poikkeaminen johtaa kuljettajan vaihtamiseen. Taukopaikat ovat ennalta määritetty ja jopa taukojen pituus ennalta määrätty minuutilleen. Muuten kuljettaja ei saa pysähtyä ilman pakottavaa syytä. Lastit ovat vartioituja tietyissä maissa kuten esim. Venäjällä. Rekkoja emme paikanna vaan lastit. Mielestäni tämä on täysin normaalia toimintaa, oletan, että myös sinä tuon tajuat ja taisitkin sen lisätä vain luodaksesi tuohon hieman mystisyyttä/hämäryyttä.

Oletan, että tuolla on ollut melkoinen määrä rekkoja tuota romua siirtämässä, niin jo pelkästään sen järkevä hallitseminen vaatii tuon. Ja yleiselle liikenteelle aiheutuu huomattavasti vähemmän häiriötä kuin muuten.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Joka paiva tuntuu loytyvan uusia yrittajia, jotka kayttavat vanhoja, useita kertoja kierratettyja "tyrmayksia" ja minun pitaisi sitten ne yksitellen aina ampua uudelleen alas.
Kysyin siksi kun tässä ketjussa on mahdotonta käyttää ketjun hakua, usko tai älä. Ketjussa on 8446 viestiä tällä hetkellä, joista sinä olet kirjoittanut yli neljännesosan. Et ole näköjään onnistunut alasampumisessa, puhumattakaan vakuuttelussa, jos näitä "uusia yrittäjiä" tulee päivittäin. Mutta, jooh, annetaan olla, sillä Al-Qaida oli niin tyhmä että ilmoitti tehneensä iskun ja Tapaus Edna Cintron todistaa että kyseessä on salaliitto.

Edit:
Miten voit olla asiasta noin varma? Miksi raivaustöissä ei olisi voinut tapahtua rikosta?
Sillä sinun pitää pystyä todistamaan, salaliittoon uskoville riittää että linkittää "todisteita" tai sanoo oman mielipiteensä.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kysyin siksi kun tässä ketjussa on mahdotonta käyttää ketjun hakua, usko tai älä.

Kayta googlen hakua sitten, varmasti loytyy tama ketju myos ja vastaukset.

Et ole näköjään onnistunut alasampumisessa, puhumattakaan vakuuttelussa, jos näitä "uusia yrittäjiä" tulee päivittäin.

Mielenkiintoista logiikkaa. On siis minun riittamattomyyttani se ettei asiaan perehtymattomat tieda asioita? Uusia yrittajia tulee paivittain koska he eivat vaivaudu itse ottamaan asioista selvaa vaan tulevat kyselemaan (vittuilevaan ja asiastaan taysin varmaan savyyn) etta mites muka taman selitat. Ja ilmeisesti, logiikkasi mukaan se tietamattomyys johtuu siita etta mina en ole lahettanyt kaikille maailman ihmisille kotiin jotain kirjelmaa jossa jokainen argumentti ammutaan alas.

Jos oikeasti haluat vastauksia kysymyksiisi, kylla ne loytyy. Etsi tietoa, vain silla tavalla voit varmistua etta kantasi muodostat sina, eika se/ne joka sinulle asian esittaa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ilmeisesti oli tosiaankin niin että kaksoistorneissa ei ollut kovinkaan kuuma ja ihmiset hyppivät alas ihan huvikseen. Tai sitten oli pirun kuuma, mutta sillä lailla sopivasti että teräs ei menettänyt normaalia jäykkyyttään. Toisaalta, joskus on väitetty että sieltä tuli sulaa terästä virtana alas. Räjähdys taas tapahtui äänettä ja ilman paineaaltoa, paitsi yhden talon kellarissa missä ääniä kuultiin. Räjähteet olivat äänettömiä, ilman paineaaltoa ja hyvin piilotettuja. Sen lisäksi ne sulattivat terästä niin paljon että sitä valui talon keskiosista ulkoreunoilla ja aina ulos saakka.

Ehkä salaliiton hienoin yksityiskohta kuitenkin oli että WTC 7 rakennus piti räjäyttää samalla ja kun joku unohti kaapata viidennen koneen niin se piti räjäyttää niille sijoilleen ilman hyvää syytä. Kohteet olivat kaikille niin tutut ja symbooliset WTC:n kaksoistornit, Pentagon, Capitol/White House ja tarunhohtoinen WTC 7 rakennus.

Salaliittolaisilla oli kyky asentaa koko WTC 7 talo salaa täyteen räjähteitä, kuulemma siksi että talossa sijainneet tiedostot piti hävittää. Heille ei olisi esim. onnistunut sytyttää tulipaloja noihin kerroksiin ja tuhota todisteet siten, ainoa vaihtoehto oli räjähdepurku ja ilman että taloon lennätettiin mitään lentokonetta tai edes laitettu kellariin autopommia selitykseksi. Tosin tämänkin voi aina puolustella siteeramalla Goebbelsia suuresta valheesta.

Salaliiton motiivinahan oli hyökätä Afghanistaniin ja ottaa sen mineraalivarat haltuun ja kakkosvaiheessa Irakin öljyvarat. Molemmat operaatiothan meni putkeen ihan hyvin, Afghanistanin kaivosteollisuus kukoistaa ja Irak on nyt länsimaiden mukava ja helppo investointikohde. Täytyy sanoa että pirun fiksua porukkaa salaliiton takana sen teknisessä toteuttamisessa, varsinkin ottaen huomioon että taloustieteen ja peliteorian luennot jäivät yliopistolla kokonaan sisäistämättä. Varsinkin Silversteinin Larrylta ja vakuutusyhtiöiden omistajilta.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Miten voit olla asiasta noin varma? Miksi raivaustöissä ei olisi voinut tapahtua rikosta?

Niinhan niissa tapahtuikin. Kuten aiemmin totesin, rikospaikan puhdistus oli laitonta toimintaa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
....kuorma-autot jotka kuskasivat terasta laivaan oli GPS paikannettu ja pysahdyksia ei sallittu. Joku onneton kuski poikkesi kahvilla ja sai kenkaa. Kiinassa teras sulatettiin.

Tämä kuulostaa taas vähintäänkin legendalta. Jopa urbaanilta sellaiselta.

Vai kahvilla poikkesi hän?
 

Charwin

Jäsen
Mutta se tonttiin tullut laja roudattiin kiireella laittomasti Kiinaan, pois tutkimuspaikalta. NIST sai hyvin rajallisen maaran aitoa materiaalia tutkittavaksi. Turvatoimet todisteiden havittamiseksi olivat korkeat, kuorma-autot jotka kuskasivat terasta laivaan oli GPS paikannettu ja pysahdyksia ei sallittu. Joku onneton kuski poikkesi kahvilla ja sai kenkaa. Kiinassa teras sulatettiin.

Millä aikataululla romut sitten roudattiin pois? Toisin sanoen, oliko se niin hätäisesti toteutetti, että sitä voidaan pitää selvästi omituisena?

Tavaran roudaaminen kiinaan on myös aivan normaali toimenpide. Tuohon aikaan Kiinasta taisi saada parhaimman romuraudan hinnan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ilmeisesti oli tosiaankin niin että kaksoistorneissa ei ollut kovinkaan kuuma ja ihmiset hyppivät alas ihan huvikseen. Tai sitten oli pirun kuuma, mutta sillä lailla sopivasti että teräs ei menettänyt normaalia jäykkyyttään.

Logiikan mestari paukauttaa taas paikalle paivan erikoisella, either/or fallacylla:

"An either/or fallacy occurs when a speaker makes a claim (usually a premise in an otherwise valid deductive argument) that presents an artificial range of choices. For instance, he may suggest that there are only two choices possible, when three or more really exist. Those who use an either/or fallacy try to force their audience to accept a conclusion by presenting only two possible options, one of which is clearly more desirable. "

Ei tietenkaan voinut olla sellaista mahdollisuutta etta oli kenties kuuma, mutta kuitenkin sen verran siedettavat olosuhteet etta ihminen saattoi nojailla terakseen ja seisoskella siella 20 minuuttia. Tuollaisessa tilanteessa on mahdoton argumentoida etta lampotila paikalla oli niin valtava, etta se olisi heikentanyt terasta mitenkaan merkittavasti.

Toisaalta, joskus on väitetty että sieltä tuli sulaa terästä virtana alas.

Vaitetty? Videotodiste ei yleensa vaita mitaan, se vaan nayttaa mita tapahtui.

Räjähdys taas tapahtui äänettä ja ilman paineaaltoa, paitsi yhden talon kellarissa missä ääniä kuultiin.

En tieda mista olet tallaista roskaa lukenut.

Räjähteet olivat äänettömiä, ilman paineaaltoa ja hyvin piilotettuja. Sen lisäksi ne sulattivat terästä niin paljon että sitä valui talon keskiosista ulkoreunoilla ja aina ulos saakka.

Tai tallaista roskaa. Lisaa loogisia virheita samaan kirjoitukseen siis, nyt rakentelet ja piekset olkiukkoja.

"The Straw Man fallacy is committed when a person simply ignores a person's actual position and substitutes a distorted, exaggerated or misrepresented version of that position."

Olet loogisten virheiden pohjaton lahde. En akkiseltaan muista yhtaan onelineria pidempaa kirjoitusta sinulta joka ei olisi ollut loogisesti sietamaton (taysin virheellinen) ja tarkoitettu pelkastaan suistamaan keskustelun raiteiltaan tai keskittymaan ihmisten ivaamiseen.

Miksi kukaan ottaisi noin epaloogista ihmista vakavasti, en ymmarra. Mutta makunsa kullakin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Believers are gonna believe. Tämä keskustelu ei liiku enää rationaalisuuden piirissä, eikä ole liikkunut pitkään. Laadullisesti se ei eroa mitenkään siitä, miten evoluutioteoriaa tai vaikka kuulentoja epäillään netissä. Tahto ja usko vievät voiton empiriasta ja logiikasta. En tiedä mitä voitetaan sillä että tässä ketjussa kuljetaan taas yksi väsynyt kierros harhaisten ruotsalaisten laivanrakentaja-insinöörien "teorioiden" parissa. Tämä siis koskee fysikaalisia tapahtumia: kaksi matkustajakonetta iskeytyi terroristien toimesta WTC-rakennuksiin, jotka tämän seurauksena romahtivat ja romahtaessaan vauriottivat pahasti muitakin rakennuksia.

Eri kysymys toki on, että olisiko esimerkiksi jokin osa USA:n valtaisaa turvallisuuskoneistoa harhaisessa maailmankuvassaan antanut iskun tapahtua tai jopa vaikuttanut sen onnistumiseen - mitään todisteita tähän suuntaan ei kuitenkaan ole esitetty, eikä se nyt kai kauhean todennäköiseltä skenaariolta vaikuta, mahdolliselta kuitenkin.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Rescue_and_recovery_effort_after_the_September_11_attacks

Tuossa Wikipedia-artikkelia tuosta romun siivoamisesta. Touhuistaan vietiin kolmannes Staten Islandille vuosikausiksi tutkittaviksi. Toki joku osasi kerätä Ground Zerolta kaikki pommien todisteet pois ja lähettää ne Kiinan ennenkuin FBI pääsi niihin käsiksi.

Suosittelen muuten edelleenkin Wikipedian artikkeleihin tutustumista mikäli tämä aihe alue kiinnostaa, ne ovat kiihkottomasti tehtyjä. Toki YouTubekin kelpaa, mikäli pitää enempi pizzalaatikoista rakennetuista mallinnuksista ja risukasassa poltetuista teräspalkeista.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tämä kuulostaa taas vähintäänkin legendalta. Jopa urbaanilta sellaiselta.

Vai kahvilla poikkesi hän?

Tai oli lounaalla pidempaan tms. Poikkesi siis normaalista aikataulustaan.

Ja jos todistaisin vaitteen lahteella, siina tapauksessa tuputtaisin vaan "linkkiviidakkoa" tai "epamaaraisia sivustoja"?

Vai halusitko oikeasti?
 

Theone

Jäsen
Tai oli lounaalla pidempaan tms. Poikkesi siis normaalista aikataulustaan.

Kuten kysyin jo edelliselle sivulla, onko tässä jenkkien toiminnassa jotain omituista? Mielestäni täysin normaalia toimintaa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuossa Wikipedia-artikkelia tuosta romun siivoamisesta. Touhuistaan vietiin kolmannes Staten Islandille vuosikausiksi tutkittaviksi. Toki joku osasi kerätä Ground Zerolta kaikki pommien todisteet pois ja lähettää ne Kiinan ennenkuin FBI pääsi niihin käsiksi

Mielenkiintoista. Nyt saat kyllä entistäkin rajumman virtuaalipahoinpitelyn pd:ltä, mutta pidä suojaus ylhäällä ja muista jabi.

Voiko tämän "romut vietiin salamana Kiinaan" -todisteen oikeasti raiskata näin helposti. Epätodellista.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Touhuistaan vietiin kolmannes Staten Islandille vuosikausiksi tutkittaviksi.

Mina puhuin teraksen roudaamisesta Kiinaan sulatettavaksi, sina puhut romun viemisesta KAATOPAIKALLE, tosin muotoilit sen sanoin "vuosikausiksi tutkittaviksi".
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Voiko tämän "romut vietiin salamana Kiinaan" -todisteen oikeasti raiskata näin helposti. Epätodellista.

MJ olisi voinut kayttaa myos kuvausta "Fresh Killsin huippuvarusteltuun tutkimuskeskukseen vuosikausiksi". Se ei tietysti muuta sita etta tama ampariromu paatyi tutkijoiden seulan jalkeen New Yorkin suurimmalle kaatopaikalle.

Olet siis aivan oikeassa. Epatodellista. Ja myos eparehellista.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
MJ olisi voinut kayttaa myos kuvausta "Fresh Killsin huippuvarusteltuun tutkimuskeskukseen vuosikausiksi". Se ei tietysti muuta sita etta tama ampariromu paatyi tutkijoiden seulan jalkeen New Yorkin suurimmalle kaatopaikalle.

Olet siis aivan oikeassa. Epatodellista. Ja myos eparehellista.

Millä aikataululla romu vietiin kaatopaikalle?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kuten kysyin jo edelliselle sivulla, onko tässä jenkkien toiminnassa jotain omituista? Mielestäni täysin normaalia toimintaa.

En mina sanonut etta se nyt mitenkaan epanormaalia valttamatta olisi? Laitonta tietysti, mutta eikohan noita teraskuljetuksia muutenkin seurata kohtuu tarkkaan?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Millä aikataululla romu vietiin kaatopaikalle?

Siis tuo Fresh Kills on New Yorkin suurin kaatopaikka, sita tassa ajoin takaa. Sita ampariromua ei viety mihinkaan vuosikausiksi tutkittavaksi kuten MJ haluaa antaa ymmartaa, vaan se vietiin kaatopaikalle sen jalkeen kun ne ground zerolla oli ensin seulottu joidenkin tahojen toimesta. Tuo siis wikipedian artikkelista.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mina puhuin teraksen roudaamisesta Kiinaan sulatettavaksi, sina puhut romun viemisesta KAATOPAIKALLE, tosin muotoilit sen sanoin "vuosikausiksi tutkittaviksi".

Eikö siitä romusta sitten löytynyt milligramman osaakaan esim. nanotermiittiä? Älä nyt vaan sano ettei tutkijoita kiinnostanut sen vertaa etteikö tätä "ei Kiinaan vietyä romua" olisi tutkittu?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eikö siitä romusta sitten löytynyt milligramman osaakaan esim. nanotermiittiä? Älä nyt vaan sano ettei tutkijoita kiinnostanut sen vertaa etteikö tätä "ei Kiinaan vietyä romua" olisi tutkittu?

Ei sita ole kukaan tietaakseni tutkinut. Nanotermiittia alettiin tutkia tuhkasta vissiin vuonna 2008. Mitas luulet, olisiko siina vaiheessa (7 vuotta jalkeen tapahtuman) viela ollut paljon iloa menna kaatopaikalta kyselemaan etta mihinkas kulmaan dumppasitte ne wtc romut ja saiskos niita hakea? Ja mita todistusarvoa sellaisella sitten olisi ollut?

Tutkijat tutkivat tuhkaa koska sita on tallessa niin yksityisilla kuin laitoksillakin. Tama "ei kiinaan viety romu" virui kaatopaikalla muun jatteen seassa vuosikaudet ennen kuin kenellekaan tuli edes mieleen tutkia yhtaan mitaan. Paitsi tietysti FEMA ja NIST joiden olisi luonnollisesti pitanyt sisallyttaa tuollaiset asiat tutkimuksiinsa koska se oli oikeasti heidan tyonsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös